Valtteri Vänskä

Valtteri Vänskä

Myyntineuvottelija, KiLAT, osakas

Tehokasta Välittämistä Suurella Sydämellä

Olen kolmen lapsen onnellinen perheenisä Mikkelin Launialasta. Aikaisemmassa työssäni olen suunnitellut ja myynyt koteja sekä kesämökkejä. Teen työni tehokkaasti, luotettavasti, iloisella asenteella ja rehellisellä suurella sydämellä alusta loppuun asti. Asiakkaat saavat minulta aina hyvää yksilöllistä palvelua. Minulla on laajat sosiaaliset verkostot ja yhteistyökumppanit löytyvät vaivattomasti myös remontoinnin sekä rakentamisen puolelle.

Tervetuloa asiakkaakseni, tehdään unelmistanne totta!

Toimipiste
Palvelukielet

Suomi

Englanti

Ota yhteyttä, autan mielelläni!

Tietojen käsittely Sp-Koti-kiinteistönvälitysketjussa.

Erittäin sujuva prosessi kaikinpuolin. Välittäjä oli oikein mukava, otti asioista kiitettävän nopeasti selvää jos ei jotain kysymäämme asiaa jo tiennyt ja yhteydenpito oli muutenkin hyvää. Pysyimme koko ajan tilanteen tasalla kaupankäynnin etenemisestä. Lämpimät suosittelut!
Kaikki sujui erittäin hyvin. Valtteri Vänskälle todella suuret kiitokset. Hänen kanssaan kaikki hommat hoituivat ajallaan ja mutkattomasti.
Mökkikauppamme onnistui todella mutkattomasti. Valtteri hoiti hommat hienosti ja osasi kertoa kaikista käytännön asioista, joita meillä ei olisi ehkä tullut mieleenkään. Valtterin ammattitaidosta ja rentoudesta iso plussa! Kiitos vielä, yksi suurimmista haaveistamme toteutui.