Sp-Koti Muurame

Kiinteistönvälitystä Muuramessa – Sp-Koti Muurame auttaa sinua kaikissa asuntoasioissa. Kun siis asunnon osto, myynti tai vuokraus on mielessä, ota yhteyttä.

Sp-Koti Muurame

Kiinteistönvälitys Tanja Heinonen Oy LKV
Y-tunnus: 2821540-9
Sähköposti: muurame@spkoti.fi Setäläntie 2 LH 14, 40950 Muurame

Aukioloajat

Sopimuksen mukaan

Ota yhteyttä

045 605 6140

Hinnasto

Sp-Koti Muurame

Paikallista palvelua ammattitaitoisesti

Paikallisella palvelulla ammattitaitoista kotien välitystä Muuramen ja Jyvässeudun alueella. Meille on tärkeää, että omistajanvaihdos on mutkatonta ja joustavaa, saat asiantuntevaa palvelua ja vinkkejä jokaisessa kaupanteon vaiheessa. Olet sitten myymässä, ostamassa tai vuokraamassa, ole yhteydessä. Katsotaan miten parhaiten saamme asuntoasiasi hoidettu. Toimimme yhteistyössä Säästöpankki Sinetin kanssa ja saman katon alta saat myös pankkipalvelut.

Asiakasedut

Kotimaassa
Ulkomailla
...
Asunnon myyminen lähti vireille yhteisten keskustelujemme jälkeen. Monivuotinen yhteistyö taustalla. Olin tuonut esille hienoisen kyllästymiseni vuokralaisen vaihtumiseen sekä aikeeni jossain vaiheessa myydä asunto. Arvostan kovasti sitä, että kiinteistövälittäjä rohkenee olla aloitteellinen ja ehdottaa eri vaihtoehtoja positiivisessa hengessä.
Näytöt onnistuivat hyvin
Välittäjän asiantuntemus oli erittäin hyvää, hän oli hyvin ystävällinen ja palvelualtis kaikin puolin. Paikkakunnan paras kiinteistönvälittäjä!
;