Sp-Koti Riihimäki

Kiinteistönvälitystä Riihimäellä – Sp-Koti Riihimäki auttaa sinua kaikissa asuntoasioissa. Kun siis asunnon osto, myynti tai vuokraus on mielessä, ota yhteyttä.

Sp-Koti Riihimäki

Hyvinkään Välittäjät Oy LKV
Y-tunnus: 2414459-4
Sähköposti: riihimaki@spkoti.fi

Hämeenkatu 7, 11100 Riihimäki

Aukioloajat

mape 1016.30 sekä sopimuksen mukaan

Ota yhteyttä

020 761 9519

Paikallista osaamista ja ammattitaitoa Riihimäellä

Meiltä saat vaivatonta ja mutkatonta kodinvaihtoa. Teemme yhteistyötä Lammin Säästöpankin kanssa. Välitämme koteja paikallisesti ammattiaidolla ja tämän päivän työvälineitä käyttäen. Suhtaudumme työhömme suurella sydämellä ja aktiivisella asenteella. Tunnustamme Hyvän Välitystavan arvot ja olemme sitoutuneet niitä noudattamaan. Vahva paikallistuntemuksemme ja kokemuksemme takaavat Sinulle palvelun, jota et muualta saa. Teemme aina parhaamme, jotta sinä pääset päämäärääsi - unelmiesi kotiin.

Kiinteistönvälittäjämme Riihimäen alueella apunasi

Asiakasedut

Kotimaassa
Ulkomailla
...

Missä onnistuimme? Palautetta asiakkailtamme

 
Välittäjä oli joustava.
Kaikki
Kaikki sujui erinomaisesti, helposti ja vaivattomasti. Asunnostamme otetut kuvat olivat erittäin hyvin onnistuneet ja toivat asunnon parhaat puolet hyvin esille. Asunnon myynti toteutui erittäinen nopealla aikataululla, muutama viikko näytöstä meillä oli jo tarjous ja joka johti myös kaupan toteutumiseen. Erityiskiitokset välittäjällenne Anne Lehtimäelle. Hänen valoisa persoonallisuus sekä ammattitaito asunnon myynnissä edesauttoivat varmasti nopeaa lopputulosta :)