Palautteet

Asioihin reagoitiin nopeasti ilman viiveitä. Kaikki oli hyvin sujuvas ja helppoa.
Asiantuntevaa palvelua. Hinta saatiin heti kaikkia osapuolia tyydyttäväksi. Helppo nopea kauppa
Saatiin kaupat sovitusti.
Kokonaisuus oli miellyttävä ja neutraali.
Asiakspalveluhenkinen, ystävällinen, ratkaisukeskeinen, pitkäjänteinen ja käytännönläheinen. Pitää aktiivisesti yhteyttä asiakkaaseen. Luotettava ja hyvä välittäjä, joka hoitaa myynnin alusta loppuun asti sujuvasti ja ammattitaitoisesti. Kiitos!
Meidän kaupanteko ostajan näkökulmasta sujui hyvin. Esimerkiksi yhteydenotto, näyttöjen sopiminen, tietojen saaminen, kaupan teko nopealla ja joustavalla aikataululla, ostajan infoaminen kaupan vaiheista (etenkin ensiostajana pysyi hyvin ajantasalla eikä tarvinnut stressata kaupanteosta). Asiakaspalvelu oli kokonaisuudessaan loistavaa. Välittäjä soitti muutamaan otteeseen pyytämättä varmistaakseen, että me tiedämme mitä tapahtuu seuraavaksi ja huolehdimme tarvittavat asiat kuntoon. Kiitos Marjutille loistavasta yhteistyöstä!
Välittäjä hoiti työnsä hyvin ammattitaitoisesti joka tilanteessa. On hyvin perillä myös teknisistä asioista. Suosittelen häntä ja Sp-kotia kaikille tuttaville
Välittäjäni Marjut Merimaa oli alusta lähtien luotettava ja hyvin huomioon ottava. Tein ensimmäistä kertaa asuntokauppoja, joten epäselvää oli varsin paljon, Marjut hoiti koko kaupan alusta loppuun erittäin hienosti ja neuvoi kaikissa epäselvissä asioissa todella erinomaisesti. Marjutista välittyi heti ensitapaamisella luotettava kuva ja hänen kanssaan oli todella mukava asioida, otan varmasti häneen yhteyttä,jos joskus myyn asuntoani tai olen ostamassa asuntoa!!! Iso KIITOS!!!
Mukava ja sujuva välittäjä.
Kaikki
HYVÄ PALVELU
Hinta arvio, kaupat syntyi nopeasti hyvään hintaan
- yhteydenpito, välittäjä oli koko ajan tavoitettavissa ja välitti tarpeellista infoa - itse kaupantekotilaisuus oli sujuva - välittäjä hoiti monta asiaa vaikka olin varautunut tekemään ne itse - kokemus loisti tekemisestä, välittyi asiantunteva fiilinki
Nopeat kaupat ja hyvä palvelu.
Asioiden hoitaminen ystävällisyydellä ja toisen kunnioittamisella.
Kaikki sujui hyvin.
Koko prosessi sujui hyvin.
Miellyttävä ja joustava välittäjä, lisäksi saimme tehtyä kaupat nopeasti,
Asioiden hoito ja asiakaspalvelu
Marjut tarjoi kaikki ja vähän päälle, mitä olin odottanut tältä toimeksiannolta, joten iso kiitos siitä.
Välillä viestiä ja puheluja vaihdettiin klassisten konttoriaukioloaikojen ulkopuolella, joka jouhevoitti mukavasti kaupan etenemistä. Asioihin sai vastauksen ja asioista tiedotettiin hyvin meidän suuntaan. Jäi vaikutelma, että vaikka emme ostaneetkaan Etu-Töölön 500 000 euron yksiötä, tästäkin kaupasta oltiin kiinnostuneita, eikä jääty taka-alalle. Siitä erityiskiitos.
Kaikki, mitä odotin toteutui. Esittely oli asiallinen. Esittämiini kysymyksiin sain vastauksen heti ja tarkentavia vastauksia puhelimen kautta sekä netillä. Kauppapapereiden teko sujui todella hyvin ja nopeasti.
Kohde meni nopeasti kaupaksi. Yhteydenpito kiinteistönvälittäjän ja asiakkaan välillä.
Asunnon näytöt sujui vat hyvin, välittäjän palautteet erinomaisesti
Kaikki sujui hyvin. Reagointi oli nopeaa. Meidät pidettiin jatkuvasti ajantasalla aina tarjouksen jättämisestä kauppojen allekirjoitukseen.
Kokonaisuus oli miellyttävä ja asiallinen. Kaikkia osapuolia kohdeltiin tasapuolisesti ja kunnioittavasti. Tunnelma oli kaiken tämän lisäksi välitön, iloinen ja rento, vaikka kyseessä oli iso asia ja ostajalle iso kauppa. Sitä se varmasti oli myös myyjäosapuolille. Välittäjä toimi koko ajan sovitusti ja oli hyvällä tavalla aktiivinen kaupan eri vaiheissa. Kokonaistuntuma oli siis miellyttävä kokemus ja mukava muisto jää nuoren ensikodin ostosta. Kiitos Marjut ja onnea edelleen työhösi. Olet nainen paikallasi, hyvää syksyn jatkoa!
Välittäjän aktiivisuus. Sai puhuttua kohteen myyntiin. Ja hoiti myynnin kohteen pienistä haasteista huolimatta hyvin.
Kaupat saatiin tehtyä ja hintakin tyydytti. Ensimmäistä kertaa asuntokaupoilla ja mieleen jäi tiivis yhteydenpito sekä nopea reagointi kaupan eri vaiheissa. Asiantuntevaa palvelua. Jäi hyvät kokemukset.
Asiointi välitysasiassa sujui hyvin. Marjutin tunnemme välitysasiain hoitajana jo entuudestaan ja taas saimme kokea takuudenvarmaa työtä hänen osaltaan.
Kaupan ajankohdan järjestäminen ottaen huomioon sen, että asun muualla.
Kaikki sujui mallikkaasti!
Välittäjä oli heti kiinnostunut talon välittämisestä ja oli myös realistinen talon arvioinnissa. Yhteistyö sujui hyvin ja saimme kysellä vapaasti asioista.
Esittely ja näytöt, kontaktointi eri osapuolten välillä.
Yleisesti asiat sujui sutjakkaasti
Yhteydenpito
Yhteydenpito asiakkaaseen. Taloesittely.
Välittäjän sai kiinni nopeasti & asiointi oli lämminhenkistä.
Asuntoa esiteltiin kiitettävästi yleis- ja yksityisnäytöillä. Kauppa saatiin järjestymään nopealla aikataululla. Kohtelias asiakaspalvelu.
;