Esa Pietiläinen

Yrittäjä, kiinteistönvälittäjä LKV, YKV, kaupanvahvistaja

Valitse kokenut välittäjä

Luotettava ja ammattitaitoinen, ahkera ja motivoitunut.
 
Näin asiakkaani minua kuvailevat. Minulla on 34 vuoden kokemus asunnonvaihdon ja kiinteistönvälityksen alalta. Näinä vuosina olen aina kuulunut yritysten huippumyyjiin. Olen suorittanut myös ylemmän kiinteistönvälittäjän tutkinnon (YKV) ja toimin lisäksi kiinteistökaupoissa kaupanvahvistajana. Minua voi hyvällä syyllä sanoa Mikkelin ja Etelä-Savon asunto- ja kiinteistökaupan asiantuntijaksi. Olen saanut olla mukana toteuttamassa monia asunto- ja mökkiunelmia. Niiden ansiosta olen kasvanut ja kehittynyt alalla ja saanut tehdä työtä jossa aidosti viihdyn.
 
Toimin nyt myös Sp-Koti Mikkelin yrittäjänä ja meillä on kasassa hyvä ja monipuolinen asiansa osaava välittäjätiimi. Mielestäni välittäjäkeskeinen toimintamalli takaa sen, että olemme paras paikka myös kiinteistönvälittäjälle. Meillä jokaisella on oikeus ja mahdollisuus viihtyä ja menestyä työssään.
Toimipiste
Palvelukielet

Suomi

Englanti

Ota yhteyttä, autan mielelläni!

Tietojen käsittely Sp-Koti-kiinteistönvälitysketjussa.

Kaikki on sujunut tähän mennessä sujuvasti. Kysymyksiin sähköpostilla on vastattu nopeasti.
Kaikki sujui oikein hyvin. Sain sovittua välittäjän kanssa yksityisnäytön pikaisesti ja kaupat saatiin syntymään melkein samalta istumalta. Tarjouksen tekemiseen on tullut toimiva menettely sähköisen järjestelmän myötä. Nopeuttaa ja helpottaa prosessia.
Kaikki sujui hyvin.Todella ammattimainen välittäjä.Kertoi asiat ja perusteli hinnan hyvin. Olen todella tyytyväinen.