Sp-Koti Pori Puuvilla

Sp-Koti Pori Puuvilla auttaa sinua kaikissa asuntoasioissa. Kun siis asunnon osto, myynti tai vuokraus on mielessä, ota yhteyttä
Poika istuu isänsä reppuselässä.

Sp-Koti Pori Puuvilla

Kiinteistö Promenadi Oy LKV
Y-tunnus: 2473383-1
Sähköposti: pori-puuvilla@spkoti.fi Siltapuistokatu 14, 28100 Pori

Aukioloajat

ma–pe klo 10–16.30 sekä sopimuksen mukaan

Ammattitaitoista kiinteistönvälityspalvelua

Sp-Koti Pori toimii kolmen henkilön voimin porilaisten kiinteistönvälityskumppanina  Säästöpankin konttorissa Puuvillassa. Panostamme voimakkaasti toimintamme kehittämiseen, asiakaslähtöiseen ja aktiiviseen toimintaan sekä yksilölliseen tarpeiden ja toiveiden mukaiseen palveluun. Olemme lanseeranneet uuden, upean kohde-esitteen sekä ammattikuvaajan palvelut valokuvista videoihin ja kopterikuvista 3D-kuviin. Lisäksi tarjoamme yhteistyökumppanimme TSJ suunnittelun palveluita stailaukseen ja sisustussuunnitteluun. 

Kodin ja nopean lainapäätöksen saat samasta paikasta. Haluamme, että asunnonvaihtajana voit luottaa elämäsi tärkeimmän päätöksen hyviin käsiin. 

Henkilökohtaiset sähköpostiosoitteemme ovat etunimi.sukunimi@spkoti.fi

Asiakasedut

Kotimaassa
Ulkomailla
...
Hulelliset pohjatyöt oli tehty hyvin, joka johti nopeisiin kauppoihin. Kati Arolle 10 pistettä.
Näyttöjä oli tasaisesti vaikkakin niissä oli hiljaista mutta niitä pidettiin silti jotta jossain kohtaa kotimme menisi kaupaksi. Tieto ja informaatio kulki hyvin esittelijän ja minun välilläni.

As Oy Funkkiskartano

Uniikkiin funkkiskivitaloon toteutetaan nykyaikaisia ja ainutlaatuisia keskustakoteja tarpeidesi mukaan. Kohteen ennakkomarkkinointi on nyt käynnissä.