Rea Nikander

Rea Nikander

Kiinteistönvälittäjä LKV, KiAT, kaupanvahvistaja

Tehokasta ja ystävällistä välittämistä jo vuosien ajan

Olen jo yli 10 vuoden ajan toiminut kiinteistönvälittäjänä ja minulla on myös kaupanvahvistajan oikeudet. Olen syntyperäinen vihtiläinen, joten paikallistuntemukseni lähikuntineen on vankka. Asiakkaat ovat tottuneet saamaan minulta erittäin ystävällistä ja asiakkaiden etua ajavaa tehokasta palvelua. Teen pitkiä päiviä töitä asiakkaiden asioiden eteen, koska haluan, että ihmiset pääsevät eteenpäin elämässään ja koen, että minulle on annettu kunniatehtävä hoitaa kodin myynti ja etsiä mahdollisesti se seuraava uusi koti.

Minut saa helposti kiinni puhelimella ja sähköpostilla ja teen asiat miten ne on sovittu. Välitystehtävissä olen hyvin tarkka, koska asiat pitää hoitaa lainopillisesti oikein. Asun maaseudun rauhassa perheeni, kissojeni ja koirieni kanssa. Vapaa-ajalla harrastan raviurheilua ja mökkeilen työn sallimissa puitteissa. Jos siis etsit tehokasta neuvottelijaa, niin ota yhteyttä ja sovitaan tapaaminen.

Toimipiste
Palvelukielet

Suomi

Kiinteistönvälittäjän asiakasläheisyys, ystävällisyys ja asioiden hoito kiitettävää!
Välittäjä piti meidät kokoajan ajan tasalla asioista. Välittäjä neuvoi meitä kaupantekoon ja muihin käytännön asioihin liittyen erittäin huolellisesti. Asuntonäytöissä välittäjät olivat aidosti avuliaita ja ammattitaitoisia. Iso kiitos Realle ja Karille!
Asiantuntevaa ja hyvää palvelua poikkeusolosuhteista huolimatta

Ota yhteyttä, autan mielelläni!

Tietojen käsittely Sp-Koti-kiinteistönvälitysketjussa.

;