Sp-Koti Pori

Kiinteistönvälitystä Porissa – Sp-Koti Pori auttaa sinua kaikissa asuntoasioissa. Kun siis asunnon osto, myynti tai vuokraus on mielessä, ota yhteyttä.

Sp-Koti Pori

Porin Oma Koti Oy
Y-tunnus: 3306335-8
Sähköposti: pori@spkoti.fi

Pohjoiskauppatori 1, 28100 Pori

Aukioloajat

Sopimuksen mukaan

Ota yhteyttä

040 128 2142

Hinnasto

Sp-Koti Pori

Asiantuntevaa kiinteistönvälitystä Porissa

Palvelemme ilolla ja innolla kaikissa kiinteistönvälitykseen ja kodinvaihtoon liittyvissä asioissa. Olemme intohimoisia, osaavia ja motivoituneita huippumyyjiä! Varaa meidät arviokäynnille, niin tehdään juuri sinun kodillesi sopiva myyntisuunnitelma. Käytössämme ovat nykyaikaiset palvelut, ammattikuvaajasta somemarkkinointiin. Löydät meidät Aito Säästöpankin tiloista Pohjoiskauppatorilta, parhaiten tavoitat meidät puhelimitse tai sähköpostitse. Kauttamme asiakkaat saavat myös nopean lainatarjouksen, josta on suuresti hyötyä kun etsit uutta kotia!

Ole yhteydessä, tehdään yhdessä suunnitelma tulevaisuuden asuntohaaveillesi!

Asiakasedut

Kotimaassa
Ulkomailla
...
...

Missä onnistuimme? Kokemuksia Sp-Koti Porista

Kaikki kävi nopeasti ja muutenkin asiat hoitui ammattitaidolla. Meidät pidettiin koko ajan hyvin ajantasalla.
Hennan kanssa olemme tehneet yhteistyötä jo parinkymmenen kaupan verran. Henna on todellinen ammattilainen, ei pelkästään kova myyntinainen, vaan myös huolellinen ja rehellinen asiantuntija, joka hoitaa kaupan toimeksiannosta kauppaan niin, että asiakkaan ei tarvitse murehtia missä mennään tai onko kaikki hoidettuna. Kymmenen pistettä.
;