Kokemuksia Sp-Koti-kiinteistönvälitys Nokiasta

Kaikki sujui erittäin hyvin! Pankin, Op, kanssa oli ongelmia osakekirjan toimittamisessa mutta senkin asian välittäjä työsti hienosti!
Antinmaa taisteli puolestamme hyvin monessa ongelmatilanteessa kauppojen teon aikana ja myötävaikutti paljon siihen, että kaupat lopulta saatiin tehtyä. Suositteluni osaavaa kiinteistövälittäjää kohtaan, jolla on kyky myydä myös vaikeampia kohteita kuin yksiöitä kaupungin keskustassa.
Välittäjä oli äärettömän mukava ja yhteydenpito oli helppoa, sujuvaa ja mutkatonta. Kaikki vastaukset saatiin nopeasti ja tehokkaasti. Terkkuja Arille! :)
Kaikki, sain aina tiedon missä mennään.
Kaikki
Kaikki sujui erinomaisesti ja joustavasti. Kohteemme saatiin nopeasti myyntiin, kuvat ja myynti-ilmoitus olivat todella hyvät ja kohde menikin heti kaupaksi. Suosittelemme kyllä lämpimästi!
Nopeaa ja hyvää toimintaa.
Välittäjä oli todella rento! Hänen kanssa oli todella helppo kommunikoida.
Koko myyntiprojekti.
Erittäin asiallinen ja mukava välittäjä. Suosittelen.
Kaikki meni todella kivasti ja asuntokin meni todella nopeasti kaupaksi. Välittäjä oli todella mukava ja ammattitaitoinen
Yhteydenpito
Koko myyntitapahtuma sujui mallikkaasti kaikilta osin.
Kommunikaatio toimi hyvin ja kaikki mistä sovittiin piti.
Kaikki
Kaikki meni oikein hyvin
Arviointikäynti oli huolellinen ja hinta-arvio täysin paikkansa pitävä.
Oli hyvin esitelty ja luotettavat palvelut
Kaikki sujui loistavasti ja asikas pidettiin hyvin tilanteen tasalla koko ajan.
Kiinteistövälittäjä Ari Finnilä hoiti todella hyvin työnsä.Hän selvitti asuntokauppaan liittyvät asiat alusta loppuun saakka.Jos minulle oli jokin asia epäselvä,hän kyllä selvitti asian minulle. Minulla oli turvallinen tunne koko ajan asuntokaupan suhteen,myynnin ja oston.
Viestintä ostajalle sujui loistavasti!
Välittäjä oli aktiivinen ja itsevarma.
Kaikki kohtaaminen.
Omakotitalon esittely oli ammattitaitoista ja ystävällistä. Yhteydenpito ok. Sekä kaupanteko sujui jouheasti.
Asuntomme oli ensin toisella välittäjällä noin 1,5 vuotta ja kun vaihdoimme välittäjää, heti rupesi tapahtumaan - kaikilla näytöillä kävi väkeä ja kaupoille päästiin jo neljässä kuukaudessa vaikka kyseessä on haja-asutusalue. SP-Kodin välittäjä piti meidät hyvin ajan tasalla kaikesta ja olimme erittäin tyytyväisiä lopputulokseen.
Markkinointi oli hyvää ja palvelu joustavaa. Tarjous saatiin ja kaupat tehtiin heinäkuussa, jolloin lähes kaikki ovat lomalla, mutta siitäkin huolimatta kaikki aikataulut saatiin osumaan niin pankin kuin kuntokartoittajan kanssa. Välittäjän toiminta herätti luottamusta molemmissa osapuolissa. Ostaja löytyi kolmessa viikossa myynti-ilmoituksen julkaisusta.
Aikataulutus, joustavuus, kaikki mitä luvattiin
Kaikki luvattu ja sovittu piti aikatauluineen kaikkineen!
Kaikki sujui todella hyvin
Yhteistyö välittäjän kanssa
Myyjä oli ammattitaitoinen, antoi ostajille aikaa, kyseli tilannetta sopivin välein, järjesti näytöt nopeasti, hoiti kaupat loistavasti ja vastasi nopeasti kysymyksiin. Kaikin puolin erittäin hyvä kokemus.😊
kaikki
kaikki
Esittelyt., kommunikointi
Kokonaisuus : alkujärjestelyistä,stailauksesta , kuvauksesta ja esittelystä 10+ pistettä. Erinomainen näkemys kohteesta,hinta-arvio osui kerralla oikeaan. Erika Pohjola loistava asuntovälittäjä,suurkiitos hänelle.
Erika Pohjola on erityisen miellyttävä ja asiantunteva välittäjä. Iso KIITOS ERIKALLE!!!!
Palautteeni koskee vain Erika Pohjolaa välittäjänä. Erikan kanssa kaikki sujui erittäin hyvin alusta loppuun asti mm. yhteydenpito, rauhallinen ja ammattimainen ote asioiden hoidossa ja ennen kauppoja saatu yksityiskohtainen muistilista ja ohjeistus itse kaupantekoa varten. Meillä on kokemusta useista eri välittäjistä kymmenien vuosien ajalta ja Erika on paras välittäjä, jonka kanssa olemme olleet tekemisissä!
Asiantunteva, kiireetön ja luotettavantuntuinen kiinteistövälittäjä. Antoi katsoa rauhassa, ei tuputtanut mutta oli avuliaasti tilanteessa läsnä.
Kaikki sujui erittäin mutkattomasti. Olin osallisena asuntokaupassa jossa jouduimme selvittelemään vaikka mitä asioita ja välittäjän Erika Pohjola oli ihan super hyvä...
Kaikki meni hyviin
Kaiken kaikkiaan kaikki meni hyvin
Erika Pohjola hoiti asiat nopeasti ja sujuvasti. Saimme myös vinkkejä sisustukseen, kiitos Erikalle!
Nopeus
Yksityisen ja ensimmäisen näytön järjestäminen.
kaikki alusta loppuun
Kaikki sujui hyvin. :)
Kaikki. Sähköinen asuntokauppa oli helppo.
Kaikki sujui paremmin kuin hyvin 😊 Erika vaan on ammattitaitoisin ja paras välittäjä kenen kanssa olen koskaan asioinut
Voimme täysin luottaa siihen että välittäjä halusi löytää ostajan talollemme ja teki töitä sen eteen.
Koko kaupan teko sujui niin hienosti
Myyjä oli erittäin aktiivinen asunnon myynnin kanssa, Vaikkakin asunto oli hankalalla alueella myydä niin onnistui erittäin hyvin.
Minusta Erika Pohjola on erittäin ammattitaitoinen välittäjä käsittelemään ottamaan huomioon ja pitämään yhteyttä asiakkaaseen sekä hyvä taito viedä myyntiä/ostoa eteenpäin. Monet välittäjät tekevät virheen siinä että eivät ole tarpeeksi yhteydessä esim ostajaan jolloinka asiakas usein siirtyy toiseen kohteeseen yllä mainittu välittäjä on päinvastoin ottaa tarkasti kaiken huomioon 10/10 Erikalle 😊👍
Kokonaisvaltaisesti kiitettävästi. Minua pidettiin tietoisena missä mennään ja mitä tehdään. Todella ihana välittäjä joka myös välitti asiakkaastaan.
Hun Erna är bra trävligt och kan jobbet ingen negativ att säija
Kokonaisuus sujui mallikkaasti.
Vaivaton kaupanteko
Näytöt ja yhteydenpito
Kaikki sujui nopeasti.
Välittäjän aktiivisuus, halu myydä asunto
Kommunikaatio niin puhelimitse kun sähköpostilla.
Yhteydenpito, toiminta/aktiivisuus.
Yhteyden pito
Keskinäinen kemia toimi loistavasti välittäjän kanssa
nope kauppa
Kauppojen teko, kiinteistövälittäjä Jani SP-kodista hoiti kaikki vaikeammatkin hommat käden käänteessä, S-luokan mies.
Tiesimme heti Janin nähtyämme, että juuri hän tulee myymään asuntomme. Hänestä huokui ammattitaito, aitous ja ystävällisyys. Kaikki sujui oikein kätevästi, kuvat olivat upeat ja ilmoitus houkutteleva. Hänet sai aina kiinni puhelimella. Vaikka kohde ei ollutkaan helpoimmasta päästä niin asunto oli myyty kolmessa viikossa, toisen yksityisesittelyn jälkeen. Suosittelen!
Jani oli hyvin tavoitettavissa puhelimella myös viikonloppuisin. Hinta-arvio oli realistinen ja hän onnistui saavuttamaan sen. Ei lupaillut liikoja, ja hoisi homman aikataulussa. Vahva suositus
yhteyden pito välittäjän /myyjän välillä mukava asioida välittäjän kanssa joka todella teki työtä innostuneena,oikealla asenteella ja halulla myydä välittäjän positiivinen asenne osaa kuunnella myyjääkin erittäin pätevä välittäjä on omalla alallaan löytyy asennetta ja yritystä oli ilo asioida henkilön kanssa
Koko prosessi, kuvaus, näytöt, yhteydenpidot ja kaupat
Erittäin mukava välittäjä. Otti kaikki toiveeni huomioon ja hoiti homman maaliin osaavasti ja helposti.
Aikataulut pitivät. Asiointi välittäjän kanssa oli rentoa ja asiallista
Välittäjä oli aktiivinen, mukava ja sai aikaiseksi hyvät kaupat kohtuullisella palkkiolla
Yhteydenotto ja ystävällisyys. Asiat myös hoitui nopeasti kiinteistövälittäjän ansiosta
Yhteydenpito oli hyvää ja asiat hoituivat sujuvasti!
Välittäjä oli ystävällinen, helposti lähestyttävä ja hän vastasi kysymyksiin, viesteihin ja soittoihin erittäin hyvin.
Myyntikuvat olivat hyvät, välittäjä oli aktiivinen ja hoiti myynnin ja myös valmistelut erittäin hyvin ja piti hyvin ajantasalla. Olen oikein tyytyväinen. Palkkio oli myös kohtuullinen.
Talon myynti sujui helposti ilman useita näyttöjä
Kaikki! Asenne kohdallaan
Kun oman talon myyntiprosessi oli edennyt jo tarjousvaiheeseen, uuden etsintä sai vauhtia. Meille esiteltiin useita vaihtoehtoja ja hienoa oli, että monesti saatiin samalle päivälle useampi näyttö peräkkäin järjestymään. Tuntui, että meistä pidettiin hyvää huolta ja toiveitamme kuunneltiin.
Aikataulutus kiireen keskellä. Sovitut tapaamiset sujuivat nopeasti ja mutkattomasti.
kaikki
Ystävällinen ja ammattilainen
Kaikki sujui hyvin. Esittely onnistui heti seuraavana päivänä ja kaupan teko sujui nopeasti. Ystävällinen välittäjä.
Hyvä asiakas palvelu
Vuorovaikutus
Hyvä, ystävällinen, ammattitaitoinen välittäjä sai kaiken sujumaan loistavasti, asiat etenivät hyvin eteenpäin ja kaupat syntyivät hyvällä aikataululla.
oikea hinta-arvio,nopea myynti
Kaikki, mitä sovittiin, piti! Aikataulut etenkin sovittuine aikoineen, ARVOSTAN!
Nopea myynnin aloitus ,hyvät kuvat kohteesta.Hyvä yhteydenpito ostajiin.
My negotiations over purchasing a plot in Kangasala started with an email contact with Johanna Peltonen, but since she was on vacation, Johanna Matikainen responded. Johanna M. is very hardworking, answering my inquiries even during evening and weekend. She did her best to answer my questions and concerns and make this deal happen. Then, after Johanna Peltonen's arrival, I had a meeting with her. Right from the beginning, I found her extremely professional in her job; someone who is kind, caring and supportive and wants to use all opportunities positively to reach agreements; someone who is warm, friendly and well-dressed; someone who has a great information about this business and has a high skill to clarify and answer questions. Anyway, it was a great experience to know her, and I hope I can have more deals with SP-Koti in the future.
Kokonaisuus oli mielestäni erinomainen!
Ystävällinen ja tehokas välittäjä.
Kaikki sujui loistavasti
Puhelimella sai helposti kiinni. Ainut välittäjä (kokemusta useammasta firmasta) joka soitti aina takas ja vastasi aina viesteihin. Viimesen päälle asiakaspalvelija ja erinomainen työssään!
Koko prosessi toimi 💯% ihanasti. Paras välittäjä mihin oon törmännyt.
Tarjousneuvottelut. Välittäjä oli hyvin asiantunteva ja herätti luottamusta. Kaikki sujui kuten sovittiin ja kotimme myytiin nopeasti! Suosittelen ehdottomasti sp-kotia jatkossakin.
Erityisen hyvin sujui yhteydenpito, rento fiilis toiminnassa ja todella ammattitaitoisesti hoidettu kaupat. Sen lisäksi että möitte vanhan niin löysitte uudenkin kodin :)
Näyttöjä riittävästi. Erittäin hyvät kuvat talosta. Välittäjä osasi asiansa
Johanna on 1
Todella ammattitaitoinen ja tehokas välittäjä!
Asunnon myynti oli todella vaivatonta meille, Johanna hoiti homman aivan mahtavasti. Myös asunnon kuvat olivat todella hienoja, ne varmasti vaikuttivat myynnin nopeuteen.
Koko Prosessi oli helppoa ja mutkatonta
Johanna oli erittin pirteä ja ammattitaitoinen. Hänen kanssaan asioidessa tuli olo että kokoajan tiesi missä mentiin ja sain kaikkiin kysymyksiini nopeasti vastaukset häneltä. Käytän varmasti hänen palveluksiaan jatkossakin kun kodinvaihto on ajankohtaista! :)
Koko homma
Kaikki tapahtui helposti. Asiantuntevaa henkilökuntaa. Ystävällistä palvelua.
Se että myyntiin laitettu asunto meni kaupaksi 5-6 päivässä ja uusi asunto löytyi samanaikaisesti. KIITOS!
Yhteydenpito ja tiedottaminen. Palvelu kokonaisuudessaan sujuvaa ja hienosti hoidettua. Olemme tyytyväisiä niin entisen talon myyntiin, sekä uuden asunnon etsintään. Kumpikin saatiin hoidettua ennätysajassa maaliin ja löysimme uuden hienon kodin nopeasti välityksen kautta.
Valokuvat olivat tosi hyviä, järjestelyt toimivat loistavasti samoin näytöt.
Välittäjän ammattitaito, yhteydenpito, huippu valokuvat kodistamme
Pystyi luottamaan siihen, että välittäjä tekee työnsä hyvin
Mutkatonta asiointia .
Välittäjä on oikein tietoinen ja täysin luotettava
Hinta arvio, kuva esittely ja kaupan päättäminen
Kari tekee työtä sydämellään. Asiakkaasta huolehtiminen 10 ++++, Useita asuntokauppoja viime vuosina tehneenä 2 myyjää jääneet mieleen Kari toinen heistä Tekee mitä lupaa Saavutettavissa aina puhelimella
Sp-Kodin kautta ensimmäinen oman asuntoni myynti sujui onnistuneesti. Luottamussuhde välittäjään syntyi heti ja pystyin antamaan asuntoni myyntiin liittyvän vastuun täysin ammattilaiselle. Erityisen hyvin sujui asiakaspalvelu, ei tarvinnut itse stressata asunnon myyntikuvauksesta tai asiankirjojen oikeellisuudesta, sillä Sp-Kodit huolehtivat näistä puolestani. Kiitos Sp-Kodeille laadukkaasta asunnonvälityspalvelusta.
Kaikii sujui paremmin kuin hyvin. Kari Viitala tiesi alusta asti oikean arvon ja myi kämpän alle kahdessa viikossa ennen ensinäyttöä isommalla hinnalla mitä alussa kuvittelimme edes saavan.
Meidän kuuleminen.
Aikataulu piti ja hintatavoitteet saavutettiin sekä ostossa että myynnissä'
Aikataulu piti. Hintatavoitteet saavutettiin seka myynnissä että ostossa.
Aikataulu piti ja hintatavoitteet saavutettiin.
Sekä aikataulu että hintatavoitteet pitivät,
Pääosin kaikki
Nopeat kaupat
Asuntonäyttöjen jälkeen raportoitiin aina hyvin montako ostajaehdokasta oli käynyt ja mitä olivat olleet asunnosta mieltä. Kaupat saatiin tehtyä nopeasti (kuukauden sisällä) ja varsinainen kaupanteko sujui myös hyvin. Erityiskiitokset välittäjällemme Minna Hyväriselle.
Yhteydenpito välittäjän kanssa sujui mutkattomasti. Välittäjä oli hyvin ystävällinen ja asiantunteva, kävi hyvin läpi kaikki vaihtoehdot ja kuunteli asiakasta.
Kiinteistövälittäjä hoiti asian todella hyvin. Ei tarvinnut miettiä, että tuleeko homma hoidetuksi ja saakohan tämän tehtyä.
Kaikki sujui hyvin! Välittäjämme oli Minna Hyvärinen, ja yhteistyö hänen kanssaan sujui loistavasti. Hän on ammattitaitoinen ja miellyttävä, ja hänen puoleensa saattoi kääntyä missä tahansa talokauppa-asiassa. Yhteydenpito ja kommunikointi olivat sujuvia hänen kanssaan. Saimme häneltä myös tukea, kun talomme kuntotarkastuksessa ilmeni odottamattomia asioita. Hän valoi meihin uskoa erityisesti silloin, kun ensimmäinen ostajaehdokas vetäytyi kaupanteosta. Ihailemme sitä valtavaa työmäärää, minkä hän teki talomme myynnin vuoksi. Minna myös kuunteli tarkasti toiveitamme ja löysi meille uuden, unelmiemme kodin. Hän tarjosi sitä meille ensimmäisenä. Uskalsimme asettua hetkeksi "kahden asunnon loukkuun", kun Minna vakuutti, että talo kyllä saadaan myytyä. Lämmin kiitos Sinulle, Minna!
Koko prosessi!
Koko prosessi oli todella sujuva ja välittäjä erittäin ammattitaitoinen. Sai toimitettua jopa asunnon uudet avaimet meille USA:an.
kaikki sujui hyvin
Se, että teiltä järjestyi myös kielitaitoinen asunnonvälittäjä. Itse emme olisi osanneet tehdä kauppaa muulla kuin suomen kielellä.
Koko prosessi toimi hyvin. Välittäjään sai yhteyden mukavasti.
Kaikki, nopea kauppa!
Kiintestövälittäjä piti minut hyvin ajantasalla ja kaupat syntyivät nopeasti!
Niina Nurminen laati laadukkaan ilmoituksen osakkeestani 22.05.Kauppakirja allekirjoitettiin 29.06.2018.Olen kiitollinen ja iloinen Niinan osoittamasta halusta ja omistautumisesta myynnin onnistumiseen.Mielelläni suosittelen osakake/kiinteistö kaupoissa Sp-Koti/Niina Nurminen.Kaikki sujui hyvin.
Hienosti sujui kaikki! Ammattimaista ja ystävällistä palvelua. Iso suositus Niinalle!
"Viimeisen päälle" kaikki sujui, kuin oli suunniteltu. Kiitos Niina. Terkuin Ari Antinmaa
Välittäjä oli asiantunteva ja oli erinomaisen hyvin tavoitettavissa. Vastasi kysymyksiin ja selvitti asioita.
Kaikki sujui kuten suunniteltiin!
Yhteistyö, nopeus, ammattitaito
Kaikki---
Kaikki sujui loistavasti! Voin suositella.
Ei mitään valittamista mistään vaiheesta.
Kaikki. Palvelu ja suhtautuminen oli reilua ja lähimmäistä arvostavaa. Kauppakin toteutui nopeasti.
Yhteydenpito oli erittäin tehokasta. Jos en saanut välittäjää heti soittamalla kiinni, hän lähetti kohteliaasti viestin "soitan teille hetken kuluttua" ja niin hän myös soitti. Tarjousten välittäminen ostajan ja myyjän välillä oli nopeaa. Itselläni oli kiire aikataulu saada kauppakirja allekirjoitettua kesäkuun aikana ja näin myös tapahtui. Iso kiitos Petri Siiralle.
Myynti
Välittäjä Petri Siira ei hössöttänyt ja piti sanansa.
Täydellinen suoritus!
Asianmukainen palvelu. Kemiat kohtaisivat erittäinhyvin.
Huippu välittäjä !
Kiinteistövälittäjä avoin ja suorasanainen. Luontevaa yhteistyötä.
Kaupan nopea syntyminen.
Kaikki hyvin.
Kiinteistövälittäjä oli ystävällinen, vastaus tuli nopeasti, selvät ohjeet siitä miten edettään.
koko toimitus sujui hyvin
koko homma meni hyvin
koko prosessi
Nopeaa, tehokasta, helppoa asiakkaalle
Koko operaatio alusta loppuun. Jokisen elina neuvoi ottamaan petri siiraan yhteyttä ja asunto myytiin nopealla aikataululla hinnalla minkä halusin ilman ongelmia
Petri Siira on ihan huipputyyppi - lisää samanlaisia
Yhteydenotto ja asioiden selvitys.
Kokonaisuudessa asian hoito sujui hienosti
Piti hyvin ajantasalla
Meidän välittäjä oli todella aktiivinen. Hyvä puhe yhteys ja piti meidät ajantasalla hyvin. Puheluista sekä yheydenotoissa tuli meille todella lämmin henkinen vastaanotto. Meidän toiveita kuunneltiin. Meillä oli itsellä jokseenkin hankalat talokaupat, ja me ensi asunnon ostajia, niin välittäjä oli hyvin tukena sekä ymmärsi asiat. Sekä mikä ihaninta, viimeisenä tuli onnittelut viestillä uudesta kodista ! Ei voi kun suositella ! 😊
Yhteistyö kaikin puolin.
Kiinteistövälittäjämme Piia Rosvall oli aivan huippu. Mahtava ihmistuntija ja kärkäs myyjä.
Asiakkaan kohtaaminen
Kaikki todella mukava välittäjä ja se pakko kauppaaminen mitä todella monella on niin tässä sitä ei ollut vaan rentous ja aitous
Yhteydenpito.
Riita hellgrenin kanssa oli todella mukavaa ja helppoa asioida. Myöskin mahtavalla asenteella varustettu välittäjä.
Myyjä on asiansa osaava ja tehokas. Kaikki sujui hyvin
Kohteen hinnoittelu oli realistinen,sekä myyjää että ostajaa kohtaan. Lopullinen hinta muodostui suht koht nopeasti. Välittäjä oli sopivasti aktiivinen.
Pikanen myynti
Myyjän kanssa kommunikointi ja asioiden nopea selvittäminen.
Kaikki
Alusta alkaen kaikki sujui hyvin. Välittäjät ystävällisiä ja helposti lähestyttäviä. Kaikki näytöt sujui paremmin kuin hyvin. Syynä oli ensimmäisenä hyvät valokuvat. Välittäjä piti hyvin yhteyttä, ei tarvinnut odotella, että missä mennään. Kuukaudessa talokaupat hoidettu, HIENO HOMMA.
Kanssakäyminen
Ystävällisyys ja palvelualttius. Erityiskiitos Sanna Tuovilalle. Ostamamme kohde ei ollut Sannan oma, joten alkuun joitain epäselvyyksiä oli. Sanna kuitenkin hetimiten selvitti vastaukset kysymyksiimme. Sanna oli aina saatavilla kun lisäkysymyksiä juolahti mieleen ja hoiti tarjouskaupan todella ammattitaitoisesti. Sekä ostajan, että myyjän toiveita kunnioittaen.
Yhteydenpito sujui hyvin ja nopeasti, myös asunnon näytöt oli sujuvia, sekä joustavia. Välittäjä Sanna Tuovila oli todella aktiivinen myynnin ja näyttöjen suhteen, koska kerroimme muutollamme ja talomme myynnillä olevan hieman kiire. Yleensäkin kaikki sujui mielestäni todella sujuvasti ja mallikkaasti alusta loppuun. Asunnon myynnin ja välityspalkkion eteen tehtiin todellakin töitä.
Kaikki.
Kokonaisuus oli todella hyvä! Välittäjänämme toimi Sanna Tuovila, joka hoiti osansa hienosti. Sanna hoiti yhteydenpidon puolin ja toisin erittäin tiiviisti ja oli näyttöjen suhteen aktiivinen ja ahkera. Kokonaisuudessaan koko prosessi sujui Sannan ansiosta vaivattomasti ja nopeasti.
Kaikki sujui hyvin ja olemme erittäin tyytyväisiä
Kaikki hoitui hyvin ja kysymyksiin vastattiin ja neuvottiin ensiasunnon ostajaa.
Yhteydenpito oli tiivistä ja kaikin puolin avuliasta. Välittäjä tuki ja auttoi kaikessa, sekä osasi vastata kaikkiin mietityttäneisiin asioihin. Palvelu oli ystävällistä ja saimme vastauksen kaikkiin tiedusteluihimme nopeasti.
Välittäjän (Sanna Tuovila) kanssa kaikki sujui loistavasti. Välittäjä oli ammattitaitoinen ja erittäin mukava. Oli aidosti kiinnostunut toimeksiannosta. Parasta tietysti oli se että talomme meni nopeasti kaupaksi sekä saimme toivomamme hinnan siitä.
Saimme ystävällistä ja asiantuntevaa palvelua. Aikataulut menivät nappiin ja välittäjään sai hyvin yhteyden aina kun oli jotain kysyttävää. Uuden kohteen etsinnässä toiveemme otettiin hyvin huomioon.
Kaikki sujui erittäin hyvin ja nopeasti.
Kaikki sujui erittäin hyvin
Kaikki sujui todella hyvin
Yhteydenpito välittäjän kanssa
Kaikki sujui hyvin, ensimmäinen asuntokauppa, joten aika tietämätön mistään olin itse. Mukava ja helppo oli asioida :)
Kaikkeen aika tyytyväinen 😊
Ystävällinen palvelu ja asiantunteva työ
Kokonaisuus. Toimeksiannosta johtaneeseen kauppaan vajaassa viikossa.
Silja on ihan 5/5 asiakaspalvelija. Aina tavoitettavissa, auttamassa ja hoitamassa. Varmisti, että kaikki on kunnossa kaupantekoon, ei tullut ikäviä yllätyksiä.
Välittäjän rohkea hinnanasetanta oli oikea ratkaisu ja pääsimme korkeampaan myyntihintaan mitä itse olimme etukäteen ajatelleet. Välittäjä oli hyvin tavoitettavissa ja yksityisnäytöt järjestyivät nopealla aikataululla.
Palvelu oli joustavaa ja asiantuntevaa. Kohde esittelyyn ja aisoihin oli perehdytty hyvin.
Kaikki työ hoidettiin asianmukaisesti ja ammattitaidolla. Apua saatiin, kun sitä kysyttiin. Asian päällä oltiin koko prosessin ajan ja asioista myös oltiin aidosti kiinnostuneita.
Yhteydenpito.
Esittelyt, ja tiedonsaannin.
Kohteen nettiesittely toteutettiin loistavasti.
Asiointi oli vaivatonta ja välittäjä oli aktiivisesti yhteydessä koko kaupanteon ajan.
Yhteydenotto oli helppoa ja ellei kysymyksiin ollut heti vastausta, se hankittiin kuitenkin aina!
Näyttöjen sopiminen oli sujuvaa, samoin kaikki muu kommunikointi. Talokaupat eteni sujuvasti eikä tarvinnut itse miettiä, mitä seuraavaksi pitäisi tehdä kun asioista kerrottiin hyvin.
Kaikki sujui joustavasti.
Silja vastasi kysymyksiini nopeasti sähköpostitse/puhelimitse, asia eteni hyvällä tahdilla. Kaupanteossa oli ystävällinen ja erittäin avulias iäkkäälle myyjälle
Kaikki! Yhteyttä pidettiin lähes päivittäin ja kellonajasta riippumatta. Oli kiva pysyä ajantasalla tapahtumista. Kaikki sujui siis moitteetta ja ripeästi!☺️
Hyvää palvelua, asiat hoitui hienosti
Koko kauppa sujui hyvin.
AIKATAULU JA INFORMAATIO
Ammattitaitoinen, jämpti ja miellyttävä välittävä. Olimme hyvin tietoisia, miten asiat etenee myynnin suhteen ja saimme paljon tietoa asuntokauppaan liittyvistä asioista. Harvoin pääsee asioimaan näin hyvin työhönsä sitoutuneen ammattilaisen kanssa!
Erinomainen aktiivisuus ja yhteispeli kaiken kaikkiaan. Myös taustatyöt tarvittavien dokumenttien kanssa menivät erinomaisesti.
Kaikki asunnon kauppoihin liittyvät asiat sujuivat jouheasti ja ammattitaitoisesti.
Kauppoihin liittyvät asiat sujuivat jouheasti ja ammattimaisesti alusta loppuun.
Myyjän ammattitaito ja kohteen tuntemus
Asialle omistautunut välittäjä
Välittäjä oli hyvin kärsivällinen, koska olimme ensimmäistä kertaa myyjän roolissa asuntokaupoissa. Tyhmiä kysymyksiä tuli esitettyä enemmän ja vähemmän, on hyvä että joku osaa asiat selittää niin että yksinkertainenkin ihminen sen ymmärtää :) Oli myöskin positiivista huomata että oma tajuntamme myyntihinnan suhteen oli jo alusta asti miltei kohdallaan, vaikkakin melko ylimmästä ääripäästä liikkeelle lähdettiinkin.
Esittely.järjestelyt
Välittäjä oli ammattitaitoinen joten kaikki sujui hyvin.
Nopeus ja luottamus
koko prosessi
Kaikki sujui hyvin.
Yhteyden pito
Tommi Gustafssonin kanssa kaikki meni todella vaivattomasti. Tommi oli erittäin pätevä ja asiallinen. Suosittelen!
Toni suhonen
Koko myyntiprosessi sujui erityisen hyvin ja luottavaisin mielin. Välittäjä oli hyvin ammattitaitoinen ja avulias. Häneltä saimme apua vielä oman talon kauppojen jälkeenkin, kun uuden kohteen oston kanssa oli ongelmia. Hän pelasti meidät kiperästä tilanteesta, kun saimme luotettavaa infoa miten toimia. Ja tiesi, että hänelle voi aina soittaa ja saada luotettavan vastauksen. Olemme hyvin iloisia ja onnellisia saamastamme palvelusta! Jatkakaan samalla tavalla! Ja voimme todella lämpimästi suositella Toni Suhosta välittäjäksi kenelle tahansa!
Nopea kauppa
Erittäin ammattitaitoinen välittäjä. Nopea myynti. Haluttu hinta ilman turhia ehostuksia. Kiitokset Tonille!
Koko prosessi sujui tehokkaasti ja nopeasti. Välittäjä ymmärsi kohteen, miten se myydään ja kaikelta turhalta vältyttiin. Yhteydenpito oli sujuvaa ja kaupat tehtiin nopeasti!
Alusta alkaen välittäjän tekemisestä paistoi ammattimaisuus ja kokemus. Siihen lisänä aito asiakaspalveluluonteinen ja huumorintajuinen asenne ja kellonajasta riippumaton yhteydenpito. Jos matkalle tuli pienikin epäselvyys, välittäjä selvitti ja huolehti asian nopeasti.
Välittäjä hoiti myyjän ja ostajan välillä asian nopeasti, hienosti ja mallikkaasti.
Suhosen Tonin kanssa kaikki luisti erityisen hyvin.
Myyjällä oli selkeä kuva asunnon hintaan positiivisesti vaikuttavista remonteista. Asunnosta saatu hinta oli todella hyvä verrattuna kilpaileviin välittäjiin, jotka kävivät arvioimassa asuntoa. Nopea kauppa.
Kaupan etenemisen tiedoitus
Kun myyjä vaihtui, kaikki sujui erinomaisesti.
Toni hoiti myynnin sujuvasti, ammattitaitoisesti, rennolla otteella. Hän piti koko ajan meidät ajan tasalla missä mennään. Ensimmäinen yksityisnäyttö hoidettiin onnistumaan yhdessä Tonin kanssa 1,5 tunnin päähän kun ilmoitus oli tullut nettiin! 😁 Suosittelen!
Yhteydenpito välittäjään ja näytöistä sopiminen ym. Välittäjä ajatteli myyjän parasta.
Kaikkiin kysymyksiin sai nopeasti vastauksen ja välittäjä oli tavattavissa kun tarvitsi. Ammattimaisuus, asiantuntijuus välittyi hänestä. Realistinen arvio ja kuvaus kohteesta.
Todellinen ammattilainen! Pyyntihinta asunnollemme mietittiin yhdessä, ottaen huomioon kaikki siihen vaikuttavat asiat. Asuntokuvaus sovittiin ja Toni laittoi kotimme myyntiin. Tämän jälkeen ei meidän juuri muuta tarvinnut tehdä kuin hyväksyä loistotarjous ja ihmetellen iloita Alle kahdessa viikossa oli kaupat tehty! Pankkiinkaan ei tarvinnut kokoontua kun kauppa tehtiin sähköisesti. Vahva suositus meiltä.
Välittäjä Tuomas Telemäki äärettömän ystävällinen, jalat maassa oleva ja sitoutunut työhönsä. Helposti lähestyttävä ja valloittava. Persoona täysi kymppi. Hänen kanssaan oli helppo työskennellä, jos ”firmaa” vaihtaisi ja tarvitsisin välittäjää, niin hänet ottaisin. Olen suositellut häntä myös muillekin. Tuomas on kyky😊
Markkinointi ja asunnon esittely kuvat esitteessä hyvät vastasivat todellista välittäjä todella aktiivinen Vilmalle 10 pistettä
Kokonaisuus hoidettu LOISTAVASTI !!!! Palvelu pelasi ja toimittiin erittäin laadukkaasti.
Kauppakirjojen teko
Esittelyt kohteesta
Pääsimme nopeasti eteenpäin. Asuntoon liittyvät tiedot oli meidän käytettävissä heti alusta lähtien joka auttaa asiakasta päätöksen teossa.
Tiedotus tilanteesta !
Välittäjä oli erittäin paneutunut asiaan ja aina tavoitettavissa. Vastasi myös niihin kysymyksiin joita en heti olisi kysynyt tai tullut mieleen. Erittäin auttavainen ja ammattitaitoinen. Suosittelisin "minun" välittäjää ystävilleni.
Kokonaisuus oli hyvä
Oli alusta asti rento ja rehti meininki ja Ari oli tasapuolisesti myyjän ja ostajan puolella hintaa määriteltäessä
Asiointi välittäjän kanssa. Kaupanteko ja sen vaiheet. Kuvaus, esitteet ja esittelyt kaikki laadukasta työtä.
Asiallinen esittely kiiretön
Välittäjä oli erittäin asiallinen ja informoi joka käänteestä. Kaupan teko oli helppoa.
Yhteistyö välittäjän kanssa.
Välittäjä oli asiallinen ja piti hyvin yhteyttä.
Kaikki
Hinta arvio oli Karilla kohdallaan, vaikka Ari ensin sanoi, että pitäisi laittaa alempi hinta. Myynti tehtiin Karin hinta-arviolla ja se osui nappiin. Asunto myytiin ensimmäisellä näytöllä.
Kaikki sujui todella hyvin, edustaja osasi työnsä, oli ammattitaitoinen. Tapa millä hän käsitteli asiakasta oli ihan loistavaa. Oli todella miellyttävä asioida hänen kanssaan.
Tasaisen hyvin
Palvelu oli erittäin ystävällistä ja joustavaa. Tarpeitani ja rajoituksiani kuunneltiin ja toiveitani toteutettiin. Pääsin nopeasti tutustumaan kohteisiin, jotka minua kiinnostivat ja minulle haettiin vastauksia kysymyksiini, joita esitin. Tuntui, että asiani oli esittelijälle tärkeä.
Nopea vastaus heti aluksi kun ilmoitin kiinnostukseni ko. Asunnosta ja vastauksen sai kysymyksiin myös todella nopsaan!
Kaikki
Erikan kanssa asiointi oli mutkattoman sujuvaa. Asiat hoitui niin kuin sovittiin.
Asiakas palvelu, ostajan huomioon ottaminen
sovitut asiat pitivät
Asianosaaminen ja hyvä paikallistuntevuus.
Yhteydenpito, näytöt, asiakaspalvelu, ihan koko paketti.
Välittäjä oli ystävällinen ja asiakaspalveluhenkinen. Kaikkiin kysymyksiin ja lisädokumentteihin vastaus tuli viivytyksettä. Kaupanteko sujui joustavasti.
Asiakaspalvelu, joustavuus, nopeus
Yhteydenpito sujui moitteettomasti ja kaupankäynti eteni viikonlopusta huolimatta hyvin.
Välittäjä oli aktiivisesti yhteydessä myynnin edetessä vaikka myyntiaika olikin pitkä ja välittäjä hoiti työnsä hyvin.
Välittäjä hoiti kaikki käytännönasiat - asun itse Ruotsissa, joten en pystynyt olemaan läsnä.
Kokonaisvaltaisesti onnistuneet kaupat, selkeä esittely ja tiedonkulku.
Arviointi, kuvaukset ja välittäjän Esa Kotirannan asiantuntemus Nopeat kaupat.
Koko prosessi sujui mutkitta ja nopeasti. Myyjä (Henri Majuri / Tampere) teki työnsä ja hoiti kaiken kommunikoinnin kiitettävän hyvin. Kiitos vielä hänelle!
Näytöt järjestyi sujuvasti ja kaikki viralliset osiot myös.
Fast and good price negotiation.
Kohtuullisen nopea myynti
Informaatio ja palvelualttius
Asuntoesittelyjä oli paljon ja välittäjä piti yhteyttä kertoen tilanteesta. Yhteydenpito oli mutkatonta. Hän myös otti riittävästi huomioon myyjän intressit
joustava ja asiallinen
Tiedoitus/kommunikointi. Ajan tasalla pito.
Ostajaehdokkaan löytymisen jälkeen välittäjä hoiti asiat jämäkästi ja asiallisesti. Kiitos.
Välittäjä osasi huomioida hyvin sekä ostajan että myyjän tarpeet ja toiveet.
Mistä kaikki alkoi ,että asunto otettiin myyntiin se oli jo positiivistä,ja myymti kaikki oli niin sujuvaa,yhteyden pito toimi.Itse kaupanteko oli joustava ja sujuvaa
Välittäjä piti hyvin yhteyttä ja tilanteen tasalla sekä asioista sopiminen oli helppoa. Sujuvaa palvelua.
Ei annettu periksi vaan hoidettiin homma loppuun asti. Ei siirretty vastuuta kilpailijoille...
Ilmoitus oli selkeä ja kuvat edullisia
Ystävällinen ammattitaitoinen palvelu
Asiointi välittäjän kanssa helppoa ja ajankohtaista
Kaupankäynnit ja näytöt.
Alussa yhteyden pito oli erittäin aktiivista ja kaikki järestyi paremmin, kuin olisi osannut edes toivoa. Välittäjä oli erittäin mukava ja toimi luontevasti. Olen suositellut nykyistä välittäjää kahdelle potentiaaliselle asiakkaalle.
Johanna Peltonen hoisi kaiken täsmällisesti, ripeästi ja luotettavasti. Neuvottelutaidot hallussa.
Kiinteistövälittäjän rauhallisuus ja kiireettömyys antoivat ammattimaisen kuvan
Minua osattiin neuvoa, millaisella myyntitavalla asuntoani kannattaa myydä. Valokuvaus oli erinomaista.
Asuntokauppa sujui ripeästi ja kaupat saatiin tehtyä hyvin. Itse tarjouskilpailu on kyllä ostajan kannalta todella piinaavaa. Olen kuitenkin tyytyväinen lopputulokseen. Välittäjä oli kyllä kohtalaisen hyvin yhteydessä sähköpostitse.
sujuva Yhteistyö kokonaisuudessaan. Johanna toimi tehokkaasti ja yhdessä sovitun tavoitteen mukaisesti
Kaikki. Meitä pidettiin hyvin informoituna myyntiprosessissa koko ajan. Aktiivisesti oli näyttöjä - sekä yleisiä, että yksityisiä. Tuntui, että meitä ja taloa ei oltu unohdettu.
Varsinainen myynti ja näytöt sekä niistä raportointi suvuivat todella tehokkaasti ja sujuvasti.
Ystävällinen palvelu, nopeat vastaukset sähköposteihin. Välittäjä (Johanna Peltonen) selvitti talon myyjältä nopeasti kaikki mieltämme askarruttaneet asiat.
Tehokas ja ystävällinen myynti!
Yksityisen esittelyn saaminen sekä kaupanteko. Tämänkin unelmatalomme löytyminen oli paljolti siitä kiinni, että välittäjänne lähetti viestillä talon linkin minulle ja kysyi, tuletteko katsomaan. Ei oltaisi välttämättä itse oltu tarpeeksi nopeita talon suhteen.
Toivottavasti asuntoa ei ole myyty vaan vuokrattu kuten oli tarkoitus. Vuokraus onnistui hyvin. Välittäjä oli aktiivinen ja ystävällinen. Ennenkaikkea asiallinen. koko prosessi oli meille yksinkertainen ja vaivaton.
Miellyttävä ja helppo asioida välittäjän kanssa - rentoa meininkiä asiallisuudesta tinkimättä.
Toivottavastyi asuntoa ei ole myyty vaan vuokrattu kuten oli tarkoitus!!!
Kaikki!
Välittäjän ja lainaneuvottelijan kanssa asioiminen oli erinomaista. Itse ei juuri tarvinnut mitään tehdä kun alan ammattilaiset hoitivat työn nopeasti ja saumattomasti.
Se, että ostajaa kuunneltiin ja kaupanteko oli erittäin reilua.
Välittäjä piti sanansa ja oli erittäin ammattitaitoinen. Oli kiinnostunut myyntikohteesta ja tiesi heti minkätyyppinen asiakaskunta on potentiaalinen. Asenne myyntityötä kohtaan erittäin kokenut.
Ostimme Sp-kodin kautta kodin sekä myimme omamme. Myyjä piti meidät jatkuvasti ajantasalla sekä saimme koko prosessin ajan hyvää palvelua. Hyvä maku jäi suuhun! Kiitos Minnalle :)
Kommunikointi, välittäjän sai nopeasti kiinni, ystävällinen välittäjä josta sai heti luotettavan vaikutelman.
Nopeat kaupat, ystävällinen ja asiantunteva palvelu
Koko prosessi.
Miellyttävää yhteistyötä,asiallinen ja asiantunteva välittäjä.Eikä liian päälletunkeva ja kaikkitietävä!
Täsmällisyys, sovitut aikataulut pitivät. Asiantunteva ja ystävällinen palvelu.
Koti löytyi nopeasti ja vaivatta
Henk. Koht palvelu
Esittelyt ja niistä raportointi.
Kiinteistövälittäjä oli asiantunteva, joustava ja auttavainen
Asiakkialle hyvää ja nopeaa palvelua
Kiinteistön myyntinopeus oli loistava.
Kokonaisuudessa hyvä suoritus. Myynti tapahtui nopeasti ja asiakaspalvelu hyvää
Homma hoidettiin asiantuntevasti, suositeltiin malttia jotta löytyy oikea vuokralainen
Kotimme tuli myydyksi tosi nopeasti. Saimme tiedot tilanteesta selkeästi ja olimme selvillä missä vaiheessa kulloinkin ollaan menossa. Välittäjän arvio asuntomme arvosta oli realistinen. Palvelu oli ystävällistä ja saimme vastaukset kysymyksiimme.
Kaikki sujui
Kommunikointi oli hyvää
Välittäjä oli kärsivällinen. En ollut varmaan helpoimmasta päästä ostajia.
Kaikki meni kuten oli sovittu. Kiinteistönvälittäjä avulias ja asiansa omaava
Asunto saatiin myytyä! Henkilökohtaisia yhteydenottoja. Ohjeita mitä myyjän pitää tehdä. Kaikki paperit oli kunnossa ja järjestyksessä kaupan jälkeen.
Herra Siira osaa edelleen hommansa hienosti / vuosien ammattitaitoa Arvioni perustuu kymmeniin toimeksiantojen vuosien varrella myös muista välittämistä ja heidän ammattitaidostaan
Yhteyden pito ja yställisyys
Aikataulu, joustavuus, ammattitaito.
Välittäjän rooli asunnon myynnissä. Välittäjä oli kokoajan yhteydessä ja teki oikein ison työn.
Yhteydenpito, esittelyt ja kaupanteko sujuivat erittäin mallikkaasti. Välittäjä otti itse yhteyttä ja halusi myydä kohteeni, kiitettävää aktiivisuutta!
arviokäynnin jälkeen homma alkoi mennä ripeästi eteenpäin ja kotimme ei ehtinyt avoimeen/julkiseen myyntiin. Kauppahinta oli linjassa oman ,sekä muutaman muun firman arvion kanssa. Välittäjä piti aktiivisesti yhteyttä, pyysi ja antoi tarkentavia tietoja tilanteessa. Välittäjämme vinkin ansiosta löysimme myös vuokrakodin, jossa pohditaan seuraavaa asumismuotoa/kohdetta kaikessa rauhassa.
Yhteistyö ja nopeat kaupat. Välittäjä piti mainiosti ajantasalla asioista.
Esittelyn sopiminen järjestyi joustavasti. Vlittäjä piti hyvin ajan tasalla ja välittäjän alueentunteen oli hyvä.
Kaikki
Sanna hoiti asiaa hyvin jouheasti ja pieni väärinkäsitys tapaamisajassa meni tosi hienosti maaliin.
Viimeinen vastatarjous. Ellei välittäjä olisi "tuntenut", tunnistanut ostajan innokkuutta, en olisi antanut vastatarjousta, koska ostaja epäili myyjän hankkimaa kuntoarviota liikaa. Tämähän asia ratkaisi kaiken! Valokuvat olivat ratkaisevan hyviä! Eli loistava valokuvaaja!
Kokonaisuus hyvä.
Kuukaudessa meni asunto.
Hyvä asiakaspalvelu
Yhteydenpito, käytännön järjestelyjen sujuvuus, ystävällisyys
Itseasiassa kaikki, mut valokuvaus kyllä saisi kuulua välityshintaan. Huipputoimintaa muuten :) Siljalle ja Petrille huippu KIITOS !!
Joustava markkinointi vaativassa kohteessa. Palvelu ja tiedotus toimivat mainiosti koko myyntiajan.
Stailaus, myynti, kilpailutus.
Tietojen saanti, kerrottiin hyvin mitä seuraavaksi tapahtuu ja pidettiin ajantasalla kaikista kuvioista.
Valokuvat
Kaikki sujui odotusten mukaisesti
Näytöt onnistui aina sujuvasti ja Silja oli hyvin ystävällinen ja palvelualtis!
Henkilökohtaisuus, yksilöllisyys, vuorovaikutus ja asioiden hoito, viesteihin reagoimisnopeus ja tunteen välittyminen, että mun asioitani hoitaa ihminen. Myös välittäjän
Välittäjä oli aktiivinen ja osaava.
Yhteistyö välittäjän kanssa.
Välittäjä oli aktiivinen ja sai kaupat tehtyä.
Saatiin kaupat.
Nopeat kaupat ja sujuba yhteydenpito
Välittäjä oli aktiivinen ja puolueeton.
Koko kaupanteko
Näytön järjestyminen nopeasti. Myös näytöt.
Kauppa toteutui nopeasti ja asiat sujuivat luotettavalla tavalla
Nopea asioiden hoito, meidät asiakkaana pidettiin hyvin tilanteen tasalla. Vilmalle kiitos ja onnea uusiin opintoihin
esittely
Kaikki.
Hyödylliset neuvot ensiasunnonostajille. Kärsivällisyys!
Kommunikaatuo
Asiat etenivät koko prosessin aikana sujuvasti.
Yhteydenpito
Hyvä palvelu. Riippuu enemmän henkilöstä kuin yrityksestä.
Yhteistyö
Palvelu oli ammattitaitoista ja lämmintä. Väliaikatieto tilanteet oli hyvä kuulla välillä. Ohjeita ja vinkkejä ennen kuvausta ja myyntiin sai hyvin.
Myyntineuvottelut
Kaupanteko
Yhteydenpito asunnon näyttöjen jälkeen erinomaista, joten aina tiesin "missä mennään". Muutoinkin ystävällinen ja asiallinen palvelu.
kommunikointi ja asioiden järjestely
näytöt sujui varsin jouhevasti
Halukkuus myydä ja innostunut sitoutuminen!
Yhteydenpito ostajan suuntaan toimi hyvin. Rehellistä ja välitöntä palvelua.
Henkilökohtainen palvelu
Asiakaspalvelu toimi hyvin, välittäjä vastasi viesteihin nopeasti.
Aikataulut ja yhteydenpito
Yhteyden ottoihin vastaaminen ja näyttöjen järjestäminen
Pitkän etäisyyden johdosta puolestani asioitiin valtakirjalla, kaupanteko alusta loppuun sujui loistavasti,
Kauppakirjoissa ei ollut virheitä.
Tärkeimmät asiat sukuivat hyvin: Asunto saatiin myyntiin nopeasti, kuvat olivat erittäin edustavia ja koti meni kaupaksi nopeasti 2,5 kuukaudessa.
Sopivan kohteen löytäminen.
Koetan olla kehumatta liikaa. Kiinteistömme oli hankala myytäväksi, mutta välittäjämme piti kaiken aikaa yllä positiivista ilmapiiriä keksien ja tarjoten tapoja mennä eteenpäin käypäisen ja tapaukseemme kykenevän ostajan löytämiseksi. Omat epäilymme oikealla tiellä pysymisestä hän torjui ponnekkaasti. Erityisesti hänellä oli realistinen käsitys sopivasta kauppahinnasta. Ehkä (omasta tunnostamme) keinottelevalta vaikuttavan ostajaehdokkaan hän mahdollisesti torjui. Aikataulullisesti tuskin olisimme voineet onnistua paremmin. Nyt yritetään auttaa ja vähintään toivotaan uuden omistajan pärjäävän talossansa.
Alueen tuntemus oli välittäjällä hyvin hallussa ja yleisesti ammattitaito kohdillaan.
Pankki -ja asiointitouhut.
Välittäjän/välittäjien asiantuntemus, positiivisuus ja ystävällinen käytös kaikin puolin. Pitkän kaavan näyttöaikataulu (eli kohteeseen sovittiin usea näyttö samalle päivälle, eikä suotta ripoiteltu joka päivälle yhtä tai kahta). Yhteydenpito hyväksyttyyn ostotarjoukseen asti.
Ystävällinen välittäjä.
Asiointi välittäjän kanssa kaikkinensa.
Sekä myynnin että ostamisen suhteen kaikki sujui nopeasti ja sujuvasti.
Todella ystävällisiä ja ammattitaitoisia välittäjiä, heidän kanssaan tiesi, että asunnon myynti on hyvissä käsissä.
Välittäjä oli todella nopea vastaamaan ja sopimaan tapaamiset.. Ennakoimattomat tilanteet selvitettiin myös hyvin ja joustovaraa löytyi!
Asian aika on käytetty hyvin tehokasti.
Näytöt
Asia osaaminen on kunnossa.
Asiallinen ja tehokas välittäjä
Joustava, homma tehty helponoloiseksi
Palvelu hyvää. Sain aina tiedon missä mennään.
Tehtiin mitä sovittiin
Nopea myynti
Kaikki asioiden hoito aluk viivyttelyn ja esittelyn jälkeen
Kaupanteko sujui hyvin sekä samoin myös asuntonäyttöjen järjestäminen.
Palvelu toimi kuten olimme sopineet.
Välittäjä oli ahkera ja toimiminen hänen kanssaan sujui hienosti. Sain hyvin tietoa mahdollisista ostajista ja asioiden etenemisestä.
viimeisen tarjouksen hoitaminen, asiakkaan vakuuttaminen siitä, että kannattaa antaa vastatarjous, vaikka ostaja oli epäileväinen.
Esittely
Asunto stailattiin nätiksi ja yhteydenpito toisen välittäjän kanssa sujui sovitusti ja kaupat jouhevasti.
Yhteydenpito
Myyntiaika sujui nopeasti.
Asiat sujuivat nopsaan tahtiin. Vastaukset esityksiin sain viipymättä. Välittäjä auttoi asiallisesti paperien teossa.
Välittäjän ammattimainen ote.
yhteydenpito
Kommunikaatio toimi todella hyvin kumpaankin suuntaan. Tommi oli aina tavoitettavissa ja selvitti asiat välittömästi riippumatta ajankohdasta. Kaupantekotilaisuus sujui tosi hyvin ja tehokkaasti, kun kaikki oli valmisteltu meitä varten.
Yhteyden pito välittäjän kanssa oli helppoa.
Kaupanteko
Yhteydenpito
Välittäjä tiesi mitä myi ja vastasi kysymyksiin hyvin ja tarvittaessa selvitti jos ei tiennyt. Ei myynyt vain kaunista sisustusta vaan pystyi puhumaan teknillisemmistä asioista. Yhteydenpito sujui hyvin ja tarvittaessa nopeasti niin puhelimella, viestillä kuin sähköpostilla.
Hyvät ja nopeat kaupat
Kaikki sujui moitteettomasti, välittäjä toimi itsevarmasti ja tekemisessä oli ammattitaitoinen ote. Huippu tyyppi!
myyjän puhelinkontaktit
Ajan tasalla pito hoitui mallikelpoisesti, samoin aktiivisuus toiveittemme selville otossa. Tosin asioimme koko ajan sen välittäjähenkilön kanssa, joka ei ollut varsinainen tästä kohteesta ja sen kaupasta vastaava, vaan toisen kohteen esittelyssä toiveitamme kuunnellut ja selkeästi aktiivisesti myyntimahdollisuuksia etsivä myyntineuvottelija Hanna Löytynoja.
Yhteydenpito toimi hyvin.
Myyjä oli aktiivinen ja ystävällinen.
Esittelyjä järjestettiin sujuvasti ja siinä vaiheessa meihin oltiin yhteydessä.
joustavaa asiointia välittäjän kanssa.
Kaupat tuli nopeasti. Välittäjällä oli jo ostaja valmiina.
Näyttö saatiin sovittua pikaisesti ja tarjouskierros sekä lopulliset kaupat sujuivat oikein hyvin
Kaupanteko ja sen järjestäminen. Välittäjä(t) kävivät heti ripeästi toimeen.
Välittäjä jonka kanssa teimme myyntisopimuksen hoiti asiat mielestäni hyvin ja otti tahtomme huomioon. Ja myyntiaika oli lyhyt.
Sovituista asioista pidettiin kiinni ja asiat hoituivat nopeasti.
Kaikin puolin hyvin.
Kaupat
Kaupantekotilaisuus
Sain tarvittaessa yhteyden välittäjään ja palvelu sujui sovitusti.
Yhteydenpito asiakkaaseen; välittäjä kommunikoi tiiviisti myyjän ja ostajan välillä. Välittäjä oli hyvin tavoitettavissa kaikissa tilanteissa.
Ei mikään erityisen hyvin. Normaalisti vaan
Asunto saatiin melko nopeasti kaupaksi (alle kuukausi).
Esittelyn jälkeiset asiat
Näytön sopiminen
Välittäjä oli ystävällinen
Kaupat
Kaupanteko oli välitysfirman kautta sujuvaa
Talon esittely sujui välittäjältä hyvin.
Sujuvuus
palvelu
Esittely.
Talon ensimmäinen yksityisesittely, siihen oli varattu riittävästi aikaa.
Ei oikein mikään. Kuvaaja oli loistava!
Kauppojen teko tilanne
alku sujui kaupan sopimiseen asti hyvin
en osaa sanoa
Kauppa pystyttiin tehdä meidän pankissa.
Ei oikein mikään
Kaupanteon aikataulut Näyttöjen helppous
Asunto meni kaupaksi
Välittäjään sai kohtuullisen hyvin yhteyden.
Kaupat syntyi hyvällä hinnalla
välittäjä ei tiennyt mistään mitään