Sp-Koti Rovaniemi

Sp-Koti Rovaniemi auttaa sinua asuntoasioissa Rovaniemen alueella. Tervetuloa konttoriimme Rovaniemelle, Säästöpankki Optian tiloihin, Ainonkadulle.
Poika istuu isänsä reppuselässä.

Sp-Koti Rovaniemi

Kiinteistönvälitys Rovaniemen Tähelliset LKV Oy
Y-tunnus: 2609029-4
Sähköposti: rovaniemi@spkoti.fi Ainonkatu 1, 96200 Rovaniemi

Aukioloajat

ma–to 10–16.30, pe 10–15.30, sekä sopimuksen mukaan

Ota yhteyttä

0400 515 592

Paikallista palvelua asuntoasioissasi

Asuntoasioissa teitä auttaa Sp-Koti Rovaniemi ja meidät löydät Ainonkadulta, Säästöpankin yhteydestä. Me yhdessä Säästöpankin kanssa tuotamme laadukasta asiakaspalvelua, jonka tavoitteena on tehdä asuntokauppaprosessi yksinkertaisen helpoksi. Laadukas palvelu on toimintamme lähtökohta; Sp-Koti Rovaniemi haluaa toimia lähellä asiakasta ja tarjota kullekin asiakkaalle sopivat ratkaisut. Panostamme henkilökohtaiseen, asiantuntevaan ja paikkakunnan parhaaseen palveluun.

Osaamisemme perustuu hyvään markkina- ja paikallistuntemukseen, koulutukseen sekä kokemukseemme kiinteistönvälittäjinä. Välitämme omakotitaloja, kerros- ja rivitalohuoneistoja, vapaa-ajanasuntoja sekä liikehuoneistoja ja -kiinteistöjä. Suoritamme kiinteistöjen ja huoneistojen arvioinnit sekä laadimme kirjalliset arviointilausunnot ja kauppaan liittyvät asiakirjat.

Asiakasedut

Kotimaassa
Ulkomailla
...
Näyttöjen järjestelyt ja eri kohteiden esitteen ym lisätiedot tulivat todella nopeasti.
Nopeus, kiinnostus eli jos jos s-postiin ei asiakas muistanut/ voinut vastata tuli viestit toista kautta. Asiakasystävällisyys täysi kymppi
Asiantunteva ja ystävällinen välittäjä, todella mukava asioida hänen kanssaan