Kokemuksia Sp-Koti-kiinteistönvälitys Nurmijärvestä

Koko toiminta sujui erittäin asiantuntevasti ja sujuvasti. Alkutapaamisen jälkeen myytävän kohteen valokuvaus ja esille tuominen ja esitteleminen sujuivat nopeasti ja tuottivat hyvän tuloksen!
Välittäjä oli nopea ja kaikesta yhteydenpidosta jäi ammattimainen kuva. Lisäksi välittäjä oli rauhallinen ja antoi näytöllä meille omaa tilaa.
Asunnon näytöt, yhteydenpito näyttöjen välillä ja info näytön jälkeen, pitkän myyntiajan (puoli vuotta) aikana toivon ylläpitäminen, selkeä välityspalkkio, paperit kunnossa kaupantekotilaisuudessa, välittäjän kokemus näkyi kaikessa toiminnassa
Aarre Salminen hoiti kaupan erittäin hyvin: nopeasti, ystävällisesti ja asiantuntemuksella. Hän otti myös todella hyvät valokuvat.
Kysymyksiin vastaaninen ja nopea tiedon välitys
kaikki
Ammattitaitoinen välittäjä. Kilpailukykyinen välityspalkkio.
Nopea yhteydenpito ja asioiden hoito. Ja asiakas otettiin tosissaan heti, niin saatiin nopeasti asiat tehtyäkin (oli vähän kiire aikataulu). Mukava, ei semmoinen tiukkakravattinen välittäjä :). Ja selvästi oli kokemusta.
Yhteistyö oli sujuvaa ja helppoa. Välittäjä piti aktiivisesti yhteyttä ja kertoi väliaikatietoja.
Asioiden hoitaminen
Kaikki sujui loistavasti. Ja on 10 vuoden aikana sujunut loistavasti jo 5 kertaa.
Kokonaisuutena asiat sujuivat oikein mallikkaasti. ISO kiitos kiinteistövälittäjälle, ja vahva suositus hänestä.
Kaikki yhteydenpito ja kysymyksiin vastaukset toimi moitteettomasti ja ripeästi. Yksityisnäytön sopiminen erittäin vaivatonta. Kiitoksia siitä!
Äärimmäisen mukava ja asiantunteva , avulias välittäjä. Ei turhia myyntipuheita, niitä en arvosta, vaan rehellistä selkärankaista otetta! Joustava näyttöjen suhteen
Yhteistyö, sovimme yhdessä asioista, hyvässä hengessä. Välittäjän kanssa oli mukava asioida, hän oli ammattitaitoinen, tuli varma olo että kaikki sujuu hyvin. Ja niin sujuikin, kaupat tuli jo ensimmäisellä näytöllä. Saimme hyvät ohjeet miten koti laitetaaan esittelykuntoon sekä valmiiksi valokuvausta varten.
Myyjä ei yrittänyt vedättää yksityisnäytön näyttäessä,että tästä on kiinnostunut myös moni muukin.Vastasi niihin kysymyksiin mitä tiesi eikä keksinyt vastauksia jos ei tiennyt vaan kertoi rehdisti että ei tiedä nyt vastausta.Ei kehunut liikaa vaan mökki oli se mikä se oli. Ja muutenkin mukava ja rehti kaveri.
Koko myyntiprosessi sujui kiitettävästi
Asunnon arviointi nopea myynti asiallinen ja varmakäytöksillinen myyjä kiitokset Tiina Räsäselle terv Pertti Katainen
Välittäjä hoiti hoiti hienosti yhteydenpidon vaikka vastapuolelta joutuikin hieman nyhtämään tietoja. :) Asuntonäytöt onnistuivat nopealla aikataululla. Kiitokset onnistuneesta kaupasta!
kaikki
Ammattitaitoinen ja luotettava tapa toimia.
Asiallinen asunnon esittelijä.
Asiantunteva, selkeä ja nopea toiminta. Hyvin järjestetty varsinainen myyntitilaisuus.
Välittäjän kanssa oli miellyttävä asioida, ja hommat sujuivat ammattitaitoisesti ja varmalla otteella.
Haasteellisen taustatiedon hoitaminen niin, ettei ostaja pelästynyt.
Suurkiitos Eeva Lönnbergille, joka on ammattinsa hallitseva, luotettava ja tinkimätön supermyyjä!
Sovitut ajat ja näytöt! Hyvä palvelu ja miellyttävä henkilö, helppo neuvotella.
Välittäjä piti minut koko ajan ajantasalla ja sai asunnostamme edustavan näköisen. Myynti sekä kaupat sujuivat helposti ja nopeasti.
Toiminta oli kokonaisuudessaan ammattitaitoista.
Ostimme uuden kiinteistön. Saimme erittäin hyvää ja ammattitaitoista palvelua kiinteistökaupasta. Kaikki tarvittava asia kerrottiin selkeästi, ja meitä palveltiin loppuun saakka, eikä kertaakaan tullut tunnetta etteikö asiat sujuisi hyvin Kiitos, voimme erittäin mielellämme suositella teitä
Kaikki on sujunut aivan loistavasti.
Kaikki sujui hyvin. Viikottainen tiedotus siitä, missä mennään, oli hyvä. Poikkeustilanteissa, joita tuli sairauden vuoksi, noudatettiin hienosti meidän toiveitamme.
Kaikki asiat sujuivat kivuttomasti.
Sain asunnostani melkein haluamani hinnan, välittäjä oli oikein ammattitaitoinen ja sinnikäs ja jaksoi viimeiseen saakka etsiä sopivaa ostajaa. Kokonaisuudessaan prosessi meni loistavasti!
Olen hyvin tyytyväinen asunnosta. Kiitos paljon kiinteistövälittäjälle Eevalle. Voittanut asiat hyvin nopeasti ja ammattilaisesti.
Asunnon myyntisopimus oli selkeä ja siitä pidettiin kiinni. Myynti tilanteesta kerrottiin asiakkaalle viikoittain, annettiin ajan tasalla oleva realistinen tilannetieto. Vaikeasta myynti tilanteesta huolimatta koskaan ei syntynyt sellainen tunne, että ollaan luopumassa tai luovuttamassa. Asunnon myynti esittelyitä järjestettiin lähes viikoittain, samoin suoramarkkinointia. ERITTÄIN HYVÄ, 10+ :)
Yhteistyö välittäjän kanssa
Asunnon arviointikäynti sekä välittäjän ympäristön tuntemus. Ehdottomasti kaupanteon nopeus.
Toimeksiannon hoitaminen kokonaisuudessaan alusta loppuun asti oli erinomainen.
Kaikki
Ystävällinen, asiantunteva palvelu Sai helposti yhteyttä jos asiaa, ja sai tietoa tapahtumien kulusta
Nopea ja asiallinen, ystävällinen palvelu. Ei tuputusta, mikä hienoa. Selkeä informaatio prosessin joka vaiheessa.
Kaikki sujui hyvin.
Erja Toivanen on erittäin ammattitaitoinen kiinteistövälittäjä. Lisäksi hän on ihana ja lämminsydäminen ihminen. Hän tekee työtään sydämellä ja on työssään sinnikäs ja toiveikas. Yhteistyömme sujui tosi hyvin.
Ammattitaitoinen välittäjä. Mukava ja avulias. Kaikki sujui todella hyvin.
Koko prosessi sujui erinomaisesti, asiakkaana kokonaisuudessaan erittäin hyvä palvelukokemus.
Yhteydenpito, tiedottaminen, myynnin hoito, jämäkkyys ja myynnin aktiivisuus, ystävällisyys. Kaikki sujui hyvin.
positiivinen asenne, näyttöjen sopimisen joustavuus
Everything
Esittelystä kaupantekoon kaikki sujui todella hienosti, kiitos.
Minun ei tarvinnut huolehtia yhtään mistään. Pystyin luottamaan siihen, että välittäjä huolehtii kaikesta ja niin hän myös teki.
Myyntihinnan arviointi ja kaupanteon nopeus.
Välittäjä Erja Toivanen hoiti asiat ammattitaidolla sovitusti ja nopeasti. Olen ollut hänen asiakkaana aikaisemmin ostajan ominaisuudessa ja nyt myyjänä ja aina olen ollut tosi tyytyväinen siihen miten hän palvelee, huomioi ja pitää asiakkaansa ajan tasalla kaupan eri vaiheissa. Kiinteistövälityksen rautainen ammattilainen!
Hei, asioimme Erja Toivasen kanssa ja kaikki sujui erinomaisesti. Erja piti meidät todella hyvin ajan tasalla ja vastasi todella nopeasti viesteihin ja puheluihin. Kiitos erinomaisesta palvelusta ja löysimme ihanan uuden kodin. Kiitos vielä kaikesta!
Kaikki alusta loppuun
Kaikki
Koko asunnonmyynti loistavasti ja odotusten mukaan kaikki aikataulut menivät niin kuin sovittu.
Ammattimainen asiansa hoitava välittäjä.
Kaikki meni todella hienosti, kommunikointi oli ripeää ja todella joustavaa kiireetöntä palvelua
Erja Toivasen kanssa kaikki sujui hyvin. Olin koko ajan tilanteen tasalla. Kun ostaja tarjosi sain miettiä rauhassa eikä tullut pakotuksen tunnetta.
Hän oli avoin, auttavainen ja reilu ihminen asunnon myyjän ja ostajan välissä :-)
Viestintä toimi hyvin
Välittäjä oli todella mukava ja ammattitaitoinen. Asiat hoituivat erittäin nopeasti ja yhteydenpito oli hyvää.
kaikki sujui hyvin
Välittäjään sai yhteyden nopeasti, mieltä askarruttaviin kysymyksiin sai nopeasti vastauksen. Uuden asunnon hankinnan kanssa neuvottiin myös vaikka kyseessä oli oman asunnon myynti. Asiakkaasta välitettiin aidosti. Käytännön järjestelyt sujuivat helposti ja oma tilanteemme ymmärrettiin hyvin.
Kaikki asunnon myymiseen ja seuraavan hankintaan liittyvät asiat käytiin todella tarkasti läpi
Yhteydenpito kaikkiin osapuoliin nopeasti asioiden edistyessä
Selkeä myyntiprosessi jonka Erja ohjasi maaliin ripeästi ja ammattitaidolla. Saimme myös arvokasta apua asunnon vaihtoon asioissa jotka eivät kuulu itse toimeksiantoon. Loistavaa palvelua, voimme suositella lämpimästi!
Yhteydenpito välittäjän kanssa. Ja muutenkin kaikki toimi todella hyvin. Välittäjä oli hyvä, ystävällinen ja sain aina vastaukset kysymyksiini. Suosittelen Erjaa.
Meidät pidettiin loistavasti asunnon myyntiin liittyvissä asioissa ja aikataulussa. Yhteys pelasi tosi hyvin.
Kaikkioi
Koko kauppa.
asunnon vuokraus meni hyvin
Saimme nopeat kaupat, tuttu hyvä välittäjä
Kaikki sujui todella asiantuntevasti, nopeasti, joustavasti, ja yhteydenpito oli todella hyvää. Välittäjä Erja Toivanen hoiti asunnon myyntiin liittyvät asiat todella hyvin ja hänelle suuret kiitokset myös henkisestätuesta.
Yhteistyö välittäjän kanssa sujui todella hyvin ja voin luottaa, että asiat hoituvat sovitulla tavalla.
Välittäjä Erja Toivanen piti meistä ensiasunnonostajista hyvää huolta ja oli koko ajan tavoitettavissa. Palvelu oli kunnioittavaa ja välitöntä.
Heti ensimmäisestä hetkestä lähtien nyk. asuntomme välittäjä Erja Toivanen hoiti hommansa niin hyvin kuin vain voi hoitaa. Ammattitaito, kokemus ja rauhallisuus paistoi aurinkoisesta Erjasta hyvällä tavalla. Ensiasunnon ostajina olimme tietyistä asioista epävarmoja, mutta Erja osasi vastata kysymyksiimme meitä erityisen hyvin kunnioittaen. Yhteydenpito oli kokoajan aivan erinomaista ja Erja oli kokoajan tavoitettavissa. Yksinkertaisesti en keksi MITÄÄN moitittavaa ihan ensimmäisestä hetkestä viimeiseen kaupantekohetkeen. Kiitos Erja palvelustasi ja sinusta jos jostain kaikki voisivat ottaa mallia!
Kaikki
Erjan kanssa homma toimi kuin olisimme tunteneet aina, ihana ihminen :) kaikki, tarkkuus ja muut...
Näytöt ajallaan.
Kaikki sujui sovitusti ja välittäjä piti kokoajan ajantasalla missä mennään.
Kaikki sujui hyvin. Yhteydenpito oli erinomaista.
Kaikki
Välittäjä piti yhteyttä kiitettävällä tavalla, ja tuli tunne että oikeasti asioita tapahtui. Lisäksi sain arvokkaita näkökantoja myynnin avuksi ja tueksi. Mitään ei tuputettu, vaan yhteiseen hiileen puhallettiin. Arvostan suuresti, erittäin ammattitaitoista toimintaa!
Sovittu esittelyaika oli tasmallinen.
Kokonaisuus/ nopea vastaus ja ystävällisyys
Best agent in Helsinki
Välittäjä hoiti myyntityöhön liittyvät asiat jämäkästi ja ammattitaitoisesti. Hänen kokemuksensa asuntokaupoista ja rauhallinen olemuksensa heijasteli varmuutta kaupanteossa. Yhteydenpito oli säännöllistä kun asunnon katsojia oli käynyt ja tarjouksia saatu niin kävimme asiat pian läpi. Asunnon ostaja kehui asuntoa ja myös välittäjää jonka kanssa asiat hoitui loistavasti
koko homma
Asiointi ja yhteydenpito välittäjä Ilpo Harjun kanssa.
Lähes kaikki
Melkein kaakkokommunikointi
Myynti sujui erittäin loistavasti, asunto oli alle viikon myynnissä.
Välittäjä oli kiinnostunut oikeesti kohteesta eikä vaan rahan perässä :)
Vastuussa oleva henkilö oli hyvin ystävällinen. Hänen nimi on Mr. Ilpo Harju. Haluaisin suositella yritystäsi muille ihmisille. Kiitoksia paljon Ilpo!
SP-Kotien kiinteistövälittäjä Ilpo Harju hoiti asuntokaupan alusta loppuun nopeasti ja ammattitaitoisesti! Ilpon kanssa oli miellyttävä asioida. Suosittelen!
Parempaa välittäjää en ensimmäisen asunnon myyntiin olisi voinut valita. Alusta lähtien oli sellainen tunne, että homma on hoidossa. Ilposta välittyi ennen kaikkea asiantuntevuus ja luotettavuus. Hän selvästi halusi, että sekä myyjä että ostaja ovat kauppaan tyytyväisiä. Asunto meni todella nopeasti kaupaksi hyvään hintaan. Suosittelen Ilpoa lämpimästi!
Kaikki!
Kiinteistö välittäjän osuus oli mielestäni sujuvaa toimintaa ja ystävällistä.
We love Ilpo 😍
Kokonaisuudessaan meni loistavasti arviokäynnistä kaupantekoon.
Koko paletti alusta loppuun.
Vanha tuttu välittäjä ja voi olla varma hyvästä asioinnista hänen kanssaan. Kaupat sujuivat erittäin nopeasti. Kiitos
Kaikki, kokonaisuus toimi hyvin.
Yhteydenpito jämptiä ja asiallinen ja asiantunteva palvelu! Ilpon kanssa oli mukava asioida.
Luotettavan oloista toimintaa kokoajan. Sain vastauksen kaikkiin kysymyksiini, myös jos en meinannut ymmärtää heti.
Yhteydenpito toimi.
Aikataulujen sopimiset, joustavuus, välittäjän tavoitettavuus, ystävällisyys.
Koko prosessi sujui alusta loppuun sulavasti ja tehokkaasti. Vahva suositus kärsivällisellä välittäjälle!
Kaikki yhteistyö sujui hyvin
Kaikki meni enemmän kuin hyvin, kiitos Ilpon.
Yhteistyö välittäjän kanssa.
Sopivan ostajan ”valinta” ehdokkaista. Kaupantekotapahtuma.
Erittäin hyvä asiakaspalvelu
Kaikki, koko prosessi oli helppo, vaivaton ja hyvin hoidettu alusta loppuun välittäjän - Ilpo Harju toimesta. Asunto myytiin 9 vuorokaudessa ja lähes pyyntihintaan, ei paljon jätä toivomisen varaa !
Asunnon myyntiin saaminen, kuvat ja ilmoitus.
Välittäjä piti meidät ajan tasalla ja selvitti mitä lupasi. Vastasi nopeasti kysymyksiin. Ammattitaitoisesti hoidettu kauppa!
Yhteydenpito aktiivista koko prosessin ajan, jämpti meininki, piti meidät tietoisena koko ajan
Kaikki toiminta on hyvin hoidettu.
Kaikki oli selkeää ja kommunikointi erittäin sujuvaa. Meitä kuunneltiin hyvin.
Kaikki
helpot ja nopeat asuntokaupat
Hinnan arviointi ja todella nopea myynti. Erittäin asiansa osaava välittäjä Ilpo Harju!
Alusta asti kaikki sujui erittäin hyvin, Ilpo Harjun ammattitaito näkyi! Asunto meni kaupaksi alle viikossa, emme voi olla kuin tyytyväisiä!
Kaikki meni, niinkuin oli sovittu.
Nopea toimintaa
Yhteistyö Ilpo Harjun kanssa. Myös hinnoittelu sujui hyvin ja itse kaupan teko & järjestelyt.
Myynnin nopeus ja saatu hinta.
Kaikki sujui odotettua nopeammin
Kaikki. Onnistuimme saamaan välittäjän, joka palveli meitä, sekä ostajaa asiantuntijana.
Kaikki
Kaikki sujui moitteettomasti
Ostajan näkökulmasta kaikki sujuivat erinomaisesti. Aikataulu oli kiireellinen ja siitä huolimatta "matka" oli sujuva ja ammattitaidolla hoidettu ensimmäisestä näytöstä kaupantekoon asti. Lisäksi kommunikointi välittäjän kanssa oli erittäin miellyttävää.
Yhteydenpito välittäjään
Ystävällisyys ja asiallisuus.
Välittäjä eli aidosti mukana tonttikaupassamme, hänellä ei missään vaiheessa ollut kiire hosua minnekään. Olimme tontilla mm. pari tuntia, kun tarjous oli jo ratkennut hyväksemme. Kertaakaan välittäjä ei vilkuillut kelloa. Muutenkin hän vastaili kysymyksiimme ja kaupat saatiin myöskin sovittua jouhevasti. Tähän varmasti vaikutti myös myyjä, joka ei myöskään ollut "jäniksen selässä". Saimme rauhassa hoitaa laina-asiat kuntoon ja kaupat onnistuivat mutkattomasti.
Välittäjä Marja oli oikein ihana. Marja oli kärsivällinen, osasi vastata kysymyksiimme juuri niin että ymmärsimme vastaukset. Marja ei myöskään ollut liian aktiivinen, ei tullut tunnetta että mitään tyrkytettäisi.
Kaikki
Asian tuntemus
Yhteydenpito, kommunikointi asiakkaan kanssa ja aidosti kiinnostunut asiakkaan tarpeista.
Asiakaspalvelu oli ystävällistä ja asiantuntevaa. Suurimpana onnistumisena pidän oikean markkinahinnan määrittelyä ja välittäjän vahvaa uskoa siihen. Oikean hinnan määrittelyssä voi voittaa paljon, koska huonommin markkinaa tunteva voisi hinnoitella talon kymppitonneja pieleen.
Nopeat kaupat. Välittäjän kanssa helppo ja mukava asioida. Välittäjällä hyvä paikallistuntemus.
Kaikki sujui asiantuntevasti ja joustavasti.
Kauppaan valmistautuminen ja välittäjän erinomainen toimintatapa. Myynti-ilmoitus oli myyvä ja aleen asiantuntemus auttoi asiaan. Erittäin hyvä välittäjä Nea Tikkurilasta , suosittelen ja todella iso kiitos hänelle.
Kaikki, välittäjä piti minut hyvin ajantasalla ja hänen kanssaan oli todella kiva asioida. Aina hyvällä tuulella!
Välittäjä oli hyvä ja tehokas!
Kaikki sujui erittäin joustavasti.
Myyjän, Pekka Savela, miellyttävä ja asiakaskohtainen asiakaspalvelu koko prosessin ajan, tuhannet kiitokset!
Kaikki sujui ihan OK.Ja yhteyden pito ym.oli hyvää.
Alusta loppuun koko homma.
Asian käsittelijä oli aktiivinen. Huomasin prosessin aikana toimannassa kautta linjan vastuullisuutta ja rehellisyyttä, joka ilahdutti mieltäni. Erityisesti mieltäni ilahdutti toiminnan perusteellisuus.
Koko prosessi eteni mukavan ripeästi ja yhteydenpito välittäjän kanssa oli aktiivista ja sujuvaa, asuntokaupat syntyä paljon odotettua nopeammin
Kaikki asunnon valokuvauksesta sen myyntiin tapahtui todella nopeasti. Asunnosta otetut valokuvat olivat ammattimaisia. Sain asunnostani juuri sen hinnan, mitä olin ajatellutkin. Välittäjä oli työssään tarkka ja mukava.
Loistavaa työtä alusta loppuun.
Kommunikointi, asiakasystävällisyys niin myyjää kuin ostajaa kohtaan.
Yhteydenpito prosessin aikana.
Ammattitaitoista välityspalvelua kaikin puolin.
Kommunikationen med förmedlaren som hade ett änglatålamod, ett bra sätt att förklara saker och var uppenbarligen mycket erfaren.
Välittäjän ammattitaito pyynti/myyntihinnan arvioinnissa erinomainen. Asiointi kaikin puolin sujuvaa.
Asiointi alusta loppuun sujui erittäin hienosti. Olen erittäin tyytyväinen osaavaan ja ammattitaitoiseen palveluun.
Sovitut lupaukset pitivät. Esittely oli joka ainoa sunnuntai. Kauppa syntyi 2 kuukaudessa.
Kaikki sujui erinomaisesti. Välittäjä hoiti asunnon kaupat puolestani, kun olin karanteenissa ulkomaan matkan jälkeen.
Ammattitaitoista ja molemmat kaupan osapuolet huomioivaa toimintaa.
Pekka hoiti asunnon myynnin alusta loppuun ammattimaisesti - ei turhia lupauksia tai "lätinöitä". Lopputuloksena sain asunnostani jopa hieman paremman hinnan kuin odotin! Vahva suositus Pekalle!
kaikki suijui hyvin, ei moitittavaa.
Nopea asunnon myynti ja ystävällinen välittäjä. Tiina Räsänen saa 10+. Kiitoksia timo ja pia
Kaupan läpivieminen ja -tekotilaisuus.
kaikki sujui hyvin
Asioiden läpi vienti. Myynti-ilmoitus oli hyvä.
Asioiden sujuva hoitaminen , ymmärrettävyys . Hyvä huoneiston kuvaaja ja aluksi yksityis näyttö.
Myytävän asunnon alueen tuntemus, jota kautta hinnan arviointi ja kaupat osuivat kohdalleen. Koko ketju sujui hienosti.
Kommunikointi ja rauhallisuus koko kaupankäynnin ajan.
kaikki sujui hyvin oli yhteydessä kun oli tarveta
Välittäjä osasi mielestäni myydä asuntoa hienolla tavalla kun kiinnostuneita asunnonostajia tuli näytöille.
Kohteen valokuvaus, myynti-ilmoitus kokonaisuutena. Lisäksi välittäjä oli hyvin aktiivinen ja ponnisteli saadakseen asunnon kaupaksi. Välittäjästä jäi kokonaisuutena ammattimainen ja hyvä vaikutelma. Asunnon myyntiaika oli melko nopea (noin 70 päivää). Olen oikein tyytyväinen kokonaisuutena. Arvosana 9. Voisin ottaa saman välittäjän toistekin.
paikallistuntemus
Vuorovaikutus oli välittäjän kanssa erinomaista.
Asiallinen asunnon esittely vilpittömästi ja määrätietoisesti.
Yhteistyö välittäjän kanssa oli helppoa, sujuvaa ja asiallista. Välittäjällä oli hyvät tiedot myynnin kohteena olevan huoneiston sijainti kaupunginosan ongelmista ja ne vastasivat hyvin omaa käsitystäni asiasta. Sovitut tapaamiset järjestyivät joustavasti ja sovitut ajankohdat toteutuivat täsmällisesti.
Välittäjä oli sanansa mittainen. Avulias ja ystävällinen.
Kaikki meni oikein sujuvasti. Palvelu oli ystävällistä ja asiantuntevaa.
Välittäjä oli asiantunteva,hyvin tavoitettavissa ja vastasi nopeasti kysymyksiin
Nopea kauppa
Nopeus
Läpinäkyvää toimintaa ja asiallista palvelua.
Lopullinen kaupan teko, rauhallisesti edennyt esittelyt joka johti kauppaan.
Vaikea eritellä,kun kaikki on sujunut hyvin.
Asiallinen ja ystävällinen välittäjä, joka oikeasti yritti saada asuntomme myytyä. Ei luovuttanut.
Nopea
Ystävällinen, sinnikäs ja asiallinen välittäjä, joka jaksoi uskoa kaupan onnistumiseen vaikka näytöissä ei käynyt ketään.
Hyvä 9
Yhteistyö välittäjän kanssa. Välittäjä hoiti lupauksensa. Käytimme samaa välittäjää sekä uuden asunnon ostossa että vanhan asuntomme myynnissä.
Aikataulu piti, vaikka edettiin hyvin nopeasti.
Asunnon myynti onnistui ennätysajassa ja välittäjä hoiti työnsä tarkasti ja ammattimaisesti. Olin tyytyväinen myös hintatoteumaan.
Koko homma
Asiantunteva välittäjä
Palvelu oli nopeaa
Asuntokaupat hoituivat erittäin nopeasti - vain kolmessa arkipäivässä ilmoituksen julkaisusta. Saimme välittäjältä erittäin arvokasta tietoa asuntokauppaan liittyen ja erittäin ammattitaitoista apua. Välittäjä oli meihin päin erittäin aktiivisesti yhteydessä, vastaten kaikkiin kysymyksiimme. Emme voisi olla tyytyväisempiä välittäjältä saamaamme palveluun.
kaikki
Etsimme asuntoa yli 300 km:n päästä nykyisestä kodistamme ja kesäaikana emme oikein päässeet sopimaan näyttöä viikonloppuisin muiden välittäjien kanssa. Sp-välittäjän kanssa asiat sujuivat sen sijaan hyvin! Lisäksi hän hoiti jämptisti asiakirjat, joita pyysimme nähdä.
Paljon ei ole kokemusta tästä. Välittäjä oli hyvin aktiivinen, sai kiinnostuneita asiakkaita ja lopulta myytyä asuntomme (kun löytyi se oikea). Vaikkakin mainitsi kaupan ratkettua, että kesti niin kauan, kun hinta oli niin korkea. Ei kuitenkaan ehdottanut hinnan alentamista, koska se oli just kohdallaan. Ilmeisesti hänenkin mielestään, kuitenkin.
Välittäjä oli hyvin perusteellinen ja asiat käytiin selkeästi läpi. Hän oli myös hyvin tavoitettavissa lisäkysymyksissä. Kaiken kaikkiaan hänestä välittyi hyvin ammattitaitoinen kuva.
Tiedottaminen
Välittäjä hoiti tehtävänsä todella hyvin. Hän oli aktiivisesti meihin yhteydessä, vastasi kaikkiin kysymyksiimme hyvin nopeasti. Iso suositus.
Yhteydenpito, asiakas pidettiin ajan tasalla
Yhteydenpito
Asunnon esittely, yhteydenpito ja kaupantekotilaisuus
Olimme onnekkaita, että saimme oman asuntomme myydyksi heti ensimmäisen näytön pohjalta. Mukavan välittäjän kanssa yhteistyö sujui hyvin.
Kaikki sujui hyvin.
Olimme onnekkaita, oma asuntomme meni nopeasti kaupaksi ja samaan aikaan löytyi meille uusi asunto. Yhteydenpito väittäjän kanssa sujui mukavavan rennosti.
Valokuvaus, hyvät kuvat. Myynti nopeasti. Myyjä mukava.
Kaikki sujui hyvin toimeksiannon tekemisestä aina kauppoihin pankissa. Voi ehdottomasti suositella muillekin.
Palvelu joustavaa
Asiat sujuivat melko mutkattomasti ja joutuisasti, vaikka aikataulut olivatkin ehkä hieman haastavat.
Kommunikointi.
Välittäjä viesti aktiivisesti prosessin ajan, jolloin pysyimme kartalla missä mennään. Välittäjä oli myös ystävällinen. Välittäjä hoiti kokonaisuuden ns. avaimet käteen -periaatteen mukaisesti, jolloin emme itse joutuneet muuta kuin soittamaan kerran tai pari pankkiin.
Välittäjämme oli/on kaikin puolin ammattitaitoinen. Luotimme asuntokauppamme luottavaisin mielin hänen käsiinsä. Olemme olleet tyytyväisiä.
Välittäjän ammattitaito ja luotettavuus näkyi kaikissa vaiheissa. Ahkera työskentely johti hyvään lopputulokseen.
Kommunikointi myyjän ja ostajan kesken välittäjän toimesta.
Vuoropuhelu välittäjän kanssa oli avointa ja rentoa. Sunnuntai näytöissä ei pidetty oikeastaan taukoja vaikka myynti venyi n. 6 kk pitkäksi. Oli koko ajan tunne että asunto yritetään oikeasti saada kaupaksi eikä jäädä pelkän nettikiinnostuksen varaan.
Näyttäjä oli todella paljon.Tuntui siltä et välittäjä haluaa aidosti saada kohteen myytyä.Kommunikaatio toimi hyvin.Koko ajan tiesi et missä mennään.
Kaikki osa-alueet sujuivat tasaisen sujuvasti.
Yhteistyö yleensäkin.
Kaikki
Välittäjä oli todella ystävällinen ja auttavainen.
Nopea asunnon näyttö ja sitkeä uusien kauppa-aikojen varaaminen uudestaan ja uudestaan
Kokonaisuus. Välittäjä oli aidosti mukava, eikä mikään "lipevä myyntimies".
Kaupankäynti , yhteistyö
Myyjä piti meidät ajantasalla ja kaikki meni niin kuin pitikin
Ulkomaalainen ostaja. Paljon selvittämistä. Videoesittely.
Yhteydenpito ja asiat hoituivat ripeästi.
Kaupankäynti yleensäkin sujui hyvin. Ennen olen suoraan ostanut myyjältä ja nyt oli ei tarvinnut suoraan asioida myyjän kanssa mikä oli helpompaa.
Positiivinen ja luottavainen asenne -poikkeusajasta huolimatta. Asiantuntevaa ja realistista toimintaa.
korona aika ,ei oikein osaa sanoa mitään.yhteyden pito oli hyvä
Yhteydenpito, asioiden järjestely, ajantasalla pitäminen.
Koko prosessi sujui jouhevasti ja viestintä oli kiitettävää.
Kokonaisuus välittäjä erinomainen asiantunteva asiallinen huippu
Välittäjän pitkäjänteisyys vaikean kohteen (alueen) kanssa. Todellinen henkilökohtainen paneutuminen tehtävään, eikä luovuttanut koskaan. Pääsimme tavoitteeseemme tästä ansiosta.
Asunnon valmistelu myyntikuntoon, yhteydenpito toimeksiantajaan myyntiprosessin aikana ja kaikkien tarvittavien asiakirjojen valmistelu myyntiä ja kaupantekoa varten.
Yhteydenpito ja yhteistyö koko välitysprosessin aikana & asiakkaan tarpeiden ymmärtäminen
Välittäjä oli mielestäni tosi ammattitaitoinen. Hän tiesi kakki käytännön asiat ja kertoi meille selkeästi mitä meidän myyjänä kuului ottaa huomioon. Hän myös tiedotti asioista hyvin, niin että koko ajan tiedettiin missä mentiin. Ollaan tosi tyytyväisiä.
Yhteydenpito välittäjän kanssa.
Yhteydenpitoja vaivattomuus
Välittäjä Marja oli erittäin asiallinen, asiakasystävällinen, asiantunteva ja aktiivinen.
Tarjouksen etenemisen tiedottaminen
Ehdotettamani tapaamiset aina onnistui ja hän vastasi nopeasti kysymyksiini, ystävällisyys
Esittelyitä oli säännöllisesti. Eli markkinointi oli hyvää.
Asiat sujuivat erityisen hyvin, emme tavanneet kuin pari kertaa mutta asiaan kuin asiaan sain nopeasti vastauksen ja viimeisen kerran kun tapasimme niin tuntui että tapaan tutun ihmisen jonka olen tavannut usein. Kiitos vielä Marja Niskanen
Valitsevaan tilanteeseen nähden kaikki meni ok.
Joustavaa nopeaa ja ystävällistä palvelua
Yhteydenpito
Ystävällinen palvelu
Vastaukset kysymyksiin tuli nopeasti. Materiaaleja toimitettiin hyvin. Tietoa sai aina, kun kysyi.
Info kaikista eri asioista.
Asiasta otettiin koppi ja siihen paneuduttiin. Prosessista annettiin selkeä kuva.
Aikataulujen joustava sopiminen.
Kaikki asunto kauppaan liittyvät asiat sujuivat erityisen hyvin.
Sujuvaa ja asiantuntevaa toimintaa.
Kaikki asiat hoituivat sujuvasti.
Kaikki sujui jouhevasti ja yhteydenpito oli nopeaa.
kaikki sujunut hyvin
Yhteis toiminta välittäjän kanssa
Asioiden järjestely sujui mallikkaasti ja oli asiakkaan puolesta helppoa.
Aktiivisuus myynnissä
Informaatiota myynnin tilanteista tuli kiitettävästi.
Asunto saatiin myytyä nopeasti hyvään hintaan!
Oman asunnon myynti ja seuraavan asunnon osto sekä kaikki kauppoihin liittyvät asiakirja- ja pankkityöt
Näytön ajankohdan sopiminen onnistui nopeasti, myyjä tunsi kohteen hyvin.
Kaupan teko oli helppoa ja esittely onnistui mainiosti
Nopea vuokraus ja kaiken hoitaminen toimi, vaikka itse olin ulkomailla koko tomeksiannon ajan
Nopea yhteydenotto ja aina vastaus. Sujuva kommunikointi.
Näyttöjen järjestäminen omien toiveiden mukaan
Kokonaisvaltaisesti kaikki.
Melkein kaikki asiat meni hyvin
Sain nopeasti tarvitsemani tiedot ja kaikki hoidettiin asiallisesti alusta loppuun
Asunnon hankinta Sp-kodin välittämänä oli hyvin sujuvaa. Yksityisesittely järjestyi lyhyelläkin aikataululla sujuvasti. Yhteydenpito välittäjän kanssa oli helppoa sekä puhelimitse että sähköpostitse, kun vastauksen sai aina viivytyksettä. Mutkattomasta ja hyvästä palvelusta kiitos Aarre Salmiselle!
Toiminta oli nopeaa, ystävällistä ja asiantuntevaa
Kaupat
Asiallinen yhteydenpito ja kysymyksiin vastaaminen
Toimeksiannon tekeminen.
Kauppa tuli nopeasti
Välittäjä erittäin hyvä ja ammattitaitoinen
Ostin Sp kodista asunnon. Palvelu täytti odotukset. Kaupan tekoon liittyvät asiat hoidettiin, kuten oli sovittu.
Kommunikointi välittäjän kanssa oli sujuvaa. Ammattikuvaajan käyttö myynti-ilmoituksen tekemisessä oli positiivista. Välittäjän sitoutuminen myytävään kohteeseen oli hyvää.
Välittäjän myyntipuhe myydessään itsensä meille.
Kaupat syntyivät nopeasti.
Kaikki sujui ostajan kannalta toivotulla tavalla. Ylimääräisen näytön järjestäminen oli vaivatonta.
Yhteydenpito välittäjän kanssa: aktiivisuus, ystävällisyys, apu asiantuntemus
Välittäjä mukava, asiallinen ja teki työnsä aktiivisesti. Kun kiinnostus asuntoa kohtaan lisääntyi, näytöt myös.
Asunnon esittely. Oikeastaan koko prosessi meni mallikkaasti kokeneen ja miellyttävän välittäjän ohjeistamana.
Yhteistyö. Tarkkuus
Erja oli koko ajan hyvin tavoitettavissa ja vastaukset kysymyksiin tulivat nopeasti. Muutenkin oli miellyttävä asiointikokemus. Asiat menivät sujuvasti eteenpäin. Palveluasenne oli hyvä.
Myynnin ja kaupanteon kokonaisuus Erja Toivasen ansiosta ja hänen henkilökohtainen paneutumisensa asiaan ja alan hallinta.
Näytöt ja kaupanteko. Sai puhelimesta kiinni milloin vain.
Kokonaisuus hyvä
Välittäjä piti kokoajan ajan tasalla ja järjesti esittelyitä tiuhaan. Ei näyttänyt turhautumista vaikka kävi niin ettei näyttöihin tullutkaan ketään.
Ostajan kannalta välittäjä piti hyvin yhteyttä ja hoiti kaupan asiantuntevasti
Yhteydenpito oli sujuvaa ja nopeaa.
Erittäin nopeat kaupat. Asunto meni alle vuorokaudessa. Ja kiitokset välittäjälle että sai molemmat kaupat samalle päivälle.
Yhteyden otto
Ihan tasainen suoritus, perustasoa
Välittäjä piti aktiivisesti yhteyttä ja kommunikoi hyvin myös pulmatilanteessa ja auttoi sen ratkaisemisessa.
Välittäjä oli ystävällinen, ahkera ja helposti tavoitettavissa.
Kaikki meni hyvin.
Kaupat saatiin tehtyä nopeasti hyvällä hinnalla.
Asiat sujuivat mutkattomasti ja välittäjä selvitteli tietoja nooeasti joita kaipaisimme.
Palvelu oli nopeaa. Asiat hoituivat jo saman päivän aikana tai muutaman päivän sisään.
Välittäjä vastasi hyvin kysymyksiin ja piti kiitettävästi meihin ostajiin yhteyttä.
Välittäjä piti tiivisti yhteyttä
Kaikki toimi hyvin
Viesteihin ja soittoihin vastattiin nopeasti, näytöt ja muut tapaamiset hoitui hyvässä aikataulussa. Välittäjä kärsivällinen vastaamaan kysymyksiin.
Tiedottaminen, ehdotettiin kohteita, tietty avoimuus
Asunnon osto välittäjän avulla onnistui hyvin.
Esittelyiden järjestäminen
Asiakkaan kohtaaminen. Välittäjä oli aina erittäin ystävällinen ja kohtelias.
Viestintä oli reipasta ja sujuvaa
Välittäjä oli erittäin ystävällinen ja pirtsakka sekä empaattinen. Suosittelin häntä myös tuttavalleni, joka tarvitsi välittäjää ja tuttavani myös kontaktoi häntä.
Asioiden hoitaminen yleensä
Tavoitettavuus.
Yhteyden saaminen välittäjään onnistui lähes kellon ympäri.
Kaupanteko
Kaupat syntyi nopeasti.
Yhteistyö ja näkemykset kohtasivat. Kaupat syntyivät nopeasti. Yhteydenpito oli aktiivista.
Yhteyden pito oli erittäin hyvää !
Nopeat kaupat
Hyvin hoidettu kokonaisuus!
Asunnon esittelyn sopimisen aikataulu nopea. Vihje mitä kannattaisi tarjota
Aktiivinen kommunikointi, asiallinen ja luotettava välittäjä. Erinomaiset kuvat, kiitos kuvaajalle.
Kaupat syntyi, yhteydenpito toimi.
Ystävällinen ja avulias välittäjä.
Esittelyt
Asuntonäytön järjestäminen. Välittäjä kommunikoi hyvin molemmille kaupan osapuolille
Oltiin myyjän kanssa samalla aaltopituudella asunnon hinnasta ja myyntistrategiassa. Myyjä oli aktiivinen eikä päästänyt irti potentiaalisista ostajista ja se johtikin asunnon nopeaan myyntiin.
Yhteistyö
Yhteydenpito kaupankäynnissä.
Timo on jämpti, rehti ja omaa hyvät neuvottelutaidot, oli myös koko ajan hyvin tavoitettavissa, aivan kuten lupasikin. Kaikki meni kuten oli sovittu, siitä iso plussa, ei ole itsestäänselvää kiinteistövälittäjien kanssa. Eikä pääse myyntitaitojakaan moittimaan, asunto myytiin kahdessa viikossa.
Eleettömän rauhallisesti ja ammattitaidolla, hankalasta ajankohdasta huolimatta.
Kaikki sujui nopeasti ja yhteydenpito oli hyvää. Kaikkiin pyyntöihini reagoitiin nopeasti.
Asuntonäytöt, niistä ilmoittaminen ja miten oli niillä mennyt.
Asiallinen kommunikointi !
Asunto esiteltiin monipuolisesti ja konstailemattomasti. Esittelijä ei ollut yhtään päällekäyvä tai hehkuttanut kohdetta liikaa, vaan oli mutkaton ja rehellisen oloinen.
Hyvä asiakaspalvelu ja asioiden hoitaminen mutkattomasti
Yhteydenpito
Joustavuus yksityisnäytöissä
Kommunikointi sujui hyvin (välitön palaute näytöistä jne). Välittäjän kanssa hyvä vuorovaikutus.
Erja Toivanen oli iloinen, ystävällinen ja asiantunteva. Hän piti minua ajan tasalla koko ajan.
Kaupalliset yksityiskohdat olivat hallinnassa, ei tullut korjattavaa.
Asuntoa pääsi katsomaan hyvin, kommunikointi/yhteydenpito
Asunto meni nopeasti kaupaksi, tähän toki varmasti auttoi asunnon kuntokin. Sopiva välityspalkkio.
Yhteydenotto, esittely ja yhteydenpito.
Lupauksista pidettiin
Sujuvaa kaupantekoa. Kokenut välittäjä. Ei erityisen hyvää, ei erityisen pahaa
Näyttelyitä järjestettiin säännöllisesti ja itse tykkäsin erityisesti välittäjän rauhallisesta olemuksesta ja ystävällisyydestä.
Yhteydenpito välittäjän kanssa
Yhteydenpito. Erityisen nopeat vastaukset kysymyksiin. Alueen paikallistuntemus. Hinnoittelu ja toivotun myyntihinnan toteutuminen.
Esittelyt
Kaikki yleiset hommat
Välittäjä vastasi yleensä hyvin nopeasti yhteydenottoihini.
Sain heti vastaukset niitä kysyttäessä.
Välittäjän kanssa oli miellyttävä asioida, hän oli hyvin tavoitettavissa ja piti meitä hyvin ajan tasalla.
Ihan hyvin homma alkoi ja eteni toivotulla tavalla.
Nea on todella mukava ja ystävällinen, lähempänä kauppoja myös vastasi nopeasti kysymyksiin ja viesteihin.
Halusin ostaa asunnon jokatapauksessa joten sp-kodin ei tarvinnut taivutella asunnon ostossa. Asiointi tapahtui nopeasti joka oli hyvä minulle jotta sain asian pois alta.
Hyvin meni kokonaisuus. Hiukan olisi kuvissa ollut parantamisen varaa, mutta välittäjäkin oli sen pannut merkille ja oli tulossa kuvaamaan märkätiloja uudelleen mutta ei ehtinyt sillä asunto meni kaupaksi sitä ennnen. Muutoin välittäjä oli erinomainen ja hoiti asiat nopeasti ja mallikkaasti.
Ullantie esittely sujui joustavasti.
Yleisnäyttö pidettiin jokainen sunnuntai sopimuksen tekemisen jälkeen.
Ensimmäinen välittäjäni Pekka oli erittäin avulias, asiallinen ja hyvä.
Asiallinen yhteydenpito
Asunnosta saatiin korkeampi hinta kuin osasin odottaa. Välittäjään sai hyvin yhteyden.
Kaupat saatiin lopuksi tehtyä.
Asunnon hinta-arvio sujui hyvin ja hinnaksi arvioitiin meitä miellyttävä summa. Valitettavasti totuus oli vähän toisenlainen enkä ollut yhtään tyytyväinen lopulliseen myyntihintaan.
näytön sopiminen sujui nopeasti ja joustavasti. Nopeaa toimintaa.
vuokralainen löytyi nopeasti