Palautteet

Lähtökohtaisesti kaikki. Yhteydenpito oli erityisen hyvää ja meidät pidettii koko ajan ajantasalla. Sarille iso kiitos! Ihana ja symppis ihminen!
Yhteydenpito ja kaikki muukin! 😊
Myyjä oli ammattitaitoinen ja hyvin ystävällinen.
Yhteydenpito ja väliaikatiedot asunnon katsojista asiakkaalle muistettiin tehdä. Asuntoa esitellyt kiinteistövälittäjä-rouva osasi asiansa loistavasti. Hän oli selvästi innostunut työstään ja osasi keskustella hienosti asiakkaan kanssa asiasta kuin asiasta. Se on taito, jota kaikki kiinteistövälittäjät eivät osaa. Asuntokaupan lopputoimet: kauppakirjaluonnoksen tarkistaminen ja kauppakirjan allekirjoitustilaisuudesta sopiminen tehtiin rivakasti puhelimitse ja sähköpostilla.
Tiedon välittyminen, nopeat vastaukset kysymyksiin. Rento ilmapiiri:)
Kaikki
Välittäjä oli erittäin aktiivinen ostajien löytämiseksi. Hänellä on hyvät vuorovaikutustaidot ja osaa ottaa huomioon ostajaehdokkaiden sekä myyjän toiveet. Hänellä oli kokonaispaketti hyvin hallussa. Suosittelen häntä mielelläni muillekin. Asenne ja tekemisen meininki ihan huippua. Iso kiitos!
Sarin kanssa oli erittäin helppo, mukava ja rento asioida. Kommunikointi välillämme toimi hyvin. Kaupan teko oli helppoa juuri tämä rennon tyylin vuoksi mistä pidin.
Välittäjä oli aktiivisesti yhteydessä asioiden etenemisestä. Kaikki asiat sujuivat jouhevasti ja vaivattomasti.
Tiedottaminen asioiden kulusta.
Alusta lähtien kaikki sujui saumattomasti.
Välittäjä Sari Immonen oli jo arviointitilaisuudessa hyvin asioihin perehtynyt ja antoi minua miellyttävän hinnta-arvion. Ja sen jälkeen kaikki sujui tosi nopeasti, ihan häkellyttävän nopeasti. Ja nyt on jo kauppakirjakin tehty. Huippunopeaa ja asiantuntevaa ja hyvin miellyttävää palvelua.
Välittäjä oli asiallinen ja mukava. Kertoi prosessista ja muutenkin vastasi kysymyksiin, joita meillä oli.
Hyvä tavoitettavuus, lämmin, symppis ihminen välittäjänä
Välittävän tuntuinen välittäjä, tehokasta asioiden hoitoa.