Heli Airas

Heli Airas

Kiinteistönvälittäjä LKV, osakas

Valitse asuntosi myyjäksi paikallinen tuttu

Olen iloinen ja helposti lähestyttävä myynnin, markkinoinnin ja asiakaspalvelun ammattilainen. Työhöni suhtaudun aina suurella sydämellä, positiivisella asenteella ja tinkimättömällä työmoraalilla. Olen aktiivinen, ulospäin suuntautunut, tuloshakuinen ja tehokas tiimityöntekijä. 35 vuotta liike-elämässä mukana ollut paljasjalkainen mikkeliläinen, joka tuntee kaupungin ja kaupunkilaiset.

Olen parhaimmillani ihmisläheisessä myyntityössä. Pitkä ja monipuolinen ura myyntityössä on opettanut myyntiosaamista, taitoja asiakkaan kohtaamiseen sekä kuuntelemaan ihmisten todellisia tarpeita. Kiinteistönvälittäjänä olen toiminut vuodesta 2011 lähtien. Vahva ammattitaito, paikkakunnan tuntemus, kunnianhimo, täsmällisyys sekä kokemus työssäni luovat hyvät edellytykset työlleni. Tämä on unelmatyöni, sillä olen aidosti kiinnostunut sekä kodeista että niiden asukkaista. Saan asiakkailtani kiitosta erityisesti asiakaslähtöisestä asunnonvälityksestä. Asiat hoidetaan asiakkaan toiveita kunnioittaen, huumoria unohtamatta.

Vapaa-ajalla voin uppoutua hyvään kirjaan tai elokuvaan. Energiavarastot täydentyvät parhaiten pitkillä metsälenkeillä sekä avantoon pulahtamalla. Välillä tykkään haastaa itseäni täysin uudessa lajissa. Kolmen nuoren äitinä ja kahden pikkuisen mummona olen oppinut, ettei ole ongelmia, on vaan ratkaistavia asioita.

Kun mietit kodin vaihtoa, ota yhteyttä minuun, kiinteistönvälittäjään, joka yhdistää kodin, asumisen ja elämisen asuinalueellasi Mikkelissä sekä lähiseudulla. Toteutetaan unelmasi yhdessä - VÄLITTÄJÄLLÄ ON VÄLIÄ!

Toimipiste
Palvelukielet

Suomi

Englanti

Ruotsi

Saksa

Ota yhteyttä, autan mielelläni!

Tietojen käsittely Sp-Koti-kiinteistönvälitysketjussa.

Kaikki sujui asiallisesti ja tehokkaasti. Yhteydenpito välittäjän kanssa oli sujuvaa. Asiakaspalvelu täysi 10.
Kaikki sujui todella hyvin. Asiointi oli vaivatonta ja nopeaa. Olin erityisen tyytyväinen Helin näkemyksiin myyntistrategiasta ja kohderyhmästä. Kuvat ja myyntiteksti olivat erinomaiset! Asunto menikin todella yllättävän nopeasti kaupaksi.
Myyjän näkökulmasta kaikki sujui sopimuksen tekemisestä kauppoihin vaivatta ilman mitään ongelmia ja asunto myytiin heti ensimmäisen näytön jälkeen. Ammattitaitoinen, tehokas ja asiakaskohtainen välittäjä, voin suositella.