Kokemuksia Sp-Koti-kiinteistönvälitys Seinäjoesta

Kaikki sujui hyvin ja joustavasti.
Kaikki
Välittäjä otti heti yhteyttä kun löysi meille sopivan asunnon sijoitukseen. Kaikki oli muutenkin helppoa ja vaivatonta yhteistyötä iloisen asenteen omaavan välittäjän kanssa
Asuntonäyttely oli nopea.
Reilu, mukava ja välittäjä joka ei yrittänyt esittää mitään muuta kuin on, ja tuntui että koko välitysfirma oli paneutunut hommaan
Kaikki sujui erinomaisesti, vaivattomasti ja nopeasti.
Esittelyjä tarpeeksi usein, lisäksi aina heti informoitiin oliko kävijöitä ja miten kiinnostuneita, eli pidettiin ajan tasalla.
Palvelu oli ystävällistä ja asiantuntevaa. Kohteesta otetut kuvat ja esite olivat tyylikkäitä ja antoivat hyvän kuvan kohteesta. Välittäjä oli ammattitaitoinen ja tunsi hyvin alueen markkinatilanteen ja hinnoittelun.
Kauppa tuli tehtyä ja tiesin tilanteen koko ajan
Koko prosessi sujui KIITETTÄVÄSTI ensi kontaktista alkaen. Erityinen kiitos vielä kaupantekokotilaanteen jälkihoito. Ilnoitus isännöitsijälle kaupasta ja vesimittarin kulutuslukemien ilmoitus. Lisäksi Jussi Uiton aktiivin asenne ja ammattitaito.
Soitimme sunnuntaina ja maanantaina jo pääsimme katsomaan asuntoa niin kuin toivoimme.
Koko prosessi uuden talon ostotarjouksen tekemisestä oman asunnon myyntiin. Välitäjä Jussi Uitto toimi erittäin hienosti, hän oli luotettava ja asioista pystyi keskustelemaan suoraan.
Markkinointi ja Kohteen hinnoittelu.
Kaikki sujui hyvin. Myyminen oli vaivatonta, kun välittäjä hoiti niin paljon asioita. Kuvat otettiin hyvissä ajoin ja luotiin selkeä myyntistrategia, kun tiedettiin asunnon mahdollinen kohderyhmä ja alueen hintataso. Asunnon hinta määritettiin hyvään markkinahintaan.
Yhteydenpito kiinteistönvälittäjään ja ohjeistus asunnon hankintaan vaihe vaiheelta.
Kaikki
Yhteydenpito ja nopea toiminta.
Kartoitus, asioiden kulku, yhteydenpito ja yleinen suunnittelu sekä opastus. Suomeksi sanottuna kaikki!
Ihan kaikki onnistui alusta loppuun!
Ei painostettu yhtään.
Kaikki
Yhteydenpito.
Yhteydenpito välittäjältä ostajalle sujui mallikkaasti. Asuntokaupat meni todella mutkattomasti.
Minulla ei ole Jussi Uitosta ja Sp-kodista muuta kuin hyvää sanottavaa. Asiointi hänen kanssaan oli luontevaa, helppoa ja miellyttävää ja voisin jopa sanoa, että hänellä oli "sydämen sivistystä" asioiden hoitamisessa. Iso kiitos!
Kaikki sujui todella hyvin
Sain todella ammattitaitoista apua ja kaikki sujui nopasti ja sujuvasti. :)
Kaisa hoiti homman tyylikkäästi himaan. Teki sen mitä lupasi eli special!
Yksityisnäytön järjestäminen sujui joustavasti. Kiinteistönvälittäjä oli kaikin puolin asiantunteva ja sai asiat sujumaan erittäin jouhevasti.
Ei tarvinnut itse huolehtia asiaa.
välittäjän yhteydenpito
Esittelyajat sovittiin hyvissä ajoin ja välittäjä ilmoitti aina kuinka näyttö oli mennyt. Tiedonkulku sujui kiitettävästi. Välittäjä oli jämäkkä ja helposti lähestyttävä ja myyjänä pystyin luottamaan häneen täysin. Hintaneuvotteluihin päästessä välittäjältä pystyi rohkeasti kysymään mielipidettä kauppahinnasta ja vastatarjouksen tekemisestä. Koko ajan sai olla luottavaisin mielin ja uskoa siihen että välittäjä hoitaa varmasti kaiken mitä pitääkin. Ja tietysti se tärkein - koko ajan oli usko siihen että välittäjä saa asunnon myytyä.
Kiinteistönvälittäjä Kaisa Metsäpellon asiakaspalvelu
Kommunikointi! Oli kiva tietää millaisia ostajaehdokkaita kävi näytöissä ja välittäjä kertoi rehellisesti, kuinka moni vaikutti potentiaaliselta. Välittäjä piti koko ajan tilanteen tasalla, näyttöjä oli useammin kuin odotin ja yhteistyö sujui ongelmitta. Palvelu tuntui todella henkilökohtaiselta, mikä helpotti oman kodin myymistä.
Välittäjä oli erittäin aktiivinen näytöissä ja kohde meni nopeasti kaupaksi.Olen erittäin tyytyväinen ja voin lämpimästi suositella sp-kotia!
Kaikki! Mikko hoiti asiat todella ammattitaitoisesti ja hyvin. Kodin ostaminen oli mukava kokemus!
Erinomainen ja ammattitaitoinen välittäjä.
Palvelu oli ammattitaitoista ja sujuvaa. Jo toinen kohde minkä myimme tutulla myyjällä. Plussaa korkeatasoisista kuvista. Asuntomme myynti sujui alle viikossa!
Kaikki toimi niinkuin haluttiin
Kaikki sujui erinomaisesti
Kiinteistönvälittäjän erinomainen tiedonjako. Olemme erittäin tyytyväisiä Kaisa Metsäpellon asiakaspalveluun.
Kohdetta katsellessa minulle annettiin hyvin aikaa miettiä vaihtoehtoja ja näytettiin monia erinlaisia asuntoja uudiskohteen sisällä. Lopuksi kävimme katsomassa uudestaan mieleisen asunnon. Tämän jälkeen asuntoa ei koitettu tyrkyttää vaan sovimme molemmille mukavan tavan edetä. Palvelu oli joustavaa ja mielyttävää. Aduntokauppojenkin jälkeen välittäjä lupasi auttaa mikäli tulee ongelmia vastaan ostamassani uudiskohteessa. Loistava palvelua alusta loppuun.
Nopea myynti
-Kokonaisvaltaisesti meni hyvin -Hyvää oli se, että oli selkeä näkemys tulevasta hinnasta, mutta kuitenkin kunnioitettiin asiakkaan omaa näkemystä, sujuvat palkkiojärjestelmät -Kohteen kuvat saivat erityistä kiitosta -Kauppa vietiin loppuun asti sujuvasti, tinkimisvaiheessa varmaan kaikki olivat tyytyväisiä
Kaikki, koko prosessi ensitapaamisesta kauppakirjojen allekirjoittamiseen, sujui erittäin hyvin. Asuntoani kävi arvioimassa monta välittäjää ennen Sp-Kodin Mikko Jantusta, mutta koska mielestäni kiinteistövälityksessä välittäjän persoonalla on paljonkin väliä, päädyin Sp-Kotiin. Tein oikean valinnan: asunto oli myyty muutamassa viikossa ja sellaiseen hintaan, johon olen erittäin tyytyväinen. Toinen ratkaiseva tekijä myynnin nopeaan onnistumiseen oli erinomaisen hyvät myyntikuvat. Voin todellakin suositella!
Koko prosessi oli sujuvaa, miellyttävä asiakaspalvelu. Nopeat kaupat.
Alusta loppuun kaikki meni nappiin.
Sujuvat kaupat ja hyvä myyntihinta, saatiin mitä haluttiin ja vähän enemmänkin.
watsapp on hyvä keino sopia näytöistä yms. Rento epävirallinen tyyli on hyvä.
Yhteydenpito välittäjän kautta myyjän kanssa sujui nopeasti ja mutkattomasti. Välittäjä oli tehokas ja hoiti homman ammattitaidolla!
Arvostimme erityisesti reipasta toimintaa. Asunto laitettiin myyntiin nopealla aikataululla ja myytiin heti. Hienoa kaiken kaikkiaan.
Asiantunteva esittely. Kaikki meni sujuvasti maaliin saakka. Asiat hoituivat juuri niin kuin oli sovittu. Uutuuskohteessa hyvä yhteistyö välittäjälllä ja rakentajalla. Erityiskiitos välittäjä Mikko Jantuselle.
Oltiin hyvin yhteydessä ja asioista kerrottiin.
Nopea , reilu kaupanteko
Hyvää asiallista toimintaa ja kuvat erittäin laadukkaat 😊
Jouhevaa kaupantekoa, erittäin hyvät kuvat netissä, pidettiin se mitä luvattiin
Palvelualttius, myyntiin sai neuvoja aina kun kysyi jotain.
Välittäjä piti hyvin ajantasalla että missä mennään, sekä osasi selventää asiat hyvin jotta ensiasunnon ostajanakin oli helppoa ja termit tulivat tutuksi.
Myynti oli nopea
Kommunikaatio, viestein, puhelimella. Nopeasti.
Kommunikointi, joustavuus, erittäin ystävällinen palvelu, asiat etenivät nopeasti ja vaivattomasti
Kaikki sujui jouhevasti. Ei ole moittimista.
Tiedotus ja yhteydenpito toimi kiitettävästi, asiakkaana olin koko ajan selvillä asuntokaupan tilanteesta.
Kovasti oli meillä myyjillä keskenäistä säätöä,mutta hyvin Mikko hoiti. Puhelimella aina tavoitin kun otin yhteyttä. Kyllä Vendi tässä vähän oli asiakashankkijana kun niiden asuntoa kesällä kävin katsomassa ja kerroin tilanteeni.
Kaiken kaikkiaan kaikki toimi.Hyvät kuvat etuovessa.
Yhteydenpito välittäjän kanssa toimi loistavasti! Kanssanne oli ilo asioida!
Kaupanteko hetki oli rento ja asiallinen tapahtuma. Kiinteistövälittäjä Jantunen otti asiakkaat sekä koko prosessin haltuun jo asunnon esittelystä lähtien...sai fiiliksen, että nyt ollaan hyvissä käsissä. Jäi todella hyvä fiilis ja varmasti suosittelen/teen uudestaan kauppoja kyseisen herrasmiehen kanssa. 5/5
Kaikki
Yhteydenpito välittäjien kanssa
Välittäjä (Mikko Jantunen) osasi uudessa kohteessa kertoa paljon, mitä ensimmäisen kodin ostajina ei oltaisi edes osattu kysyä tai ajatella. Uudessa kohteessa välittäjä kertoi esimerkiksi, että mikäli jotkin nurkat rakoilevat tai alkavat rakoilemaan, ei niitä tarvitse säikähtää, sillä se kuuluu asiaan puun eläessä ja ne korjataan rakennuttajan toimesta vuositarkastuksen yhteydessä.
Näyttö
Yleisesti kaikki.
Asiointi oli yksinkertaista ja vaivatonta. Pysyttiin asiassa ja ohjeistus oli selkeää.
Hyvä kokonaisuus.
Esittely, asiakaspalvelu
Kaikki sujui mutkitta alusta loppuun ja olin asunnon myyjänä koko ajan tietoinen missä mennään. Erinomaista palvelua!
Mikon myyntihenkinen ja asiallinen asiakaspalvelu. Yhteydenotto ja yhteydenpito kaupankäynnin eri vaiheissa oli helppoa ja nopeaa.
Koko kaupan kulku oli jouhevaa ja selkeää!
Esittelyt ja kaupan päättäminen
Välittäjä Seija piti paljon esittelyitä ja toimi mielestäni todella aktiivisesti myynnin suhteen. Seija oli minuun jatkuvassa yhteydessä ja piti ajan tasalla kaikesta ja erityisesti sen suhteen oliko asunnossa käynyt katsojia tai oliko kiinnostusta ollut. Yhteistyö oli Seijan kanssa luontevaa ja kaikki sujui paremmin kuin hyvin..
Ystävällinen esittely. Yhteydenpito hoitui hyvin. Apua saimme myös oman asuntomme hinta-arviossa.
Seijan kanssa asiointi oli vaivatonta ja mukavaa. Meillä oli erittäin vaikea saada asunto myydyksi aikaisemman homeongelman (kylläkin remontoidun) vuoksi ja koin, että Seijalta sain myös henkistä tukea pitkän prosessin aikana. Seijalta sain apua ongelmaan kuin ongelmaan ja hän oli aina valmis auttamaan oli kyse sitten mistä tahansa asuntoon tai asuntokauppaan liittyvistä asioista. Kiitos Seija!
Tiedonkulku.
Alusta alkaen kaikki, mutta Seija Panula otti sydämen asiaksi asunnon myynnin
Koko kauppa
Myyjä oli luova ja joustava ja sai soviteltua myyjän ja ostajan tarpeisiin ratkaisuja.
Kaikki! Välittäjä paitsi auttoi asuntokauppaan liittyvissä asioissa myös väliaikaisen asunnon etsimisessä. Hän teki työtä sydämellä, täydet 10 pistettä!
Kaikki
Yhteydenottaminen ja -pito. Vaikka olin ostaja, niin koin välittäjän välittävän myös minusta vaikken maksaja hänelle ollutkaan.
Velin ammattitaito ja täten arvio pyynti- ja myyntihinnasta osui oikeaan. Jussin ottamat kuvat oli tosi hyviä ja myyviä. Taloni tuli myyntiin juuri ennen koronapandemian alkua. Seija iloisuudellaan valoi uskoa, että talo saadaan myytyä poikkeustilanteesta huolimatta. Ja näin kävi, kaupat tuli maaliin 4 kk.ssa vaikka pandemia olikin. Lämmin kiitos kaikille!
Asiat hoitui helposti ja tieto oli saatavilla.
Palvelu oli ystävällistä ja asiantuntevaa
Kaikki
Nopeaa ja hyvää asiakaspalvelua.
Kokonaisuus toimii
Asioiminen helppoa.
Vuokraus onnistui todella nopeasti ja ammattitaitoisesti.
Lainaneuvottelut ja vuokraustoiminta
Koko prosessi hoitui hienosti. Itse ei tarvinnut osallistua vuokralaisen etsimiseen millään tavalla
Asunnon vuokraus tapahtui kokonaisuudessaan asiantuntemuksella! Paljon kiitoksia Wendi!
Ammattitaitoinen ja nopea vuokraus.
Vuokravälitys onnistui tosi hyvin. Ei mitään valittamista
Wendi hoiti asunnon vuokrauksen mallikkaasti... esittelyt...väliaikatietoa koko ajan....asiakirjat hyvin tehty....
Koko homma toimi erittäin nopeasti. Muutamme toiselta paikkakunnalta ja saimme hakemastamme asunnosta tiedon alle päivässä, eikä tarvinnut odotella.
Saimme asunnon erittäin nopeasti vuokrattua teidän kautta.
Luotettavan oloinen vuokralainen asuntoomme löytyi nopeasti.
Vuokranvälittäjä hoiti tehtävänsä erinomaisesti. Täsmällistä toimintaa ja asiakasta kuunnellen.
Vuokravälitys toimi todella hyvin. Ei mitään parannettavaa.
Kommunikointi oli helppoa ja vaivatonta. Koko prosessi kulki helposti omalla painollaan.
Luontevaa
Hyvä ja asiantunteva palvelu
Kokonaisuus kaikkineen. Ystävällinen palvelu
Yhteistyö ja kommunikointi
Kaikki oli niin vaivatonta ja mutkatonta.Asiat mitä sovittiin, niin hoidettiin. Mikko Jantunen on rakentanut aivan mahtavan teamin,jonka kanssa aion sijoittajana toimia aivan varmasti uudelleen
Kaikki hoitui hienosti
Kaikki meni niinkuin pitääkin! Palvelu oli mutkatonta ja nopeaa, asiat hoituivat kivuttomasti.
Kaikki asiat sujuivat hyvin. Paperit lähetettiin kotiin allekirjoitettavaksi mikä helpotti meidän toimintaamme kun emme asu Seinäjoella.
Asiantuntevaa palvelua sekä ystävällistä.
Sain asunnon ja palvelu oli ystävällistä ja jouhevaa.
Eveliina oli yhteydessä ja antoi mukavasti väliaikatietoa tilanteesta. Tämä on erittäin hyvä juttu.
Asiointi oli selkeää ja välittäjä oli yhteydessä säännöllisesti. Sovitut asiat toimi sovitusti.
Mukava ja iloinen asiakaspalvelu. Perusteellisesti kaikki käytiin läpi ja antoi hyviä vinkkejä muuttoa ajatellen.
Kaikkiin kysymyksiin sai selkeän vastauksen ja oli muutenkin helppoa asiointia.
Kaupan päätöksen jälkeinen rutiinityö. Kuvat ja esillepano oli hienoa ja ammattitaitoista. Myyjä oli mukava ja ystävällinen, koko prosessin ajan.
Välittäjä ei ylimyynyt kohdetta vaan pysyi asiallisena ja vastasi kysymyksiin niinkuin asiat olivat. Hän oli hyvin lähestyttävä ja luotettava.
Asunto Oy:n ja asunnon taustatiedoista annettiin kirjalliset raportit. Välittäjä oli muutenkin aktiivinen ja hankki kaikki tarvittavat tiedot viivytyksettä.
Myynti oli helppoa ja vaivatonta vaikka aikataulu oli nopea. Valokuvista tuli todella hyvät, kopterikuvat plussaa.
Kaikki hoitui esimerkkillisen hyvin!
Kokonaisuudessaan hyvä asiakaspalvelu (ostajan näkökulmasta)
Esittely aika järjestyi nopeasti ja muutenkin yhteistyö sujui hyvin.
Asiakaspalvelu oli luontevaa, ystävällistä ja asiantuntevaa.
Välittäjän yhteydenpito tapahtui riittävän usein ja informaatio oli hyvää.
Myyminen
Kohteen listaus ja yhteydenpito hoidettiin hyvin.
Asunnon myynti :D Kaisa oli erittäin ammattitaitoinen!
Yhteistyö ja kommunikointi oli sujuvaa. Hoiti järjestelyt tehokkaasti ja asiallisesti.
Kaikki sujui hyvin,nopeasti ja ongelmitta.Välittäjän kanssa asiat hoituivat sujuvasti ja arvostimme erityisesti molemminpuolista avoimuutta ja rehellisyyttä. Näkemykset siis kohtasivat. Siispä erityiskiitos Kaisa Metsäpellolle.Kaisa on erittäin hyvä ja ammattitaitoinen kiinteistönvälittäjä jonka kanssa työskentely oli mutkatonta. Ruusuja myös valokuvaajalle,joka otti vanhasta asunnostamme hienot kuvat!
Kartoitus ja hinnoittelu
Myynti tapahtuu nopeasti.
Ystävällinen rehellinen asiakaspalvelu ja näyttöjen järjestäminen. Halu myydä kohde :)
Kaikki,nopeus asioiden järjestämisessä (asunnon näyttö) on plussaa
Myyntiaika
Ystävällinen ja joustava palvelu
Asiointi välittäjän kanssa sujui hyvin. Asiat esitettiin selkeästi ja kysymyksiini vastattiin sähköpostilla nopeasti.
Asiantunteva ja hyvin palveleva kiinteistövälittäjä.
Kaikki sujui hyvin, erinomaista työtä Mikolta. Aunnon myyntihinta asetettiin asiantuntevasti asunnon myyjää kuunnellen.Toiselta paikkakunnalta kaikki asiointi onnistui hyvin etänä ja asunto meni kaupaksi nopeasti. Kiitos Mikolle!
Nopeus
Mukavaa oli, että SP-kodin välittäjä lupasi jo keväällä ostaessamme uutta asuntoa vanhasta asunnosta hinta-arvion pankille ilman veloitusta. Tästä jäi hyvä kuva ja aito kokemus siitä, että he oikeasti ovat ymmärtäneet myyntityön peruslogiikan. Tämä oli oivaa markkinointia, vaikka luonnollisesti välittäjä ei voinut luvatessaan tietää saako hän meiltä koskaan toimeksiantoa kun vanhaa asuntoa alemme myymään. Sen lisäksi, että välityspalkkio saatiin sovittua kilpailukykyiseksi, tuo ilmainen arvio pankkia varten oli jo antanut välittäjästä positiivisen vaikutelman. Välittäjä piti meitä myös hyvin ajantasalla koko myyntiprosessin ajan.
Tarvittava tieto ja dokumentit saatiin nopeasti.
Erittäin ripsevä välittäjä joka hoiti hommansa ammattitaidolla.
Kaikki sujui jouhevasti.
yhteyden pito
Asiointi yleisesti, joustavuus & asioiden sujuvuus.
Seija etsi aktiivisesti ostajaehdokkaita asunnolleni ja piti minut ajan tasalla siinä, missä mennään. Asuntoni myytiin ennätysajassa ja olen erittäin tyytyväinen SP-kodin asiantuntevaan palveluun.
Kärsivällisyys pitkässä myyntiajassa. Myyjän kannustaminen että kyllä se menee kaupan. Välittäjän usko myynnistä ei horjunut.
Asiallinen ja ystävällinen asioiden hoito.
Myynnin hoitanut välittäjä oli asialle omistautuneen tuntuinen ja aiodsti myymässä kohdetta. Käytännön asiat peruskuluttajalle hoidettu asiantuntevasti ja sujuvasti. Huomioon otettu myyjän (ja varmasti myös ostajan) rajoitukset. Tieto myyntiprosessista välitetty ajantasaisesti ja selkeästi. Seija Panula (Seinäjoki) toiminut kohdallani aidosti ystävällisesti ja ihmisläheisesti.
kaikki meni hienosti. rauhallinen ammattitaitoinen ja miellytävä välittäjä.
Asiallinen ja asiantunteva välittäjä. Helppo lähestyä ja kysyä asioita.
Miellyttävä ja osaava henkilö
Yleensä kaupan neuvottelu ja ajan tasalla pito,ja realistinen näkemys kaupan kohteesta.
Näytöt onnistui nopeasti, välittäjä oli aktiivinen! Ensin käytiin vain mielenkiinnosta katsomassa asuntoa, mutta välittäjä rohkaisi tarjoamaan ja pyysi tutustumaan asuntoon toistamiseen. Tämä johti onnistuneisiin asuntokauppoihin! 😊
nopeaa palvelu ja ystävällistä
Loistavaa palvelua !
Joustavuus aikataulussa ja säätämisessä.
Asiallista, joustavaa, nopeaa palvelua.
Yhteydenpito sujui hyvin ja asiointi oli mielekästä. Välittäjä kertoi kaiken olennaisen selkeästi.
Välittäjän kiinnostus hoitaa asia
Koko vuokranvälitysprosessi
Koko paketti oli hyvin hoidettu.
Koko prosessi. Eveliina oli hyvin asialla.
Itse kaupanteko, asiakkaille helppoa ja simppeliä. Yhteydenpito näyttöjen järjestämisen suhteen hyvää, ei epäselvyyksiä.
Palvelu hyvää ja rentoa.
Sujuvuus ja välittäjään yhteyden ottaminen
Asunnon myynti oli todella nopeaa. Kaikki hoitui sujuvasti ja asianmukaisesti. Erityisesti asunnon myyntivalokuvat todella hyviä.
todella hyvin meni kaikki.. myyjällä oli homma hyvin "hanskassa".. hyvää palvelua👍👍
Ammattimaista kiinteistönvälitystä.
Viestintä sujuvaa ja neuvottelut etenivät hyvässä hengessä.
Aktiivinen ote. Asiat hoidettiin sovitusti.
Kaikki sujui sovitusti.
Välittäjä oli hyvin perillä asuntoon liittyvistä asioista, ja piti myös minut ajantasalla.
Ostan löytyminen .
Se mitä sanottiin piti ja tehtäväksi otetut asiat hoidettiin ripeästi. Ei tarvinnut soitella perään vaan saimme palvelua.
Kauppakirja ja kaupantekotilanne. Näyttöjen sopiminen oli sujuvaa. Joustavat yhteydenottoajat.
Yhteydenpito ja asiakaspalvelu
Oikean ostajan löydyttyä asiat saatiin nopeasti päätökseen. Kyselyihin vastattiin nopeasti.
Yhteistyö Veli Poutun kanssa.
Vuokraus
Erityisen hyvin toimi vuokravälitys. Yhteydenpito välittäjän kanssa toimi moitteettomasti ja ei montaa päivää mennyt niin vuokralainen löytyi.
Kauppakirjojen laadinta ja esittely
Valokuvat
Kaupantekotilaisuus
Asiantunteva ja osaava välittäjä. Nopeat kaupat.
Kaupanteko loppuvaiheessa kun löytyi "oikea" ostaja.
Välittäjään sai hyvin yhteyden, kun oli tarvetta. Hän vastasi nopeasti. Itse kaupantekotilanne pankissa oli onnistunut.
Asuntonäytöt korona-aikana
Välittäjä oli joustava
Kommunikaatio sujui nopeasti ja hyvin! Vuokrasopimus käytiin hyvin läpi ja kysymyksiin sai vastauksia!
Ensimmäinen esittely ja sen järjestäminen