Palautteet

Meidät pidettiin hyvin ajan tasalla koko ajan. Asunnon kuvat olivat todella hyvät ja kauppa sujui todella nopeasti ja hyvin.
Kaikki !
yhteydenpito kaupan edetessä,kyseessä oli tarjouskauppa
Ihan kaikki sujui hyvin
Yhteydenpito oli erinomaista, kysymyksiimme vastaaminen tosi nopeaa ja ystävällistä. Välittäjä auttoi välillisesti myös pankin lainatarjouksen hakemisessa. Tosi hyvää työtä! Kiitos vielä!
Käytännön järjestelyt, aktiivinen ja asiakaslähtöinen esittelijä.
Välittäjän henkilökohtainen sitoutuminen asioiden hoitamiseen ja ongelman ratkaisu kyky aivan omaa luokkaansa. Puolueeton suhtautuminen asioiden hoitoon tavoitteena onnistuminen.
Välittäjän ammattitaito ja positiivinen ja sovitteleva suhtautuminen muuttuviin tilanteisiin sekä puolueettomuus.
Kaikki sujui jouhevasti: perjantaina ilmoitus julkaistiin ja maanantaina asunto myyty,voisiko enää helpompaa/nopeampaa olla.
Nopeaa ja joustavaa toimintaa.
Kaikki asunnon myyntiin kuuluvat tehtävät.
Kaikki sujui todella helposti ja vaivattomasti
Asioinnin sujuvuus ja tehokkuus.
Koko kauppa sujui hyvin ja nopeasti.
Kaikki sujui loistavasti. Asiakirjat ja tiedotteet olivat selkeitä. Mitään ei oikeastaan jäänyt epäselväksi. Minna Komulainen sanoi ensiesittelyssä, että " et tule pettymään" Taisin olla vähän epäileväinen,koska oli ollut vähän toisenlaisiakin kokemuksia. En pettynyt! Olin iloinen. Kaikki meni 10+. Kiitos Minnallle ja koko porukalle Sp- Kodissa.Terveisin Leena H.
Kaikki asiat sujuivat selkeästi
No ihan kaikki sujui joutuisasti.
Kaikki. Loistavaa palvelua. Ahkera välittäjä, joka koko ajan piti myös meidät ajan tasalla. Luotettava. Erinomainen valokuvaaja myös!!
Kaikki. Välittäjä erinomainen. Nopeus ja asiantuntieva.
No kaikki välitykseen liittyvä ja yli odotusten.
Rento ja ripeä toiminta.
Kaikki. Esittelystä vuokrasopimukseen.
Kaikki sujui todella hyvin ja nopeasti, todella hyvää palvelua! 😊
Yhteistyö ja kommunikointi välittäjän kanssa oli välitöntä ja helppoa. Välittäjä toimi myös kiinteistövälityksen asiantuntijana ja tarjosi neuvoja asunnon myyntiin yms liittyen. Välittäjä vaikutti motivoituneelta myymään kohdetta, vaikka kohde sijaitsi "hankalasti myytävällä" alueella.
Myyjä teki haastavassa kaupassa huikean määrän työtä oma-alotteisesti jotta homma saatiin maaliin.
Asiantunteva ja aktiivisesti toimiva välittäjä. Toistamiseen ”etänä” hoidettavat kaupat ovat sujuneet joustavasti ja luotettavasti.
Ammattitaidolla auttoi ja ohjasi haasteiden läpi. Pitkämielinen ja ystävällinen välittäjä!
Välittäjä (Minna) hoiti hommat erityisen hyvin! Vastaili kysymyksiin ja tarpeen tullen selvitti epäselvät asiat kellonajasta riippumatta. Myyjät olivat haastavia, mutta välittäjällä riitti kärsivällisyys heidän kanssaan vaikka moni olisi jo luovuttanut.
Kaikki.
Kaikki sujui oikein hyvin, välittäjä oli ammattitaitoinen, selkeä, nopea ja antoi kaiken tarvittavan informaaion ystävällisesti. Kaupat järjestyivät hyvin ja kaikki tarvitsemani tuki oli tarjolla. Suuri kiitos jälleen!
Yhteydenpito oli nopeaa ja sujuvaa
Joustavuus aikatauluissa ja palvelu yleensä
Kommunikointi ja yhteydenpito sujui loistavasti.
Oikeastaan kaikki! Lähtien ensimmäisestä puhelusta kaupanteon jälkeisiin kakkukahveihin. Koska en päässyt yleiseen esittelyyn, välittäjä järjesti nopealla aikataululla yksityisen esittelyn. Hän oli erittäin ystävällinen ja piti minuun yhteyttä koko prosessin ajan. Itse kaupanteko sujui ostajan eli minun kannaltani todella mutkattomasti ja helposti. Uskon, että myyjällä on sama kokemus. Olen kerran tehnyt asuntokauppoja suoraan ilman välittäjää, silloinkin ostajan roolissa, enkä tee sitä virhettä toiste. Sp-kodin palvelut ovat totisesti hintansa arvoiset!
Palvelu oli erittäin joustavaa aikataulujen suhteen ja asiat tapahtuivat nopeasti. Ostajan ja myyjän oikeudet ja velvollisuudet kerrottiin selkeästi ja epäselviin asioihin sai selkeät vastaukset.
Kaikki
Minnalle iso kiitos sitkeydestä kun ostajat ja myyjä ei ollut helpoimmasta päästä, pienistä vastoinkäymisistä huolimatta hyvin päästiin maaliin. Monta tarjousta hylättiin, monta vastatarjousta tehtiin, vain yhdesti sanottiin että mieti tarkoin, tätä pidän hyvänä ettei lähdetty myyjää ns.painostamaan hyväksymään tarjouksia, sain pyynti hinnan. Seuraavassa asuntokaupassa Minna tulee olemaan välittäjä vaihtoehto nro 1
Yhteydenpito, myynti
Jorinasta huolimatta asunto meni kaupaksi nopeaa. Yhteydenpito
Kaikki toimi hyvin. Palvelu oli ripeää ja minulla oli aito tunne, että toiveitani ja tarpeitani kuunneltiin.
Kommunikointi oli selkeää ja nopeaa.
Välittäjä oli nopeasti yhteydessä aina kun oli tarvetta.
Kaikki sujui tosi nopeasti ja vaivattomasti.
Ystävällinen palvelu. Myynti sujui hyvin.
Välittäjän ammattitaito ja asioiden hoitaminen
Nopeat kaupat
Palvelu oli selkeää ja byrokraattiset asiat sujuivat kätevästi.
Iloinen , myönteinen asiakaspalvelu
Kommunikointi välittäjän kanssa oli nopeaa ja sujuvaa.
Kauppatilanne ja siirto tapahtumat sopivan joutuisia
Ei mikään.
Eipä juuri mikään.
;