Kokemuksia Sp-Koti-kiinteistönvälitys Seinäjoesta

Kaikki sujui hyvin ja joustavasti.
Välittäjä oli erittäin aktiivinen näytöissä ja kohde meni nopeasti kaupaksi.Olen erittäin tyytyväinen ja voin lämpimästi suositella sp-kotia!
Kaikki! Mikko hoiti asiat todella ammattitaitoisesti ja hyvin. Kodin ostaminen oli mukava kokemus!
Sain todella ammattitaitoista apua ja kaikki sujui nopasti ja sujuvasti. :)
Kaikki sujui erinomaisesti, vaivattomasti ja nopeasti.
Kaisa hoiti homman tyylikkäästi himaan. Teki sen mitä lupasi eli special!
Yksityisnäytön järjestäminen sujui joustavasti. Kiinteistönvälittäjä oli kaikin puolin asiantunteva ja sai asiat sujumaan erittäin jouhevasti.
Kaikki
Välittäjä otti heti yhteyttä kun löysi meille sopivan asunnon sijoitukseen. Kaikki oli muutenkin helppoa ja vaivatonta yhteistyötä iloisen asenteen omaavan välittäjän kanssa
Ei tarvinnut itse huolehtia asiaa.
Erinomainen ja ammattitaitoinen välittäjä.
välittäjän yhteydenpito
Palvelu oli ammattitaitoista ja sujuvaa. Jo toinen kohde minkä myimme tutulla myyjällä. Plussaa korkeatasoisista kuvista. Asuntomme myynti sujui alle viikossa!
Asuntonäyttely oli nopea.
Esittelyjä tarpeeksi usein, lisäksi aina heti informoitiin oliko kävijöitä ja miten kiinnostuneita, eli pidettiin ajan tasalla.
Kaikki toimi niinkuin haluttiin
Kaikki sujui erinomaisesti
Kiinteistönvälittäjän erinomainen tiedonjako. Olemme erittäin tyytyväisiä Kaisa Metsäpellon asiakaspalveluun.
Esittelyajat sovittiin hyvissä ajoin ja välittäjä ilmoitti aina kuinka näyttö oli mennyt. Tiedonkulku sujui kiitettävästi. Välittäjä oli jämäkkä ja helposti lähestyttävä ja myyjänä pystyin luottamaan häneen täysin. Hintaneuvotteluihin päästessä välittäjältä pystyi rohkeasti kysymään mielipidettä kauppahinnasta ja vastatarjouksen tekemisestä. Koko ajan sai olla luottavaisin mielin ja uskoa siihen että välittäjä hoitaa varmasti kaiken mitä pitääkin. Ja tietysti se tärkein - koko ajan oli usko siihen että välittäjä saa asunnon myytyä.
Kiinteistönvälittäjä Kaisa Metsäpellon asiakaspalvelu
Kohdetta katsellessa minulle annettiin hyvin aikaa miettiä vaihtoehtoja ja näytettiin monia erinlaisia asuntoja uudiskohteen sisällä. Lopuksi kävimme katsomassa uudestaan mieleisen asunnon. Tämän jälkeen asuntoa ei koitettu tyrkyttää vaan sovimme molemmille mukavan tavan edetä. Palvelu oli joustavaa ja mielyttävää. Aduntokauppojenkin jälkeen välittäjä lupasi auttaa mikäli tulee ongelmia vastaan ostamassani uudiskohteessa. Loistava palvelua alusta loppuun.
Kommunikointi! Oli kiva tietää millaisia ostajaehdokkaita kävi näytöissä ja välittäjä kertoi rehellisesti, kuinka moni vaikutti potentiaaliselta. Välittäjä piti koko ajan tilanteen tasalla, näyttöjä oli useammin kuin odotin ja yhteistyö sujui ongelmitta. Palvelu tuntui todella henkilökohtaiselta, mikä helpotti oman kodin myymistä.
Reilu, mukava ja välittäjä joka ei yrittänyt esittää mitään muuta kuin on, ja tuntui että koko välitysfirma oli paneutunut hommaan
Nopea myynti
-Kokonaisvaltaisesti meni hyvin -Hyvää oli se, että oli selkeä näkemys tulevasta hinnasta, mutta kuitenkin kunnioitettiin asiakkaan omaa näkemystä, sujuvat palkkiojärjestelmät -Kohteen kuvat saivat erityistä kiitosta -Kauppa vietiin loppuun asti sujuvasti, tinkimisvaiheessa varmaan kaikki olivat tyytyväisiä
Kaikki, koko prosessi ensitapaamisesta kauppakirjojen allekirjoittamiseen, sujui erittäin hyvin. Asuntoani kävi arvioimassa monta välittäjää ennen Sp-Kodin Mikko Jantusta, mutta koska mielestäni kiinteistövälityksessä välittäjän persoonalla on paljonkin väliä, päädyin Sp-Kotiin. Tein oikean valinnan: asunto oli myyty muutamassa viikossa ja sellaiseen hintaan, johon olen erittäin tyytyväinen. Toinen ratkaiseva tekijä myynnin nopeaan onnistumiseen oli erinomaisen hyvät myyntikuvat. Voin todellakin suositella!
Koko prosessi oli sujuvaa, miellyttävä asiakaspalvelu. Nopeat kaupat.
Alusta loppuun kaikki meni nappiin.
Sujuvat kaupat ja hyvä myyntihinta, saatiin mitä haluttiin ja vähän enemmänkin.
Palvelu oli ystävällistä ja asiantuntevaa. Kohteesta otetut kuvat ja esite olivat tyylikkäitä ja antoivat hyvän kuvan kohteesta. Välittäjä oli ammattitaitoinen ja tunsi hyvin alueen markkinatilanteen ja hinnoittelun.
Kauppa tuli tehtyä ja tiesin tilanteen koko ajan
Nopeaa ja hyvää asiakaspalvelua.
Kokonaisuus toimii
Asioiminen helppoa.
Koko prosessi sujui KIITETTÄVÄSTI ensi kontaktista alkaen. Erityinen kiitos vielä kaupantekokotilaanteen jälkihoito. Ilnoitus isännöitsijälle kaupasta ja vesimittarin kulutuslukemien ilmoitus. Lisäksi Jussi Uiton aktiivin asenne ja ammattitaito.
Vuokraus onnistui todella nopeasti ja ammattitaitoisesti.
Lainaneuvottelut ja vuokraustoiminta
Soitimme sunnuntaina ja maanantaina jo pääsimme katsomaan asuntoa niin kuin toivoimme.
watsapp on hyvä keino sopia näytöistä yms. Rento epävirallinen tyyli on hyvä.
Koko prosessi uuden talon ostotarjouksen tekemisestä oman asunnon myyntiin. Välitäjä Jussi Uitto toimi erittäin hienosti, hän oli luotettava ja asioista pystyi keskustelemaan suoraan.
Markkinointi ja Kohteen hinnoittelu.
Yhteydenpito välittäjän kautta myyjän kanssa sujui nopeasti ja mutkattomasti. Välittäjä oli tehokas ja hoiti homman ammattitaidolla!
Arvostimme erityisesti reipasta toimintaa. Asunto laitettiin myyntiin nopealla aikataululla ja myytiin heti. Hienoa kaiken kaikkiaan.
Koko prosessi hoitui hienosti. Itse ei tarvinnut osallistua vuokralaisen etsimiseen millään tavalla
Asunnon vuokraus tapahtui kokonaisuudessaan asiantuntemuksella! Paljon kiitoksia Wendi!
Asiantunteva esittely. Kaikki meni sujuvasti maaliin saakka. Asiat hoituivat juuri niin kuin oli sovittu. Uutuuskohteessa hyvä yhteistyö välittäjälllä ja rakentajalla. Erityiskiitos välittäjä Mikko Jantuselle.
Oltiin hyvin yhteydessä ja asioista kerrottiin.
Ammattitaitoinen ja nopea vuokraus.
Vuokravälitys onnistui tosi hyvin. Ei mitään valittamista
Nopea , reilu kaupanteko
Hyvää asiallista toimintaa ja kuvat erittäin laadukkaat 😊
Jouhevaa kaupantekoa, erittäin hyvät kuvat netissä, pidettiin se mitä luvattiin
Kaikki sujui hyvin. Myyminen oli vaivatonta, kun välittäjä hoiti niin paljon asioita. Kuvat otettiin hyvissä ajoin ja luotiin selkeä myyntistrategia, kun tiedettiin asunnon mahdollinen kohderyhmä ja alueen hintataso. Asunnon hinta määritettiin hyvään markkinahintaan.
Palvelualttius, myyntiin sai neuvoja aina kun kysyi jotain.
Välittäjä piti hyvin ajantasalla että missä mennään, sekä osasi selventää asiat hyvin jotta ensiasunnon ostajanakin oli helppoa ja termit tulivat tutuksi.
Yhteydenpito kiinteistönvälittäjään ja ohjeistus asunnon hankintaan vaihe vaiheelta.
Wendi hoiti asunnon vuokrauksen mallikkaasti... esittelyt...väliaikatietoa koko ajan....asiakirjat hyvin tehty....
Kaikki
Yhteydenpito ja nopea toiminta.
Koko homma toimi erittäin nopeasti. Muutamme toiselta paikkakunnalta ja saimme hakemastamme asunnosta tiedon alle päivässä, eikä tarvinnut odotella.
Kartoitus, asioiden kulku, yhteydenpito ja yleinen suunnittelu sekä opastus. Suomeksi sanottuna kaikki!
Myynti oli nopea
Kommunikaatio, viestein, puhelimella. Nopeasti.
Ihan kaikki onnistui alusta loppuun!
Saimme asunnon erittäin nopeasti vuokrattua teidän kautta.
Luotettavan oloinen vuokralainen asuntoomme löytyi nopeasti.
Vuokranvälittäjä hoiti tehtävänsä erinomaisesti. Täsmällistä toimintaa ja asiakasta kuunnellen.
Kommunikointi, joustavuus, erittäin ystävällinen palvelu, asiat etenivät nopeasti ja vaivattomasti
Vuokravälitys toimi todella hyvin. Ei mitään parannettavaa.
Ei painostettu yhtään.
Esittelyt ja kaupan päättäminen
Kaikki sujui jouhevasti. Ei ole moittimista.
Kommunikointi oli helppoa ja vaivatonta. Koko prosessi kulki helposti omalla painollaan.
Tiedotus ja yhteydenpito toimi kiitettävästi, asiakkaana olin koko ajan selvillä asuntokaupan tilanteesta.
Kovasti oli meillä myyjillä keskenäistä säätöä,mutta hyvin Mikko hoiti. Puhelimella aina tavoitin kun otin yhteyttä. Kyllä Vendi tässä vähän oli asiakashankkijana kun niiden asuntoa kesällä kävin katsomassa ja kerroin tilanteeni.
Kaiken kaikkiaan kaikki toimi.Hyvät kuvat etuovessa.
Kaikki
Yhteydenpito.
Yhteydenpito välittäjän kanssa toimi loistavasti! Kanssanne oli ilo asioida!
Kaupanteko hetki oli rento ja asiallinen tapahtuma. Kiinteistövälittäjä Jantunen otti asiakkaat sekä koko prosessin haltuun jo asunnon esittelystä lähtien...sai fiiliksen, että nyt ollaan hyvissä käsissä. Jäi todella hyvä fiilis ja varmasti suosittelen/teen uudestaan kauppoja kyseisen herrasmiehen kanssa. 5/5
Kaikki
Välittäjä Seija piti paljon esittelyitä ja toimi mielestäni todella aktiivisesti myynnin suhteen. Seija oli minuun jatkuvassa yhteydessä ja piti ajan tasalla kaikesta ja erityisesti sen suhteen oliko asunnossa käynyt katsojia tai oliko kiinnostusta ollut. Yhteistyö oli Seijan kanssa luontevaa ja kaikki sujui paremmin kuin hyvin..
Ystävällinen esittely. Yhteydenpito hoitui hyvin. Apua saimme myös oman asuntomme hinta-arviossa.
Alusta alkaen kaikki, mutta Seija Panula otti sydämen asiaksi asunnon myynnin
Koko kauppa
Kaikki meni niinkuin pitääkin! Palvelu oli mutkatonta ja nopeaa, asiat hoituivat kivuttomasti.
Kaikki asiat sujuivat hyvin. Paperit lähetettiin kotiin allekirjoitettavaksi mikä helpotti meidän toimintaamme kun emme asu Seinäjoella.
Kohteen listaus ja yhteydenpito hoidettiin hyvin.
Kaikkiin kysymyksiin sai selkeän vastauksen ja oli muutenkin helppoa asiointia.
Myynti tapahtuu nopeasti.
Asunnon myynti :D Kaisa oli erittäin ammattitaitoinen!
Yhteistyö ja kommunikointi oli sujuvaa. Hoiti järjestelyt tehokkaasti ja asiallisesti.
Asiantuntevaa palvelua sekä ystävällistä.
Kaikki sujui hyvin,nopeasti ja ongelmitta.Välittäjän kanssa asiat hoituivat sujuvasti ja arvostimme erityisesti molemminpuolista avoimuutta ja rehellisyyttä. Näkemykset siis kohtasivat. Siispä erityiskiitos Kaisa Metsäpellolle.Kaisa on erittäin hyvä ja ammattitaitoinen kiinteistönvälittäjä jonka kanssa työskentely oli mutkatonta. Ruusuja myös valokuvaajalle,joka otti vanhasta asunnostamme hienot kuvat!
Sain asunnon ja palvelu oli ystävällistä ja jouhevaa.
Eveliina oli yhteydessä ja antoi mukavasti väliaikatietoa tilanteesta. Tämä on erittäin hyvä juttu.
Asiointi oli selkeää ja välittäjä oli yhteydessä säännöllisesti. Sovitut asiat toimi sovitusti.
Ystävällinen rehellinen asiakaspalvelu ja näyttöjen järjestäminen. Halu myydä kohde :)
Kartoitus ja hinnoittelu
Mukava ja iloinen asiakaspalvelu. Perusteellisesti kaikki käytiin läpi ja antoi hyviä vinkkejä muuttoa ajatellen.
Kaikki,nopeus asioiden järjestämisessä (asunnon näyttö) on plussaa
Myyntiaika
Ystävällinen ja joustava palvelu
Kaupan päätöksen jälkeinen rutiinityö. Kuvat ja esillepano oli hienoa ja ammattitaitoista. Myyjä oli mukava ja ystävällinen, koko prosessin ajan.
nopeaa palvelu ja ystävällistä
Loistavaa palvelua !
Välittäjä ei ylimyynyt kohdetta vaan pysyi asiallisena ja vastasi kysymyksiin niinkuin asiat olivat. Hän oli hyvin lähestyttävä ja luotettava.
Joustavuus aikataulussa ja säätämisessä.
Asunto Oy:n ja asunnon taustatiedoista annettiin kirjalliset raportit. Välittäjä oli muutenkin aktiivinen ja hankki kaikki tarvittavat tiedot viivytyksettä.
Asiointi välittäjän kanssa sujui hyvin. Asiat esitettiin selkeästi ja kysymyksiini vastattiin sähköpostilla nopeasti.
Asiantunteva ja hyvin palveleva kiinteistövälittäjä.
Myynti oli helppoa ja vaivatonta vaikka aikataulu oli nopea. Valokuvista tuli todella hyvät, kopterikuvat plussaa.
Asiallista, joustavaa, nopeaa palvelua.
Yhteydenpito sujui hyvin ja asiointi oli mielekästä. Välittäjä kertoi kaiken olennaisen selkeästi.
Välittäjän kiinnostus hoitaa asia
Kaikki sujui hyvin, erinomaista työtä Mikolta. Aunnon myyntihinta asetettiin asiantuntevasti asunnon myyjää kuunnellen.Toiselta paikkakunnalta kaikki asiointi onnistui hyvin etänä ja asunto meni kaupaksi nopeasti. Kiitos Mikolle!
Kaikki hoitui esimerkkillisen hyvin!
Kokonaisuudessaan hyvä asiakaspalvelu (ostajan näkökulmasta)
Nopeus
Esittely aika järjestyi nopeasti ja muutenkin yhteistyö sujui hyvin.
Seija etsi aktiivisesti ostajaehdokkaita asunnolleni ja piti minut ajan tasalla siinä, missä mennään. Asuntoni myytiin ennätysajassa ja olen erittäin tyytyväinen SP-kodin asiantuntevaan palveluun.
Asiakaspalvelu oli luontevaa, ystävällistä ja asiantuntevaa.
Mukavaa oli, että SP-kodin välittäjä lupasi jo keväällä ostaessamme uutta asuntoa vanhasta asunnosta hinta-arvion pankille ilman veloitusta. Tästä jäi hyvä kuva ja aito kokemus siitä, että he oikeasti ovat ymmärtäneet myyntityön peruslogiikan. Tämä oli oivaa markkinointia, vaikka luonnollisesti välittäjä ei voinut luvatessaan tietää saako hän meiltä koskaan toimeksiantoa kun vanhaa asuntoa alemme myymään. Sen lisäksi, että välityspalkkio saatiin sovittua kilpailukykyiseksi, tuo ilmainen arvio pankkia varten oli jo antanut välittäjästä positiivisen vaikutelman. Välittäjä piti meitä myös hyvin ajantasalla koko myyntiprosessin ajan.
Tarvittava tieto ja dokumentit saatiin nopeasti.
Erittäin ripsevä välittäjä joka hoiti hommansa ammattitaidolla.
Välittäjän yhteydenpito tapahtui riittävän usein ja informaatio oli hyvää.
Kärsivällisyys pitkässä myyntiajassa. Myyjän kannustaminen että kyllä se menee kaupan. Välittäjän usko myynnistä ei horjunut.
Asiallinen ja ystävällinen asioiden hoito.
Kaikki sujui jouhevasti.
Myynnin hoitanut välittäjä oli asialle omistautuneen tuntuinen ja aiodsti myymässä kohdetta. Käytännön asiat peruskuluttajalle hoidettu asiantuntevasti ja sujuvasti. Huomioon otettu myyjän (ja varmasti myös ostajan) rajoitukset. Tieto myyntiprosessista välitetty ajantasaisesti ja selkeästi. Seija Panula (Seinäjoki) toiminut kohdallani aidosti ystävällisesti ja ihmisläheisesti.
Koko vuokranvälitysprosessi
yhteyden pito
Koko paketti oli hyvin hoidettu.
Itse kaupanteko, asiakkaille helppoa ja simppeliä. Yhteydenpito näyttöjen järjestämisen suhteen hyvää, ei epäselvyyksiä.
Palvelu hyvää ja rentoa.
Ammattimaista kiinteistönvälitystä.
Viestintä sujuvaa ja neuvottelut etenivät hyvässä hengessä.
Aktiivinen ote. Asiat hoidettiin sovitusti.
Koko prosessi. Eveliina oli hyvin asialla.
Kaikki sujui sovitusti.
Sujuvuus ja välittäjään yhteyden ottaminen
Vuokraus
Välittäjä oli hyvin perillä asuntoon liittyvistä asioista, ja piti myös minut ajantasalla.
Asunnon myynti oli todella nopeaa. Kaikki hoitui sujuvasti ja asianmukaisesti. Erityisesti asunnon myyntivalokuvat todella hyviä.
Ostan löytyminen .
Kauppakirja ja kaupantekotilanne. Näyttöjen sopiminen oli sujuvaa. Joustavat yhteydenottoajat.
Se mitä sanottiin piti ja tehtäväksi otetut asiat hoidettiin ripeästi. Ei tarvinnut soitella perään vaan saimme palvelua.
Oikean ostajan löydyttyä asiat saatiin nopeasti päätökseen. Kyselyihin vastattiin nopeasti.
todella hyvin meni kaikki.. myyjällä oli homma hyvin "hanskassa".. hyvää palvelua👍👍
Yhteydenpito ja asiakaspalvelu
Yhteistyö Veli Poutun kanssa.
Kaupantekotilaisuus
Asiantunteva ja osaava välittäjä. Nopeat kaupat.
Kaupanteko loppuvaiheessa kun löytyi "oikea" ostaja.
Kauppakirjojen laadinta ja esittely
Valokuvat
Välittäjään sai hyvin yhteyden, kun oli tarvetta. Hän vastasi nopeasti. Itse kaupantekotilanne pankissa oli onnistunut.
Välittäjä oli joustava
Kommunikaatio sujui nopeasti ja hyvin! Vuokrasopimus käytiin hyvin läpi ja kysymyksiin sai vastauksia!