Sp-Koti Orivesi

Kiinteistönvälitystä Orivedellä – Sp-Koti Orivesi auttaa sinua kaikissa asuntoasioissa. Kun siis asunnon osto, myynti tai vuokraus on mielessä, ota yhteyttä

Sp-Koti Orivesi

Kiinteistönvälitys Tanja Heinonen Oy LKV
Y-tunnus: 2821540-9
Sähköposti: orivesi@spkoti.fi Keskustie 35, 35300 Orivesi

Aukioloajat

Sopimuksen mukaan

Ota yhteyttä

020 730 6240

Hinnasto

Sp-Koti Orivesi

Ripeää ja asiantuntevaa kotien välityspalvelua

Olemme ripeä ja asiantunteva kiinteistönvälitys, toimimme osana kotimaista ja valtakunnallista Sp-Koti-ketjua tiiviissä ja tehokkaassa yhteistyössä Säästöpankki Sinetin kanssa. Pidämme tärkeänä, että omistajanvaihdos on mutkatonta ja joustavaa, saat meiltä asiantuntevaa palvelua ja vinkkejä jokaisessa kaupanteon vaiheessa. On sinulla ajankohtaista myynti tai osto, ole meihin yhteydessä. Katsotaan, miten parhaiten saamme asuntoasiasi hoidettua. Soita jo tänään, olemme täällä sinua varten!

Kiinteistönvälittäjämme Oriveden alueella apunasi

Asiakasedut

Kotimaassa
Ulkomailla
...

Missä onnistuimme? Palautetta asiakkailtamme

Asunnon myyminen lähti vireille yhteisten keskustelujemme jälkeen. Monivuotinen yhteistyö taustalla. Olin tuonut esille hienoisen kyllästymiseni vuokralaisen vaihtumiseen sekä aikeeni jossain vaiheessa myydä asunto. Arvostan kovasti sitä, että kiinteistövälittäjä rohkenee olla aloitteellinen ja ehdottaa eri vaihtoehtoja positiivisessa hengessä.
Näytöt onnistuivat hyvin
Välittäjän asiantuntemus oli erittäin hyvää, hän oli hyvin ystävällinen ja palvelualtis kaikin puolin. Paikkakunnan paras kiinteistönvälittäjä!
;