Palautteet

Omakotitalon esittely oli ammattitaitoista ja ystävällistä. Yhteydenpito ok. Sekä kaupanteko sujui jouheasti.
Asuntomme oli ensin toisella välittäjällä noin 1,5 vuotta ja kun vaihdoimme välittäjää, heti rupesi tapahtumaan - kaikilla näytöillä kävi väkeä ja kaupoille päästiin jo neljässä kuukaudessa vaikka kyseessä on haja-asutusalue. SP-Kodin välittäjä piti meidät hyvin ajan tasalla kaikesta ja olimme erittäin tyytyväisiä lopputulokseen.
Markkinointi oli hyvää ja palvelu joustavaa. Tarjous saatiin ja kaupat tehtiin heinäkuussa, jolloin lähes kaikki ovat lomalla, mutta siitäkin huolimatta kaikki aikataulut saatiin osumaan niin pankin kuin kuntokartoittajan kanssa. Välittäjän toiminta herätti luottamusta molemmissa osapuolissa. Ostaja löytyi kolmessa viikossa myynti-ilmoituksen julkaisusta.
Aikataulutus, joustavuus, kaikki mitä luvattiin
Kaikki luvattu ja sovittu piti aikatauluineen kaikkineen!
Kaikki sujui todella hyvin
Yhteistyö välittäjän kanssa
Myyjä oli ammattitaitoinen, antoi ostajille aikaa, kyseli tilannetta sopivin välein, järjesti näytöt nopeasti, hoiti kaupat loistavasti ja vastasi nopeasti kysymyksiin. Kaikin puolin erittäin hyvä kokemus.😊
kaikki
kaikki
Esittelyt., kommunikointi
Kokonaisuus : alkujärjestelyistä,stailauksesta , kuvauksesta ja esittelystä 10+ pistettä. Erinomainen näkemys kohteesta,hinta-arvio osui kerralla oikeaan. Erika Pohjola loistava asuntovälittäjä,suurkiitos hänelle.
Erika Pohjola on erityisen miellyttävä ja asiantunteva välittäjä. Iso KIITOS ERIKALLE!!!!
Palautteeni koskee vain Erika Pohjolaa välittäjänä. Erikan kanssa kaikki sujui erittäin hyvin alusta loppuun asti mm. yhteydenpito, rauhallinen ja ammattimainen ote asioiden hoidossa ja ennen kauppoja saatu yksityiskohtainen muistilista ja ohjeistus itse kaupantekoa varten. Meillä on kokemusta useista eri välittäjistä kymmenien vuosien ajalta ja Erika on paras välittäjä, jonka kanssa olemme olleet tekemisissä!
Asiantunteva, kiireetön ja luotettavantuntuinen kiinteistövälittäjä. Antoi katsoa rauhassa, ei tuputtanut mutta oli avuliaasti tilanteessa läsnä.
Kaikki sujui erittäin mutkattomasti. Olin osallisena asuntokaupassa jossa jouduimme selvittelemään vaikka mitä asioita ja välittäjän Erika Pohjola oli ihan super hyvä...
Kaikki meni hyviin
Kaiken kaikkiaan kaikki meni hyvin
Erika Pohjola hoiti asiat nopeasti ja sujuvasti. Saimme myös vinkkejä sisustukseen, kiitos Erikalle!
Nopeus
Yksityisen ja ensimmäisen näytön järjestäminen.
kaikki alusta loppuun
Kaikki sujui hyvin. :)
Kaikki. Sähköinen asuntokauppa oli helppo.
Kaikki sujui paremmin kuin hyvin 😊 Erika vaan on ammattitaitoisin ja paras välittäjä kenen kanssa olen koskaan asioinut
Voimme täysin luottaa siihen että välittäjä halusi löytää ostajan talollemme ja teki töitä sen eteen.
Koko kaupan teko sujui niin hienosti
Myyjä oli erittäin aktiivinen asunnon myynnin kanssa, Vaikkakin asunto oli hankalalla alueella myydä niin onnistui erittäin hyvin.
Minusta Erika Pohjola on erittäin ammattitaitoinen välittäjä käsittelemään ottamaan huomioon ja pitämään yhteyttä asiakkaaseen sekä hyvä taito viedä myyntiä/ostoa eteenpäin. Monet välittäjät tekevät virheen siinä että eivät ole tarpeeksi yhteydessä esim ostajaan jolloinka asiakas usein siirtyy toiseen kohteeseen yllä mainittu välittäjä on päinvastoin ottaa tarkasti kaiken huomioon 10/10 Erikalle 😊👍
Erittäin mielyttävä asiallinen kaupanteko,
Kuvat ja asenne
Kiinteistön arvioinnista alkaen välittäjä hoiti asiantuntevasti, tarkasti, kiireettömästi ja ystävällisesti asiat. Menetimme vanhempamme puolen vuoden välein ja lapsuudenkoti myytiin, niin ajatuksemme eivät pysyneet aina koossa. Silloin välittäjä antoi neuvoja, että paperit kaupantekopäivänä olivat kunnossa, josta kodin menetyksestä ja ikävästä huolimatta päivästä jäi lämmin ja hyvä mieli.
Välittäjän kanssa kummunikointi oli todella hyvää ja asiallista, auttoi aina kun pyysi.
Joustava ja asiantunteva välittäjä!
Koko prosessi näytöstä kaupantekoon sujui mallikkaasti. Viesteihin vastattiin nopeasti eikä meidän ostajana tarvinnut stressata turhia.
Ammatti palvelu. Ystävällinen henkilökunta osaavat hommansa alusta loppuun suosittelen.
Kaikki sujui kokonaisuudessaan hyvin. Kiitos.
Kaikki. Välittäjä piti hyvin ajantasalla, vastaili tyhmiinkin kysymyksiin rehellisesti ja oli tavoitettavissa 24/7. Kaikki sujui hyvin ja välittäjä oli todella ystävällinen. Paras välittäjä tähän asti!
Asiat meni hyvin ammattilaisen toimesta.
Yhteistyö oli sujuvaa, avointa, ystävällistä ja asiallista.
Kaikki melkein
Kaikki meni sujuvasti.
Välittäjän pitkäjänteisyys ja tilanteen haltuunotto. Myynti ei mennyt ihan ongelmitta talon kuntoon liittyen. Aikaa ja hermoja kului, mutta välittäjä jaksoi kärsivällisesti neuvoa, opastaa ja pitää yhteyttä kaikkiin jotta päästiin kaupoille asti. Olisi voinut heittää hanskat tiskiin kun ei tuollaisesta toiminnasta rahaa saa. Ammattitaitoista ja asiantuntevaa toimintaa. Iso kiitos<3
Kaupat syntyivät nopeasti
Kaikki, kommunikaatio, vastaukset ja näytön sai nopeasti. Kaikin puolin asunnonosto kävi todella hienosti. Ei voi kuin suositella Pohjolaa muillekkin.
Erittäin hyvin ! Tiedon asunnosta sai todella nopeasti ja vastaukset kysymyksiin sai heti ! Todella tyytyväinen palveluun ja erityisesti välittäjään Erika Pohjolaan
Kuvat olivat upeat, näyttöjä tuli tiheään tahtiin.
Näytöt nappasi ja tiedotus kulki.
Palvelu oli erittäin ystävällistä ja joustavaa. Tarpeitani ja rajoituksiani kuunneltiin ja toiveitani toteutettiin. Pääsin nopeasti tutustumaan kohteisiin, jotka minua kiinnostivat ja minulle haettiin vastauksia kysymyksiini, joita esitin. Tuntui, että asiani oli esittelijälle tärkeä.
Nopea vastaus heti aluksi kun ilmoitin kiinnostukseni ko. Asunnosta ja vastauksen sai kysymyksiin myös todella nopsaan!
Kaikki
Erikan kanssa asiointi oli mutkattoman sujuvaa. Asiat hoitui niin kuin sovittiin.
Asiakas palvelu, ostajan huomioon ottaminen
sovitut asiat pitivät
Asianosaaminen ja hyvä paikallistuntevuus.
Yhteydenpito, näytöt, asiakaspalvelu, ihan koko paketti.
Välittäjä oli ystävällinen ja asiakaspalveluhenkinen. Kaikkiin kysymyksiin ja lisädokumentteihin vastaus tuli viivytyksettä. Kaupanteko sujui joustavasti.
Asiakaspalvelu, joustavuus, nopeus
Yhteydenpito sujui moitteettomasti ja kaupankäynti eteni viikonlopusta huolimatta hyvin.
Välittäjä oli aktiivisesti yhteydessä myynnin edetessä vaikka myyntiaika olikin pitkä ja välittäjä hoiti työnsä hyvin.
Välittäjä hoiti kaikki käytännönasiat - asun itse Ruotsissa, joten en pystynyt olemaan läsnä.
Yhteydenpito.
Kaikki meni kivuttomasti, välittäjäkin oli vielä kauniimpi luonnossa kuin kuvassa😄
Kaikki toimi erittäin hyvin vaikka ensimmäiset kaupat peruuntuivatkin.
Asunnon kuvat oli hienot, myyntiin laitto tapahtui nopeasti. Ongelmat hoidettiin erittäin sujuvasti, viestintä oli selkeää.
Esittelyt
Kaupat sujuivat nopeasti. Ystävällinen palvelu
9. Kaikki meni niinkuin sovittiin.
Yhteydenpito
Hyvä palvelu. Riippuu enemmän henkilöstä kuin yrityksestä.
Yhteistyö
Palvelu oli ammattitaitoista ja lämmintä. Väliaikatieto tilanteet oli hyvä kuulla välillä. Ohjeita ja vinkkejä ennen kuvausta ja myyntiin sai hyvin.
Myyntineuvottelut
Sujuva ja nopea palvelu
Kaupanteko ja joustavaa toimintaa muutenkin
Esittely ja kommunikointi.
Ei mikään erityisen hyvin. Normaalisti vaan