Tiina Rintala

Tiina Rintala

Myyntineuvottelija, KiAT

Rakkaudesta lajiin!

Olen asiakaspalvelun vahva ammattilainen. Omaan yli 25-vuoden kokemuksen erilaisista rakennus- ja sisustusalan tehtävistä ja nämä vuodet ovat opettaneet minut erittäin asiakaslähtöiseksi. Olen ollut mukana toteuttamassa useita muutoskohteita, eikä asuntojen tarjoamat mahdollisuudet jää minulta huomaamatta. Empaattisuus ja helposti lähestyttävyys ovat asioita, mistä minut tunnetaan.

Olen suorittanut kiinteistönvälitysalan ammattitutkinnon ja toiminut alalla jo muutaman vuoden. Minulle kaiken perustana on asiakkaan ja välittäjän aito vuorovaikutus ja luottamus. Teen työni suurella sydämellä ja palvelen asiakasta alusta loppuun, hyvää välitystapaa noudattaen. Yhdessä pääsemme parhaaseen lopputulokseen.

Minulle on kunnia palvella juuri sinua!

 
Toimipiste
Palvelukielet

Suomi

Välittäjä selvitti esiin nousseet kysymykset nopeasti. Hän myös piti minut hyvin ajan tasalla kaupan edistymisen suhteen. Varsinainen kaupantekotapaaminen vietiin läpi asiantuntevasti ja tehokkaasti. Erityinen kiitos välittäjän Tiina Rintalan aurinkoiselle asenteelle :)
Välittäjä hoiti kaupanteon niin, että meille jäi tunne asiakkaan kunnioittamisesta ja tarpeiden huomioimisesta. Minkäänlaista tuputtamista ei ilmennyt. Otti selvää asioista, myös ilman meidän erillistä pyyntöä. Se erityisesti herätti luottamusta.