Sp-Koti Rauma

Kiinteistönvälitystä Raumalla – Sp-Koti Rauma auttaa sinua kaikissa asuntoasioissa. Kun siis asunnon osto, myynti tai vuokraus on mielessä, ota yhteyttä

Sp-Koti Rauma

Raumanmeren Kiinteistövälitys Oy
Y-tunnus: 2614702-7
Sähköposti: rauma@spkoti.fi Nortamonkatu 14, 26100 Rauma

Aukioloajat

Sopimuksen mukaan

Ota yhteyttä

02 8222 111

Hinnasto

Sp-Koti Rauma

Sinun toiveesi kiinnostavat meitä!

Sp-Kodin ammattitaito, paikallistuntemus ja ahkeruus tarkoittavat sinulle nopeaa ja turvallista tulosta vaivattomasti. Vaihtoasuntojen ohella voimme tarjota upeita uudiskoteja. Teemme myynti- ja vuokravälitykset, arvioinnit sekä liikehuoneistojen ja loma-asuntojen välitykset Rauman talousalueella. Yhteistyömme Säästöpankin kanssa avaa sinulle oven reiluun pankkipalveluun - tarvitset sitä sitten myynnin tai ostamisen johdosta. Tavoitat meidät ja Säästöpankin Kauppakatu kahdesta. Ja tietysti puhelimella ja sähköpostilla mistä vain.

Tervetuloa Sp-Kotiin! Vaihda mukavampaan - soita ja pyydä meiltä arvio kodistasi. Siitä alkaa onnistunut kodinvaihto!

Kiinteistönvälittäjämme Rauman alueella apunasi

Asiakasedut

Kotimaassa
Ulkomailla
...

Missä onnistuimme? Kokemuksia Sp-Koti Raumasta

Palvelu oli asiantuntevaa ja ystävällistä. Välittäjä huomioi molempia sekä myyjää että asiakasta tasapuolisesti ja näin löysimme molempia osapuolia tyydyttävän ratkaisun.
Oman asuntoni myynti sekä uuden asunnon osto. Kiinteistövälittäjäni oli alusta asti kanssani samalla aaltopituudella hoiti työnsä todella mallikkaasti ja ennätys ajassa. Myös kaupanteossa tehdyt paperityöt olivat selkeät ja ammattimaisesti hoidetut.
Asunnon näytöt ja niiden ajoitukset.

As Oy Rauman Kaivopuisto 3 - Huoletonta asumista keskustan tuntumassa

4-kerroksiseen Rauman Kaivopuistontiehen valmistuu kaikkiaan 28 laadukasta kaupunkikotia.