Kokemuksia Sp-Koti-kiinteistönvälitys Pälkäneestä

Omakotitalon esittely oli ammattitaitoista ja ystävällistä. Yhteydenpito ok. Sekä kaupanteko sujui jouheasti.
Alusta alkaen kaikki sujui hyvin. Välittäjät ystävällisiä ja helposti lähestyttäviä. Kaikki näytöt sujui paremmin kuin hyvin. Syynä oli ensimmäisenä hyvät valokuvat. Välittäjä piti hyvin yhteyttä, ei tarvinnut odotella, että missä mennään. Kuukaudessa talokaupat hoidettu, HIENO HOMMA.
Kanssakäyminen
Asuntomme oli ensin toisella välittäjällä noin 1,5 vuotta ja kun vaihdoimme välittäjää, heti rupesi tapahtumaan - kaikilla näytöillä kävi väkeä ja kaupoille päästiin jo neljässä kuukaudessa vaikka kyseessä on haja-asutusalue. SP-Kodin välittäjä piti meidät hyvin ajan tasalla kaikesta ja olimme erittäin tyytyväisiä lopputulokseen.
Ystävällisyys ja palvelualttius. Erityiskiitos Sanna Tuovilalle. Ostamamme kohde ei ollut Sannan oma, joten alkuun joitain epäselvyyksiä oli. Sanna kuitenkin hetimiten selvitti vastaukset kysymyksiimme. Sanna oli aina saatavilla kun lisäkysymyksiä juolahti mieleen ja hoiti tarjouskaupan todella ammattitaitoisesti. Sekä ostajan, että myyjän toiveita kunnioittaen.
Markkinointi oli hyvää ja palvelu joustavaa. Tarjous saatiin ja kaupat tehtiin heinäkuussa, jolloin lähes kaikki ovat lomalla, mutta siitäkin huolimatta kaikki aikataulut saatiin osumaan niin pankin kuin kuntokartoittajan kanssa. Välittäjän toiminta herätti luottamusta molemmissa osapuolissa. Ostaja löytyi kolmessa viikossa myynti-ilmoituksen julkaisusta.
Aikataulutus, joustavuus, kaikki mitä luvattiin
Kaikki luvattu ja sovittu piti aikatauluineen kaikkineen!
Yhteydenpito sujui hyvin ja nopeasti, myös asunnon näytöt oli sujuvia, sekä joustavia. Välittäjä Sanna Tuovila oli todella aktiivinen myynnin ja näyttöjen suhteen, koska kerroimme muutollamme ja talomme myynnillä olevan hieman kiire. Yleensäkin kaikki sujui mielestäni todella sujuvasti ja mallikkaasti alusta loppuun. Asunnon myynnin ja välityspalkkion eteen tehtiin todellakin töitä.
Kaikki.
Kaikki sujui todella hyvin
Kokonaisuus oli todella hyvä! Välittäjänämme toimi Sanna Tuovila, joka hoiti osansa hienosti. Sanna hoiti yhteydenpidon puolin ja toisin erittäin tiiviisti ja oli näyttöjen suhteen aktiivinen ja ahkera. Kokonaisuudessaan koko prosessi sujui Sannan ansiosta vaivattomasti ja nopeasti.
Yhteistyö välittäjän kanssa
Myyjä oli ammattitaitoinen, antoi ostajille aikaa, kyseli tilannetta sopivin välein, järjesti näytöt nopeasti, hoiti kaupat loistavasti ja vastasi nopeasti kysymyksiin. Kaikin puolin erittäin hyvä kokemus.😊
Kaikki sujui hyvin ja olemme erittäin tyytyväisiä
Kaikki hoitui hyvin ja kysymyksiin vastattiin ja neuvottiin ensiasunnon ostajaa.
kaikki
kaikki
Esittelyt., kommunikointi
Kokonaisuus : alkujärjestelyistä,stailauksesta , kuvauksesta ja esittelystä 10+ pistettä. Erinomainen näkemys kohteesta,hinta-arvio osui kerralla oikeaan. Erika Pohjola loistava asuntovälittäjä,suurkiitos hänelle.
Erika Pohjola on erityisen miellyttävä ja asiantunteva välittäjä. Iso KIITOS ERIKALLE!!!!
Palautteeni koskee vain Erika Pohjolaa välittäjänä. Erikan kanssa kaikki sujui erittäin hyvin alusta loppuun asti mm. yhteydenpito, rauhallinen ja ammattimainen ote asioiden hoidossa ja ennen kauppoja saatu yksityiskohtainen muistilista ja ohjeistus itse kaupantekoa varten. Meillä on kokemusta useista eri välittäjistä kymmenien vuosien ajalta ja Erika on paras välittäjä, jonka kanssa olemme olleet tekemisissä!
Asiantunteva, kiireetön ja luotettavantuntuinen kiinteistövälittäjä. Antoi katsoa rauhassa, ei tuputtanut mutta oli avuliaasti tilanteessa läsnä.
Kaikki sujui erittäin mutkattomasti. Olin osallisena asuntokaupassa jossa jouduimme selvittelemään vaikka mitä asioita ja välittäjän Erika Pohjola oli ihan super hyvä...
Kaikki meni hyviin
Kaiken kaikkiaan kaikki meni hyvin
Erika Pohjola hoiti asiat nopeasti ja sujuvasti. Saimme myös vinkkejä sisustukseen, kiitos Erikalle!
Nopeus
Yksityisen ja ensimmäisen näytön järjestäminen.
kaikki alusta loppuun
Kaikki sujui hyvin. :)
Kaikki. Sähköinen asuntokauppa oli helppo.
Kaikki sujui paremmin kuin hyvin 😊 Erika vaan on ammattitaitoisin ja paras välittäjä kenen kanssa olen koskaan asioinut
Voimme täysin luottaa siihen että välittäjä halusi löytää ostajan talollemme ja teki töitä sen eteen.
Yhteydenpito oli tiivistä ja kaikin puolin avuliasta. Välittäjä tuki ja auttoi kaikessa, sekä osasi vastata kaikkiin mietityttäneisiin asioihin. Palvelu oli ystävällistä ja saimme vastauksen kaikkiin tiedusteluihimme nopeasti.
Koko kaupan teko sujui niin hienosti
Myyjä oli erittäin aktiivinen asunnon myynnin kanssa, Vaikkakin asunto oli hankalalla alueella myydä niin onnistui erittäin hyvin.
Minusta Erika Pohjola on erittäin ammattitaitoinen välittäjä käsittelemään ottamaan huomioon ja pitämään yhteyttä asiakkaaseen sekä hyvä taito viedä myyntiä/ostoa eteenpäin. Monet välittäjät tekevät virheen siinä että eivät ole tarpeeksi yhteydessä esim ostajaan jolloinka asiakas usein siirtyy toiseen kohteeseen yllä mainittu välittäjä on päinvastoin ottaa tarkasti kaiken huomioon 10/10 Erikalle 😊👍
Välittäjän (Sanna Tuovila) kanssa kaikki sujui loistavasti. Välittäjä oli ammattitaitoinen ja erittäin mukava. Oli aidosti kiinnostunut toimeksiannosta. Parasta tietysti oli se että talomme meni nopeasti kaupaksi sekä saimme toivomamme hinnan siitä.
Saimme ystävällistä ja asiantuntevaa palvelua. Aikataulut menivät nappiin ja välittäjään sai hyvin yhteyden aina kun oli jotain kysyttävää. Uuden kohteen etsinnässä toiveemme otettiin hyvin huomioon.
Erittäin mielyttävä asiallinen kaupanteko,
Kuvat ja asenne
Kiinteistön arvioinnista alkaen välittäjä hoiti asiantuntevasti, tarkasti, kiireettömästi ja ystävällisesti asiat. Menetimme vanhempamme puolen vuoden välein ja lapsuudenkoti myytiin, niin ajatuksemme eivät pysyneet aina koossa. Silloin välittäjä antoi neuvoja, että paperit kaupantekopäivänä olivat kunnossa, josta kodin menetyksestä ja ikävästä huolimatta päivästä jäi lämmin ja hyvä mieli.
Välittäjän kanssa kummunikointi oli todella hyvää ja asiallista, auttoi aina kun pyysi.
Esittely järjestyi viivytyksettä. Kohteen hinta oli arvioitu jäkevästi. Kaupanteko järjesty myös viivytyksettä ja meille sopivana aikana.
Nopea myynti, yhteyden pito, loistavat kuvat. Suuri kiitos sinulle Sanna!
Joustava ja asiantunteva välittäjä!
Koko prosessi näytöstä kaupantekoon sujui mallikkaasti. Viesteihin vastattiin nopeasti eikä meidän ostajana tarvinnut stressata turhia.
Ammatti palvelu. Ystävällinen henkilökunta osaavat hommansa alusta loppuun suosittelen.
Kommunikaatio Sannan kanssa toimi hyvin ja pysyimme ajan tasalla koko ajan.
Kaikki sujui kokonaisuudessaan hyvin. Kiitos.
Kaikki. Välittäjä piti hyvin ajantasalla, vastaili tyhmiinkin kysymyksiin rehellisesti ja oli tavoitettavissa 24/7. Kaikki sujui hyvin ja välittäjä oli todella ystävällinen. Paras välittäjä tähän asti!
Asiat meni hyvin ammattilaisen toimesta.
Yhteistyö oli sujuvaa, avointa, ystävällistä ja asiallista.
Kaikki melkein
Kaikki sujui jouhevasti ja hyvässä hengessä. Välittäjä vastasi kaikkiin kysymyksiini kärsivällisesti ja selkeästi
Kaikki meni sujuvasti.
Välittäjän pitkäjänteisyys ja tilanteen haltuunotto. Myynti ei mennyt ihan ongelmitta talon kuntoon liittyen. Aikaa ja hermoja kului, mutta välittäjä jaksoi kärsivällisesti neuvoa, opastaa ja pitää yhteyttä kaikkiin jotta päästiin kaupoille asti. Olisi voinut heittää hanskat tiskiin kun ei tuollaisesta toiminnasta rahaa saa. Ammattitaitoista ja asiantuntevaa toimintaa. Iso kiitos<3
Kaupat syntyivät nopeasti
Kaikki, kommunikaatio, vastaukset ja näytön sai nopeasti. Kaikin puolin asunnonosto kävi todella hienosti. Ei voi kuin suositella Pohjolaa muillekkin.
Erittäin hyvin ! Tiedon asunnosta sai todella nopeasti ja vastaukset kysymyksiin sai heti ! Todella tyytyväinen palveluun ja erityisesti välittäjään Erika Pohjolaan
Kuvat olivat upeat, näyttöjä tuli tiheään tahtiin.
Näytöt nappasi ja tiedotus kulki.
Kaikki. Aivan erinomaista palvelua!
-Kaikki toimi niinkuin pitääkin -Ammattimaisesti tehty työ -Viestintä ja aikataulut täsmällistä
Kokonaisuutena kaikki sujui erittäin hyvin.
Kaikki sujui kohdallani hyvin ja nopeasti.
Kaikki sujui erittäin hyvin näytöstä kaupantekoon. Kaupanteko sujui valtakirjalla ja paperit toimitettiin sujuvasti minulle.
Kaikki sujui todella hyvin. Tutustuminen kohteeseen, sopimuksen tekeminen, kohteen esittely ja kaupanteko. Välittäjä paneutui asiaan todella hyvin ja ammattitaitoisesti sekä piti myyjät koko ajan ajantasalla. Olen tehnyt elämäni aikana yli kymmenen asunto- ja kiinteistökauppaa.. Kyllä tämä oli myyjän näkökulmasta parhaiten hoidettu kiinteistökauppa.
Kaikki. Välittäjä oli asiantunteva ja oli opiskellut kohteen hyvin ja kaikkii kysymyksiin saatiin vastaukset.
Kyllä kaikki asiat sujuivat erittäin hyvin!!Apua tarjottiin ja saatiin joihinkin "paperihommiin"
Yhteydenpito ja koko prosessin läpivinti oli nopeaa, ammattimaista ja asiakaslähtöistä. Meille jäi pelkästään positiivista sanottavaa ja tästä syystä jätämme tyhjäksi "Missä mielestäsi oli parannettavaa" -kohdan. Kiitokset Markulle ja Erikalle ja oikein hyvää jatkoa!
Kommunikointi oli sujuvaa, ammattimaista ja tehokasta joka suuntaan.
Alansa ammattilainen
Kaikki
Ajantasalla pitäminen on sujunut hyvin. Ja toiminta asiallista mutta kuitenkin on voinut kysyä kaikkea mieltä askarruttavaa asiaa.
Kaikki
Sanna hoiti asiaa hyvin jouheasti ja pieni väärinkäsitys tapaamisajassa meni tosi hienosti maaliin.
Viimeinen vastatarjous. Ellei välittäjä olisi "tuntenut", tunnistanut ostajan innokkuutta, en olisi antanut vastatarjousta, koska ostaja epäili myyjän hankkimaa kuntoarviota liikaa. Tämähän asia ratkaisi kaiken! Valokuvat olivat ratkaisevan hyviä! Eli loistava valokuvaaja!
Palvelu oli erittäin ystävällistä ja joustavaa. Tarpeitani ja rajoituksiani kuunneltiin ja toiveitani toteutettiin. Pääsin nopeasti tutustumaan kohteisiin, jotka minua kiinnostivat ja minulle haettiin vastauksia kysymyksiini, joita esitin. Tuntui, että asiani oli esittelijälle tärkeä.
Nopea vastaus heti aluksi kun ilmoitin kiinnostukseni ko. Asunnosta ja vastauksen sai kysymyksiin myös todella nopsaan!
Kaikki
Erikan kanssa asiointi oli mutkattoman sujuvaa. Asiat hoitui niin kuin sovittiin.
Asiakas palvelu, ostajan huomioon ottaminen
sovitut asiat pitivät
Asianosaaminen ja hyvä paikallistuntevuus.
Yhteydenpito, näytöt, asiakaspalvelu, ihan koko paketti.
Välittäjä oli ystävällinen ja asiakaspalveluhenkinen. Kaikkiin kysymyksiin ja lisädokumentteihin vastaus tuli viivytyksettä. Kaupanteko sujui joustavasti.
Asiakaspalvelu, joustavuus, nopeus
Yhteydenpito sujui moitteettomasti ja kaupankäynti eteni viikonlopusta huolimatta hyvin.
Välittäjä oli aktiivisesti yhteydessä myynnin edetessä vaikka myyntiaika olikin pitkä ja välittäjä hoiti työnsä hyvin.
Välittäjä hoiti kaikki käytännönasiat - asun itse Ruotsissa, joten en pystynyt olemaan läsnä.
Kokonaisuus hyvä.
Yhteydenpito.
Kaikki meni kivuttomasti, välittäjäkin oli vielä kauniimpi luonnossa kuin kuvassa😄
Kaikki toimi erittäin hyvin vaikka ensimmäiset kaupat peruuntuivatkin.
Asunnon kuvat oli hienot, myyntiin laitto tapahtui nopeasti. Ongelmat hoidettiin erittäin sujuvasti, viestintä oli selkeää.
Esittelyt
Sanna tiedotti asioista hyvin ja järjestelyt sujuivat hienosti.
Kaupat sujuivat nopeasti. Ystävällinen palvelu
9. Kaikki meni niinkuin sovittiin.
Asioista sopiminen oli välittäjän kanssa helppoa ja hän toi meille lisäarvoa prosessiin.
Koko myyntiprosessi toimi hyvin ja välittäjä osasi asiansa. Välittäjän aluetuntuemus oli iso plussa.
Kaupan allekirjoitustilaisuus meni erittäin jouheesti.
Välittäjä oli ystävällinen ja hoiti asiat ripeästi.
Yhteydenpito
viimeisen tarjouksen hoitaminen, asiakkaan vakuuttaminen siitä, että kannattaa antaa vastatarjous, vaikka ostaja oli epäileväinen.
Hyvä palvelu. Riippuu enemmän henkilöstä kuin yrityksestä.
Yhteistyö
Palvelu oli ammattitaitoista ja lämmintä. Väliaikatieto tilanteet oli hyvä kuulla välillä. Ohjeita ja vinkkejä ennen kuvausta ja myyntiin sai hyvin.
Myyntineuvottelut
Sujuva ja nopea palvelu
Kaupanteko ja joustavaa toimintaa muutenkin
Esittely ja kommunikointi.
Yhteydenpito, tiedotettiin koko ajan missä mennään, nopea myyntiaika,
Myyntiprosessi sujui nopeasti , tarvittavat asiat ja dokumentit mukaan lukien.
Kaupanteko ja sen järjestäminen. Välittäjä(t) kävivät heti ripeästi toimeen.
Välittäjä jonka kanssa teimme myyntisopimuksen hoiti asiat mielestäni hyvin ja otti tahtomme huomioon. Ja myyntiaika oli lyhyt.
Ei mikään erityisen hyvin. Normaalisti vaan
Välittäjä suostutteli myyjän maksamaan meidän puolesta 4 kk rahoitusvastikkeen pyytämättä, myyjä tuskin olisi innoissaan jos olisi tämän tajunnut.
Ei mikään
Ei mikään
Myynti ilmoitus
Yhteydenpito, väliaikatiedot
;