Kokemuksia Sp-Koti-kiinteistönvälitys Tampereen Aulasta

Kaikki sujui erittäin hyvin! Pankin, Op, kanssa oli ongelmia osakekirjan toimittamisessa mutta senkin asian välittäjä työsti hienosti!
Omakotitalon esittely oli ammattitaitoista ja ystävällistä. Yhteydenpito ok. Sekä kaupanteko sujui jouheasti.
Toni suhonen
Ammattitaitoinen, jämpti ja miellyttävä välittävä. Olimme hyvin tietoisia, miten asiat etenee myynnin suhteen ja saimme paljon tietoa asuntokauppaan liittyvistä asioista. Harvoin pääsee asioimaan näin hyvin työhönsä sitoutuneen ammattilaisen kanssa!
Erinomainen aktiivisuus ja yhteispeli kaiken kaikkiaan. Myös taustatyöt tarvittavien dokumenttien kanssa menivät erinomaisesti.
Välittäjä oli aktiivinen ja itsevarma.
Kaikki kohtaaminen.
Nopeat kaupat
Nopea myynnin aloitus ,hyvät kuvat kohteesta.Hyvä yhteydenpito ostajiin.
My negotiations over purchasing a plot in Kangasala started with an email contact with Johanna Peltonen, but since she was on vacation, Johanna Matikainen responded. Johanna M. is very hardworking, answering my inquiries even during evening and weekend. She did her best to answer my questions and concerns and make this deal happen. Then, after Johanna Peltonen's arrival, I had a meeting with her. Right from the beginning, I found her extremely professional in her job; someone who is kind, caring and supportive and wants to use all opportunities positively to reach agreements; someone who is warm, friendly and well-dressed; someone who has a great information about this business and has a high skill to clarify and answer questions. Anyway, it was a great experience to know her, and I hope I can have more deals with SP-Koti in the future.
Alusta alkaen kaikki sujui hyvin. Välittäjät ystävällisiä ja helposti lähestyttäviä. Kaikki näytöt sujui paremmin kuin hyvin. Syynä oli ensimmäisenä hyvät valokuvat. Välittäjä piti hyvin yhteyttä, ei tarvinnut odotella, että missä mennään. Kuukaudessa talokaupat hoidettu, HIENO HOMMA.
Asuntonäyttöjen jälkeen raportoitiin aina hyvin montako ostajaehdokasta oli käynyt ja mitä olivat olleet asunnosta mieltä. Kaupat saatiin tehtyä nopeasti (kuukauden sisällä) ja varsinainen kaupanteko sujui myös hyvin. Erityiskiitokset välittäjällemme Minna Hyväriselle.
Kaikki sujui loistavasti! Voin suositella.
Kaikki meni todella kivasti ja asuntokin meni todella nopeasti kaupaksi. Välittäjä oli todella mukava ja ammattitaitoinen
Yhteydenpito
Koko prosessi, kuvaus, näytöt, yhteydenpidot ja kaupat
Kanssakäyminen
Asuntomme oli ensin toisella välittäjällä noin 1,5 vuotta ja kun vaihdoimme välittäjää, heti rupesi tapahtumaan - kaikilla näytöillä kävi väkeä ja kaupoille päästiin jo neljässä kuukaudessa vaikka kyseessä on haja-asutusalue. SP-Kodin välittäjä piti meidät hyvin ajan tasalla kaikesta ja olimme erittäin tyytyväisiä lopputulokseen.
Yhteydenpito välittäjän kanssa sujui mutkattomasti. Välittäjä oli hyvin ystävällinen ja asiantunteva, kävi hyvin läpi kaikki vaihtoehdot ja kuunteli asiakasta.
Ei mitään valittamista mistään vaiheesta.
Kaikki asunnon kauppoihin liittyvät asiat sujuivat jouheasti ja ammattitaitoisesti.
Kauppoihin liittyvät asiat sujuivat jouheasti ja ammattimaisesti alusta loppuun.
Koko kauppa sujui hyvin.
Kokonaisuus oli mielestäni erinomainen!
Koko myyntitapahtuma sujui mallikkaasti kaikilta osin.
Kaikki. Palvelu ja suhtautuminen oli reilua ja lähimmäistä arvostavaa. Kauppakin toteutui nopeasti.
Yhteydenpito oli erittäin tehokasta. Jos en saanut välittäjää heti soittamalla kiinni, hän lähetti kohteliaasti viestin "soitan teille hetken kuluttua" ja niin hän myös soitti. Tarjousten välittäminen ostajan ja myyjän välillä oli nopeaa. Itselläni oli kiire aikataulu saada kauppakirja allekirjoitettua kesäkuun aikana ja näin myös tapahtui. Iso kiitos Petri Siiralle.
Vaivaton kaupanteko
Niina Nurminen laati laadukkaan ilmoituksen osakkeestani 22.05.Kauppakirja allekirjoitettiin 29.06.2018.Olen kiitollinen ja iloinen Niinan osoittamasta halusta ja omistautumisesta myynnin onnistumiseen.Mielelläni suosittelen osakake/kiinteistö kaupoissa Sp-Koti/Niina Nurminen.Kaikki sujui hyvin.
Ystävällinen ja tehokas välittäjä.
Kaikki, mitä sovittiin, piti! Aikataulut etenkin sovittuine aikoineen, ARVOSTAN!
Ystävällisyys ja palvelualttius. Erityiskiitos Sanna Tuovilalle. Ostamamme kohde ei ollut Sannan oma, joten alkuun joitain epäselvyyksiä oli. Sanna kuitenkin hetimiten selvitti vastaukset kysymyksiimme. Sanna oli aina saatavilla kun lisäkysymyksiä juolahti mieleen ja hoiti tarjouskaupan todella ammattitaitoisesti. Sekä ostajan, että myyjän toiveita kunnioittaen.
Markkinointi oli hyvää ja palvelu joustavaa. Tarjous saatiin ja kaupat tehtiin heinäkuussa, jolloin lähes kaikki ovat lomalla, mutta siitäkin huolimatta kaikki aikataulut saatiin osumaan niin pankin kuin kuntokartoittajan kanssa. Välittäjän toiminta herätti luottamusta molemmissa osapuolissa. Ostaja löytyi kolmessa viikossa myynti-ilmoituksen julkaisusta.
Kaikki sujui loistavasti
Näytöt ja yhteydenpito
Myyjän ammattitaito ja kohteen tuntemus
Asialle omistautunut välittäjä
Antinmaa taisteli puolestamme hyvin monessa ongelmatilanteessa kauppojen teon aikana ja myötävaikutti paljon siihen, että kaupat lopulta saatiin tehtyä. Suositteluni osaavaa kiinteistövälittäjää kohtaan, jolla on kyky myydä myös vaikeampia kohteita kuin yksiöitä kaupungin keskustassa.
Myynti
Kiinteistövälittäjä hoiti asian todella hyvin. Ei tarvinnut miettiä, että tuleeko homma hoidetuksi ja saakohan tämän tehtyä.
Kari tekee työtä sydämellään. Asiakkaasta huolehtiminen 10 ++++, Useita asuntokauppoja viime vuosina tehneenä 2 myyjää jääneet mieleen Kari toinen heistä Tekee mitä lupaa Saavutettavissa aina puhelimella
Sp-Kodin kautta ensimmäinen oman asuntoni myynti sujui onnistuneesti. Luottamussuhde välittäjään syntyi heti ja pystyin antamaan asuntoni myyntiin liittyvän vastuun täysin ammattilaiselle. Erityisen hyvin sujui asiakaspalvelu, ei tarvinnut itse stressata asunnon myyntikuvauksesta tai asiankirjojen oikeellisuudesta, sillä Sp-Kodit huolehtivat näistä puolestani. Kiitos Sp-Kodeille laadukkaasta asunnonvälityspalvelusta.
Puhelimella sai helposti kiinni. Ainut välittäjä (kokemusta useammasta firmasta) joka soitti aina takas ja vastasi aina viesteihin. Viimesen päälle asiakaspalvelija ja erinomainen työssään!
Aikataulutus, joustavuus, kaikki mitä luvattiin
Välittäjä Petri Siira ei hössöttänyt ja piti sanansa.
Kaikki luvattu ja sovittu piti aikatauluineen kaikkineen!
AIKATAULU JA INFORMAATIO
Välittäjä oli hyvin kärsivällinen, koska olimme ensimmäistä kertaa myyjän roolissa asuntokaupoissa. Tyhmiä kysymyksiä tuli esitettyä enemmän ja vähemmän, on hyvä että joku osaa asiat selittää niin että yksinkertainenkin ihminen sen ymmärtää :) Oli myöskin positiivista huomata että oma tajuntamme myyntihinnan suhteen oli jo alusta asti miltei kohdallaan, vaikkakin melko ylimmästä ääripäästä liikkeelle lähdettiinkin.
Täydellinen suoritus!
Esittely.järjestelyt
Koko prosessi toimi 💯% ihanasti. Paras välittäjä mihin oon törmännyt.
Yhteydenpito sujui hyvin ja nopeasti, myös asunnon näytöt oli sujuvia, sekä joustavia. Välittäjä Sanna Tuovila oli todella aktiivinen myynnin ja näyttöjen suhteen, koska kerroimme muutollamme ja talomme myynnillä olevan hieman kiire. Yleensäkin kaikki sujui mielestäni todella sujuvasti ja mallikkaasti alusta loppuun. Asunnon myynnin ja välityspalkkion eteen tehtiin todellakin töitä.
nope kauppa
Koko myyntiprosessi sujui erityisen hyvin ja luottavaisin mielin. Välittäjä oli hyvin ammattitaitoinen ja avulias. Häneltä saimme apua vielä oman talon kauppojen jälkeenkin, kun uuden kohteen oston kanssa oli ongelmia. Hän pelasti meidät kiperästä tilanteesta, kun saimme luotettavaa infoa miten toimia. Ja tiesi, että hänelle voi aina soittaa ja saada luotettavan vastauksen. Olemme hyvin iloisia ja onnellisia saamastamme palvelusta! Jatkakaan samalla tavalla! Ja voimme todella lämpimästi suositella Toni Suhosta välittäjäksi kenelle tahansa!
Välittäjä oli ammattitaitoinen joten kaikki sujui hyvin.
Nopea kauppa
Asianmukainen palvelu. Kemiat kohtaisivat erittäinhyvin.
Kaikki.
Välittäjä oli asiantunteva ja oli erinomaisen hyvin tavoitettavissa. Vastasi kysymyksiin ja selvitti asioita.
Erittäin ammattitaitoinen välittäjä. Nopea myynti. Haluttu hinta ilman turhia ehostuksia. Kiitokset Tonille!
Koko prosessi sujui tehokkaasti ja nopeasti. Välittäjä ymmärsi kohteen, miten se myydään ja kaikelta turhalta vältyttiin. Yhteydenpito oli sujuvaa ja kaupat tehtiin nopeasti!
Tarjousneuvottelut. Välittäjä oli hyvin asiantunteva ja herätti luottamusta. Kaikki sujui kuten sovittiin ja kotimme myytiin nopeasti! Suosittelen ehdottomasti sp-kotia jatkossakin.
Kaikki sujui todella hyvin
Kokonaisuus oli todella hyvä! Välittäjänämme toimi Sanna Tuovila, joka hoiti osansa hienosti. Sanna hoiti yhteydenpidon puolin ja toisin erittäin tiiviisti ja oli näyttöjen suhteen aktiivinen ja ahkera. Kokonaisuudessaan koko prosessi sujui Sannan ansiosta vaivattomasti ja nopeasti.
Hienosti sujui kaikki! Ammattimaista ja ystävällistä palvelua. Iso suositus Niinalle!
Yhteistyö välittäjän kanssa
Myyjä oli ammattitaitoinen, antoi ostajille aikaa, kyseli tilannetta sopivin välein, järjesti näytöt nopeasti, hoiti kaupat loistavasti ja vastasi nopeasti kysymyksiin. Kaikin puolin erittäin hyvä kokemus.😊
Kaikii sujui paremmin kuin hyvin. Kari Viitala tiesi alusta asti oikean arvon ja myi kämpän alle kahdessa viikossa ennen ensinäyttöä isommalla hinnalla mitä alussa kuvittelimme edes saavan.
Alusta alkaen välittäjän tekemisestä paistoi ammattimaisuus ja kokemus. Siihen lisänä aito asiakaspalveluluonteinen ja huumorintajuinen asenne ja kellonajasta riippumaton yhteydenpito. Jos matkalle tuli pienikin epäselvyys, välittäjä selvitti ja huolehti asian nopeasti.
"Viimeisen päälle" kaikki sujui, kuin oli suunniteltu. Kiitos Niina. Terkuin Ari Antinmaa
Välittäjä hoiti myyjän ja ostajan välillä asian nopeasti, hienosti ja mallikkaasti.
Erityisen hyvin sujui yhteydenpito, rento fiilis toiminnassa ja todella ammattitaitoisesti hoidettu kaupat. Sen lisäksi että möitte vanhan niin löysitte uudenkin kodin :)
Huippu välittäjä !
Kommunikaatio toimi hyvin ja kaikki mistä sovittiin piti.
Kaikki
Myyjän kanssa kommunikointi ja asioiden nopea selvittäminen.
Kiinteistövälittäjä avoin ja suorasanainen. Luontevaa yhteistyötä.
Kaikki
Välittäjä oli äärettömän mukava ja yhteydenpito oli helppoa, sujuvaa ja mutkatonta. Kaikki vastaukset saatiin nopeasti ja tehokkaasti. Terkkuja Arille! :)
Kaikki meni oikein hyvin
Kaupan nopea syntyminen.
Kaikki sujui hyvin ja olemme erittäin tyytyväisiä
Kaikki hoitui hyvin ja kysymyksiin vastattiin ja neuvottiin ensiasunnon ostajaa.
Kaikki hyvin.
Kiinteistövälittäjä oli ystävällinen, vastaus tuli nopeasti, selvät ohjeet siitä miten edettään.
koko toimitus sujui hyvin
koko homma meni hyvin
Kaikki sujui nopeasti.
Välittäjän aktiivisuus, halu myydä asunto
Kommunikaatio niin puhelimitse kun sähköpostilla.
koko prosessi
Nopeaa, tehokasta, helppoa asiakkaalle
kaikki
kaikki
Näyttöjä riittävästi. Erittäin hyvät kuvat talosta. Välittäjä osasi asiansa
Arviointikäynti oli huolellinen ja hinta-arvio täysin paikkansa pitävä.
Koko operaatio alusta loppuun. Jokisen elina neuvoi ottamaan petri siiraan yhteyttä ja asunto myytiin nopealla aikataululla hinnalla minkä halusin ilman ongelmia
Oli hyvin esitelty ja luotettavat palvelut
Esittelyt., kommunikointi
Nopeus ja luottamus
Suhosen Tonin kanssa kaikki luisti erityisen hyvin.
Kokonaisuus : alkujärjestelyistä,stailauksesta , kuvauksesta ja esittelystä 10+ pistettä. Erinomainen näkemys kohteesta,hinta-arvio osui kerralla oikeaan. Erika Pohjola loistava asuntovälittäjä,suurkiitos hänelle.
Erika Pohjola on erityisen miellyttävä ja asiantunteva välittäjä. Iso KIITOS ERIKALLE!!!!
Mutkatonta asiointia .
Petri Siira on ihan huipputyyppi - lisää samanlaisia
Kaikki sujui hyvin! Välittäjämme oli Minna Hyvärinen, ja yhteistyö hänen kanssaan sujui loistavasti. Hän on ammattitaitoinen ja miellyttävä, ja hänen puoleensa saattoi kääntyä missä tahansa talokauppa-asiassa. Yhteydenpito ja kommunikointi olivat sujuvia hänen kanssaan. Saimme häneltä myös tukea, kun talomme kuntotarkastuksessa ilmeni odottamattomia asioita. Hän valoi meihin uskoa erityisesti silloin, kun ensimmäinen ostajaehdokas vetäytyi kaupanteosta. Ihailemme sitä valtavaa työmäärää, minkä hän teki talomme myynnin vuoksi. Minna myös kuunteli tarkasti toiveitamme ja löysi meille uuden, unelmiemme kodin. Hän tarjosi sitä meille ensimmäisenä. Uskalsimme asettua hetkeksi "kahden asunnon loukkuun", kun Minna vakuutti, että talo kyllä saadaan myytyä. Lämmin kiitos Sinulle, Minna!
Yhteydenotto ja asioiden selvitys.
Koko prosessi!
Kauppojen teko, kiinteistövälittäjä Jani SP-kodista hoiti kaikki vaikeammatkin hommat käden käänteessä, S-luokan mies.
Myyjällä oli selkeä kuva asunnon hintaan positiivisesti vaikuttavista remonteista. Asunnosta saatu hinta oli todella hyvä verrattuna kilpaileviin välittäjiin, jotka kävivät arvioimassa asuntoa. Nopea kauppa.
Johanna on 1
Yhteydenpito, toiminta/aktiivisuus.
Yhteyden pito
Meidän kuuleminen.
Aikataulu piti ja hintatavoitteet saavutettiin sekä ostossa että myynnissä'
Aikataulu piti. Hintatavoitteet saavutettiin seka myynnissä että ostossa.
Palautteeni koskee vain Erika Pohjolaa välittäjänä. Erikan kanssa kaikki sujui erittäin hyvin alusta loppuun asti mm. yhteydenpito, rauhallinen ja ammattimainen ote asioiden hoidossa ja ennen kauppoja saatu yksityiskohtainen muistilista ja ohjeistus itse kaupantekoa varten. Meillä on kokemusta useista eri välittäjistä kymmenien vuosien ajalta ja Erika on paras välittäjä, jonka kanssa olemme olleet tekemisissä!
koko prosessi
Keskinäinen kemia toimi loistavasti välittäjän kanssa
Aikataulu piti ja hintatavoitteet saavutettiin.
Sekä aikataulu että hintatavoitteet pitivät,
Erittäin mukava välittäjä. Otti kaikki toiveeni huomioon ja hoiti homman maaliin osaavasti ja helposti.
Aikataulut pitivät. Asiointi välittäjän kanssa oli rentoa ja asiallista
Tiesimme heti Janin nähtyämme, että juuri hän tulee myymään asuntomme. Hänestä huokui ammattitaito, aitous ja ystävällisyys. Kaikki sujui oikein kätevästi, kuvat olivat upeat ja ilmoitus houkutteleva. Hänet sai aina kiinni puhelimella. Vaikka kohde ei ollutkaan helpoimmasta päästä niin asunto oli myyty kolmessa viikossa, toisen yksityisesittelyn jälkeen. Suosittelen!
Jani oli hyvin tavoitettavissa puhelimella myös viikonloppuisin. Hinta-arvio oli realistinen ja hän onnistui saavuttamaan sen. Ei lupaillut liikoja, ja hoisi homman aikataulussa. Vahva suositus
Välittäjä oli aktiivinen, mukava ja sai aikaiseksi hyvät kaupat kohtuullisella palkkiolla
Yhteydenotto ja ystävällisyys. Asiat myös hoitui nopeasti kiinteistövälittäjän ansiosta
Kaupan etenemisen tiedoitus
Pääosin kaikki
Kaikki sujui hyvin.
yhteyden pito välittäjän /myyjän välillä mukava asioida välittäjän kanssa joka todella teki työtä innostuneena,oikealla asenteella ja halulla myydä välittäjän positiivinen asenne osaa kuunnella myyjääkin erittäin pätevä välittäjä on omalla alallaan löytyy asennetta ja yritystä oli ilo asioida henkilön kanssa
Yhteydenpito oli hyvää ja asiat hoituivat sujuvasti!
Välittäjä oli ystävällinen, helposti lähestyttävä ja hän vastasi kysymyksiin, viesteihin ja soittoihin erittäin hyvin.
Asiantunteva, kiireetön ja luotettavantuntuinen kiinteistövälittäjä. Antoi katsoa rauhassa, ei tuputtanut mutta oli avuliaasti tilanteessa läsnä.
Välittäjä Tuomas Telemäki äärettömän ystävällinen, jalat maassa oleva ja sitoutunut työhönsä. Helposti lähestyttävä ja valloittava. Persoona täysi kymppi. Hänen kanssaan oli helppo työskennellä, jos ”firmaa” vaihtaisi ja tarvitsisin välittäjää, niin hänet ottaisin. Olen suositellut häntä myös muillekin. Tuomas on kyky😊
Kun myyjä vaihtui, kaikki sujui erinomaisesti.
Todella ammattitaitoinen ja tehokas välittäjä!
Asunnon myynti oli todella vaivatonta meille, Johanna hoiti homman aivan mahtavasti. Myös asunnon kuvat olivat todella hienoja, ne varmasti vaikuttivat myynnin nopeuteen.
Koko Prosessi oli helppoa ja mutkatonta
Myyntikuvat olivat hyvät, välittäjä oli aktiivinen ja hoiti myynnin ja myös valmistelut erittäin hyvin ja piti hyvin ajantasalla. Olen oikein tyytyväinen. Palkkio oli myös kohtuullinen.
Toni hoiti myynnin sujuvasti, ammattitaitoisesti, rennolla otteella. Hän piti koko ajan meidät ajan tasalla missä mennään. Ensimmäinen yksityisnäyttö hoidettiin onnistumaan yhdessä Tonin kanssa 1,5 tunnin päähän kun ilmoitus oli tullut nettiin! 😁 Suosittelen!
Kaikki todella mukava välittäjä ja se pakko kauppaaminen mitä todella monella on niin tässä sitä ei ollut vaan rentous ja aitous
Talon myynti sujui helposti ilman useita näyttöjä
Kaikki sujui erittäin hyvin ja nopeasti.
Kaikki sujui erittäin hyvin
Yhteyden pito
Kaikki sujui erittäin mutkattomasti. Olin osallisena asuntokaupassa jossa jouduimme selvittelemään vaikka mitä asioita ja välittäjän Erika Pohjola oli ihan super hyvä...
Kaikki sujui todella hyvin
Kokonaisuudessa asian hoito sujui hienosti
Kaikki! Asenne kohdallaan
Kaikki meni hyviin
Kaikki, sain aina tiedon missä mennään.
Yhteydenpito.
Kun oman talon myyntiprosessi oli edennyt jo tarjousvaiheeseen, uuden etsintä sai vauhtia. Meille esiteltiin useita vaihtoehtoja ja hienoa oli, että monesti saatiin samalle päivälle useampi näyttö peräkkäin järjestymään. Tuntui, että meistä pidettiin hyvää huolta ja toiveitamme kuunneltiin.
Johanna oli erittin pirteä ja ammattitaitoinen. Hänen kanssaan asioidessa tuli olo että kokoajan tiesi missä mentiin ja sain kaikkiin kysymyksiini nopeasti vastaukset häneltä. Käytän varmasti hänen palveluksiaan jatkossakin kun kodinvaihto on ajankohtaista! :)
Koko homma
Yhteydenpito välittäjän kanssa
Kaikki sujui hyvin, ensimmäinen asuntokauppa, joten aika tietämätön mistään olin itse. Mukava ja helppo oli asioida :)
Aikataulutus kiireen keskellä. Sovitut tapaamiset sujuivat nopeasti ja mutkattomasti.
Kaikki
Yhteydenpito välittäjään ja näytöistä sopiminen ym. Välittäjä ajatteli myyjän parasta.
kaikki
Kaikki tapahtui helposti. Asiantuntevaa henkilökuntaa. Ystävällistä palvelua.
Kaikki sujui erinomaisesti ja joustavasti. Kohteemme saatiin nopeasti myyntiin, kuvat ja myynti-ilmoitus olivat todella hyvät ja kohde menikin heti kaupaksi. Suosittelemme kyllä lämpimästi!
Kaikkiin kysymyksiin sai nopeasti vastauksen ja välittäjä oli tavattavissa kun tarvitsi. Ammattimaisuus, asiantuntijuus välittyi hänestä. Realistinen arvio ja kuvaus kohteesta.
Riita hellgrenin kanssa oli todella mukavaa ja helppoa asioida. Myöskin mahtavalla asenteella varustettu välittäjä.
Kaikkeen aika tyytyväinen 😊
Ystävällinen palvelu ja asiantunteva työ
Kaikki---
Koko prosessi oli todella sujuva ja välittäjä erittäin ammattitaitoinen. Sai toimitettua jopa asunnon uudet avaimet meille USA:an.
Myyjä on asiansa osaava ja tehokas. Kaikki sujui hyvin
Kokonaisuus. Toimeksiannosta johtaneeseen kauppaan vajaassa viikossa.
Kaikki sujui kuten suunniteltiin!
Se että myyntiin laitettu asunto meni kaupaksi 5-6 päivässä ja uusi asunto löytyi samanaikaisesti. KIITOS!
Silja on ihan 5/5 asiakaspalvelija. Aina tavoitettavissa, auttamassa ja hoitamassa. Varmisti, että kaikki on kunnossa kaupantekoon, ei tullut ikäviä yllätyksiä.
Nopeaa ja hyvää toimintaa.
Välittäjä oli todella rento! Hänen kanssa oli todella helppo kommunikoida.
Välittäjän rohkea hinnanasetanta oli oikea ratkaisu ja pääsimme korkeampaan myyntihintaan mitä itse olimme etukäteen ajatelleet. Välittäjä oli hyvin tavoitettavissa ja yksityisnäytöt järjestyivät nopealla aikataululla.
Palvelu oli joustavaa ja asiantuntevaa. Kohde esittelyyn ja aisoihin oli perehdytty hyvin.
Koko myyntiprojekti.
Kaiken kaikkiaan kaikki meni hyvin
Markkinointi ja asunnon esittely kuvat esitteessä hyvät vastasivat todellista välittäjä todella aktiivinen Vilmalle 10 pistettä
Kaikki työ hoidettiin asianmukaisesti ja ammattitaidolla. Apua saatiin, kun sitä kysyttiin. Asian päällä oltiin koko prosessin ajan ja asioista myös oltiin aidosti kiinnostuneita.
Ystävällinen ja ammattilainen
Yhteydenpito ja tiedottaminen. Palvelu kokonaisuudessaan sujuvaa ja hienosti hoidettua. Olemme tyytyväisiä niin entisen talon myyntiin, sekä uuden asunnon etsintään. Kumpikin saatiin hoidettua ennätysajassa maaliin ja löysimme uuden hienon kodin nopeasti välityksen kautta.
Kohteen hinnoittelu oli realistinen,sekä myyjää että ostajaa kohtaan. Lopullinen hinta muodostui suht koht nopeasti. Välittäjä oli sopivasti aktiivinen.
Kaikki sujui loistavasti ja asikas pidettiin hyvin tilanteen tasalla koko ajan.
Yhteydenpito.
Esittelyt, ja tiedonsaannin.
Erika Pohjola hoiti asiat nopeasti ja sujuvasti. Saimme myös vinkkejä sisustukseen, kiitos Erikalle!
Nopeus
Yksityisen ja ensimmäisen näytön järjestäminen.
kaikki alusta loppuun
Kaikki sujui hyvin. :)
Pikanen myynti
Tommi Gustafssonin kanssa kaikki meni todella vaivattomasti. Tommi oli erittäin pätevä ja asiallinen. Suosittelen!
Kokonaisuus hoidettu LOISTAVASTI !!!! Palvelu pelasi ja toimittiin erittäin laadukkaasti.
Kiinteistövälittäjä Ari Finnilä hoiti todella hyvin työnsä.Hän selvitti asuntokauppaan liittyvät asiat alusta loppuun saakka.Jos minulle oli jokin asia epäselvä,hän kyllä selvitti asian minulle. Minulla oli turvallinen tunne koko ajan asuntokaupan suhteen,myynnin ja oston.
kaikki sujui hyvin
Viestintä ostajalle sujui loistavasti!
Kokonaisvaltaisesti kiitettävästi. Minua pidettiin tietoisena missä mennään ja mitä tehdään. Todella ihana välittäjä joka myös välitti asiakkaastaan.
Erittäin asiallinen ja mukava välittäjä. Suosittelen.
Kaikki. Sähköinen asuntokauppa oli helppo.
Valokuvat olivat tosi hyviä, järjestelyt toimivat loistavasti samoin näytöt.
Kokonaisuus sujui mallikkaasti.
Piti hyvin ajantasalla
Kaikki sujui hyvin. Esittely onnistui heti seuraavana päivänä ja kaupan teko sujui nopeasti. Ystävällinen välittäjä.
Kohteen nettiesittely toteutettiin loistavasti.
Asiointi oli vaivatonta ja välittäjä oli aktiivisesti yhteydessä koko kaupanteon ajan.
Se, että teiltä järjestyi myös kielitaitoinen asunnonvälittäjä. Itse emme olisi osanneet tehdä kauppaa muulla kuin suomen kielellä.
Meidän välittäjä oli todella aktiivinen. Hyvä puhe yhteys ja piti meidät ajantasalla hyvin. Puheluista sekä yheydenotoissa tuli meille todella lämmin henkinen vastaanotto. Meidän toiveita kuunneltiin. Meillä oli itsellä jokseenkin hankalat talokaupat, ja me ensi asunnon ostajia, niin välittäjä oli hyvin tukena sekä ymmärsi asiat. Sekä mikä ihaninta, viimeisenä tuli onnittelut viestillä uudesta kodista ! Ei voi kun suositella ! 😊
Yhteistyö kaikin puolin.
Kiinteistövälittäjämme Piia Rosvall oli aivan huippu. Mahtava ihmistuntija ja kärkäs myyjä.
Välittäjä on oikein tietoinen ja täysin luotettava
Yhteydenotto oli helppoa ja ellei kysymyksiin ollut heti vastausta, se hankittiin kuitenkin aina!
Asiakkaan kohtaaminen
Välittäjän ammattitaito, yhteydenpito, huippu valokuvat kodistamme
Hinta arvio, kuva esittely ja kaupan päättäminen
Hyvä asiakas palvelu
Vuorovaikutus
Näyttöjen sopiminen oli sujuvaa, samoin kaikki muu kommunikointi. Talokaupat eteni sujuvasti eikä tarvinnut itse miettiä, mitä seuraavaksi pitäisi tehdä kun asioista kerrottiin hyvin.
Kaikki sujui joustavasti.
Kaikki sujui paremmin kuin hyvin 😊 Erika vaan on ammattitaitoisin ja paras välittäjä kenen kanssa olen koskaan asioinut
Kaikki, nopea kauppa!
Hyvä, ystävällinen, ammattitaitoinen välittäjä sai kaiken sujumaan loistavasti, asiat etenivät hyvin eteenpäin ja kaupat syntyivät hyvällä aikataululla.
Silja vastasi kysymyksiini nopeasti sähköpostitse/puhelimitse, asia eteni hyvällä tahdilla. Kaupanteossa oli ystävällinen ja erittäin avulias iäkkäälle myyjälle
Hun Erna är bra trävligt och kan jobbet ingen negativ att säija
Voimme täysin luottaa siihen että välittäjä halusi löytää ostajan talollemme ja teki töitä sen eteen.
Yhteydenpito oli tiivistä ja kaikin puolin avuliasta. Välittäjä tuki ja auttoi kaikessa, sekä osasi vastata kaikkiin mietityttäneisiin asioihin. Palvelu oli ystävällistä ja saimme vastauksen kaikkiin tiedusteluihimme nopeasti.
Yhteistyö, nopeus, ammattitaito
Kiintestövälittäjä piti minut hyvin ajantasalla ja kaupat syntyivät nopeasti!
Todellinen ammattilainen! Pyyntihinta asunnollemme mietittiin yhdessä, ottaen huomioon kaikki siihen vaikuttavat asiat. Asuntokuvaus sovittiin ja Toni laittoi kotimme myyntiin. Tämän jälkeen ei meidän juuri muuta tarvinnut tehdä kuin hyväksyä loistotarjous ja ihmetellen iloita Alle kahdessa viikossa oli kaupat tehty! Pankkiinkaan ei tarvinnut kokoontua kun kauppa tehtiin sähköisesti. Vahva suositus meiltä.
Koko kaupan teko sujui niin hienosti
Koko prosessi toimi hyvin. Välittäjään sai yhteyden mukavasti.
Pystyi luottamaan siihen, että välittäjä tekee työnsä hyvin
oikea hinta-arvio,nopea myynti
Kaikki! Yhteyttä pidettiin lähes päivittäin ja kellonajasta riippumatta. Oli kiva pysyä ajantasalla tapahtumista. Kaikki sujui siis moitteetta ja ripeästi!☺️
Myyjä oli erittäin aktiivinen asunnon myynnin kanssa, Vaikkakin asunto oli hankalalla alueella myydä niin onnistui erittäin hyvin.
Minusta Erika Pohjola on erittäin ammattitaitoinen välittäjä käsittelemään ottamaan huomioon ja pitämään yhteyttä asiakkaaseen sekä hyvä taito viedä myyntiä/ostoa eteenpäin. Monet välittäjät tekevät virheen siinä että eivät ole tarpeeksi yhteydessä esim ostajaan jolloinka asiakas usein siirtyy toiseen kohteeseen yllä mainittu välittäjä on päinvastoin ottaa tarkasti kaiken huomioon 10/10 Erikalle 😊👍
Hyvää palvelua, asiat hoitui hienosti
Välittäjän (Sanna Tuovila) kanssa kaikki sujui loistavasti. Välittäjä oli ammattitaitoinen ja erittäin mukava. Oli aidosti kiinnostunut toimeksiannosta. Parasta tietysti oli se että talomme meni nopeasti kaupaksi sekä saimme toivomamme hinnan siitä.
Saimme ystävällistä ja asiantuntevaa palvelua. Aikataulut menivät nappiin ja välittäjään sai hyvin yhteyden aina kun oli jotain kysyttävää. Uuden kohteen etsinnässä toiveemme otettiin hyvin huomioon.
Nopea toiminta
Kaikki sujui mutkattomasti ja vaivattomasti.
Kaikki sujui hyvin.
Koko homma sujui hyvin,
Yhteydenpito ja joustavuus.
Kaikki
Välittäjän kanssa oli hyvin mukava asioida. Hänet sai hyvin kiinni sähköpostilla ja pystyi kysymään kaikista itseä mietityttävistä asioista.
Kommunikointi oli hyvää ja välittäjään sai helposti yhteyden.
Ei tarvinnut itse nähdä asian eteen vaivaa. Homma oli kokoajan Antinmaalla hallussa ja asiaa vietiin aktiivisesti eteenpäin. Kaupat tuli nopeasti ja järkevällä hinnalla.
Yhteydenpito.
Kuvat, video, välittäjän paneutuminen kiinteistön myyntiin. Todella nopea kauppa.
Erittäin mielyttävä asiallinen kaupanteko,
Nopeaa toimintaa
Kaikki sujui Piian kanssa todella sujuvasti ja miellyttävästi. Kiitos.
Kuvat ja asenne
Välittäjä vastasi kysymyksiin nopeasti.
Pia hoiti alusta pitäen hienosti yhteistyön ja kohteli molempia osapuolia tasavertaisesti ja Kunnioittaen.
Välittäjällä oli valmiit ostajaehdokkaat valmiina, tästä ISO PLUSSA! Kun myydään, niin myydään nopeasti ja kustannustehokkaasti.
Kaikki oli hyvin vaivatonta!
Kaikki sujui hienosti 🙂
Asunnon hinta oli järkevästi hinnoiteltu, ja välittäjä oli asiallinen ja ystävällinen.
Kaikki sujui todella mutkattomasti.
Vaikka olen toisessa maassa niin kauppa sujui etänä valtakirjalla oikein hyvin
Hänen kanssaan on tehty vuosien aikana yhteistyötä ja valitsemme ensin hänet eikä meitä oikeastaan kiinnosta missä yrityksessä hän on töissä. Joustavuus ja erinomainen asiakaspalvelu.
Kaikki alusta loppuun.
Kokonaisvaltainen asenne ja hoito
Ammattitaitoinen. Luotettava. Yhteistyö erittäin hyvä. Sujuvaa. Puheluihin vastattiin.jne.
Esittelijä Silja oli erittäin huippu, ja yhteistyö sujui hyvin. Samoin kuntokartoitus ja kaupanteko sujui hyvin ja oli hyvin järjestettynä.
Yhteydenpito, aina sai kiinni kun oli asiaa. Jennillä oli muutenkin tosi hyvä asenne ja mikä näkyi varsinkin viimeisen näytön kohdalla; Jenni sanoi että nyt tää leivotaan loppuun asti ja niinhän siinä sitten kävi.
Välittäjän ja pankin yhteistyö.
Asiointi oli alusta alkaen selkeää ja mutkatonta. Asunnolleni annettiin selkeä ja perusteltu myyntihinta, myyntiaika oli suhteellisen nopea ja tapahtumaketju kokonaisuudessaan jätti miellyttävän vaikutelman kiinteistävälittäjän/ kiinteistövälitysliikkeen toiminnasta.
Kiinteistön arvioinnista alkaen välittäjä hoiti asiantuntevasti, tarkasti, kiireettömästi ja ystävällisesti asiat. Menetimme vanhempamme puolen vuoden välein ja lapsuudenkoti myytiin, niin ajatuksemme eivät pysyneet aina koossa. Silloin välittäjä antoi neuvoja, että paperit kaupantekopäivänä olivat kunnossa, josta kodin menetyksestä ja ikävästä huolimatta päivästä jäi lämmin ja hyvä mieli.
Meillä oli erinomainen välittäjä, joka piti meidät hyvin ajantasalla. Välittäjä oli aina ostajaehdokkaiden yhteydenoton jälkeen valmiina näyttämään asuntoamme. Asuntomme myytiin nopeasti. Olemme erittäin tyytyväisiä välittäjäämme Piia Rosvalliin.
Nopea, asiallinen ja asiantuntija myynti. Ei alihintaan.
Hyvin organisoitu ja sujuvasti hoidettu
Toimeksianto sovittiin, ja sitten se hoitui maaliin
Yhteydenpito Siljan kanssa oli ripeää ja luontevaa. Hän selvitti ja selitti asiat hienosti.
Sosiaalinen kanssa käyminen.
Välittäjän kanssa kummunikointi oli todella hyvää ja asiallista, auttoi aina kun pyysi.
Kaikki
Kaikki sujui todella hyvin. Jenni oli todella ystävällinen ja asioiden hoitaminen oli rentoa, helppoa ja nopeaa
Helppoa, nopeaa ja ihanaa asiakaspalvelua. 6/5
Kommunikointi, tyhmiä kysymyksiä ei ollut. Tieto kulki hyvin ja asiantuntevasti. Nopea myynti ja kaupat.
Asiat etenivät niinkuin oli sovittu.Välittäjä oli mukava ja ammattitaitoinen.
Kaikki sujui loistavasti ja nopeasti 😊👍
Kaikki
Välittäjä piti koko ajan ajantasalla, miten myynti etenee ja miten on kiinnostusta asuntoon.
Esittely järjestyi viivytyksettä. Kohteen hinta oli arvioitu jäkevästi. Kaupanteko järjesty myös viivytyksettä ja meille sopivana aikana.
Ensi arvioinnista kaupan varmistumiseen toiminta oli 💯 %.Jennin ammattitaito ja asenne täyttyi yli odotusten. Hän oli helposti lähestyttävä joka merkkasi minulle paljon. Ruusut hänelle🌹Sp-Koti oikea valinta.👍
Joustavuus molemmin puolin.
Kaikki sujui kiitettävästi
Kaikki asioinnissa sujui hyvin
Välittäjä Pekka Strömin toiminta oli ammattitaitoista, tehokasts ja nopeaa.
Minna piti mielestäni todella hyvin esittelyjä ja oli kiinnostunut niitä järjestämään. Hänelle pystyi myös oikeastaan koska vaan soittaa tai laittaa viestiä ja häneltä sai aina hyvin neuvoja ja ohjeita.
Loppu hyvin kaikki hyvin💕
Ystävällistä palvelua.
Osaava välittäjä
Asioiden hoito tapahtui nopeasti ja asiantuntevasti. Välittäjän ohjeet ja neuvot ennen esittelyä olivat erinomaisia. Yleensäkin koko projekti toteutui paremmin kuin oli ennakkokäsityksissä.
Kaikki! Alusta lähtien toiminta erinomaista! Voin lämpimästi suositella kaikille! Kaikki sujui aikataulussa ja nopeasti! Kaikki mitä luvattiin toimi!
Nopea myynti, yhteyden pito, loistavat kuvat. Suuri kiitos sinulle Sanna!
koko prosessi oli ripeä ja myyntitapahtuma kaikin osin täyden kympin arvoinen
Kaikki
Välittäjän kanssa yhteydenpito on ollut helppoa ja minut on pidetty tosi hyvin ajan tasalla.
Kaikki sujui erinomaisesti! Myyntiin laitto oli helppo ja nopea prosessi, kuvat ja videot loistavia. Yhteistyömme Piian kanssa oli sujuvaa, miellyttävää ja meillä oli alusta asti selkeä usko, että hän hoitaa toimeksiannon nopeasti ja tavoitteiden mukaisesti. Olimme koko prosessin ajan hyvin ajan tasalla tilanteesta ja Piia oli kellonajasta riippumatta aina valmis keskustelemaan. Hän neuvoi meitä myös uuden talomme kauppojen suhteen vaikka se ei hänen toimeksiantoonsa kuulunutkaan. Kaikista tärkeintä oli tietysti erittäin nopeat kaupat vain muutaman päivän myynnin jälkeen ja vielä melkein tavoitehinnalla, vaikka asuntoa oli toisen kiinteistövälittäjän toimesta yritetty myydä jo kuukausia. Piia on aivan loistava, ammattitaitoinen, tehokas ja miellyttävä kiinteistövälittäjä. Varma valinta, suosittelemme ehdottomasti!
Joustava ja asiantunteva välittäjä!
Välittäjä informoi ja auttoi ostajaa erinomaisesti!
Yhteydenpito oli sujuvaa ja nopeaa.
Kaikki sujui vaivattomasti ja helposti. Sain kaikki viestit nopeasti ja asiallisesti.
Yhteydenpito ja tiedotus oli koko prosessin ajan hyvin toimivaa, ajankohtaista ja ystävällistä. Asiat sujuivat nopesti ja meidän näkökulmasta vaivattomasti. Minna on ihanan aurinkoinen persoona, jonka kanssa on hyvin helppo tehdä yhteistyötä. Olemme olleet Minnan kanssa yhteistyössä jo 4 kodin kaupassa, ja meille oli todellinen ilo kun juuri Minna pääsi myös toiseen muuttoprosesiimme pyynnöstämme avuksi. Minna kannusti meitä hyvin rohkeaan liikkeeseen uuden kotimme suhteen. Arvostamme tällaista palvelua, jonka lopputuloksena on unelmien koti. Suosittelemme Minna suurella sydämellä.
Koko prosessi näytöstä kaupantekoon sujui mallikkaasti. Viesteihin vastattiin nopeasti eikä meidän ostajana tarvinnut stressata turhia.
Välittäjä oli erinomaisesti tavoitettavissa ja vastasi nopeasti kaikkiin kysymyksiin. Tehokas toiminta ja hyvä fiilis 😊
Kaikki. Jenni on ihan pro <3 Ymmärsi kiireen asunnon myynnin kanssa ja pisti tuulemaan.
Erittäin hyvin!
Yhteydenpito
Jenni oli mukava ja selkeä.
Kaikki sujui todella loistavasti. Välittäjä tiesi hyvin minkälainen kohde oli myynnissä.
Kaikki
Ammatti palvelu. Ystävällinen henkilökunta osaavat hommansa alusta loppuun suosittelen.
Yhteistyö, joustavuus
Kiinteistövälittäjä Piia oli työnsä osaava, mukava ja helposti lähestyttävä ihminen.
Välittäjä oli ystävällinen ja asiantunteva, Olemme erittäin tyytyväisiä . Kaikki näytöt ym menivät sovitusti . Saimme vastaukset meitä askarruttaviin kysymyksiin ja välittäjä vastasi aina mahdollisimman pian viesteihin ja puheluihin. Kiitos😀
Kommunikaatio Sannan kanssa toimi hyvin ja pysyimme ajan tasalla koko ajan.
Erittäin hyvin
Kommunikointi on erinomaista.
Tuunaus kuvausta varten
Kaikki sujui kokonaisuudessaan hyvin. Kiitos.
Kaikki sujui hyvin.
Asunnon myynti ja asiakaspalvelu.Ari 10 mies.
Eihän tässä ehtinyt tekemään juuri mitään kun oma oli jo myyty ja uusi löydetty 😅
Homma toimi niin kuin pitääkin. Oikea asunto löytyi ja oma meni sukkelaan kaupaksi.
Olen erittäin tyytyväinen välittäjän avoimuuteen ja ammattimaisuuteen. Välittäjä kertoi asunnon myynnistä asioita, mitä itse en edes tajunnut kysyä. Iso kiitos Sp-Kodille asuntoni nopeasta välittämisestä uudelle omistajalle.
Kaikki. Välittäjä piti hyvin ajantasalla, vastaili tyhmiinkin kysymyksiin rehellisesti ja oli tavoitettavissa 24/7. Kaikki sujui hyvin ja välittäjä oli todella ystävällinen. Paras välittäjä tähän asti!
Asiat meni hyvin ammattilaisen toimesta.
Yhteistyö oli sujuvaa, avointa, ystävällistä ja asiallista.
Koko prosessi oli äärettömän nopeaa ja tapahtui elastisesti. Voisi luonnehtia, että kaikki kävi kuin tanssi. Välittäjä toimi koko ajan erinomaisesti ja hallitsi tilanteen hyvin pitäen sen tukevasti käsissään kaupan molempia osapuolia kunnioittaen.
Ihan kaikki, aktiivinen asenne, halukkuus oikeasti päästä lopputulokseen eli kauppoihin ja hoitaa niin myyjälle kuin ostajalle hyvä lopputulos. Asiat hoituivat ripeästi ja ammattitaitoisesti. Yhteydenpito oli ajantasaista ja aktiivista. Helppoa asiointia.
Piiaa parempaa välittäjää saa hakea! Hänen kanssaan asioiden hoito on alusta asti ollut mutkatonta ja Piia kohtaa ihmisen ihmisenä. Jos joskus myyn asuntoni tiedän ehdottomasti kelle soittaa :)
Asunnon nopea välittäminen.
Kaikki melkein
Aktiivinen välittäjä, joka tunsi alueen hyvin ja osasi kertoa myös ymäristöstä meille tärkeistä asioista. Oli iso etu, että hän asuu itse samalla seudulla, mutta varmasti hän tutustuu muidenkin myymiensä kohteiden alueisiin. Pirteä ja mukava, rento ja helposti lähestyttävä ihminen. Hän jaksoi olla kärsivällinen, vaikka kyseessä oli useamman talon ketju eli edellisen myynnin valmistumista piti odottaa.
Välittäjä oli koko ajan tavoitettavissa. Jos ilmeni kysymyksiä mihin välittäjä ei osannut vastata, hän otti välittömästi asiasta selvää. Mahtavaa asiakaspalvelua!
Kaikki sujui jouhevasti ja hyvässä hengessä. Välittäjä vastasi kaikkiin kysymyksiini kärsivällisesti ja selkeästi
Ari selitti asiat selkeästi tällaiselle ensikertalaiselle. Myynnin edetessä yhteyttä pidettiin hyvin. Hän myös ehdotti vaihtoehtoja myynnin jouduttamiseksi.
Kaikki, yhteyden pito, asioiminen, vuorovaikutus. Jos oli kysyttävää, sain aina vastauksen. Todella ihminen oikeassa työssä.
Kaikki
Kaikki meni sujuvasti.
Kaupat sujui oikein hyvin ja nopeasti
Välittäjä auttoi kaikissa asioissa missä apua kaipasimme, kellon ajasta riippumatta.
Kaupat tuli
Eka osa elämänmuutoksesta kunnossa! Asunto myyty pyyntihinnalla, kiitos siitä. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin; osa kerrallaan. Ystävällinen,osaava palvelu; osatekijät esim. kuvat onnistuneet.
Kaikki sujui hyvin
Kiinteistövälittäjää valitessa meile oli ratkaisevaa, että toinen kiinteistövälittäjä oli kirvesmiestaustainen. Välittäjien parityöskentely sujui erinomaisesti.
Kokonaisuus oli hyvä. Infot toimi suht hyvin
Olemme käyttäneet samaa välittäjää useasti. Hän on erinomainen ja joustava työssään.
Minna on helposti lähestyttävä ja mukava ihminen, sekä asiantunteva välittäjä. Kaikki sujui jouhevasti ja hän otti kivat kuvat asunnosta.
Asunnon näyttö järjestyi nopeasti yhteydenotosta.
Minna was ready to help and solve the issues and necessities.
Kommunikointi välittäjän kanssa oli vaivatonta.
Kaikki. Helppoa kanssakäymistä kaikin puolin. Erinomainen palvelu!
Välittäjä löysi nopeasti, itse asiassa hänellä oli valmiina täsmä ostaja
Asunnon ostaminen oli sujuvaa ja helppoa.
Välittäjä vaihtui lennosta ari otti hyvin kopin siitä
Kaikki
Myyjän asiantuntemus alueen markkinasta todella hyvä.
Välittäjän pitkäjänteisyys ja tilanteen haltuunotto. Myynti ei mennyt ihan ongelmitta talon kuntoon liittyen. Aikaa ja hermoja kului, mutta välittäjä jaksoi kärsivällisesti neuvoa, opastaa ja pitää yhteyttä kaikkiin jotta päästiin kaupoille asti. Olisi voinut heittää hanskat tiskiin kun ei tuollaisesta toiminnasta rahaa saa. Ammattitaitoista ja asiantuntevaa toimintaa. Iso kiitos<3
Kaikki sujui huvin
Myynti kävi nopeasti
Kaikki
Kaikki sujui oikein mallikkaasti.
Kommunikointi oli nopeaa, sähköposteihin sai heti vastauksen
Saatiin hyvä vuokralainen kohtuuajassa.
Kaikki taloni myyntiin liittyvät vaiheet sujuivat selkeästi ja nopeasti. Riitta oli erittäin ammattitaitoinen ja hänen innostuksensa kohteen myyntiin oli merkillepantavaa. Tämä innostus varmaan tarttui myös mahdollisiin asiakkaisiin. Sen verran paljon kiinnostusta oli kohteeseen. Luotin täysin hänen kykyynsä myydä kohde nopeasti.
Välittäjä hoiti prosessin ammattimaisesti ja ripeästi. Myös hieman out-of-the-box asia joka nousi esiin.
Väliaikatiedotus, helpot kaupat, itsellä oli koko ajan huoleton ja luottavainen olo
Ystävällinen ja asiantunteva palvelu
Asunto meni kaupaksi nopeasti, kaikkiin kysymyksiin sai vastauksen nopeasti ja selkeästi
Jenni P on rehellinen ja kertoo asiat suoraan ja ymmärrettävästi.
Koko prosessi oli oikein sujuva! Suosittelen Jenniä välittäjänä oikein mielelläni.
Kauppahetki sujui mukavissa merkeissä ja välittäjä oli helposti tavoitettavissa tarjousaikana. Asuntonäytössä hyvää oli mahdollisuus valita aika viikonlopulle.
Kaikki sujui hyvin.
Kaikki sujui erinomaisesti.
Kaupat syntyivät nopeasti
Kaikki, kommunikaatio, vastaukset ja näytön sai nopeasti. Kaikin puolin asunnonosto kävi todella hienosti. Ei voi kuin suositella Pohjolaa muillekkin.
Erittäin hyvin ! Tiedon asunnosta sai todella nopeasti ja vastaukset kysymyksiin sai heti ! Todella tyytyväinen palveluun ja erityisesti välittäjään Erika Pohjolaan
Kaikki sujui moiteettomasti. Erityisesti pidin tyhjän asunnon pienestä stailauksesta. Asunto meni todella nopeasti kaupaksi.
Kaikki sujui mainiosti , välittäjä piti meitä ajantasalla koko myynnin ajan.
Kaikki sujui hyvin.
Välittäjä (Jenni) on pitänyt ahkerasti yhteyttä ja hoitanut asioita eteenpäin. Häneen on myös ollut helppo olla yhteydessä ja kiireisestä aikataulusta huolimatta vastauksia ei ole tarvinnut odotella. Välittäjän tietämyksellä asunnosta ja sen myyjästä oli myös iso osuus tässä kaupassa.
Pidettiin tilanteen tasalla
Kaikki asiat sujuivat mallikkaasti, aikataulut pitivät ja etenkin palveluasenne oli kunnossa.
Kuvat olivat upeat, näyttöjä tuli tiheään tahtiin.
Silja myi asunnon nopeasti ja suurella asiantuntemuksella
Näytöt nappasi ja tiedotus kulki.
Asiallinen ja miellyttävä välittäjä. Yhteistyö kauppoja tehdessä sekä yhteistyö pankin ja välittäjän välillä sujuivat hyvin. Välittäjä vastasi yhteydenottoihin nopeasti ja asiat sujuivat helposti.
Kaupat tuli nopeasti ja kaikki sujui niinkuin piti
Kaikki. Aivan erinomaista palvelua!
Ostajana saimme koko ajan tietoa, että missä mennään. Lisäksi vaikka emme olleet se maksava osapuoli, niin saimme silti yhtä hyvää kohtelua.
kaikki
Nopeaa ja asiantuntevaa!
Kaupanteko oli helppoa ja vaivatonta. Silja hoiti asiat puolestamme hienosti.
Homma toimi kuten luvattiin. Hankalammatkin asiat sujuivat.
Kauppakirja tuli etukäteen hyväksyttäväksi joten kaupanteko sujui nopeasti. Hyvää palvelua välittäjältä koko ajan, Kiitos siitä.
Myyntihinnan arviointi -> todella lyhyt myyntiaika, yhteistyö ja yhteydenpito, käytännön järjestelyt, laadukkaat kuvat asunnosta ja ennen kaikkea ihana ja empaattinen välittäjä, joka kiireestään huolimatta tuntui aidosti olevan mukana asuntokaupoissa.
Palvelu oli ensiluokkaista. Meille vastattiin kaikkiin kysymyksiin heti ja asiallisesti. Kaupanteko tuntui turvalliselta ja me saimme ihanan kodin. :)
Palvelu oli hyvin ystävällistä ja henkilökohtaista. Välittäjä osasi asiansa hyvin ja yhteydenpito asiakkaan ja välittäjän välillä toimi kiitettävästi. Myös näytöt onnistuivat aina nopeasti asiakkaan toivomusten mukaisesti.
Nopeat ja sujuvat kaupat. Ammattitaitoinen ja ystävällinen välittäjä.
Kaikki , Jenni ammattitaitoinen. Heti ekasta puhelusta tuli tunne et kaikki menee niinkuin toivotaan.
Nopeaa ja sujuvaa toimintaa.
Tiedottaminen asunnoista ja rento yhteydenpito. Ensikertalaisena ostotoimeksiantoa käyttäessä vaikutti hyvältä palvelulta.
Kaikki sujui niinkuin piti
Arviointi ja sopimuksen laadinta.
Kaikki sujui aivan mainiosti ja loistavasti. Jenni on ammattitaitoinen,tehokas ja ystävällinen välittäjä. Suosittelen
Kaikki ainakin toistaiseksi, kaikki ei ole vielä ihan valmista
Yhteydenpito, nopeus, palvelu
Kaikki
-Kaikki toimi niinkuin pitääkin -Ammattimaisesti tehty työ -Viestintä ja aikataulut täsmällistä
Ensitapaaminen, kuvaukset ja ilmoituksessa olleet kuvat, näyttöjen järjestely, yhteydenpito
Kaikki sujui loistavasti alusta asti. Nopea yhteydenotto, ja asunnon arviointi. Koko ajan ihan täydellinen yhteydenpito. Asunto meni nopeasti kaupaksi. Ammattitaitoinen ja erittäin mukava välittäjä.
Kaikki hoitui upeasti. Petri Siira on loistava ammattilainen, kohtelias ja ystävällinen asiantuntija. Olen erittäin tyytyväinen hänen toimintaansa. Voin suositella häntä lämpimästi asuntokauppaa suunnitteleville.
Kaikki sujui ja oli varmaan aika työläs myydä tämä minun talo, mutta antinmaa hoiti kaiken mielestäni 10 arvoisesti. Kiitos hänelle.
Kokonaisuutena kaikki sujui erittäin hyvin.
Jenni oli asiakaspalvelijana ja ihmisenä todella mukava ja asiantunteva. Huomioi asiakkaat erittäin hyvin ja henkilökohtaisesti. Ehdottomasti paras teidän välittäjistä.
Kuvaus ja esittely
Kaikki, aina ensimmäisestä yhteydenotosta kauppoihin mukaanlukien tilannekatsaukset koko homman aikana. Kaupat tehtiin nopeasti, kaikki meni ns. nappiin.
Kaikki sujui tosi hyvin
Kaikki. Silja on taitava ja toiminnallinen.♥️
Oli lämmin ja mukava tunnelma. Siira oli todella avulias ja avoin. Saimme aina tietoa tarvittaessa!
Jenni hoiti homman kotiin
Kaikki sujui vaivattomasti asunnon esittelystä kaupantekoon.
Jenni Ijäs hoiti homman hienosti
lopputulos toivottu
Yhteistyö hänen kanssaan oli mutkatonta, Päivi on helposti lähestyttävä. Hän piti hyvin ajantasalla koko prosessin ajan, vaikka se onneksemme jäikin hyvin lyhyeksi toimeksiannosta kaupantekoon. Päiviltä sain tukea stailauksessa, hänellä koulutus siihen myös. Tärkeinpänä pidän kuitenkin että hän oli aina tavoitettavissa 24/7. Todellista asiakaspalvelua.
Ammittitaitoinen välittäjä, osasi hyvin kertoa asiat ensiasunnon ostajalle
Nopea kaupan teko. Asiantunteva välittäjä Kaikkiin kysymyksiin tuli joko suora vastaus tai nopea asian selvitys.
Loistava palvelu, nopea kauppa , ei paremmin voisi sujua. Suosittelen.
Asunnon osto sekä myynti sujui todella sujuvasti, ystävällisesti, ammattimaisesti sekä yllättävän nopeasti.
Hyvä yhteydenpito ja välittäjän motivaatio selvittää avoimet kysymykset.
Väliitys kokonaisuudessaan Nopeaa toimintaa Tarjouskaupan pyörittäminen meni paremmin kuin hyvin
Yhteydenpito oli helppoa ja sain vastauksen aina kun oli kysyttävää
Susannan kanssa yhteistyö toimi hyvin. Sain tarvittavat tiedot nopeasti. Palvelu oli ystävällistä.
Erinomainen tavoitettavuus, hyvä palvelu, avuliaisuus. Toni näki paljon vaivaa jotta kaupanteko sujui hyvin haastavassa tilanteessa myyjien ollessa eri paikkakunnalla. Aktiivinen ja vei asioita eteenpäin. Näki vaivaa ja selvitti asioita omakotitalon myynnin edistämiseksi. Tonia voi lämpimästi suositella!
Kaikki sujui erittäin hyvin näytöstä kaupantekoon. Kaupanteko sujui valtakirjalla ja paperit toimitettiin sujuvasti minulle.
Koko prosessi ihan alusta asti oli meille myyjille erittäin helppoa ja sujuvaa. Kaikki info kerrottiin ja tuli sellainen tunne, että sai kysyä mitä vain milloin vain. Voimme suositella lämpimästi. Kaiken kruunasi vielä se, että saimme asunnostamme täyden pyyntihinnan erinomaisen välittäjän avulla.
Johanna tuli ensimmäiselle tapaamiselle siinä mielessä, että hän haluaa kohteen itselleen ja jätti muut jauhamisen sivumalle. Tästä tyylistä itse tykkään myyjänä. Johanna hinnoitteli kohteen meille hyvin ja sehän meni samantien.
Ari piti kaikki osapuolet erinomaisesti kartalla koko prosessin ajan, viesti aktiivisesti ja oli hyvin tavoitettavissa. Myös näin ensiasunnon ostajan näkökulmasta hän jaksoi käydä läpi huolellisesti kiinteistökauppaan liittyviä asioita ja mitä pitää ymmärtää huomioida. Lähestymistapa myyntiin oli rauhallinen, kärsivällinen ja huolellinen, mistä itse pidin kovasti.
Tommi oli todella aktiivinen ja piti minut jatkuvasti ajan tasalla tilanteesta. Kaiken lisäksi viimeisen päälle mukava mies! Iso kiitos Tommille!
Joustavaa ja hyvää palvelua 😇
Kaikki meni hyvin👍
Hyvin sujui. Kiitos.
Koko proseess meni hyvin
Nopeaa, ystävällistä palvelua. Asunto löytyi heti.
Kaikki sujui kiitettävästi ja joustavasti.
Nopeasti ja ammattimaisesti hoidettu homma.
Kaikki
Koko prosessi.
Meidät pidettiin hyvin ajantasalla missä mennään.
Välittäjä oli perehtynyt taloon hyvin. Yhteydenpito oli sujuvaa ja asiointi kaiken kaikkiaan erittäin miellyttävää! Jäi hyvä mieli.
Yhteistyö.
Katri tuntee kunnan ja alueen hyvin. Hän on helposti lähestyttävä ja innostava persoona. Yhteydenpito oli sujuvaa ja ns. huonojenkin uutisten kohdalla Katrin asenne oli lämmin ja tsemppaava. Jos itse myisin taloani tai tuntisin jonkun, joka olisi asuntoaan myymässä, ottaisin itse Katrin välittäjäksi tai suosittelisin ehdottomasti Katria.
Kysymyksiin vastaaminen
Meille sopiva koti löytyi nopeasti ostotoimeksiannon kautta. Välittäjä oli lähes kellon ympäri tavoitettavissa ja palvelu kaikin puolin todella hyvää ja ystävällistä.
Kaikki. Ei mitään moitittavaa mistään. Kaikki onnistui täydellisesti. Ajankohta myynnille johtuen ukrainan sodasta sekä kohteen haasteellisuus huomioonottaen uskoimme myyntiajan olevan pitkä sekä hinta toinen. Talo meni heti kaupaksi ja saatiin mitä pyydettiin. Kiitos petri ja jenni.
Näytöt. Tiedonkulku toimi hyvin.
Kaikki meni hyvin, ei mitään huomautettavaa
Kaikki
Alusta loppuun kaikki meni hienosti.Välittäjä erittäin ammattitaitoinen ja osasi neuvoa asioissa sekä hankki tarvittavaa tietoa esim.remonttikuluista.Tehokasta ja ripeää toimintaa!
Jenni piti meihin aktiivisesti yhteyttä ja vastasi kysymyksiimme pian yhteydenoton jälkeen. Jenni osasi kertoa loistavasti asunnon myyntiin vaikuttavista asioista. Saimme omakotitalomme myytyä ensimmäisestä näytöstä, joten Jenni hoiti tehtävänsä tehokkaasti. Jenni oli myös hyvin helposti lähestyttävä ja aina ystävällinen.
Kokonaisuus oli erittäin hyvä ja ammattitaitoista.
Koko asia sujui hyvin ja nopeast !
Viestitys
kaikki
Yhteydenpito, joustavuus ja nopeus
Asuntoani myytiin pitkään. Koin sp-kodin toiveikkuutta luovana mm. kommentilla "Kyllä me tämän vielä myymme". Edellinen välittäjä ehdotti usein hinnan alennusta pitkän myynnin vuoksi, mitä ehdotusta ei tullut kertaakaan sp-kodilta.
Kaikki meni ihan niinkuin pitikin
Yhteydenpito ja asioiden hoito.
Myyntitaktiikka ja näytöt, huolehtiminen kiinteistöstä näyttöjen aikana (lumityöt ja sulakkeen vaihto).
Yhteydenpito sujui erittäin hyvin verrattuna aikaisempiin kokemuksiin välittäjistä. Siitä täydet pisteet!
Hyvin meni
Kokonaisuus
En erittele koska kaikki sujui kuin rasvattu
Koko talon esittely, osto, kunnon tarkastus sujui erittäin hyvin.
Păivi teki erittäin hyvää työtä talon esittelyssä ja ostamisessa
Erittäin miellyttävä ja ystävällinen, välitön tapahtuma koko myyntiprosessi ja myyntiin tapahtui nopeasti.
Ihan hyvää
Kommunikointi oli sujuvaa, ammattimaista ja tehokasta joka suuntaan.
Yhteydenpito oli sujuvaa.
Rentoa ja vaivatonta asiointia.
Kaikki sujui asiantuntevasti ja joustavasti.
Kaikki sujui erityisen hyvin. Palvelu oli joustavaa ja läsnäolevaa , asiakasta kuunnellen. Asiantuntevaa ja reipasta toimintaa.
Kaikki sujui helposti, nopeasti ja miellyttävästi. Silja oli huippu välittäjä!
Talokaupat
Kaikki sujui hyvin, ongelmitta! Nopeaa onnistunut näyttö ja sitä kautta tehdyt asuntokaupat. Hyvin tyytyväisiä ollaan! Välittäjä vastasi viesteihin viipymättä!
Petrin kanssa tehtiin paperit ja Jennin kanssa loppuviimeks olin enemmän tekemisissä. Aivan huippu tyyppejä molemmat. Puhuivat asioista arkikielellä, niin että minäkin ymmärsin. Tuli luottavainen olo. Mikäli jatkossa tarvitsen välittäjää, tiedän kenelle soitan. Suosittelin heitä myös naapurille kun kysyivät välittäjää ja nyt heidän asunto myynnissä Petrillä ja Jennillä.
Kaikki!!
Yhteydenpito; Tonin sai aina kiinni, kun oli tarvetta. Lisäksi hän piti minut ajantasalla asunnon myyntiin liittyvistä vaiheista ja adioista
Asunto saatiin myytyä nopeasti. Taustatyö tehtiin hyvin ja valokuvat olivat erittäin hyvät myynti-ilmoituksessa. Välittäjä oli hyvin tavoitettavissa ja vastaili kysymyksiin.
Välittäjä Toni auttoi kaikessa hyvin alusta loppuun saakka, olimme ensiasunnon ostajia.
Kommunikaatio ja asioiden hoito ylipäänsä sujuivat hienosti ja välittäjä oli "saatavilla" tosi hyvin.
Yhteydenpito, näytöt sujuvasti, riittävä tietojen saanti, rento ja silti asiallinen toiminta. Kaikin puolin ns. mutkatonta ja suositeltavaa toimintaa.
Välittäjä Silja Myllyniemi oli erittäin ystävällinen ja ammattitaitoinen.
Asiantuntevaa myyjän odotukset huomioiden. Yhteydenotot hoidettiin sovitusti ja ilman viiveitä. Asiakaslähtöistä työtä. Kiitos
Jennin yhteydenpito oli hyvin välitöntä ja kannustavaa. Hirmu mukava tyyppi, helppo käydä asioita läpi Jennin kanssa.
Kaikki sujui oikein hyvin. Kahdet kaupat hoitui Erikan kanssa sujuvasti valtakirjalla.
Esittelykuvat ja asioiden hoito. Susanna huomioi meidän toiveemme hyvin ja luottamus välillämme syntyi heti.
Nopeasti tehtiin kaupat.
Nopeaa palvelua. Byrokratia hoidettu niin, ettei asiakkaalle tullut turhia mutkia ja huolia.
Kaikki
Kokonaisuus hoitui erinomaisesti. Todella sujuvaa ja ystävällistä palvelua. Tiedottaminen välittäjältä erinomaista.
Nopeat kaupat.
Yhteydenpito välittäjän kanssa oli helppoaja sujuvaa
Välittäjälä erinomaiset neuvottelutaidot tiukassa tilanteessa, suosittelut!
Kaikki
Ajantasalla pitäminen on sujunut hyvin. Ja toiminta asiallista mutta kuitenkin on voinut kysyä kaikkea mieltä askarruttavaa asiaa.
Hyvin kärsivällinen ja osaava toiminta haastavassa kihteessa
Emme vaihtaneet asuntoa, vaan myimme kiinteistön yhdessä Petri Siiran kanssa. Kaikki sujui mallikkaasti ja ennätysajassa. Mukana oli toki hyvää tuuriakin!
Kokonaisuus toimi moitteetomasti
Asiakas palvelu ja ystävällisyys
Kaikki
Erittäin asiallisesti ja ammattitaitoisesti kaikki hoidettiin
Kaikki
yhteydenpito oli hyvin sujuvaa
Olen todella tyytyväinen välittäjääni Silja Myllyniemeen. Kaikki sujui mutkitta ja ennen kaikkea vaivattomasti. Yhteydenpito oli nopeaa, jos ilmeni jotain kysyttävää vastausta ei tarvinnut odotella. Kilpailevalla yrityksellä hinta-arvion antamiseen meni 2 viikkoa kun Siljalta arvio tuli samana päivänä!
kaikki, mutkatonta ja nopeaa toimintaa, kiitos Roosalle siitä
nope myynti
kaikki meni hyvin.
Kaikki
Ari oli erittäin asiansa osaava ja kertoi kaiken tarpeellisen helposti ja ymmärrettävästi Mukava, asiallinen kaveri, jota ei tarvinnut jännittää
hyvä yhteydenpito ja välittäjän tavoitettavuus
Kommunikointi välittäjän kanssa
Kaikki
Kaikki
Myyntiprosessi oli nopea ja asiantunteva. Välittäjän paikallistuntemus varmasti auttoi kauppojen nopeassa läpiviennissä.
Erika piti meidät koko ajan hyvin selvillä siitä, mitä myynti tilanteessa tapahtui.
Kaikki
Kokonaisuus, en osaa tarkemmin määritellä.
Välittäjän ymmärrys siitä, millaista kohdetta etsimme ja hän sen meille löysi
Kaikki
Kaikki yhtä hyvin.
ei mitään turhaa selittelyä tai väkisin kaupustelua vaan asiat kerrotaan niinkuin ne on
Välittäjä oli isona apuna kokoajan, olimme täysin ummikkoja koska olimme ostamassa ensiasuntoa.
Kaikki meni oikein hyvin
Yhteistyö välittäjän (Erika Pohjola) kanssa. Inhimillistä toimintaa.
Yhteydenotto ja sujuva palvelu
Asuntokauppa onnistui
Alusta loppuun Toni onnistui täydellisesti.Huippu osaaja.
Erottäin miellyttävä ja asiantunteva välittäjä. Oli myös hyvin tavoitettavissa niin puhelimitse kuin sähköpostilla.
Välittäjä Jenni Ijäs oli erittäin mukava ja aikaansaava! Lisäksi hän vastasi puheluihin ja kyselyihin nopeasti.
Koko prosessi oli todella vaivaton. Ja asunnosta saatiin kaupat hyvillä ehdoilla.
Sitkeä välittäjä! Minä menetin toivoni monta kertaa, hän valoi uskoa..... niin se kauppa toteutui, hänellä on todennäköisesti iso luottamus ns vakiasiakkaisiin. Siis häneen luotetaan. Ajat pitivät paikkansa, se on tänä päivänä palvelua! Kohtelias. Suosittelen häntä ilman muuta.
Viestittely oli sujuvaa ja välittäjän kanssa päästiin samalle aaltopituudelle
Kaikki sujui mutkattomasti nopealla aikataululla.
Kaikki oli sujuvaa
Nopeat ja selkeät kaupat. Asiantunteva välittäjä joka piti kokoajan hyvin ajan tasalla miten asia eteni
kaikki meni niinkuin piti
Asuntovälittäjä Nina Widen on ystävällinen ja tehokas ja pitää asiakkaan ajan tasalla koko projektin ajan
Kaikki
Palvelunne oli erittäin hyvää ja ystävällistä Asiointi oli helppoa ja turvallisen tuntuista Asunnonvälittäjä,tässätapauksessa Nina Widen toimi ammattilaisen ottein. Siitä erittäin suuret kiitokset hänelle.
Kokonaisuus
Ostajan löytäminen nopeaa.
Nopeat ja selkeät vastaukset kysymyksiin, kauppaprosessiin liittyvä opastus, apu kiinteistöön liittyvien kehityssuunnitelmien alustavassa arvioinnissa.
kaikki. Asioiden informointi ja tiedotus kun itsellä ei oikein ollut mistään tietoa.
Siljan myynti / ystävällisyys oli huippua
Asiallinen palvelu ja kertoi selkeesti asiat perin pohjin.Miellyttävä palvelu alusta loppuun ja kympin suoritus.
Kaikki toimi erittäin hyvin.
Välittäjä oli hyvin perillä meidän tarpeistamme ja tyylistämme
Talo löytyi nopeasti. Yhteistyö näyttöjen, sekä neuvottelujen osalta sujui selkeästi ja tehokkaasti.
Kaikki sujui mallikkaasti
Koko kokonaisuus. Alusta loppuun asti asiat hoituivat sujuvasti ja sovituista pidettiin kiinni. Yhteistyö oli mutkatonta ja helppoa ja kaikki osapuolet olivat ajantasalla, missä mennään. Vastauksia ei tarvinnut odotella, vaan niihin reagoitiin ripeästi. Todella ammattitaitoista toimintaa. Kiitos vielä !
Vuokralaisen löytyminen sujui taas mallikkaasti.
asiantunteva myynti. järjestely tarpeiden mukaan. Kiitos!
Asunnon myynti hoidettiin ripeästi nopealla aikataululla, kaikki oli hyvin hoidettu alusta loppuun.
Välittäjä oli erittäin ystävällinen ja palvelualtis. Hän selvitti kaikki asuntokauppaan liittyvät askarruttavat asiat ja informoi asioista nopeasti. Välittäjä oli hyvin tavoitettavissa ja yhteistyö oli kaikinpuolin sujuvaa.
Lopputulos
Asunnon esittely kuvineen! Hinnoittelu. Nopea ja ystävällinen palvelu! Hyvä tiedoitus myyjälle kaikista tapahtumista! Asunnon myyminen olikin helppoa ja stressitöntä! Kiitos!!👍😊
Käytännössä kaikki.
Hyvä yhteis työei missää
Yhteydenpito toimii nopeasti ja vastauksia saa iltaisin ja viikonloppuisinkin. Lisäksi kohtaamiset olivat rentoja ja ystävällisiä. Vastauksia saa kaikenlaisiin kysymyksiin.
Välittäjä oli asiantunteva ja hänen kanssaan oli mukava asioida . Saimme tarpeeksi tietoa joka vaiheessa.
Ostotarjouksen ja myyjien vastatarjouksen sujuva ja nopea käsittely.
Kaikki sujui mahtavasti!
Oikeataan kaikki. Oikein mukava välittäjä, toimelias ja asiansa osaava. Hoiti hienosti kaikki asiat.
kaikki
Nopea ja ystävällinen toiminta.
Asiallinen ja täsmällinen.
Kaikki sujui oikein hyvin, asiantunteva ja aktiivinen välittäjä!
Kaikki! Erittäin hyvää palvelua kaikin puolin
Kaikki asiat sujuivat mielestäni hyvin ja joustavasti.
Kaikki suju loistavasti, Näkee ,että pitää työstään
Rahoitusneuvottelu kokonaisuudessaan ja Vero ja lainhuudatus järjestely. Todella hyvä ja ystävällinen palvelu
Luotettavuus ja ammattitaitoisuus. Kaikki asiat hoidettiin nopeasti ja tehokkaasti.
Joustava, nopea!
Vuorovaikutus
Kaikki erittäin sujuvaa!!
Välittäjä oli hyvällä asenteella
Kaikki sujui erittäin luonnikkaasti.
Jennin kanssa yhteydenpito ja asioiden hoito oli mallikasta. Talo myytiin ensinäytöstä, kympin suoritus!
Asioiden hoito sujui mallikkaasti. Aina sai vastauksen kun oli kysyttävää.
Kaikki. Kuolinpesän edustajana sain parasta palvelua vuosiin. Kaikki hoitui hienosti vaikka jäseniä oli ympäri maailmaa. Iso kiitos!
Erittäin sujuvaa ja tehokasta yhteistyötä. Aivan loistava välittäjä!
Toiminta oli sujuvaa ja jouheaa.
Kaikki
Kaikki
Koko välitysprosessi sujui vaivattomasti ja nopeasti. Olimme etelässä nauttimassa auringosta ja sopimukset hoidettiin sähköisten allekirjoituksien kautta, joustavaa ja tehokasta toimintaa.
Informaatiota tuli ilman, että tarvitsi pyytää ja nopeasti myös pyydettäessä.
kaikki
Mielestäni kaikki sujui hyvin.
Yhteyden pito.ja luotettavuus
Kaikki
Kaikki meni tosi hyvin.
Tiedon kulku ja kaupat
Kaikki
Kaikki
Nopea kauppa, asiallinen ja miellyttävä asiakassuhde
Kaikki
Välittäjä teki töitä hyvin myynnin eteen vaikka kohde sijaitsi ei niin hyvällä alueella. Paljon näyttöjä. Erittäin hyvä ja aktiivinen. Kaikki sujui oikein hyvin. Kiitos hyvästä työstä.
Nopeet kaupat.
Kaikki sujuu sekä hyvä ja nopea palvelu
Kokonaisuus. Kaikki hoitui ripeästi ja jämptisti. Susanna on selvästi ammattilainen työssään.
Selkeä sanainen, hyvä ammattitaito . Rauhallinen tapa esittää asiat. Määrätietoinen ja hyvin miellyttävä välittäjä.
Kaikki sujui erittäin hyvin
Kaupan toteutus,kun ostaja löytyi.
Hyvä tietämys ja perehtynyt kohteeseen
Kaikki sujui kuin inelma.
Asioiden hoito sujui nopeasti.
Näytössä meidät kohdattiin ystävällisesti ja rennosti, mutta kuitenkin asiantuntevalla otteella. Yhteydenpito tarjouksen jälkeen ja kaupantekoprosessissa oli ajantasaista ja informatiivista - tuli olo että meistä ostajina välitetään.
Välittäjä oli aktiivinen ja osaava.
Sanna hoiti asiaa hyvin jouheasti ja pieni väärinkäsitys tapaamisajassa meni tosi hienosti maaliin.
Kaupankäynnit ja näytöt.
Kauppa toteutui nopeasti ja asiat sujuivat luotettavalla tavalla
Alussa yhteyden pito oli erittäin aktiivista ja kaikki järestyi paremmin, kuin olisi osannut edes toivoa. Välittäjä oli erittäin mukava ja toimi luontevasti. Olen suositellut nykyistä välittäjää kahdelle potentiaaliselle asiakkaalle.
Koti löytyi nopeasti ja vaivatta
Ostimme Sp-kodin kautta kodin sekä myimme omamme. Myyjä piti meidät jatkuvasti ajantasalla sekä saimme koko prosessin ajan hyvää palvelua. Hyvä maku jäi suuhun! Kiitos Minnalle :)
Asiakkialle hyvää ja nopeaa palvelua
Yhteistyö välittäjän kanssa.
Koko prosessi sujui mutkitta ja nopeasti. Myyjä (Henri Majuri / Tampere) teki työnsä ja hoiti kaiken kommunikoinnin kiitettävän hyvin. Kiitos vielä hänelle!
Kommunikointi, välittäjän sai nopeasti kiinni, ystävällinen välittäjä josta sai heti luotettavan vaikutelman.
Viimeinen vastatarjous. Ellei välittäjä olisi "tuntenut", tunnistanut ostajan innokkuutta, en olisi antanut vastatarjousta, koska ostaja epäili myyjän hankkimaa kuntoarviota liikaa. Tämähän asia ratkaisi kaiken! Valokuvat olivat ratkaisevan hyviä! Eli loistava valokuvaaja!
Kiinteistön myyntinopeus oli loistava.
Johanna Peltonen hoisi kaiken täsmällisesti, ripeästi ja luotettavasti. Neuvottelutaidot hallussa.
Toivottavasti asuntoa ei ole myyty vaan vuokrattu kuten oli tarkoitus. Vuokraus onnistui hyvin. Välittäjä oli aktiivinen ja ystävällinen. Ennenkaikkea asiallinen. koko prosessi oli meille yksinkertainen ja vaivaton.
Palvelu oli erittäin ystävällistä ja joustavaa. Tarpeitani ja rajoituksiani kuunneltiin ja toiveitani toteutettiin. Pääsin nopeasti tutustumaan kohteisiin, jotka minua kiinnostivat ja minulle haettiin vastauksia kysymyksiini, joita esitin. Tuntui, että asiani oli esittelijälle tärkeä.
Kiinteistövälittäjän rauhallisuus ja kiireettömyys antoivat ammattimaisen kuvan
Nopea vastaus heti aluksi kun ilmoitin kiinnostukseni ko. Asunnosta ja vastauksen sai kysymyksiin myös todella nopsaan!
Fast and good price negotiation.
Nopeat kaupat ja sujuba yhteydenpito
Kaikki
Kauppakirjojen teko
Asiointi välittäjän kanssa. Kaupanteko ja sen vaiheet. Kuvaus, esitteet ja esittelyt kaikki laadukasta työtä.
Kokonaisuudessa hyvä suoritus. Myynti tapahtui nopeasti ja asiakaspalvelu hyvää
Homma hoidettiin asiantuntevasti, suositeltiin malttia jotta löytyy oikea vuokralainen
Näytöt järjestyi sujuvasti ja kaikki viralliset osiot myös.
Kotimme tuli myydyksi tosi nopeasti. Saimme tiedot tilanteesta selkeästi ja olimme selvillä missä vaiheessa kulloinkin ollaan menossa. Välittäjän arvio asuntomme arvosta oli realistinen. Palvelu oli ystävällistä ja saimme vastaukset kysymyksiimme.
Välittäjä oli aktiivinen ja puolueeton.
Kaikki sujui
Kommunikointi oli hyvää
Täsmällisyys, sovitut aikataulut pitivät. Asiantunteva ja ystävällinen palvelu.
Erikan kanssa asiointi oli mutkattoman sujuvaa. Asiat hoitui niin kuin sovittiin.
Asiallinen esittely kiiretön
Esittelyt kohteesta
Kohtuullisen nopea myynti
Välittäjä oli erittäin asiallinen ja informoi joka käänteestä. Kaupan teko oli helppoa.
Yhteistyö välittäjän kanssa.
Välittäjä oli asiallinen ja piti hyvin yhteyttä.
Asiakas palvelu, ostajan huomioon ottaminen
Miellyttävä ja helppo asioida välittäjän kanssa - rentoa meininkiä asiallisuudesta tinkimättä.
Välittäjän ja lainaneuvottelijan kanssa asioiminen oli erinomaista. Itse ei juuri tarvinnut mitään tehdä kun alan ammattilaiset hoitivat työn nopeasti ja saumattomasti.
Minua osattiin neuvoa, millaisella myyntitavalla asuntoani kannattaa myydä. Valokuvaus oli erinomaista.
Kaikki
Asuntokauppa sujui ripeästi ja kaupat saatiin tehtyä hyvin. Itse tarjouskilpailu on kyllä ostajan kannalta todella piinaavaa. Olen kuitenkin tyytyväinen lopputulokseen. Välittäjä oli kyllä kohtalaisen hyvin yhteydessä sähköpostitse.
Arviointi, kuvaukset ja välittäjän Esa Kotirannan asiantuntemus Nopeat kaupat.
Nopeat kaupat, ystävällinen ja asiantunteva palvelu
Toivottavastyi asuntoa ei ole myyty vaan vuokrattu kuten oli tarkoitus!!!
Pääsimme nopeasti eteenpäin. Asuntoon liittyvät tiedot oli meidän käytettävissä heti alusta lähtien joka auttaa asiakasta päätöksen teossa.
Se, että ostajaa kuunneltiin ja kaupanteko oli erittäin reilua.
Henk. Koht palvelu
Tiedotus tilanteesta !
Välittäjä oli erittäin paneutunut asiaan ja aina tavoitettavissa. Vastasi myös niihin kysymyksiin joita en heti olisi kysynyt tai tullut mieleen. Erittäin auttavainen ja ammattitaitoinen. Suosittelisin "minun" välittäjää ystävilleni.
Esittelyt ja niistä raportointi.
sovitut asiat pitivät
Informaatio ja palvelualttius
Välittäjä oli kärsivällinen. En ollut varmaan helpoimmasta päästä ostajia.
Välittäjä oli aktiivinen ja sai kaupat tehtyä.
Asianosaaminen ja hyvä paikallistuntevuus.
Välittäjä piti sanansa ja oli erittäin ammattitaitoinen. Oli kiinnostunut myyntikohteesta ja tiesi heti minkätyyppinen asiakaskunta on potentiaalinen. Asenne myyntityötä kohtaan erittäin kokenut.
Yhteydenpito, näytöt, asiakaspalvelu, ihan koko paketti.
Välittäjä oli ystävällinen ja asiakaspalveluhenkinen. Kaikkiin kysymyksiin ja lisädokumentteihin vastaus tuli viivytyksettä. Kaupanteko sujui joustavasti.
Asuntoesittelyjä oli paljon ja välittäjä piti yhteyttä kertoen tilanteesta. Yhteydenpito oli mutkatonta. Hän myös otti riittävästi huomioon myyjän intressit
Saatiin kaupat.
sujuva Yhteistyö kokonaisuudessaan. Johanna toimi tehokkaasti ja yhdessä sovitun tavoitteen mukaisesti
Koko prosessi.
joustava ja asiallinen
Kokonaisuus oli hyvä
Hinta arvio oli Karilla kohdallaan, vaikka Ari ensin sanoi, että pitäisi laittaa alempi hinta. Myynti tehtiin Karin hinta-arviolla ja se osui nappiin. Asunto myytiin ensimmäisellä näytöllä.
Asiakaspalvelu, joustavuus, nopeus
Yhteydenpito sujui moitteettomasti ja kaupankäynti eteni viikonlopusta huolimatta hyvin.
Kuukaudessa meni asunto.
Hyvä asiakaspalvelu
Kaikki. Meitä pidettiin hyvin informoituna myyntiprosessissa koko ajan. Aktiivisesti oli näyttöjä - sekä yleisiä, että yksityisiä. Tuntui, että meitä ja taloa ei oltu unohdettu.
Kaikki sujui todella hyvin, edustaja osasi työnsä, oli ammattitaitoinen. Tapa millä hän käsitteli asiakasta oli ihan loistavaa. Oli todella miellyttävä asioida hänen kanssaan.
Tiedoitus/kommunikointi. Ajan tasalla pito.
Yhteydenpito, käytännön järjestelyjen sujuvuus, ystävällisyys
Ostajaehdokkaan löytymisen jälkeen välittäjä hoiti asiat jämäkästi ja asiallisesti. Kiitos.
Itseasiassa kaikki, mut valokuvaus kyllä saisi kuulua välityshintaan. Huipputoimintaa muuten :) Siljalle ja Petrille huippu KIITOS !!
Oli alusta asti rento ja rehti meininki ja Ari oli tasapuolisesti myyjän ja ostajan puolella hintaa määriteltäessä
Kaikki meni kuten oli sovittu. Kiinteistönvälittäjä avulias ja asiansa omaava
Asunto saatiin myytyä! Henkilökohtaisia yhteydenottoja. Ohjeita mitä myyjän pitää tehdä. Kaikki paperit oli kunnossa ja järjestyksessä kaupan jälkeen.
Varsinainen myynti ja näytöt sekä niistä raportointi suvuivat todella tehokkaasti ja sujuvasti.
Ystävällinen palvelu, nopeat vastaukset sähköposteihin. Välittäjä (Johanna Peltonen) selvitti talon myyjältä nopeasti kaikki mieltämme askarruttaneet asiat.
Tasaisen hyvin
Joustava markkinointi vaativassa kohteessa. Palvelu ja tiedotus toimivat mainiosti koko myyntiajan.
Yhteyden pito ja yställisyys
Aikataulu, joustavuus, ammattitaito.
Esittelyn sopiminen järjestyi joustavasti. Vlittäjä piti hyvin ajan tasalla ja välittäjän alueentunteen oli hyvä.
Välittäjä osasi huomioida hyvin sekä ostajan että myyjän tarpeet ja toiveet.
Mistä kaikki alkoi ,että asunto otettiin myyntiin se oli jo positiivistä,ja myymti kaikki oli niin sujuvaa,yhteyden pito toimi.Itse kaupanteko oli joustava ja sujuvaa
Nopea asioiden hoito, meidät asiakkaana pidettiin hyvin tilanteen tasalla. Vilmalle kiitos ja onnea uusiin opintoihin
Välittäjän rooli asunnon myynnissä. Välittäjä oli kokoajan yhteydessä ja teki oikein ison työn.
Stailaus, myynti, kilpailutus.
Tehokas ja ystävällinen myynti!
Välittäjä piti hyvin yhteyttä ja tilanteen tasalla sekä asioista sopiminen oli helppoa. Sujuvaa palvelua.
Kaikki!
Kokonaisvaltaisesti onnistuneet kaupat, selkeä esittely ja tiedonkulku.
Tietojen saanti, kerrottiin hyvin mitä seuraavaksi tapahtuu ja pidettiin ajantasalla kaikista kuvioista.
Asiointi välittäjän kanssa helppoa ja ajankohtaista
Valokuvat
Ei annettu periksi vaan hoidettiin homma loppuun asti. Ei siirretty vastuuta kilpailijoille...
Kaikki sujui odotusten mukaisesti
Näytöt onnistui aina sujuvasti ja Silja oli hyvin ystävällinen ja palvelualtis!
Yhteydenpito, esittelyt ja kaupanteko sujuivat erittäin mallikkaasti. Välittäjä otti itse yhteyttä ja halusi myydä kohteeni, kiitettävää aktiivisuutta!
arviokäynnin jälkeen homma alkoi mennä ripeästi eteenpäin ja kotimme ei ehtinyt avoimeen/julkiseen myyntiin. Kauppahinta oli linjassa oman ,sekä muutaman muun firman arvion kanssa. Välittäjä piti aktiivisesti yhteyttä, pyysi ja antoi tarkentavia tietoja tilanteessa. Välittäjämme vinkin ansiosta löysimme myös vuokrakodin, jossa pohditaan seuraavaa asumismuotoa/kohdetta kaikessa rauhassa.
Yhteistyö ja nopeat kaupat. Välittäjä piti mainiosti ajantasalla asioista.
Yksityisen esittelyn saaminen sekä kaupanteko. Tämänkin unelmatalomme löytyminen oli paljolti siitä kiinni, että välittäjänne lähetti viestillä talon linkin minulle ja kysyi, tuletteko katsomaan. Ei oltaisi välttämättä itse oltu tarpeeksi nopeita talon suhteen.
Kiinteistövälittäjä oli asiantunteva, joustava ja auttavainen
Henkilökohtaisuus, yksilöllisyys, vuorovaikutus ja asioiden hoito, viesteihin reagoimisnopeus ja tunteen välittyminen, että mun asioitani hoitaa ihminen. Myös välittäjän
Välittäjä oli aktiivisesti yhteydessä myynnin edetessä vaikka myyntiaika olikin pitkä ja välittäjä hoiti työnsä hyvin.
Miellyttävää yhteistyötä,asiallinen ja asiantunteva välittäjä.Eikä liian päälletunkeva ja kaikkitietävä!
Herra Siira osaa edelleen hommansa hienosti / vuosien ammattitaitoa Arvioni perustuu kymmeniin toimeksiantojen vuosien varrella myös muista välittämistä ja heidän ammattitaidostaan
Välittäjä hoiti kaikki käytännönasiat - asun itse Ruotsissa, joten en pystynyt olemaan läsnä.
Ilmoitus oli selkeä ja kuvat edullisia
Kokonaisuus hyvä.
Kaikki
Koko kaupanteko
Näytön järjestyminen nopeasti. Myös näytöt.
Ystävällinen ammattitaitoinen palvelu
Yhteydenpito. Viesteihin vastattiin nopeasti, selkeät ohjeet mitä meidän tulee tietää ja tehdä. Ystävällinen asiallinen palvelu.
Prosessi oli nopea, sovituista aikatauluista pidettiin kiinni ja hinnoittelu oli kohdallaan. Miellyttävä palvelu ja myyjää pidettiin ajan tasalla koko ajan mikä on tilanne. Erittäin hyvä kokemus.
Välittäjä Piia Rosvall on loistava, hän hoiti yhteydenpidon moitteetta, kaikki tapahtui aikataulussa ja nopeamminkin. Piia antoi realistisen arvion kohteesta ja hoiti kaiken niin että minulla ei ole mitään negatiivista sanottavaa. Ehdottomasti suosittelen!
Asunnon alkuperäinen välittäjä estyi, niin asuntonäyttöä ei peruttu, vaan kolleega tuli esittelemään asunnon. Tätä arvostan todella paljon!
Kaupanteko sujui mutkitta.
Hintaarvio
Kommunikaatio oli sujuvaa sekä aikataulujen yhteensovitus. Sain hyviä neuvoja mitä pitää tehdä ja missä vaiheessa. Erittäin positiivinen kokemus ensikertalaiselle.
Kun jotain sovittiin, niin se tapahtui. Asiointi oli mutkatonta.
Yhteydenpito.
YHTEYDENPITO
Kiinteistönvälittäjä oli ammattitaitoinen ja vastaili molemmilla kerroilla kysymyksiimme kohteesta vakuuttavasti. Tuli tunne, että hän oikeasti tietää mitä myy. Hän antoi realistisen kuvan kohteesta ei mitään pilvilinnoja. Välittäjä oli helposti lähestyttävä ihminen eikä mikään tärkeilevä "pönöttäjä". Iloinen ja reipas ihminen:)
Hyvä asiakaspalvelu ja asunto saatiin ripeästi myytyä.
Kaikki sujui hyvin vaivattomasti.
Kaikki meni kivuttomasti, välittäjäkin oli vielä kauniimpi luonnossa kuin kuvassa😄
Moitteeton kaupanteko palvelu erinomaista.
Tiedonanto ja ystävällinen myyjä. (Minna Peltonen)
Ari oli aktiivinen ja ystävällinen välittäjä. Todella hyvin tavoitettavissa ja nopeasti reagoi asioihin ja eri käänteisiin matkan varrella. Sopivasti pilkettä silmäkulmassa, joka ainakin tässä tapauksessa toimi oikein hyvin :)
Kauppa oli nopea ja saatu hinta hyvä
Prosessi eteni sopivan ripeästi. Esittelyt olivat mukavalla aikataululla. Meitä pidettiin hyvin ajan tasalla asioiden kulusta.
Välittäjä oli helposti lähestyttävä. Kokemusta omaava.
Paneutuminen asiaan ja nopeus
Kaikki meni hyvin
Hyvin sujui - osin oli varmaan kiirettä - kauppakirjat aika viime tipassa
Joustavuus mökin esittelyssä, vaikka kohde oli kaukana ja halusimme päästä sinne sunnuntaina.
Yhteydenpito
Prosessi ja yhteydenpidon hoito alusta loppuun oli sujuvaa, ja asiat käytiin läpi huolella ja ymmärrettävästi.
Asiointi ja yhteydenpito toimi helposti. Asunnon katsomisaika onnistui nopeasti. Järjestelyt sujuvaa. Ystävällinen ja palveluhenkinen.
Kiitokset oikealle välittäjälle, joka asiaa hoiti eli Elisa Toljanderille. Erinomainen suoritus.
Yhteydenpito
Ammattitaitoinen ja alueen hyvin tunteva välittäjä.
Kauppojen nopeus ja oikea hinta.
Palaute aina näytön jälkeen on erittäin hyvä asia.
Ystävällinen palvelu ja nopea vastaus kysymyksiin.
Kokonaisuudessaan sujui hyvin.
kaikki
Asiantunteva välittäjä joka hoiti projektin alusta loppuun erittäin hyvin ja piti kaikki osapuolet hyvin ajantasalla.
Kaikki toimi erittäin hyvin vaikka ensimmäiset kaupat peruuntuivatkin.
Asunnon kuvat oli hienot, myyntiin laitto tapahtui nopeasti. Ongelmat hoidettiin erittäin sujuvasti, viestintä oli selkeää.
Kaikki
Yhteydenotto ja tavoitettavuus.
Hinta-arvio kohdillaan. Huomioitu niin myyjä kuin ostaja. Hyvä palvelu.
Esittelyt
Erittäin hyvin.
Kaikki
Kaikki sujui hyvin, välittäjä oli asiantunteva ja hyvin yhteydessä.
koko prosessi sujui oikein hyvin
Hyvin sujui
Asiantunteva välittäjä
Yhteydenpito ja nopeus ja asioiden yhdessä läpikäynti.
Yhteydenpito, huumori, nopeus & asioiden yhdessä läpikäynti.
Hyvin esitelty
Sanna tiedotti asioista hyvin ja järjestelyt sujuivat hienosti.
Yhteistyö, sain vastauksia kysymyksiini hyvin, samoin luottamus oli tärkeää.
Esittelyt
* aktiivinen myyntityö * myytävän kohteen kuvaus sujui hienosti, hyvät kuvat * sain välittäjän helposti kiinni * sain tarvittavia ohjeita ja opastusta
Kaikki . Petri Siira on ammattilainen.
Kaupat sujuivat nopeasti. Ystävällinen palvelu
Hinta arvio sujui hyvin. Mikä tärkein saimme sen hinnan mistä oli puhe. Ja Piia otti huomioon meidän kaikki toiveemme 👍 Pian käyttämä ammattikuvaaja oli tosi positiivinen kokemus.
Susanna Manninen pelasi riskiä — mutta onnistui !😎
Esittelyt.
Kaupat järjestyivät nopeasti ja joustavasti. Olen tyytyväinen.
Asiallinen, Ystävällinen
9. Kaikki meni niinkuin sovittiin.
Parhaiten sujui kaikki. Siljalle isot kiitokset!
Iso plussa siitä että kuolinpesään liittyvässä kiinteistön ja tontin myynnissä saimme vinkkejä asioiden hoitamiseen. Kun paperit olivat kunnossa asiat järjestyivät hyvin.
Välityskohteen esittely sujui hyvin ja nopeallakin aikataululla. Kohteesta sai myös hyvin lisätietoja kellonaikaan katsomatta! JOs välittäjä ei tiennyt jotakin asiaa, niin hän selvitti asian kuin asian nopeasti.
Kohteesta sai erittäin hyvin tietoa vuorokaudenajasta riippumatta ja esittelyaika järjestyi helposti. Oman kohteemme esittely sujui mallikkaasti ja yhteydenpito kaikissa asioissa sujui erinomaisesti. Jos välittäjä ei jostain syystä tiennyt jotakin asiaa , niin hän otti siitä selvää nopeasti.
Näytöt ja kaupat
Valokuvaus ja esittelyn jakaminen erityyppisiin kanaviin
Kokonaisuudessa hyvin kaikki toimi
Asunnon näyttö sujui hyvin,välittäjä oli asiantunteva ja miellyttävä. Teimme nopeasti päätöksen ja laitoimme tarjouksen,joka hyväksyttiin. Kaupanteko sujui myös hyvin.
Hinnoittelu onnistui hyvin ja kaupat saatiin tehtyä.
Saatiin hyvä hinta.
Saimme aina tosi nopeasti vastauksen viesteihimme, jopa viikonloppuna. Hyvää, asiantuntevaa asiakaspalvelua.
Kaikki oli hyvin
Asiantutijuus ja nopeus.
Despite the language barrier, we were able to conclude the deal. I've got all information I needed, as well, in a timely manner.
Kaikin puolin hyvää ja iloista palvelua!
Asioista sopiminen oli välittäjän kanssa helppoa ja hän toi meille lisäarvoa prosessiin.
Kaikki. Asunto saatiin myytyä ensinäytöstä ja hintakin kohdallaan. Silja vastasi kaikkiin viesteihin nopeasti ellei heti vaikka niillä pommitettiin runsaasti. Kaiken kaikkiaan erittäin hyvin meni kaikki.
Yhteydenotot riittävän usein ja nopeat kaupat.
Hyvä, ripeä, miellyttävä ja asiakasta kuunteleva palvelu.
Näytöt onnistuivat asiakkaan toivomusten mukaisesti sovituilla ja nopeilla aikatauluilla, palvelu oli hyvin ystävällistä ja ammattitaitoista! Arin kanssa oli joka kerta mukava asioida.
Ostimme asunnon ja myimme omakotitalon Ari Antinmaa hoiti kaupat hyvin.
Löytyi kiva vuokralainen
Ystävällinen ja rehellinen välittäjä, jonka kanssa asiat hoituivat nopeasti eteenpäin.
esittely ja yhteydenpito. kaupankäynti myös vaikka laina järjestelyissä meni aikaa mikä varmasti vaati malttia myyjältä niinkuin välittäjältäkin.
Esittely ja stailus
Koko myyntiprosessi toimi hyvin ja välittäjä osasi asiansa. Välittäjän aluetuntuemus oli iso plussa.
Erittäin joustava välittäjä.
Kaikki ok
Yhteydenpito oli sujuvaa ja loogista ilman ylimääräistä häslinkiä.
Nopeat kaupat
Yhteistyö
Yleensä kaikki
Kaikki sujui erinomaisesti ja välittäjällä oli asiallinen mutta rento tapa hoitaa asiat. Kiitokset hänelle!
ihan ok
Kommunikointi oli selkeää jja ystävällistä. Myös yhteydenpito ja asioiden hoito oli nopeaa ja ammattimaista.
Kaupan allekirjoitustilaisuus meni erittäin jouheesti.
Välittäjä oli ystävällinen ja hoiti asiat ripeästi.
Kaikki
Välittäjä reagoi nopeasti ja ymmärtäen kysymyksiin. Muutenkin asiointi oli hyvin tarkoitusta palvelevaa ja kohteliasta. Suuret kiitokset unelmien kodin myynnistä.
Yhteistyö
myyntikohteen hinta-arvionti. nopea myyntiin laitto. asiallinen ote myyjää ja ostajaa kohtaan. myynti sujui nopeasti. välittäjä vastasi puheluihin aina ja oli asiallinen, kuunteli ja antoi vastaukset kysymyksiin.
Nopea aloitus. Ostaja löytyi hyvin nopeasti. Tietysti osasyy oli asunnon hyvä sijainti keskustassa.
Kaupan lopullinen toteutus meni jouhevasti.
Ystävällinen ja asiallinen palvelu. Nopeat yhteydenotot ja sujuva viestintä.
Palvelu oli ystävällistä, nopeaa ja selkeää.
Kohteen myyntihinnan arviointi onnistui erinomaisesti ja kauppa syntyi nopeasti.
Tiedottaminen ostokohteista
Tiedon saaminen tilanteesta eri vaiheissa.
Tietojen ja dokumenttien välitys ostettavasta kohteesta oli nopeaa.
Toimeksiannon jälkeen asunto kuvattiin ripeästi ja saatiin pian myyntiin. Esittelyjä tehtiin aktiivisesti ja kommunikointi oli välitöntä. Asunto meni kaupaksi nopeasti.
Asunnonvälittäjä oli perehtynyt asuntoon. Hän osaisi vastata esittämiin kysymyksiin.
Yhteistyö ja yhteydenotot
Kaikki meni hyvin. 10
Välittäjä oli ajoissa paikalla, varsinkin kun itse tulin +100km päästä. Näin pitkän matkan päästä lähtee aina tositarkoituksella katsomaan asuntoa. Välittäjä ymmärsi tämän, soitti parin päivän päästä ja tiedusteli kiinnostustani. Tein tarjouksen hänen välityksellään. Se meni läpi... Muutto edessä, uusin haastein. Jäi hyvä fiilis!
yleisesti sujui hyvin ja ystävällisesti
Tiian halu hoitaa asiat, keksiä ratkaisu ja jouhevaa toimintaa muutenkin.
Kaikki toimi tosi hyvin😊
Yhteydenpito oli jouhevaa ja välittäjä oli hurjan hyvin tavoitettavissa. Kaupantekokin sujui nopeasti. Välittäjä oli hyvin ystävällinen ja lämminhenkinen <3
Esittelyajat olivat joustavat.
Yhteydenpito, esittely
Asiointi mutkatonta ja ystävällistä.
Asunto saatiin myytyä. Tyytyväinen olen kauppahintaan
Oikeastaan kaikki.
Kommunikointi
Selkeä asuntoesittely, yhteydenpito toimi hyvin, yhteydenpito etupäässä kirjallisena joko tekstarit tai sähköposti niin selkeästi näki mistä oli sovittu
Kaikki oli sujuvaa
Kommunikointi välittäjän ja meidän välillä toimi todella hyvin. Tämä tuntui erityisen hyvältä aiempien huonojen kokemusten takia.
Kaikki. Koko ajan olimme tietoisia missä mennään. Mukava henkilökunta
Ystävällinen palvelu
Kaikki meni suunitelman mukaisesti.
Asiantunteva ja ystävällinen välittäjä Sanna Tuovila. Saatiin kaupat nopeasti.
Välittäjä oli hyvin asiallinen, kertoi kyllä kaiken minkä halusin kuulla.
Joustava näyttöajan sopiminen. Tarvittavat tiedot asunnosta tuotiin selkeästi esille
Ajantasainen tiedottaminen ja neuvot kysyttäessä. Ystävällinen ja amnattitaitoinen palvelu.
Asiantunteva välittäjä. Kaikki asiat hoituivat selkeästi ja ajallaan. Välittäjä osasi ottaa huomioon asioita, joita itse ei tiennyt ja myös hoiti asiat niiden osalta kuntoon.
Kaikki meni hyvin
Joustava näyttöaika
Mielestäni kaikki sujui hyvin.
Tiedotus näytöistä ja kaupanteon etenemisestä.
Ostajan saaminen kiinnostumaan ja jättämään tarjous nopeasti.
Kaupanteko sujui nopeasti ja sujuvasti. Sain koko prosessin ajan hyvin tietoa tilanteesta välittäjältä.
Hinnan asetanta ja sinnikkyys pitkään miettivän ostajan kanssa. On helposti lähestyttävä ja kohtelias.
Lyhyesti, ei turhia jaaritteluja. Petri toimi asiallisesti ja ammattitaitoisesti sekä lisäpisteet antaisin huumorintajusta ja ulkoisesta erittäin siististä olemuksesta, luo tietynlaista luottamusta ja varmuutta.
nopeus
Hienoa omistautumista asioiden nopealle hoitamiselle. Tiedotti aina, jos esim. oli tullut kyselyitä asunnosta. Oli aidosti kiinnostunut meidän kodin myynnistä.
Tommi on aktiivinen, huolellinen ja työlleen omistautunut. Tommista välittyi asiakkaalle erittäin luotettava ja ammattimainen kuva koko myyntiprosessin ajan. Erityismaininta aktiivisesta yhteydenpidosta. Käännymme Tommin puoleen myös tulevaisuudessa.
Koko homma meni "putkeen".
Välittäjän yhteydenpito ja aktiivisuus oli 10!
Yhteydenpito, tarvittavat asiakirjat ym
Koko prosessi oli varsin sujuva. Välittäjästä jäi hyvä vaikutelma heti ensimmäisellä käynnillä ja jäi tunne että hän katsoi kohdetta huolella ja kiinnostuksella verraten muutamaan aiempaan välittäjäkokemukseeni. Kommunikaatio ja asiointi ylipäätänsä varsin ripeää, mutkatonta ja luontevaa.
Yhteydenpito sekä perehtyminen myytävään kohteeseen.
Palvelu ystävällistä ja yhdeytenpito sujui hienosti. Mukava kun asuntoa sai katsella rauhassa eikä ollut mitään tuputtamista
Tieto kulki hienosti - hän piti ajan tasalla koko kaupan ajan. Homma sujui juuri niin kuin sovittiin.
Tärkeimmät asiat sukuivat hyvin: Asunto saatiin myyntiin nopeasti, kuvat olivat erittäin edustavia ja koti meni kaupaksi nopeasti 2,5 kuukaudessa.
Sopivan kohteen löytäminen.
Sekä myynnin että ostamisen suhteen kaikki sujui nopeasti ja sujuvasti.
Yhteydenpito
Koetan olla kehumatta liikaa. Kiinteistömme oli hankala myytäväksi, mutta välittäjämme piti kaiken aikaa yllä positiivista ilmapiiriä keksien ja tarjoten tapoja mennä eteenpäin käypäisen ja tapaukseemme kykenevän ostajan löytämiseksi. Omat epäilymme oikealla tiellä pysymisestä hän torjui ponnekkaasti. Erityisesti hänellä oli realistinen käsitys sopivasta kauppahinnasta. Ehkä (omasta tunnostamme) keinottelevalta vaikuttavan ostajaehdokkaan hän mahdollisesti torjui. Aikataulullisesti tuskin olisimme voineet onnistua paremmin. Nyt yritetään auttaa ja vähintään toivotaan uuden omistajan pärjäävän talossansa.
Todella ystävällisiä ja ammattitaitoisia välittäjiä, heidän kanssaan tiesi, että asunnon myynti on hyvissä käsissä.
viimeisen tarjouksen hoitaminen, asiakkaan vakuuttaminen siitä, että kannattaa antaa vastatarjous, vaikka ostaja oli epäileväinen.
Asian aika on käytetty hyvin tehokasti.
Myyntiaika sujui nopeasti.
Kaikki.
Kaupanteko
Yhteydenpito asunnon näyttöjen jälkeen erinomaista, joten aina tiesin "missä mennään". Muutoinkin ystävällinen ja asiallinen palvelu.
Asiallinen ja tehokas välittäjä
kommunikointi ja asioiden järjestely
Asiointi välittäjän kanssa kaikkinensa.
Yhteydenpito
Välittäjä tiesi mitä myi ja vastasi kysymyksiin hyvin ja tarvittaessa selvitti jos ei tiennyt. Ei myynyt vain kaunista sisustusta vaan pystyi puhumaan teknillisemmistä asioista. Yhteydenpito sujui hyvin ja tarvittaessa nopeasti niin puhelimella, viestillä kuin sähköpostilla.
näytöt sujui varsin jouhevasti
Hyvä palvelu. Riippuu enemmän henkilöstä kuin yrityksestä.
Asiat sujuivat nopsaan tahtiin. Vastaukset esityksiin sain viipymättä. Välittäjä auttoi asiallisesti paperien teossa.
Halukkuus myydä ja innostunut sitoutuminen!
Yhteistyö
Välittäjän ammattimainen ote.
Välittäjä oli ahkera ja toimiminen hänen kanssaan sujui hienosti. Sain hyvin tietoa mahdollisista ostajista ja asioiden etenemisestä.
Hyödylliset neuvot ensiasunnonostajille. Kärsivällisyys!
yhteydenpito
Joustava, homma tehty helponoloiseksi
Alueen tuntemus oli välittäjällä hyvin hallussa ja yleisesti ammattitaito kohdillaan.
Yhteydenpito ostajan suuntaan toimi hyvin. Rehellistä ja välitöntä palvelua.
Kommunikaatuo
Esittely
Pankki -ja asiointitouhut.
Kommunikaatio toimi todella hyvin kumpaankin suuntaan. Tommi oli aina tavoitettavissa ja selvitti asiat välittömästi riippumatta ajankohdasta. Kaupantekotilaisuus sujui tosi hyvin ja tehokkaasti, kun kaikki oli valmisteltu meitä varten.
Kaikki sujui moitteettomasti, välittäjä toimi itsevarmasti ja tekemisessä oli ammattitaitoinen ote. Huippu tyyppi!
Palvelu hyvää. Sain aina tiedon missä mennään.
Yhteyden pito välittäjän kanssa oli helppoa.
Tehtiin mitä sovittiin
Näytöt