Sp-Koti Paimio

Kiinteistönvälitystä Paimiossa – Valtakunnallisesti useaan kertaan palkittu, paikallinen välitystoimisto, joka tarjoaa asiantuntevaa, laadukasta ja yksilöllistä kodinvälitystä jokaiselle asiakkaalle.

Sp-Koti Paimio

Välitysliike Turku Oy LKV
Y-tunnus: 2565189-7
Sähköposti: paimio@spkoti.fi Asematie 1, 21530 Paimio

Aukioloajat

Sopimuksen mukaan

Ota yhteyttä

010 288 9888

Hinnasto

Sp-Koti Paimio

Mukavampaa kiinteistönvälitystä Paimiossa

Sp-Koti Paimio on Välitysliike Turku Oy LKV:n Paimion toimipiste. Olemme luotettu ja tuttu paikallinen kiinteistönvälitystoimistosi Paimion keskustassa. Palvelemme kaikkia kodinvaihtoa harkitsevia niin Paimiossa kuin ympäristökunnissa.

Oletpa myymässä tai ostamassa kotia tai vaikka mökkiä, ota yhteyttä ammattitaitoisiin kiinteistönvälittäjiimme, joilla kaikilla on LKV-tutkinto suoritettuna. Tarjoamme ammattitaitoista ja ihmisläheistä palvelua, joka alkaa aina maksuttomalla arviokäynnillä.

Kiinteistönvälittäjänäsi haluamme tehdä asuntokaupoista sinulle mahdollisimman mukavaa. Ammattitaitoiset ja reippaat kiinteistönvälittäjämme tarjoavat sinulle henkilökohtaista ja tehokasta palvelua, jotta asuntokauppasi sujuu helposti ja stressittömästi. Ota siis yhteyttä ja pyydä meidät arviokäynnille!

Kiinteistönvälittäjämme Paimion alueella apunasi

Asiakasedut

Kotimaassa
Ulkomailla
...

Miten onnistuimme? Katso asiakkaidemme palautteita.

kaikki
Näyttöjen joustavuus näin lapsi perheen vinkkelistä. Välittäjän jatkuva informaatio ja ajantasalla pitäminen.
Koko myyntiprosessi sujui hyvin. Välittäjämme oli erittäin ammattitaitoinen ja luotettava. Yhteydenpito oli sujuvaa ja viivytyksetöntä. Asunnon ilmoituksen kuvat olivat hyvät.
;