Sp-Koti Nurmijärvi

Kiinteistönvälitystä Nurmijärvellä – Sp-Koti Nurmijärvi auttaa sinua kaikissa asuntoasioissa. Kun siis asunnon osto, myynti tai vuokraus on mielessä, ota yhteyttä

Sp-Koti Nurmijärvi

Vantaan Kotikeskus Oy LKV
Y-tunnus: 2445858-5
Sähköposti: nurmijarvi@spkoti.fi

Klaukkalantie 63, 01800 Klaukkala

Aukioloajat

ma–pe 10.00–16.00 sekä sopimuksen mukaan

Ota yhteyttä

020 752 9160

Paikallista kiinteistönvälitystä vuosikymmenten kokemuksella Nurmijärvellä

Meiltä saat alan parasta palvelua henkilökunnaltamme, joilla suurimmalla osalla on vuosikymmenten vankka kokemus alalta sekä alan tutkinnot suoritettuina. Miksi tyytyä vähempään, kun voit saada parasta. Emme vain välitä asuntoja vaan välitämme myös tekemisestämme, tämä siis sinun parhaaksi. Otamme asuntosi myynnin kunnia-asiaksemme.

Tiesitkö muuten, että suurin osa reklamaatioista kaupanteon jälkeen olisi voitu välttää, mikäli välittäjä olisi toiminut niin kuin hänen pitäisi. Hyvää välitystapaa noudattaen, myyjän ja ostaja edut huomioiden. Toimialaamme kuuluvat asuinhuoneistojen, kiinteistöjen ja liikehuoneistojen välittäminen ja arviointi sekä asuntojen ja liikehuoneistojen vuokraukset. Henkilökuntaamme on helppo lähestyä ja tavoittaa joko puhelimitse tai sähköpostilla. Ota heti yhteyttä, se ei vielä velvoita mihinkään eikä maksa mitään mutta varmasti kannattaa. Teemme aina parhaamme, jotta sinä pääset päämäärääsi - unelmiesi kotiin.

Kiinteistönvälittäjämme Nurmijärven alueella apunasi

Asiakasedut

Kotimaassa
Ulkomailla
...

Missä onnistuimme? Palautetta asiakkailtamme

Kaikki. Onnistuimme saamaan välittäjän, joka palveli meitä, sekä ostajaa asiantuntijana.
Kaupan läpivieminen ja -tekotilaisuus.