Sp-Koti Orimattila

Kiinteistönvälitystä Orimattilassa – Sp-Koti Orimattila auttaa sinua asuntoasioissa Orimattilassa. Tervetuloa konttoriimme Orimattilaan, Myrskylän Säästöpankin tiloihin Erkontielle.

Sp-Koti Orimattila

Asunto Ojala Oy
Y-tunnus: 0908190-0
Sähköposti: orimattila@spkoti.fi Erkontie 13, 16300 Orimattila

Aukioloajat

to klo 10–13 sekä sopimuksen mukaan

Ota yhteyttä

050 306 9199

Kiinteistönvälitystä sydämellä ja vuosikymmenien kokemuksella Päijät-Hämeessä

Keittiö on kodin sydän, sanotaan. Sen lisäksi, me välitämme koteja, jotka ovat sen asukkaille maailman parhaita! Ja koska meillä on kokemusta jo useiden vuosikymmenien edestä, osaamme hoitaa asiat vankalla ammattitaidolla ja suurella sydämellä Sinun parhaaksesi. Voit siis olla huoletta, kun otat meidät hoitamaan asuntoasiasi. Yhteistyökumppanimme tarjoavat sinulle erikoisetuja, joilla säästät satoja euroja. Mökit, maatilat ja metsät ei myöskään ole meille vieraita, vaan olemme niissäkin kuin kotonamme. Hallitsemme alueen erityispiirteet ja markkinat sekä kohteiden monimuotoisuuden. Jos kaipaat talveksi lämpöön, meiltä löytyy yhteydet myös Espanjaan.

Kerro meille, millaisen kohteen haluat myydä tai millaisesta haaveilet, niin me hoidamme homman! Tavoitat meidät Lahden toimistoltamme tai päivystysaikoina Helmi Säästöpankin konttoreista.

Käy tuumasta toimeen ja soita tai laita meiliä meille!

Kiinteistönvälittäjämme Orimattilan alueella apunasi

Asiakasedut

Kotimaassa
Ulkomailla
...

Missä onnistuimme? Palautetta asiakkailtamme

Kaikki sujui hyvin,välittäjä oli erittäin mukava ja asiallinen, sain haluamani tiedot nopeasti.
Kaikki.
Realistinen toiminta ja hinnoittelu