Palautteet

Välittäjä oli erittäin aktiivinen näytöissä ja kohde meni nopeasti kaupaksi.Olen erittäin tyytyväinen ja voin lämpimästi suositella sp-kotia!
Kaikki! Mikko hoiti asiat todella ammattitaitoisesti ja hyvin. Kodin ostaminen oli mukava kokemus!
Erinomainen ja ammattitaitoinen välittäjä.
Palvelu oli ammattitaitoista ja sujuvaa. Jo toinen kohde minkä myimme tutulla myyjällä. Plussaa korkeatasoisista kuvista. Asuntomme myynti sujui alle viikossa!
Kaikki toimi niinkuin haluttiin
Kaikki sujui erinomaisesti
Kiinteistönvälittäjän erinomainen tiedonjako. Olemme erittäin tyytyväisiä Kaisa Metsäpellon asiakaspalveluun.
Kohdetta katsellessa minulle annettiin hyvin aikaa miettiä vaihtoehtoja ja näytettiin monia erinlaisia asuntoja uudiskohteen sisällä. Lopuksi kävimme katsomassa uudestaan mieleisen asunnon. Tämän jälkeen asuntoa ei koitettu tyrkyttää vaan sovimme molemmille mukavan tavan edetä. Palvelu oli joustavaa ja mielyttävää. Aduntokauppojenkin jälkeen välittäjä lupasi auttaa mikäli tulee ongelmia vastaan ostamassani uudiskohteessa. Loistava palvelua alusta loppuun.
Nopea myynti
-Kokonaisvaltaisesti meni hyvin -Hyvää oli se, että oli selkeä näkemys tulevasta hinnasta, mutta kuitenkin kunnioitettiin asiakkaan omaa näkemystä, sujuvat palkkiojärjestelmät -Kohteen kuvat saivat erityistä kiitosta -Kauppa vietiin loppuun asti sujuvasti, tinkimisvaiheessa varmaan kaikki olivat tyytyväisiä
Kaikki, koko prosessi ensitapaamisesta kauppakirjojen allekirjoittamiseen, sujui erittäin hyvin. Asuntoani kävi arvioimassa monta välittäjää ennen Sp-Kodin Mikko Jantusta, mutta koska mielestäni kiinteistövälityksessä välittäjän persoonalla on paljonkin väliä, päädyin Sp-Kotiin. Tein oikean valinnan: asunto oli myyty muutamassa viikossa ja sellaiseen hintaan, johon olen erittäin tyytyväinen. Toinen ratkaiseva tekijä myynnin nopeaan onnistumiseen oli erinomaisen hyvät myyntikuvat. Voin todellakin suositella!
Koko prosessi oli sujuvaa, miellyttävä asiakaspalvelu. Nopeat kaupat.
Alusta loppuun kaikki meni nappiin.
Sujuvat kaupat ja hyvä myyntihinta, saatiin mitä haluttiin ja vähän enemmänkin.
watsapp on hyvä keino sopia näytöistä yms. Rento epävirallinen tyyli on hyvä.
Yhteydenpito välittäjän kautta myyjän kanssa sujui nopeasti ja mutkattomasti. Välittäjä oli tehokas ja hoiti homman ammattitaidolla!
Arvostimme erityisesti reipasta toimintaa. Asunto laitettiin myyntiin nopealla aikataululla ja myytiin heti. Hienoa kaiken kaikkiaan.
Asiantunteva esittely. Kaikki meni sujuvasti maaliin saakka. Asiat hoituivat juuri niin kuin oli sovittu. Uutuuskohteessa hyvä yhteistyö välittäjälllä ja rakentajalla. Erityiskiitos välittäjä Mikko Jantuselle.
Oltiin hyvin yhteydessä ja asioista kerrottiin.
Nopea , reilu kaupanteko
Hyvää asiallista toimintaa ja kuvat erittäin laadukkaat 😊
Jouhevaa kaupantekoa, erittäin hyvät kuvat netissä, pidettiin se mitä luvattiin
Palvelualttius, myyntiin sai neuvoja aina kun kysyi jotain.
Välittäjä piti hyvin ajantasalla että missä mennään, sekä osasi selventää asiat hyvin jotta ensiasunnon ostajanakin oli helppoa ja termit tulivat tutuksi.
Myynti oli nopea
Kommunikaatio, viestein, puhelimella. Nopeasti.
Kommunikointi, joustavuus, erittäin ystävällinen palvelu, asiat etenivät nopeasti ja vaivattomasti
Kaikki sujui jouhevasti. Ei ole moittimista.
Tiedotus ja yhteydenpito toimi kiitettävästi, asiakkaana olin koko ajan selvillä asuntokaupan tilanteesta.
Kovasti oli meillä myyjillä keskenäistä säätöä,mutta hyvin Mikko hoiti. Puhelimella aina tavoitin kun otin yhteyttä. Kyllä Vendi tässä vähän oli asiakashankkijana kun niiden asuntoa kesällä kävin katsomassa ja kerroin tilanteeni.
Kaiken kaikkiaan kaikki toimi.Hyvät kuvat etuovessa.
Yhteydenpito välittäjän kanssa toimi loistavasti! Kanssanne oli ilo asioida!
Kaupanteko hetki oli rento ja asiallinen tapahtuma. Kiinteistövälittäjä Jantunen otti asiakkaat sekä koko prosessin haltuun jo asunnon esittelystä lähtien...sai fiiliksen, että nyt ollaan hyvissä käsissä. Jäi todella hyvä fiilis ja varmasti suosittelen/teen uudestaan kauppoja kyseisen herrasmiehen kanssa. 5/5
Kaikki
Yhteydenpito välittäjien kanssa
Välittäjä (Mikko Jantunen) osasi uudessa kohteessa kertoa paljon, mitä ensimmäisen kodin ostajina ei oltaisi edes osattu kysyä tai ajatella. Uudessa kohteessa välittäjä kertoi esimerkiksi, että mikäli jotkin nurkat rakoilevat tai alkavat rakoilemaan, ei niitä tarvitse säikähtää, sillä se kuuluu asiaan puun eläessä ja ne korjataan rakennuttajan toimesta vuositarkastuksen yhteydessä.
Näyttö
Yleisesti kaikki.
Asiointi oli yksinkertaista ja vaivatonta. Pysyttiin asiassa ja ohjeistus oli selkeää.
Hyvä kokonaisuus.
Esittely, asiakaspalvelu
Kaikki sujui mutkitta alusta loppuun ja olin asunnon myyjänä koko ajan tietoinen missä mennään. Erinomaista palvelua!
Mikon myyntihenkinen ja asiallinen asiakaspalvelu. Yhteydenotto ja yhteydenpito kaupankäynnin eri vaiheissa oli helppoa ja nopeaa.
Koko kaupan kulku oli jouhevaa ja selkeää!
Kaikki. Mikko on Seinäjoen alueen paras välittäjä.
Kaikki sujui aivan kuin oli ajateltu, kauppa toteutui odotettua nopeammin.👍
Aktiivinen vuorovaikutus välittäjän kanssa. Kaikkiin kysymyksiin sai nopeasti vastauksen. Yksistyisnäyttö järjestyi tunnin varoitusajalla. Kaupantekoon liittyvät asiakirjat hoidettiin ammattitaidolla sekä kaupanteon aikataulu oli järjestetty hyvin.
Kaikki meni paremmin kuin hyvin ja niin kuin oli sovittu. Asialla oli ammattitaitoiset kaverit, jotka hoiti homman maaliin nopeammin kuin olimme osanneet edes toivoa.
Yleinen asioiden hoito, asiakkaan kohtaaminen ja valokuvaus onnistui hyvin. Ja mikä tärkeintä, kohteen hinta osui kohdalleen kun talo meni äkkiä kaupaksi!
Kaikkia kysymyksiä kuunneltiin herkällä korvalla. Vastaukset kysymyksiimme saatiin Mikon toimesta nopeasti myyjältä. Mikko piti meitä hyvin ajantasalla kaupan edetessä. Kaiken kaikkiaan kaupanteosta jäi positiivinen fiilis.
Nopea myynti
Kaikki asiaan liittyvä. Nopea toiminta.
Asiointi sujuvaa ja helppoa, itselläkin työnkuva vähän semmonen, ettei tiiä koska ehin kommunikoida niin WhatsApp on kätevä. Voi vastata aina kun ehtii. Toki välillä sovittiin viestillä aika kun soiteltiin.
Koko prosessi alusta loppuun. Erittäin hyvää asiakaspalvelua.
Yhteydenpito oli sujuvaa ja mieltämme askarruttaviin kysymyksiin myyntikohdetta koskien vastattiin monipuolisesti ja lähes aina viipymättä. :)
Kauppakohteessa olevat käynnit ja muut kerrottiin aina avoimesti vaikka itse en edes enään paikkakunnalla asunut. Kaupanteko oli tehokasta ja nopeaa. Välittäjään sai yhteyden myöhään illallakin ja asiat tapahtuivat ripeästi ja tarkasti.
Myynti tapahtui nopeasti ja sain pyydetyn hinnan
Koko prosessi toimi hienosti ja sovitulla tavalla
Kommunikointi välittäjän kanssa oli erittäin sujuvaa. Palvelu oli hyvää, sekä todella asiakaslähtöistä.
Myynti tapahtuu nopeasti.
Ystävällinen rehellinen asiakaspalvelu ja näyttöjen järjestäminen. Halu myydä kohde :)
Kaikki,nopeus asioiden järjestämisessä (asunnon näyttö) on plussaa
Myyntiaika
Ystävällinen ja joustava palvelu
Asiointi välittäjän kanssa sujui hyvin. Asiat esitettiin selkeästi ja kysymyksiini vastattiin sähköpostilla nopeasti.
Asiantunteva ja hyvin palveleva kiinteistövälittäjä.
Kaikki sujui hyvin, erinomaista työtä Mikolta. Aunnon myyntihinta asetettiin asiantuntevasti asunnon myyjää kuunnellen.Toiselta paikkakunnalta kaikki asiointi onnistui hyvin etänä ja asunto meni kaupaksi nopeasti. Kiitos Mikolle!
Nopeus
Mukavaa oli, että SP-kodin välittäjä lupasi jo keväällä ostaessamme uutta asuntoa vanhasta asunnosta hinta-arvion pankille ilman veloitusta. Tästä jäi hyvä kuva ja aito kokemus siitä, että he oikeasti ovat ymmärtäneet myyntityön peruslogiikan. Tämä oli oivaa markkinointia, vaikka luonnollisesti välittäjä ei voinut luvatessaan tietää saako hän meiltä koskaan toimeksiantoa kun vanhaa asuntoa alemme myymään. Sen lisäksi, että välityspalkkio saatiin sovittua kilpailukykyiseksi, tuo ilmainen arvio pankkia varten oli jo antanut välittäjästä positiivisen vaikutelman. Välittäjä piti meitä myös hyvin ajantasalla koko myyntiprosessin ajan.
Tarvittava tieto ja dokumentit saatiin nopeasti.
Erittäin ripsevä välittäjä joka hoiti hommansa ammattitaidolla.
Kaikki sujui jouhevasti.
yhteyden pito
Asiointi yleisesti, joustavuus & asioiden sujuvuus.
Koko tilanne hienosti hallinnassa ja fiksusti hoidettu huomioiden sekä myyjän että ostajan näkökulma luottamusta herättävällä asenteella! Kokemukseni mukaan Mikko Jantunen on hienotunteinen asiantuntija! Hän on joustava ja asiakaslähtöinen välittäjä! Arvostan tällaista työskentelytapaa! Ehdottomasti suosittelen!
Viestintä sujuvaa ja neuvottelut etenivät hyvässä hengessä.
Aktiivinen ote. Asiat hoidettiin sovitusti.
Kaikki sujui sovitusti.
Välittäjä oli hyvin perillä asuntoon liittyvistä asioista, ja piti myös minut ajantasalla.
Ostan löytyminen .
Se mitä sanottiin piti ja tehtäväksi otetut asiat hoidettiin ripeästi. Ei tarvinnut soitella perään vaan saimme palvelua.
Meillä oli paljon kysymyksiä, koska olimme ostamassa ensimmäisä paritaloamme ja vielä asunto-osake muotoisena. Välittäjämme hoiti hommansa hienosta. Hänellä oli paljon tietoa kyseistä asumismuodosta ja mitä hän ei tiennyt, hän otti selvää ja antoi vastauksen viimeistään seuraavana päivänä.
Kaupanteko loppuvaiheessa kun löytyi "oikea" ostaja.