Palautteet

Nopea myynnin aloitus ,hyvät kuvat kohteesta.Hyvä yhteydenpito ostajiin.
My negotiations over purchasing a plot in Kangasala started with an email contact with Johanna Peltonen, but since she was on vacation, Johanna Matikainen responded. Johanna M. is very hardworking, answering my inquiries even during evening and weekend. She did her best to answer my questions and concerns and make this deal happen. Then, after Johanna Peltonen's arrival, I had a meeting with her. Right from the beginning, I found her extremely professional in her job; someone who is kind, caring and supportive and wants to use all opportunities positively to reach agreements; someone who is warm, friendly and well-dressed; someone who has a great information about this business and has a high skill to clarify and answer questions. Anyway, it was a great experience to know her, and I hope I can have more deals with SP-Koti in the future.
Kokonaisuus oli mielestäni erinomainen!
Ystävällinen ja tehokas välittäjä.
Kaikki sujui loistavasti
Puhelimella sai helposti kiinni. Ainut välittäjä (kokemusta useammasta firmasta) joka soitti aina takas ja vastasi aina viesteihin. Viimesen päälle asiakaspalvelija ja erinomainen työssään!
Koko prosessi toimi 💯% ihanasti. Paras välittäjä mihin oon törmännyt.
Tarjousneuvottelut. Välittäjä oli hyvin asiantunteva ja herätti luottamusta. Kaikki sujui kuten sovittiin ja kotimme myytiin nopeasti! Suosittelen ehdottomasti sp-kotia jatkossakin.
Erityisen hyvin sujui yhteydenpito, rento fiilis toiminnassa ja todella ammattitaitoisesti hoidettu kaupat. Sen lisäksi että möitte vanhan niin löysitte uudenkin kodin :)
Näyttöjä riittävästi. Erittäin hyvät kuvat talosta. Välittäjä osasi asiansa
Johanna on 1
Todella ammattitaitoinen ja tehokas välittäjä!
Asunnon myynti oli todella vaivatonta meille, Johanna hoiti homman aivan mahtavasti. Myös asunnon kuvat olivat todella hienoja, ne varmasti vaikuttivat myynnin nopeuteen.
Koko Prosessi oli helppoa ja mutkatonta
Johanna oli erittin pirteä ja ammattitaitoinen. Hänen kanssaan asioidessa tuli olo että kokoajan tiesi missä mentiin ja sain kaikkiin kysymyksiini nopeasti vastaukset häneltä. Käytän varmasti hänen palveluksiaan jatkossakin kun kodinvaihto on ajankohtaista! :)
Koko homma
Kaikki tapahtui helposti. Asiantuntevaa henkilökuntaa. Ystävällistä palvelua.
Se että myyntiin laitettu asunto meni kaupaksi 5-6 päivässä ja uusi asunto löytyi samanaikaisesti. KIITOS!
Yhteydenpito ja tiedottaminen. Palvelu kokonaisuudessaan sujuvaa ja hienosti hoidettua. Olemme tyytyväisiä niin entisen talon myyntiin, sekä uuden asunnon etsintään. Kumpikin saatiin hoidettua ennätysajassa maaliin ja löysimme uuden hienon kodin nopeasti välityksen kautta.
Valokuvat olivat tosi hyviä, järjestelyt toimivat loistavasti samoin näytöt.
Välittäjän ammattitaito, yhteydenpito, huippu valokuvat kodistamme
Pystyi luottamaan siihen, että välittäjä tekee työnsä hyvin
Kaikki
Eihän tässä ehtinyt tekemään juuri mitään kun oma oli jo myyty ja uusi löydetty 😅
Koko prosessi oli äärettömän nopeaa ja tapahtui elastisesti. Voisi luonnehtia, että kaikki kävi kuin tanssi. Välittäjä toimi koko ajan erinomaisesti ja hallitsi tilanteen hyvin pitäen sen tukevasti käsissään kaupan molempia osapuolia kunnioittaen.
Kaikki
Kaikki sujui moiteettomasti. Erityisesti pidin tyhjän asunnon pienestä stailauksesta. Asunto meni todella nopeasti kaupaksi.
Pidettiin tilanteen tasalla
Kaikki asiat sujuivat mallikkaasti, aikataulut pitivät ja etenkin palveluasenne oli kunnossa.
Kaupankäynnit ja näytöt.
Alussa yhteyden pito oli erittäin aktiivista ja kaikki järestyi paremmin, kuin olisi osannut edes toivoa. Välittäjä oli erittäin mukava ja toimi luontevasti. Olen suositellut nykyistä välittäjää kahdelle potentiaaliselle asiakkaalle.
Johanna Peltonen hoisi kaiken täsmällisesti, ripeästi ja luotettavasti. Neuvottelutaidot hallussa.
Kiinteistövälittäjän rauhallisuus ja kiireettömyys antoivat ammattimaisen kuvan
Minua osattiin neuvoa, millaisella myyntitavalla asuntoani kannattaa myydä. Valokuvaus oli erinomaista.
Asuntokauppa sujui ripeästi ja kaupat saatiin tehtyä hyvin. Itse tarjouskilpailu on kyllä ostajan kannalta todella piinaavaa. Olen kuitenkin tyytyväinen lopputulokseen. Välittäjä oli kyllä kohtalaisen hyvin yhteydessä sähköpostitse.
sujuva Yhteistyö kokonaisuudessaan. Johanna toimi tehokkaasti ja yhdessä sovitun tavoitteen mukaisesti
Kaikki. Meitä pidettiin hyvin informoituna myyntiprosessissa koko ajan. Aktiivisesti oli näyttöjä - sekä yleisiä, että yksityisiä. Tuntui, että meitä ja taloa ei oltu unohdettu.
Varsinainen myynti ja näytöt sekä niistä raportointi suvuivat todella tehokkaasti ja sujuvasti.
Ystävällinen palvelu, nopeat vastaukset sähköposteihin. Välittäjä (Johanna Peltonen) selvitti talon myyjältä nopeasti kaikki mieltämme askarruttaneet asiat.
Tehokas ja ystävällinen myynti!
Yksityisen esittelyn saaminen sekä kaupanteko. Tämänkin unelmatalomme löytyminen oli paljolti siitä kiinni, että välittäjänne lähetti viestillä talon linkin minulle ja kysyi, tuletteko katsomaan. Ei oltaisi välttämättä itse oltu tarpeeksi nopeita talon suhteen.
Kaikki sujui hyvin vaivattomasti.
Kauppa oli nopea ja saatu hinta hyvä
Hyvin sujui - osin oli varmaan kiirettä - kauppakirjat aika viime tipassa
Ammattitaitoinen ja alueen hyvin tunteva välittäjä.
Palaute aina näytön jälkeen on erittäin hyvä asia.
Esittelyt
Tärkeimmät asiat sukuivat hyvin: Asunto saatiin myyntiin nopeasti, kuvat olivat erittäin edustavia ja koti meni kaupaksi nopeasti 2,5 kuukaudessa.
Sopivan kohteen löytäminen.
Koetan olla kehumatta liikaa. Kiinteistömme oli hankala myytäväksi, mutta välittäjämme piti kaiken aikaa yllä positiivista ilmapiiriä keksien ja tarjoten tapoja mennä eteenpäin käypäisen ja tapaukseemme kykenevän ostajan löytämiseksi. Omat epäilymme oikealla tiellä pysymisestä hän torjui ponnekkaasti. Erityisesti hänellä oli realistinen käsitys sopivasta kauppahinnasta. Ehkä (omasta tunnostamme) keinottelevalta vaikuttavan ostajaehdokkaan hän mahdollisesti torjui. Aikataulullisesti tuskin olisimme voineet onnistua paremmin. Nyt yritetään auttaa ja vähintään toivotaan uuden omistajan pärjäävän talossansa.
Alueen tuntemus oli välittäjällä hyvin hallussa ja yleisesti ammattitaito kohdillaan.
Pankki -ja asiointitouhut.
Välittäjän/välittäjien asiantuntemus, positiivisuus ja ystävällinen käytös kaikin puolin. Pitkän kaavan näyttöaikataulu (eli kohteeseen sovittiin usea näyttö samalle päivälle, eikä suotta ripoiteltu joka päivälle yhtä tai kahta). Yhteydenpito hyväksyttyyn ostotarjoukseen asti.
Ystävällinen välittäjä.
Aikataulut
Sain tarvittavan information asuntoon ja kauppaan liittyen.
Myyjä oli aktiivinen ja ystävällinen.
Esittelyjä järjestettiin sujuvasti ja siinä vaiheessa meihin oltiin yhteydessä.
Sujuvat kaupat
Näytössä oli hienosti huomioitu vallitseva koronatilanne. Tarjouksen jättäminen oli selkeästi ohjeistettu ja tieto tarjouskilpailun lopputuloksesta tuli nopeasti.
Asiakirjojen toimitus.
Asiakirjat asunnonhankintaprosessissa tulivat nopeasti ja olivat selkeitä.
Näytön sopiminen
Välittäjä oli ystävällinen
Myyminen, myynti oli nopea toimenpide.
Kaupanteko oli välitysfirman kautta sujuvaa
/
alku sujui kaupan sopimiseen asti hyvin
Kaupat saatiin kaikesta huolimatta tehtyä.
Kauppa pystyttiin tehdä meidän pankissa.
Ei oikein mikään
Kaupat syntyi hyvällä hinnalla
välittäjä ei tiennyt mistään mitään
Välittäjän sai parhaiten kiinni puhelimitse.