Sp-Koti Siilinjärvi

Sp-Koti Siilinjärvi auttaa sinua kaikissa asuntoasioissa. Kun siis asunnon osto, myynti tai vuokraus on mielessä, ota yhteyttä

Sp-Koti Siilinjärvi

Kallaveden Kiinteistöasiantuntijat Oy LKV
Y-tunnus: 2617334-8
Sähköposti: siilinjarvi@spkoti.fi Toritie 12, 71800 Siilinjärvi

Aukioloajat

ma - pe 9.30 - 16 sekä sopimuksen mukaan

Ota yhteyttä

010 504 2741

Täyden palvelun kiinteistönvälitysliike

Sp-Koti Siilinjärvi on täyden palvelun kiinteistönvälitysliike. Meiltä saat apua kiinteistönvälityksen lisäksi myös asuntosi vuokraukseen sekä kaikenlaisiin arviointitoimeksiantoihin. Arvioimme myös mm. toimitilat ja erikoiskohteet. Lisäksi meiltä löytyy kaupanvahvistajan palvelut. Saumaton yhteistyömme Säästöpankki Optian kanssa takaa sinulle parhaan lopputuloksen oletpa ostamassa, myymässä tai vuokraamassa. Olemme toimineet alalla pitkään ja omaamme vahvan paikallistuntemuksen. Toimialueemme on Siilinjärvi ja ympäristö.

Asiakasedut

Kotimaassa
Ulkomailla
...

Missä onnistuimme? Palautetta asiakkailtamme

Kaikki sujui erittäin hyvin. Välittäjät ottivat ajoissa yhteyttä esittelyn suorittamiseksi. He olivat kohteliaita ja soittivat aina esittelyn jälkeen, kuinka oli mennyt.
Kommunikaatio ja asioista sopiminen. Markus Itkonen osaa asiansa!
Kuvat olivat tosi hyvät, katsojia kävi tosi paljon joten ilmeisen hyvin toimi myös markkinointi potentiaalisille ostajille. Saimme ilmoituksen näytöistä aina hyvissä ajoin jolloin ehdimme niihin myös valmistautua. Kaiken kaikkiaan homma sujui suksikkaasti ja asiaamme ottauduttiin huolellisesti. Oikein hyvää palvelua!