Palautteet

Alusta alkaen kaikki sujui hyvin. Välittäjät ystävällisiä ja helposti lähestyttäviä. Kaikki näytöt sujui paremmin kuin hyvin. Syynä oli ensimmäisenä hyvät valokuvat. Välittäjä piti hyvin yhteyttä, ei tarvinnut odotella, että missä mennään. Kuukaudessa talokaupat hoidettu, HIENO HOMMA.
Kanssakäyminen
Ystävällisyys ja palvelualttius. Erityiskiitos Sanna Tuovilalle. Ostamamme kohde ei ollut Sannan oma, joten alkuun joitain epäselvyyksiä oli. Sanna kuitenkin hetimiten selvitti vastaukset kysymyksiimme. Sanna oli aina saatavilla kun lisäkysymyksiä juolahti mieleen ja hoiti tarjouskaupan todella ammattitaitoisesti. Sekä ostajan, että myyjän toiveita kunnioittaen.
Yhteydenpito sujui hyvin ja nopeasti, myös asunnon näytöt oli sujuvia, sekä joustavia. Välittäjä Sanna Tuovila oli todella aktiivinen myynnin ja näyttöjen suhteen, koska kerroimme muutollamme ja talomme myynnillä olevan hieman kiire. Yleensäkin kaikki sujui mielestäni todella sujuvasti ja mallikkaasti alusta loppuun. Asunnon myynnin ja välityspalkkion eteen tehtiin todellakin töitä.
Kaikki.
Kokonaisuus oli todella hyvä! Välittäjänämme toimi Sanna Tuovila, joka hoiti osansa hienosti. Sanna hoiti yhteydenpidon puolin ja toisin erittäin tiiviisti ja oli näyttöjen suhteen aktiivinen ja ahkera. Kokonaisuudessaan koko prosessi sujui Sannan ansiosta vaivattomasti ja nopeasti.
Kaikki sujui hyvin ja olemme erittäin tyytyväisiä
Kaikki hoitui hyvin ja kysymyksiin vastattiin ja neuvottiin ensiasunnon ostajaa.
Yhteydenpito oli tiivistä ja kaikin puolin avuliasta. Välittäjä tuki ja auttoi kaikessa, sekä osasi vastata kaikkiin mietityttäneisiin asioihin. Palvelu oli ystävällistä ja saimme vastauksen kaikkiin tiedusteluihimme nopeasti.
Välittäjän (Sanna Tuovila) kanssa kaikki sujui loistavasti. Välittäjä oli ammattitaitoinen ja erittäin mukava. Oli aidosti kiinnostunut toimeksiannosta. Parasta tietysti oli se että talomme meni nopeasti kaupaksi sekä saimme toivomamme hinnan siitä.
Saimme ystävällistä ja asiantuntevaa palvelua. Aikataulut menivät nappiin ja välittäjään sai hyvin yhteyden aina kun oli jotain kysyttävää. Uuden kohteen etsinnässä toiveemme otettiin hyvin huomioon.
Esittely järjestyi viivytyksettä. Kohteen hinta oli arvioitu jäkevästi. Kaupanteko järjesty myös viivytyksettä ja meille sopivana aikana.
Nopea myynti, yhteyden pito, loistavat kuvat. Suuri kiitos sinulle Sanna!
Kommunikaatio Sannan kanssa toimi hyvin ja pysyimme ajan tasalla koko ajan.
Kaikki sujui jouhevasti ja hyvässä hengessä. Välittäjä vastasi kaikkiin kysymyksiini kärsivällisesti ja selkeästi
Sanna hoiti asiaa hyvin jouheasti ja pieni väärinkäsitys tapaamisajassa meni tosi hienosti maaliin.
Viimeinen vastatarjous. Ellei välittäjä olisi "tuntenut", tunnistanut ostajan innokkuutta, en olisi antanut vastatarjousta, koska ostaja epäili myyjän hankkimaa kuntoarviota liikaa. Tämähän asia ratkaisi kaiken! Valokuvat olivat ratkaisevan hyviä! Eli loistava valokuvaaja!
Kokonaisuus hyvä.
Sanna tiedotti asioista hyvin ja järjestelyt sujuivat hienosti.
viimeisen tarjouksen hoitaminen, asiakkaan vakuuttaminen siitä, että kannattaa antaa vastatarjous, vaikka ostaja oli epäileväinen.
Kaupanteko ja sen järjestäminen. Välittäjä(t) kävivät heti ripeästi toimeen.
Välittäjä jonka kanssa teimme myyntisopimuksen hoiti asiat mielestäni hyvin ja otti tahtomme huomioon. Ja myyntiaika oli lyhyt.