Sp-Koti Mynämäki

Kiinteistönvälitystä Mynämäellä – Sp-Koti Mynämäki auttaa sinua kaikissa asuntoasioissa. Kun siis asunnon osto, myynti tai vuokraus on mielessä, ota yhteyttä.

Sp-Koti Mymämäki

Eloisa Koti LKV Oy
Y-tunnus: 3117310-7
Sähköposti: mynamaki@spkoti.fi Keskuskatu 16, 23100 Mynämäki

Aukioloajat

Sopimuksen mukaan

Ota yhteyttä

044 342 6022

Ammattitaitoinen ja aktiivinen kiinteistönvälittäjä tuottaa nopeat kaupat

Sp-Kodin kiinteistönvälittäjien aktiivisuus, ammattitaito, paikallistuntemus ja kova työmoraali takaavat sinulle mahdollisimman nopeat ja hyvät kaupat. Maksuttomalla arviokäynnillä saat kilpailukykyisen välityspalkkiotarjouksemme. Laaja markkinointi: Etuovi.com, Oikotie.fi, Tori.fi ja Sp-Koti.fi sekä tarvittaessa sosiaalisen median kanavat. Jokaisessa kohteessa käytämme aina ammattivalokuvaajaa ja laatu on meille niin kuvissa kuin palvelussakin tärkeää!

Teemme asunto-osakkeiden/kiinteistöjen ja liikehuoneistojen arvioinnit ja myynnit sekä vuokravälitykset koko Varsinais-Suomen alueella. Liikumme aktiivisesti asiakkaiden luokse. Meiltä saat parasta mahdollista asiakaspalvelua mahdollisesti elämäsi tärkeimmissä kaupoissa.

Vaihda mukavampaan ja siitä alkaa onnistuneet asuntokaupat. Sp-Koti Mynämäki auttaa!

Jokainen taimi on tärkeä!

Sp-Koti Mynämäki antaa kotien ostajille ja myyjille lahjaksi puun taimenen. Puun istuttaa Suomen 4H-järjestö, joka samalla työllistää nuoria ja josta syntyy aito ilmastoteko, uutta metsää. Metsä on paras tapa sitoa hiiltä ja samalla tehokkain ja edullisin keino estää ilmastonmuutosta. 
Lue lisää: Sp-Koti mukana Taimitalkoissa

Kiinteistönvälittäjämme Mynämäen alueella apunasi

Asiakasedut

Kotimaassa
Ulkomailla
...
...
Koko myyntiprosessi sujui erinomaisesti! Miia oli itse tavoitettavissa aamuvarhaisesta iltamyöhään ja oli myös yhteydessä meihin myyjiin hyvin aktiivisesti. Miian tapa tehdä työtään on ehdottoman tarkka, ihanan positiivinen ja aktiivinen. Hän on myyjänä lahjakas ja myy jokaista kohdetta kuin se olisi hänen oma kotinsa. Miia ei lupaile kuuta taivaalta vaan on realistinen ja rehellinen sekä myyjien että ostajien suuntaan, tätä arvostan erityisesti. Enää en hyväksyisi yhtään vähemmän laadukasta palvelua välittäjältä kuin mitä Miialta saimme, kodillamme oli alkuun toinen välittäjä ja ero hänen ja Miian välillä oli kuin yö ja päivä. Äärettömän suuret kiitokset! <3 Suosittelen Miiaa ehdottomasti ihan jokaiselle kiinteistövälittäjän palveluita tarvitsevalle!
Aika pitkälti kaikki
Toiminta oli sujuvaa
;