Kokemuksia Sp-Koti-kiinteistönvälitys Riihimäestä

tiedon kulku..
Kaupan hintakeskustelu loppusuoralla sujui jouhevasti ja sujuvasti,vaikka myyjä,ostaja ja välittäjä olivat kaikki matkoilla.
Kaikki :) Tuli kyllä olo että välittäjä oikeasti haluaa saada meille juuri sen meidän kodin ja ottaa kuitenkin myös myyjän huomioon. Toiminta oli nopeaa, helppoa ja stressivapaata.
Kaupanteko sujui mukavasti ja asiantuntevasti. Välittäjän kanssa oli erittäin miellyttävää asioida joka kerta. Kiitos! :)
Stella oli erittäin asiantunteva, ymmärtäväinen ja selkeä. Ostimme ensiasuntoa, joten välittäjän kyky empaattisuuteen ja selkeyteen oli tärkeää. Lisäksi huumorintaju ja mukava persoona ei ole koskaan pahitteeksi! :)
Kaikki mahdollinen uuden asunnon materiaali tuli etukäteen sähköpostiin. Samoin kauppakirja
Asunnon esittelyssä välittäjällä oli ystävällinen ja helposti lähestyttävä ote, sekä kattavat tiedot asunnosta ja taloyhtiöstä. Välittäjä oli helposti tavoitettavissa myös puhelimitse, vaikka joulunajan ja uudenvuoden pyhät painoivat päälle. Välittäjä auttoi ja neuvoi ensiasunnon ostajaa hyvin.
Aktiivinen ja nopea toiminta; uusia toiveittemme mukaisia kohteita esiteltiin mukavan nopeasti. Palvelun aktiivisuutta kuvaa hyvin sunnuntai-iltana tekemämme tarjouksen vahvistuminen samana iltana.
Asuntoni laitettiin myyntiin 28.1. ja ostaja, joka oli valmis maksamaan pyyntihinnan kokonaisuudessaan löytyi noin viikossa. Kun kosteusmittauksesta tuli tulokseksi kuivaa, tehtiin kaupat. Koko prosessi kesti noin kolmisen viikkoa. Vaikka mukana oli vähän hyvää tuuriakin, väitän että välittäjä Stella Lindqvistin kova ammattitaito edesauttoi asunnon myyntiä huomattavasti. Huomionarvoista on, että välittäjä ehdotti pyyntihinnaksi korkeampaa hintaa, jonka olisin itse lähtökohtaisesti laittanut. Tämä taktiikka osoittautui toimivaksi ja asunto myyntiin korkeammalla hinnalla, mitä itse olin suunnitellut. Kaiken kaikkiaan olen välittäjän toimintaan hyvin tyytyväinen.
Nopea apu vuokralaisen haussa:)
Palvelu oli todella hyvää ja työntekijät todella mukavia ja positiivisiä. Asioihin tuli todella nopeasti vastaukset ja olen todella tyytyväinen että sp-koti palveli minua :-)
Työskentelymme Jaanan kanssa kokonaisuudessaan oli erittäin toimivaa. Varsinkin reagointi nopeisiin tilanteisiin ja joustavuus sekä informaation kulku onnistuivat erinomaisesti. Jaana on välittäjänä läsnä koko prosessin ajan, neuvoo ja ohjaa kun apua pyytää. Pääsimme tutustumaan myös muihin SP-kodin välittäjiin ja teillä on kyllä huipputiimi koossa!
Lyhyesti ja yrimekkäästä: kaikki!
Sp-kodin välittäjät tekevät työtä sydämellisesti ja asiakaslähtöisesti.
Asunto meni nopeasti kaupaksi, siitä kiitos. Hinta-ja laatusuhde oli asetettu oikein.
Palvelu kaikenkaikkiaan hyvä. Erityisen kiitollisia olimme tulevan asuntomme ostoon saamistamme neuvoista.
Välittäjä oli iloinen ja reipas. Teki varmaankin parhaansa asian eteen. Alueella paljon ja jo pitkäänkin myynnissä olevia kiinteistöjä. Omalla kohdallamme yllätyimme kun näin joutuisasti asia hoitui. Kiitos siitä Jaanalle.
Kaikki sujui hyvin.
Prosessi hoitui erittäin nopeasti. Asiakaspalvelun ystävällisyys on mainitsemisen arvoista.
Kaikki
Välittäjä antoi aina lisää tietoa, sitä kysyessämme. Jos hän ei tiennyt, hän otti nopeasti asiasta selvää ja ilmoitti asian heti myös meille. Kaikki hoitui muutenkin oikein hyvässä hengessä niin kohteessa kuin pankillakin. Erityiskiitoksena antaisin välittäjän erittäin lämpimän ja empaattisen suhtautumisen asioihin ja meihin. Kiitoslahjat kaupasta lämmittivät myös mieltä.
Myynti sopimuksen teko, hinta laitettiin kohdilleen, näytöistä sopiminen, lopullinen kauppa...kaikki siis
Asioiden hoitaminen järjestelmällisesti ja täsmällisesti ajallaan! Aktiivinen yhteydenpito molempiin osapuoliin! Aito välittäminen ja huolehtiminen asiakkaasta ja heidän tarpeistaan!
Aikataulut jotka sovittiin.
Kaikki sujui hyvin.
Info myyjältä asiakkaalle, yhteydenpito, asiakaspalvelun ystävällisyys ja avuliaisuus olivat huippuluokkaa.
Kaikki sujui nopeasti ja vaivattomasti. Yhteydenpito oli helppoa ja kaikkiin kysymyksiin sai nopeasti tarvitsemansa vastaukset. Kaikki välittäjät olivat ammattitaitoisia ja erittäin mukavia.
Ripeys ja yhteinen näkemys, miellyttävä yhteistyö
Yhteydenpito erinomaista, asiakkaan kanssa myyntihinnan sopiminen ja koko prosessi ylipäätään sujui loistavasti.
Ystävällinen asiantunteva ja lämminhenkinen välittäjä, se mitä luvattiin myös pidettiin.
Stellan ammattitaito ja lämmin, inhimillinen ote tekivät ok-talon myynnistämme erittäin mukavan kokemuksen. Myös Jaanan ammatillinen osaaminen oli vakuuttavaa.
Myyntiprosessi eteni tiimityönä ilman joskus vastaavissa tilanteissa koettuja välittäjän äkillisiä roolivaihdoksia miellyttämisestä prässäykseen. Puhallettiin kaikki yhteiseen hiileen: myyjä, välittäjä ja sitten vielä ostajakin.
Välittäjä oli kokoajan tilanteeni tasalla.
Lyhyt myynti aika, ystävällinen palvelu
Tarjouksemme käsittely
Kaikki piti, mikä sovittiin. Nopea toiminta.
kaikki
Mutkaton yhteydenpito. Minut pidettiin hyvin ajan tasalla missä mennään.
Ostajaehdokkaiden hankinta ja myyminen tehokasta. Hyvät kuvat. Kaupanteko hoidettiin hyvin.
Välittäjään oli helppo olla yhteydessä puhelimitse ja sähköpostilla. Tuntui että välittäjään sai nopeasti yhteyttä. Asiat sujuivat nopealla aikataululla.
KAIKKI MENI KOHDALLAMME OIKEIN HYVIN. RIPEÄTÄ TOIMINTAA. SIITÄ KIITOS!
Ei voi eritellä. Kaikki sujui tosi hyvin.
Asiallinen ja lämmin ilmapiiri. Kyseessähän oli lähiomaisen, vainajan, kodin myynti.
Kaikki
Kaikki
Koko paketti; yhteyden pitäminen, esittelyt, kauppaan liittyvät toimenpiteet, ystävällisyys ja avuliaisuus, ammattitaito.
Yhteyden pito ja kommunikointi ,yleensäkkin asunnonmyynti.
Kaikki
Ystävällinen asiakaspalvelu, ja minua todella kuunneltiin ja autettiin.
Valokuvat asunnosta olivat todella hyvät. Parempia kuin muiden kiinteistövälittäjien kuvat. Myyjät ystävällisiä ja iloisia eli oli todella mukava asioida heidän kanssaan!
Kaikki. Myyntiaika oli paljon ajattelemaani lyhyempi. Yhteistyö oli aina ystävällistä ja nopeaa. Sopiva hinta ja ammattilainen valokuvaaja yhteistyökumppanina.
Otettiin meidän mielipiteemme erittäin hyvin huomioon!
Välitöntä, avointa ja sujuvaa yhteydenpitoa. Ystävällinen, asiantunteva välittäjä. Kaiken kaikkiaan mutkatonta ja nopeaa toimintaa tarjouksesta kaupantekoon saakka.
Kaikki meni hyvin.
Kaikki sujui
Sovitut asiat sujuivat hyvin ja aikataulussa. Ystävällisten ja hyväntuulisten välittäjien kanssa on ilo toimia, suuri Kiitos koko Sp-kodin henkilökunnalle
Mielestäni kaikki sujui hyvin.Jäi todella posiitivinen olo kaikesta.
Hyvin sujui, vaikka vuokralaisen takia olikin kovasti säätämistä. Sehän tietysti helpotti, että uusi omistaja löytyi heti (Vuosi sitten ei ollut kiinnostusta!) Hienosti Jaana ja Stella hoitivat kaupat. Isot Kiitokset!!!
kaikki sujui hyvin
Yhteydenpito oli helppoa ja luontevaa. Asunnonmyynti prosessi lähti nopeasti liikkeelle. Palvelu oli ystävällistä ja tilannetta huomioivaa. Kiitos paljon!
Erittäin aktiivinen ja palveluhenkinen yhteyshenkilö. Asiat etenivät nopeasti ja ammattitaitoisesti.
Kaikki sujui hyvin.Olen jo susitellut kovasti välittäjää.Hyvin tultiin toimeen.
Kaikki
Kaikki
Pääsääntöisesti kaikki meni hyvin.
Välittäjä hoitanut paperihommat erittäin nopeasti, myös vastannut kaikkiin kysymyksiin nopeasti ja ystävällisesti.
Koko paketti toimi täydellisesti. Ei mitään pahaa sanottavaa. Ammattitaito huippuluokkaa välittäjillä ja kemiat toimi hyvin. Lisäksi valokuvat asunnosta upeat. Kaikki sujui todella vaivattomasti.
Aktiivinen välittäjä. Toimi tehokkaasti ja sovitulla tavalla. Yhteydenpito oli tiivistä ja ystävällistä.
Erittäin hyvin.Piia Hänninen oli tosi hyvä
Koko prosessi sujui mielestäni hyvin. Helposti lähestyttäviä asiantuntijoita ja kysymyksiin sai vastaukset.
Palvelu kaikenkaikkiaan oli erinomaista.
Ihan kaikki sujui loistavasti.
Kaikki. Välittäjä oli rauhallinen ammattilainen. Kertoi hyvin kaikki mitä piti ja oli todella hyvin yhteyksissä myynnin aikana. Suosittelen kaikille Stellan ammattitaitoa. Ja kuvaajalle erityiskiitos upeista kuvista.
Oikeastaan kaikki sujui hyvin. Kuvatkin olivat erityisen onnistuneet ja yhteydenpito oli sujuvaa. Ja ne kaupatkin tulivat!
Kommunikaatio sujui erittäin hyvin ja olin kokoajan tietoinen tilanteesta, asiaa helpotti vielä että saimme myös uusi kohde löytyi samalta välittäjältä.
Myyntihinnan arviointi ja koko kauppa prosessi. Olen tyytyväinen.
Pääsimme nopeasti katsomaan asuntoa.
Kaikki yleensäkin oli hyvin tarkkaa ja hyvää komunikaatiota, aivan alusta loppuun.
Kaikki komunikaatio oli selvää ja tomeraa
Kaupat sujuivat nopeasti ja sovitusti. Välittäjä näki paljon vaivaa kauppojen syntymisen eteen.
Koko prosessi, en ole vielä tavannut näin tehokasta välittäjää.
Nopeat kaupat,tehokas välittäjä.
Kokonaisuus
Myyjä järjesti aktiivisesti ja joustavasti näyttöjä, sekä muuta myyntiin liittyviä asioita. Kun kaupan toteutumiselle oli hyvät edellytykset, välittäjä hoiti asiaa normaaliin arkityöajan ulkopuolellakin, joka mahdollisti nopean kaupanteon. Välittäjä sai myös neuvoteltua ostajan kanssa hyvin lähelle hintapyyntöä olleen kauppahinnan.
Valokuvat erittäin hyvin kuvattu.
Ihan kaikki. Nopeasti helposti sujui asiat.
koko prosessi sujui alusta loppuun todella hyvin, ihania huolehtivia naisia :) Kiitos
Asiakaspalvelu ja huolenpito. Ymmärrys vallitseviin olosuhteisiin ja periksiantamattomuus. Ihana Soili ❤️🙏🏻
Hyvinkään SP-kodin ammattitaito asioiden hoidossa on täyttä priimaa.
Kaikki hoitui hienosti ja jaksettiin neuvoa ystävällisesti, vaikka en heti kaikkea ymmärtänytkään.
Kommunikaatio, ei turhia soittoja
Yhteistyö, neuvonta ja nopea myynti
Kaikki. Stella Lindqvist hoiti asiat tosi hienosti. Ostettiin uusi ja myytiin vanha ennen ensinäyttöä. Sujuvaa palvelua!
Meitä pidettiin koko ajan hyvin ajan tasalla ja näyttöjä oli runsaasti. Hyvinkäällä on erityisen energinen ja hyvä porukka. Erityiskiitos Stellalle❤
Kaikki.
Kaikki
Ammattimaista toimintaa alusta loppuun, kysymyksiin vastattiin nopeasti, miellyttävät välittäjät. He saivat myytyä yli vuoden muilla välittäjille olleen asuntomme, täyden kympin suoritus!
Asiantunteva palvelu, ratkaisut tehtiin yhdessä keskustellen ja asiakas tuli kuulluksi.
Välittäjä Soili Kerttula oli erittäin ammattitaitoinen ja hyvä välittäjä asuntomme myyntiin. Hän jaksoi sitkeästi viedä asuntomme kaupan maaliin vaikka asuntomme myynti oli haastellinen tehtävä jossa muutama välittäjä oli jo epäonnistunut.
Kaikki sujui erinomaisesti! Erityisesti paljon kiitosta aivan mahtavalle välittäjälle Stella Lindqvistille!
Mielestäni kaikki sujui erittäin hyvin ja mutkattomasti!
Välittäjä kuunteli minua ja otti minun kantani hyvin huomioon. Neuvoi hienosti asunnon stailauksessa ja näyttöaikataulut sovittiin tarpeeksi ajoissa. Hinta-arviossa kertoi faktat ja yhdessä mietimme pyyntihinnan. Talo meni ennätysajassa kaupan ja koko prosessi sujui mutkattoman vaivattomasti:)
Kommunikointi oli helppoa, nopeaa ja todella ystävällistä. Koko ajan informoitiin asiakasta mikä on tilanne.
Hyvin pidettiin yhteyttä tasaisin väliajoin ja kysymyksiin saatiin nopeasti asiantunteva vastaus
Sain tarvittavat tiedot ja apua ensimmäisen vuokra-asuntoni hankkimiseen! Välittäjäni Stella oli todella mukava ja avulias.
Yhteydenotot olivat nopeita ja sujuvia, kaupanteko todella helppoa.
Kiinteistövälittäjä piti minut kokoajan ajantasalla. Hän hoiti erittäin hyvin kaikki asiat ja neuvoi mitä pitää tehdä (puuttuvat paperit). Kaupat syntyivät ensimmäisellä näytöllä.
Kaikki meni kuten pitikin!
kaikki
Osattiin ottaa myyjän että ostajan toiveet hyvin huomioon ja toiminta oli muutenkin ammattitaitoista. Kiitos siitä
Kaikki ok
Asunnon esittely ja kuvat. Tarjouksen hyväksymisvaiheeseen asti kaikki hienosti.
Välittäjä Pia Hänninen oli asiantunteva ja asiakaspalvelu oli loistavaa. Kaikki sujui toimeksiannosta kauppoihin hienosti.
Aktiivinen ja kokenut ammattilainen. Hoiti asiat kuin olisi ostanut itselleen asuntoa, suosittelemme asiantuntevaa välittäjää muillekkin! Kiitos paljon Pia!
Hinnan määrittely osui kohdalleen vaikka kohde ei ollutkaan aivan tavanomainen vanha kerrostaloasunto. Yhteyden pito oli kokoajan tiivistä ja ystävällistä.
Täytyy sanoa, tässä tapauksessa kaikki sujui loistavasti.
Syntyi heti luottamuksellinen suhde välittäjään. Hän "luki" myyjää alusta alkaen, oli kannustava. Välittäjä oli hyvin perusteellinen, huolellinen. Ilmoitti alusta alkaen haluavansa päästä minun kanssani maaliin ja kaupoille - ja niin päädyimme kaupantekotilaisuuteen. Kotini vaihtaa omistajaa, tähän on tulossa ihana perhe asumaan. Välittäjästä ja minusta tuli ihan ystäviä, vaikka talo menikin nopeasti kaupaksi, mutta kyllähän siinä vaaditaan työtä molemmin puolin.
Kaikki
Nopea, ystävällinen, asiantunteva, luotettava ja iloinen palvelu sekä ote työhön.
Asunnon näytöt.
Asiantuntevat, palveluhenkiset välittäjät.
Yhteydenpito oli sujuvaa ja olin koko ajan ajantasalla, missä mennään! Aikataulut pitivät hyvin myös. Stella oli erittäin asiakaspalveluhenkinen ja realistinen. Tekee työtä selvästi sydämellä ja tuntee alueen kohteet ja hintatason hyvin.
Välittäjä oli aammattitaitoinen ja selkeä kaikissa myynnin vaiheissa. Hänet sai aina kiinni ja hän vastasi nopeasti tiedusteluihimme. Hän pysyi koko ajan "asiassa", kaikki sujui mallikkaasti.
Koko paketti ja Jaanalle suuret kiitokset täydellistä toimintaa
Ystävällinen ja ammattitaitoinen välittäjä. Kaikenlaisia välittäjiä on tässä maassa, mutta Jaana oli kyllä huippu.
Asiakaspalvelu
Todella aktiivinen ja ystävällinen välittäjä. Moneen "oven avaajaan" törmännyt tässä taloja katsellessa, mutta Tuija on kyllä välittäjien eliittiä.
Yhteydenpito ja halu auttaa sekä neuvoa. Tehokkuus teki tulosta!
Välittäjä oli mukava, positiivinen, ammattitaitoinen, empaattinen ja rehellinen.
Asiantuntevuus
Ystävällinen ja asiantunteva kiinteistövälittäjä.
Oikeastaan kaikki.
Koko kaupanteko alusta loppuun oli sujuvaa, että Stellalle täysi kymppi asian hoidosta
Myynti ja kaupat
Ystävällinen ja asiantunteva sekä ennenkaikkea nopea palvelu
Välittäjä oli erittäin ammattitaitoinen.
Yhteydenpito asiakkaaseen.
Kaikki
Ystävällinen palvelu ja asioista sopiminen.
Kaikki sujui, alusta loppuun
Kaikki meni todella hyvin.
Kaikki
Välittäjä oli loistava, hän oli ihminen eikä vain joku joka suorittaa roolia tai tehtävää. Asiat hoituivat tehokkaasti ja minua pidettiin kokoajan ajan tasalla.
Vaikka prosessi oli pitkä ja välittäjiä oli monia, näytöt sujuivat aina erittäin hyvällä ammattitaidolla.
Ystävällinen henkilö, näyttö saatiin sovittua heti seuraavalle päivälle, vastasi kaikkiin kysymyksiin
Ystävällinen, palvelualtis ja ammatttitaito todella hyvä
Melkolailla kaikki meni hyvin ja sujuvasti :) Paras mieli jäi firman ihmisistä, aivan huippu tapauksia ja henkilökemiat kohtasi. Tämä merkkaa paljon, koska myyt omaa kotiasi...
nopea kauppa
Sujuvaa ja joustavaa asiointia. Ja kysymyksiin vastattiin nopeasti.
Välittäjän sai nopeasti kiinni sähköpostilla ja puhelimella, palvelu oli ystävällistä.
Asiakaspalvelu, kokonaisuudessaan meni tosi hyvin
Yhteydenpito myyjän ja asiakkaiden välillä
Kaikki oikeastaan sujui tosi sutjakkaasti.
kaikki
Ystävällistä, luotettavaa ja nopeaa palvelua! Oli mukava olla ostajana, kun välittäjä oli Sp-kodin Jaana Sorsa. Kun joskus itse olen myymässä, saattaa valintani olla Sp-Koti.
Meillä oli neljä eri asuntoja, joita kävimme katsomassa. Kolmessa oli sama esittelijä ja neljännessä eri. Päädyimme soittamaan tutuimmalle välittäjälle jonka näytöissä olimme käyneet. Tämä ei ollut kyseisen kohteen välittäjä, mutta asiat hoituivat silti hienosti. Meille jäi erittäin hyvä fiilis koko prosessista ja nyt olemme onnellisia uusia asunnon omistajia.
Kaikki asiat sujuivat hyvin ja ripeästi!
Erittäin hyvin huomioitiin asiakkaan tarpeet - neuvottiin tarjouksen teossa jne. Sovittelu myyjien kanssa sujui mallikkaasti. Hinta saatiin kaikille sopivaksi. Kaupanteossa välittäjän panos toimi -vaikka pankki panttasi asiakirjoja pävän. Muutto sujui normaalisti - tilat oli tyhjennetty ajoissa jne.
Mielestäni palvelu ja asuntoni pitkittyneen myynnin kanssa ennen kaikkea sinnikkyys oli hienoa. Erityisesti Pian kohdalla ei kertaakaan tuntunut siltä, että olisi usko mennyt ja tulihan ne kaupat sieltä lopulta.
Kiinteistö myyjä ystävällinen, piti ajantasalla.
Kaikki sujui hyvin.
Kaikki sujui hyvin
kaikki
Sujuvat kaupat ja miellyttävä sekä asiantunteva välittäjä
Yhteydenpito sujui oikein hyvin, ja välittäjä oli hyvin tavoitettavissa. Palvelu oli muutenkin miellyttävää ja asiantuntevaa. Ensiasunnon ostajalle jäi hyvä kokemus kaupanteosta.
- minut pidettiin hyvin ajan tasalla kauppatilanteen edistymisestä - välittäjän kanssa oli helppoa tehdä yhteistyötä - oli rento ja asiallinen meininki
Asioista sopiminen oli helppoa.
Yhteydenpito ja informaatio kulki hyvin koko prosessin ajan.
Yleisarviona oikein hyvin sujui kaikki, erityisesti hyvin sujui käytännön asioista sopiminen.
Asiantunteva ja miellyttävä palvelu. Saatiin kauppa järjestymään viikossa kun lomat painoivat päälle.
Asijointi ja esitys.
Henk.kohtaiset esittelyajat saatiin joustavasti järjestettyä. Sain nopeasti vastauksia tarkentaviin kysymyksiini ja kauppaan liittyvät asiakirjat oli kunnossa. Asiantunteva ja erittäin ystävällinen välittäjä.
Yhteistyö oli helppoa, sillä ystäväni Tuija Pilvilä on SP-kodin työntekijä
Palvelu oli erittäin ystävällistä ja tiedottaminen sujui todella hyvin. Kaikki sujui nopeasti ja joustavasti.
Kaikki sujui sovitusti. Erityisen tyytyväisiä olimme esittelyjen sopimiseen ja esittelyistä infoamiseen. Myös asiakaslähtöisyys ja ystävällisyys plussaa.
Kaikki sujui vaivattomasti. Vastaukset tuli nopeasti. Oli saatu kaikki tarvittavat tiedot.
Viesteihin vastattiin nopeasti ja välittäjä otti ripeästi selvää asioihin, joita piti tiedustella jostain.
esittlyt ja aikataulut oli asiakkaalle hyvätv vaikka välillä joutui muuttamaan puolin ja toisin
Erittäin miellyttävä asuntovälittäjä ja asunnon arviointi ja myynti sujui tehokkaasti ja asiantuntevasti
Välittäjä oli ammattitaitoinen ja kuunteli asiakasta. Nopealla aikataululla järjestyi uusi näyttö ja asunnon mittaus.
Kaikki sujuin mielestämme hyvin ja helposti. Pia Hänninen on asiantunteva ja sopii työhönsä erittäin hyvin. Hän myös otti huomioon, että olemme ensiasunnon ostajia, emmekä asioista vielä voineet tietää. Hän oli myös aina tarvittaessa tavoitettavissa. Nimenomaan Piaa suosittelisimme tulevaisuudessa tuttaville.
Välittäjän toiminta oli ammattimaista ja ystävällistä ja hän auttoi hyvin koko prosessin läpi vaikka olimme ensiasunnonostajia ja kaikki oli uutta ja ihmeellistä. Välittäjän sai aina tarvittaessa kiinni.
Tiivis yhteydenpito. Säännölliset ja runsaat näyttökerrat. Positiivinen lähestymestapa. Asiakkaan toiveiden huomioonottaminen.
Jaana on hyvä!
Kokonaisuus
Tiedonkulku oli erittäin sujuvaa ja henkilökunta tosi ystävällistä. Tuli tunne, että olivat sydämellä mukana kaikissa käänteissä mitä matkan varrella koettiin. Erityiskiitos Pialle ja Soilille kaikesta, tosi ammattilaisia molemmat!
Kauppa onnistui helposti.
Rauhallinen ja asiallinen eteneminen tarjousten ja myynnin osalta, annettiin meille tarjouksen tehneenä aika katsoa kortti loppuun ennen kuin asuntoa oltiin esittelemässä seuraaville kiinnostuneille.
Välittäjän lämminhenkinen ystävällinen palvelu, myös pääsiäisen aikaan mökiltä.
Kaikki sujui loistavasti! Olimme erityisesti tyytyväisiä kuinka välittäjä hoiti haasteelliset asiat, vaikka muista riippumattomista asioista johtuen tuli haasteita vastaan. Tuli tunne että asiat kuitenkin hoituvat välittäjän ammattitaidon ja hyvän palvelun takia.
Asuntovälittäjä oli ammattitaitoinen ja osasi avustaa kaikissa tarpeellisissa asioissa. Välittäjä oli hyvin tavoitettavissa ja piti koko kauppaprosessin ajan minut tietoisena tapahtumista.
Myyntitoiminta oli tehokasta ja välittäjät ystävällisiä koko prosessin ajan. Kohteen välitystä hoiti koko myyntitiimi. Näyttöistä saatiin palaute heti näytön jälkeen.
Kiinteistövälittäjä oli koko ajan ajan tasalla ja informoi asioista sekä ostajan että myyjän välillä. Luotettava ja rehellinen kiinteistövälittäjä, Soili Kerttula.
Yhteydenpito toimi hyvin ja nopeasti. Saimme välittäjältä nopeasti vastaukset kysymyksiimme. Ystävällistä asiakaspalvelua!
Näyttöjen sipiminen.
Ystävällinen palvelu ja näytöt
Pidettiin hyvin ajan tasalla tiedottamalla viikottain. Mikä tärkeää, että tietää missä mennään.
Välittäjä toimi aktiivisesti ja asunto meni kaupaksi todella nopeasti.
Kokonaisuus kaikkinensa.
Yhteydenpito välittäjän kanssa. Sain hyvin "väliaikatietoja".
Näytöt
Kaikki
Nopeat ja sujuvat kaupat. Aluetuntemus erinomaista, ja välittäjä otti meille selvää alueen palveluista joista ei tiennyt
Ainoa ihminen, joka vieraili asunnossa, osti sen, joten varmasti sp-valittajalla myos osuutta asiaan.
Yhteydenpito etäisyydestä huolimatta ja kauppojen yms. teko etänä.
Melkein kaikki
Myyntihinnan päättäminen oli yhteinen neuvottelu, jossa meilläkin oli sananvaltaa. Meidät pidettiin ajan tasalla tapahtuneista asioista. Välityspalkkiotarjous oli kilpailukykyinen. Välittäjällä oli "valmiit" ostajat asunnollemme, mikä helpotti asian pikaista hoitamista varmasti puolin ja toisin. Välittäjä ehdotti järkevää toimintatapaa saadessamme myyntitarjouksen jo ennen yleistä ensiesittelyä.
yksityinen esittely järjestyi helposti. esittelijä oli asiallinen, ilmetteli kyllä miksi keittiö on naisille niin tärkeä .no, sitä minä taas ihmettelin! Hän avusti huoneiden koon mittaamisessa. Sain heti tietoa asuntoyhtiöstä.
Välittäjä osasi tasapainoilla myyjän vaihtelevien tarpeiden kanssa.
Myyjä oli oikein ystävällinen ja asunto meni nopeasti kaupaksi.
Yhteydenpito välittäjän kanssa ("päävälittäjän")
Välittäjä oli kiinnostunut asiakkaan toiveista ja pyrki ne toteuttamaan. Ammattitaitoista toimintaa.
Yhteydenpito oli sujuvaa ja nopeaa.
Huoneiston ja yleisten tilojen esittely
yhteydenpito ja nopeat vastaukset
Kaupantekotilaisuus
Pia hoiti homman asiantuntevasti ja teki asiat meille helpoksi. Talo itsessään myi itsensä joten meille riitti, että välittäjä oli tilanteen tasalla ja tunsi tuotteen. Asiat hoituivat hienosti puhelimella ja sähköpostilla eikä kertaakaan tullut sellainen tunne ettei joku asia hoituisi. Mukava persoona, antaa asiakkaan puhua ja antaa tilaa tutustua kohteeseen. Olisipa kaikki välittäjä samanlaisia.
Ei valitettavaa , Asiat sujuivat kuten pitikin.
Aikataulutus ja toimenpiteet tulevassa asuntokaupassa, kaupan kaaren esittely. Myös hinta-arvio oli realistinen eli välittäjällä oli paikallistuntemusta ja hyvä ote käytännön kaupantekoon.
Esittely asunnoissa asiantuntevaa ja miellyttävää.
Välittäjä yritti kaikkensa.
dokumentointi ja asiakirjat erityisesti valokuvaus ja keskinäinen kommunikaatio
Välittäjän rento ja reipas ote. Ei tyrkyttävä eikä muutenkaan "esittävä". Pidimme persoonasta
Järjestely
Informaation kulku kaikkien osapuolien välillä, käytännö järjesteleminen sekä ensiasunnon ostajan auttaminen asioissa, joista ei ollut mitään tietoa.
Välittäjä oli helposti tavoitettavasti ja asioista informointi toimi hyvin.
Kaikki oli sujuvaa.
Välittäjä osasi palvella hyvin ja oli asiantunteva.
Neuvottelutilanteissa ostajien tukeminen.-
kaupan teko
Yhteydenpito
kaupan nopeus
Palvelu
Kesän helteisyydestä huolimatta, asuntoesittelyt pidettiin sovitusti vaikkei katsojia aina helteellä jaksanut tulla. Hyvät kuvat asunnosta ja selkeä myyntiteksti.
Ystävällinen asiakaspalvelu, joustavuus, työnteon tehokkuus
Välittäjä oli miellyttävä,ja aina tavoitettavissa!
Esittelyt järjestyi joustavasti.
Asunnon myynti asiointi
Mukava, kannustava ja asiantunteva välittäjä.
Pikaiset yhteydenotot
No tällä kertaa myynti sujui, kahdessa viikossa asunto meni kaupaksi. Osaamistako vai hyvää tuuria, varmaan molempia
Asunto näyttö
Yhteydenpito
Kuvat todella hyviä. Mukavat välittäjät.
Palaute asunnon näytöistä/katsojista tuli jokaisen näyttökerran jälkeen.
Mukavat ja lähestyttävät välittäjät. Kaikki toimi hyvin ja oli helppo asioida kaikkien heidän kanssa. Kaikenkaikkiaan kaikki sujui iisisti.
Kaupantekotilaisuus
Yhteydenpito
Kaikki
koko prosessi
Välittäjän luonne oli aivan erinomainen yhdistelmä asiallisuutta ja rentoutta. Tuntui jatkuvasti siltä, että uskallan olla kysymyksissäni yhteydessä häneen.
Kaikki
haastavana aikana aktiivinen asenne
Välittäjä oli asiantunteva, kohteesta otettiin erittäin edustavat kuvat.
Kun asioista kysyi niin vastauksia sai kyllä nopeasti ja näyttöjen ja kauppojen järjestelyt menivät hyvin.
Yhteydenpito välittäjään
Kokonaisuutena kaupat sujuivat hyvin.
Yhteydenpito
Neuvot ja ehdotukset olivat hyviä. Ja ensikertalaisen opastus aiheeseen.
Näyttö
Sitten kun alkoi tapahtua, kaikki sujuikin melko nopealla aikataululla.
Näytöt järjestyivät hyvin.
koko talokauppa
Näyttöjen ja kaupanteon aikataulun sopiminen.
Myynti
Sain nopeat vastaukset ja asiast hoituivat näppärästi. Asiantunteva ja mukava välittäjä.
Hyvä asiakaspalvelu, välittäjä todella ystävällinen ja inhimillinen. Saatiin tarvittavat paperit heti pyydettäessä.
palvelu oli ystävällistä.
aika soviteltiin meidän tarpeisiin
Omassa tapauksessa asunto meni nopeasti kaupaksi. Asia järjestettiin vähillä käynneillä ja välittäjän kautta tuli kuvat ja paperit. Kaikki hoitui yksinkertaisen jämäkästi tuhlaamatta kenenkään aikaa liiaksi.
Nopeat vastaukset
Kaupan teko pankissa
Hintaneuvottelut ja nopeat kaupat
Myynnin aloitus meni mukavasti.
Kosteusmittauksen järjestäminen
Kauppojen tekeminen sujui todella nopeasti.
Kirjallinen tarjous oli nopeasti täytetty.
Nopea kauppa
Kaupanteko
Sopimuksen teko ja asioista sopiminen. Kaupanteko oli melko sujuva tilaisuus.
Asunto meni lopulta kaupaksi.
Kuvat kohteesta hyvät