Palautteet

Esittelyt ja kaupan päättäminen
Välittäjä Seija piti paljon esittelyitä ja toimi mielestäni todella aktiivisesti myynnin suhteen. Seija oli minuun jatkuvassa yhteydessä ja piti ajan tasalla kaikesta ja erityisesti sen suhteen oliko asunnossa käynyt katsojia tai oliko kiinnostusta ollut. Yhteistyö oli Seijan kanssa luontevaa ja kaikki sujui paremmin kuin hyvin..
Ystävällinen esittely. Yhteydenpito hoitui hyvin. Apua saimme myös oman asuntomme hinta-arviossa.
Seijan kanssa asiointi oli vaivatonta ja mukavaa. Meillä oli erittäin vaikea saada asunto myydyksi aikaisemman homeongelman (kylläkin remontoidun) vuoksi ja koin, että Seijalta sain myös henkistä tukea pitkän prosessin aikana. Seijalta sain apua ongelmaan kuin ongelmaan ja hän oli aina valmis auttamaan oli kyse sitten mistä tahansa asuntoon tai asuntokauppaan liittyvistä asioista. Kiitos Seija!
Tiedonkulku.
Alusta alkaen kaikki, mutta Seija Panula otti sydämen asiaksi asunnon myynnin
Koko kauppa
Myyjä oli luova ja joustava ja sai soviteltua myyjän ja ostajan tarpeisiin ratkaisuja.
Kaikki! Välittäjä paitsi auttoi asuntokauppaan liittyvissä asioissa myös väliaikaisen asunnon etsimisessä. Hän teki työtä sydämellä, täydet 10 pistettä!
Kaikki
Yhteydenottaminen ja -pito. Vaikka olin ostaja, niin koin välittäjän välittävän myös minusta vaikken maksaja hänelle ollutkaan.
Velin ammattitaito ja täten arvio pyynti- ja myyntihinnasta osui oikeaan. Jussin ottamat kuvat oli tosi hyviä ja myyviä. Taloni tuli myyntiin juuri ennen koronapandemian alkua. Seija iloisuudellaan valoi uskoa, että talo saadaan myytyä poikkeustilanteesta huolimatta. Ja näin kävi, kaupat tuli maaliin 4 kk.ssa vaikka pandemia olikin. Lämmin kiitos kaikille!
Asiat hoitui helposti ja tieto oli saatavilla.
Palvelu oli ystävällistä ja asiantuntevaa
Yhteydenpito tosi helppoa ja tulin hyvin kuulluksi. Tiesin että mun tavoitteen eteen tehdään oikeasti töitä. Uusia keinoja otettiin hyvin käyttöön. Kiitos kaikesta!
Asioista otettiin nopeasti selvää sekä ja saatiin tapaamiset hoidettua mahd. Pian.
Koko prosessi oli onnistunut. 10 arvoinen suoritus!
Kauppa syntyi nopeasti ja asiantuntevasti
Ensimmäinen näyttö ja kaupat ei voi kun kiittää
Asiat hoidettiin nopeasti.
Koko prosessi!
Yhteydenpito sujui tosi hyvin, välittäjä myös teki asioita, joita en edes odottanut. Hän oli myös hyvin tavoitettavissa.
Kaikki sujui todella hyvin. Suosittelinkin jo eteenpäin seuraavalle asunnon myyjälle :)
Vastaukset sai kysymyksiin nopeasti, jopa illalla. Kaikki epäselvyydet selvitettiin ja asiaamme paneuduttiin.
Asiakkaan tarpeet otettiin hyvin huomioon, pyrkimys siihen että kaupat (vanhan asunnon myynti ja uuden osto) sujuvat jouhevasti.
Asuntoni meni kaupan toisella yksityisnäytöllä. Kaikki meni nappiin! 🙂
Asiointi sujui kaikinpuolin loistavasti. Seija toimi aktiivisesti myynnin suhteen ja piti meidät hyvin ajantasalla tapahtumista. Seija oli myöskin hyvin tavoitettavissa. Voimme kyllä suositella Seijaa ja Spkotia asuntokaupoissa.
Kaikki sujui täydellisesti
Kaikki.
Asunnon näytöt ja muut kyselyt siihen liittyen sujuivat nopeasti ja joustavasti. Lisäksi tiedonvälitys eri osapuolten välillä välittäjän kautta sujui ongelmitta.
Lyhyt myyntiaika
Homma sujui todella hyvin alusta loppuun. Seija Panula teki työnsä ammattitaidolla ja tunteella. Tuli sellainen olo niinkun hän olisi myinyt omaansa kun stailasi asunnon ennen kuvausta mikä oli tosi hieno juttu!
Kaikki
Kiireellisestä aikataulustani huolimatta päästiin kauppoihin juuri niin kuin toivoinkin iso kiitos siitä välittäjälle Seija Panula. Yhteydenpito oli helppoa ja miellyttävää. Seijalla oli toiminnan meininki kaikessa kun asioita hoideltiin! Tiedän ketä kiinteistövälittäjää suosittelen jatkossa! 😊
Kokonaisuus sujui erinomaisesti. Kohde oli haastava, mutta välittäjä Seija Panula auttoi, hoiti ja selvitti puolestamme ylimääräiset asiat.
Kaikki sujui erittäin hyvin! Haastava kohde saatiin nopeasti myytyä. Seija oli asiantunteva ja auttoi kaikissa kiemuroissa!
Yhteydenpito myynnin edistymisestä
Yhteydenpito tiivistä ja luontevaa. Kaikissa käytännön asioissa neuvottiin hyvin, eikä itse tarvinnut murehtia paperiasioista.
Kaikki sujui hyvin
Hienotunteinen tyyli myös vaativissa tilanteissa.
Uusintanäyttö onnistui nopeasti! Kaupankäyntiä koskevat asiat hoituivat helposti ja Seija on muutenkin hyvä tyyppi!
Esittely erittäin hyvä. Todella asiallinen ja mukava edustaja. Lisksi erittäin ammattitaitoinen ja huumorintaju kohdallaan. Pelkkää plussaa.
Alkukesästä vaihdoimme välittäjää, SP-kotiin ja Seija Panulaan. Perikunnalla oli myynnissä omakotitalo kivistössä ja minulla oli osake myös kivistössä. Sopparit tehtiin ja rupesimme odottamaan myynnin valmistumista. Käviöitä ei ollu paljon omakotitalossa mutta silti niissä oli ostaja mukana ja kaupat syntyivät aikasen kivuttomasti, eikä hinnasta pitänyt hirveesti tinkiä!! Sitten oli vielä tämä minun osakkeeni jäljellä. Hintaa ehdotetiin tiputetavaksi alle sadantuhannen ja sitten tuli ostaja ehdokas. Hinnasta väännetiin ja asijakas suostui tulemaan minun aattelemille tasoille. Kaupat syntyivä ripeällä aikataululla ja nytte istun täälä kirjoitamassa teille pahvilaatikoiden seassa! Kiitos Seijalle suuresti kummastakin kaupasta! Ostajia pitää saada kohteessa käymään niin sielä joukossa se uusi omistaja on!!!
Seija etsi aktiivisesti ostajaehdokkaita asunnolleni ja piti minut ajan tasalla siinä, missä mennään. Asuntoni myytiin ennätysajassa ja olen erittäin tyytyväinen SP-kodin asiantuntevaan palveluun.
Kärsivällisyys pitkässä myyntiajassa. Myyjän kannustaminen että kyllä se menee kaupan. Välittäjän usko myynnistä ei horjunut.
Asiallinen ja ystävällinen asioiden hoito.
Myynnin hoitanut välittäjä oli asialle omistautuneen tuntuinen ja aiodsti myymässä kohdetta. Käytännön asiat peruskuluttajalle hoidettu asiantuntevasti ja sujuvasti. Huomioon otettu myyjän (ja varmasti myös ostajan) rajoitukset. Tieto myyntiprosessista välitetty ajantasaisesti ja selkeästi. Seija Panula (Seinäjoki) toiminut kohdallani aidosti ystävällisesti ja ihmisläheisesti.
kaikki meni hienosti. rauhallinen ammattitaitoinen ja miellytävä välittäjä.
Asiallinen ja asiantunteva välittäjä. Helppo lähestyä ja kysyä asioita.
Miellyttävä ja osaava henkilö
Yleensä kaupan neuvottelu ja ajan tasalla pito,ja realistinen näkemys kaupan kohteesta.
Näytöt onnistui nopeasti, välittäjä oli aktiivinen! Ensin käytiin vain mielenkiinnosta katsomassa asuntoa, mutta välittäjä rohkaisi tarjoamaan ja pyysi tutustumaan asuntoon toistamiseen. Tämä johti onnistuneisiin asuntokauppoihin! 😊
Kiinteistövälittäjä oli hyvin tavoitattavissa.
välittäjä oli aina valmiina palvelemaan, ystävällinen, helposti lähestyttävä, hoiti asiaamme hyvin
Kaikki sujui oikein hyvin.
Välittäjän asenne, ei ollut myyjän palkkaama myynti henkilö, vaan tasapuolinen hankeen yhteen saattaja. Jos oli jotain epäselvää yksityiskohdissa niin asiat selvisivät kysymällä ripeästi.
Hyvä ja asiantunteva palvelu. Mukava ja empaattinen myyjä. Hoisi asiansa huolella ja hyvin.
Nopeat yhteydenotot ja vastaukset. Lämminhenkinen ja tuttavallinen kohtaaminen joka kerta tavatessa.
Kauppakirja ja kaupantekotilanne. Näyttöjen sopiminen oli sujuvaa. Joustavat yhteydenottoajat.
Yhteydenpito ja asiakaspalvelu
Ystävällisyys. Esittelyn nopeus.
Asuntonäytöt korona-aikana