Sp-Koti Rovaniemi

Kiinteistönvälitystä Rovaniemellä – Sp-Koti Rovaniemi auttaa sinua asuntoasioissa. Tervetuloa konttoriimme Rovaniemelle, Säästöpankki Optian tiloihin, Ainonkadulle.

Sp-Koti Rovaniemi

Kiinteistönvälitys Rovaniemen Tähelliset LKV Oy
Y-tunnus: 2609029-4
Sähköposti: rovaniemi@spkoti.fi Ainonkatu 1, 96200 Rovaniemi

Aukioloajat

ma–to 10–16.30, pe 10–15.30, sekä sopimuksen mukaan

Ota yhteyttä

0400 515 592

Paikallista palvelua asuntoasioissasi Rovaniemellä

Asuntoasioissa teitä auttaa Sp-Koti Rovaniemi ja meidät löydät Ainonkadulta, Säästöpankin yhteydestä. Me yhdessä Säästöpankin kanssa tuotamme laadukasta asiakaspalvelua, jonka tavoitteena on tehdä asuntokauppaprosessi yksinkertaisen helpoksi. Laadukas palvelu on toimintamme lähtökohta; Sp-Koti Rovaniemi haluaa toimia lähellä asiakasta ja tarjota kullekin asiakkaalle sopivat ratkaisut. Panostamme henkilökohtaiseen, asiantuntevaan ja paikkakunnan parhaaseen palveluun.

Osaamisemme perustuu hyvään markkina- ja paikallistuntemukseen, koulutukseen sekä kokemukseemme kiinteistönvälittäjinä. Välitämme omakotitaloja, kerros- ja rivitalohuoneistoja, vapaa-ajanasuntoja sekä liikehuoneistoja ja -kiinteistöjä. Suoritamme kiinteistöjen ja huoneistojen arvioinnit sekä laadimme kirjalliset arviointilausunnot ja kauppaan liittyvät asiakirjat.

Kiinteistönvälittäjämme Rovaniemen alueella apunasi

Asiakasedut

Kotimaassa
Ulkomailla
...

Missä onnistuimme? Kokemuksia Sp-Koti Rovaniemestä

Näyttöjen järjestelyt ja eri kohteiden esitteen ym lisätiedot tulivat todella nopeasti.
Nopeus, kiinnostus eli jos jos s-postiin ei asiakas muistanut/ voinut vastata tuli viestit toista kautta. Asiakasystävällisyys täysi kymppi
Asiantunteva ja ystävällinen välittäjä, todella mukava asioida hänen kanssaan