Palautteet

Nopeat kaupat
Asuntonäyttöjen jälkeen raportoitiin aina hyvin montako ostajaehdokasta oli käynyt ja mitä olivat olleet asunnosta mieltä. Kaupat saatiin tehtyä nopeasti (kuukauden sisällä) ja varsinainen kaupanteko sujui myös hyvin. Erityiskiitokset välittäjällemme Minna Hyväriselle.
Yhteydenpito välittäjän kanssa sujui mutkattomasti. Välittäjä oli hyvin ystävällinen ja asiantunteva, kävi hyvin läpi kaikki vaihtoehdot ja kuunteli asiakasta.
Kiinteistövälittäjä hoiti asian todella hyvin. Ei tarvinnut miettiä, että tuleeko homma hoidetuksi ja saakohan tämän tehtyä.
Kaikki sujui hyvin! Välittäjämme oli Minna Hyvärinen, ja yhteistyö hänen kanssaan sujui loistavasti. Hän on ammattitaitoinen ja miellyttävä, ja hänen puoleensa saattoi kääntyä missä tahansa talokauppa-asiassa. Yhteydenpito ja kommunikointi olivat sujuvia hänen kanssaan. Saimme häneltä myös tukea, kun talomme kuntotarkastuksessa ilmeni odottamattomia asioita. Hän valoi meihin uskoa erityisesti silloin, kun ensimmäinen ostajaehdokas vetäytyi kaupanteosta. Ihailemme sitä valtavaa työmäärää, minkä hän teki talomme myynnin vuoksi. Minna myös kuunteli tarkasti toiveitamme ja löysi meille uuden, unelmiemme kodin. Hän tarjosi sitä meille ensimmäisenä. Uskalsimme asettua hetkeksi "kahden asunnon loukkuun", kun Minna vakuutti, että talo kyllä saadaan myytyä. Lämmin kiitos Sinulle, Minna!
Koko prosessi!
Koko prosessi oli todella sujuva ja välittäjä erittäin ammattitaitoinen. Sai toimitettua jopa asunnon uudet avaimet meille USA:an.
kaikki sujui hyvin
Se, että teiltä järjestyi myös kielitaitoinen asunnonvälittäjä. Itse emme olisi osanneet tehdä kauppaa muulla kuin suomen kielellä.
Koko prosessi toimi hyvin. Välittäjään sai yhteyden mukavasti.
Yhteydenpito ja tiedotus oli koko prosessin ajan hyvin toimivaa, ajankohtaista ja ystävällistä. Asiat sujuivat nopesti ja meidän näkökulmasta vaivattomasti. Minna on ihanan aurinkoinen persoona, jonka kanssa on hyvin helppo tehdä yhteistyötä. Olemme olleet Minnan kanssa yhteistyössä jo 4 kodin kaupassa, ja meille oli todellinen ilo kun juuri Minna pääsi myös toiseen muuttoprosesiimme pyynnöstämme avuksi. Minna kannusti meitä hyvin rohkeaan liikkeeseen uuden kotimme suhteen. Arvostamme tällaista palvelua, jonka lopputuloksena on unelmien koti. Suosittelemme Minna suurella sydämellä.
Minna was ready to help and solve the issues and necessities.
Ostimme Sp-kodin kautta kodin sekä myimme omamme. Myyjä piti meidät jatkuvasti ajantasalla sekä saimme koko prosessin ajan hyvää palvelua. Hyvä maku jäi suuhun! Kiitos Minnalle :)
Kommunikointi, välittäjän sai nopeasti kiinni, ystävällinen välittäjä josta sai heti luotettavan vaikutelman.
Nopeat kaupat, ystävällinen ja asiantunteva palvelu
Koko prosessi.
Miellyttävää yhteistyötä,asiallinen ja asiantunteva välittäjä.Eikä liian päälletunkeva ja kaikkitietävä!
Sekä myynnin että ostamisen suhteen kaikki sujui nopeasti ja sujuvasti.
Todella ystävällisiä ja ammattitaitoisia välittäjiä, heidän kanssaan tiesi, että asunnon myynti on hyvissä käsissä.
Välittäjä oli todella nopea vastaamaan ja sopimaan tapaamiset.. Ennakoimattomat tilanteet selvitettiin myös hyvin ja joustovaraa löytyi!
Kaupat
Talon esittely sujui välittäjältä hyvin.