Palautteet

Piti hyvin ajantasalla
Meidän välittäjä oli todella aktiivinen. Hyvä puhe yhteys ja piti meidät ajantasalla hyvin. Puheluista sekä yheydenotoissa tuli meille todella lämmin henkinen vastaanotto. Meidän toiveita kuunneltiin. Meillä oli itsellä jokseenkin hankalat talokaupat, ja me ensi asunnon ostajia, niin välittäjä oli hyvin tukena sekä ymmärsi asiat. Sekä mikä ihaninta, viimeisenä tuli onnittelut viestillä uudesta kodista ! Ei voi kun suositella ! 😊
Yhteistyö kaikin puolin.
Kiinteistövälittäjämme Piia Rosvall oli aivan huippu. Mahtava ihmistuntija ja kärkäs myyjä.
Asiakkaan kohtaaminen
Yhteydenpito ja joustavuus.
Yhteydenpito.
Kuvat, video, välittäjän paneutuminen kiinteistön myyntiin. Todella nopea kauppa.
Kaikki sujui Piian kanssa todella sujuvasti ja miellyttävästi. Kiitos.
Pia hoiti alusta pitäen hienosti yhteistyön ja kohteli molempia osapuolia tasavertaisesti ja Kunnioittaen.
Välittäjällä oli valmiit ostajaehdokkaat valmiina, tästä ISO PLUSSA! Kun myydään, niin myydään nopeasti ja kustannustehokkaasti.
Kaikki oli hyvin vaivatonta!
Kaikki sujui todella mutkattomasti.
Meillä oli erinomainen välittäjä, joka piti meidät hyvin ajantasalla. Välittäjä oli aina ostajaehdokkaiden yhteydenoton jälkeen valmiina näyttämään asuntoamme. Asuntomme myytiin nopeasti. Olemme erittäin tyytyväisiä välittäjäämme Piia Rosvalliin.
Sosiaalinen kanssa käyminen.
Yhteyden pito ja yställisyys
Aikataulu, joustavuus, ammattitaito.
Välittäjän rooli asunnon myynnissä. Välittäjä oli kokoajan yhteydessä ja teki oikein ison työn.
Yhteydenpito, esittelyt ja kaupanteko sujuivat erittäin mallikkaasti. Välittäjä otti itse yhteyttä ja halusi myydä kohteeni, kiitettävää aktiivisuutta!
arviokäynnin jälkeen homma alkoi mennä ripeästi eteenpäin ja kotimme ei ehtinyt avoimeen/julkiseen myyntiin. Kauppahinta oli linjassa oman ,sekä muutaman muun firman arvion kanssa. Välittäjä piti aktiivisesti yhteyttä, pyysi ja antoi tarkentavia tietoja tilanteessa. Välittäjämme vinkin ansiosta löysimme myös vuokrakodin, jossa pohditaan seuraavaa asumismuotoa/kohdetta kaikessa rauhassa.
Yhteistyö ja nopeat kaupat. Välittäjä piti mainiosti ajantasalla asioista.
Yhteydenpito. Viesteihin vastattiin nopeasti, selkeät ohjeet mitä meidän tulee tietää ja tehdä. Ystävällinen asiallinen palvelu.
Välittäjä Piia Rosvall on loistava, hän hoiti yhteydenpidon moitteetta, kaikki tapahtui aikataulussa ja nopeamminkin. Piia antoi realistisen arvion kohteesta ja hoiti kaiken niin että minulla ei ole mitään negatiivista sanottavaa. Ehdottomasti suosittelen!
Asunnon alkuperäinen välittäjä estyi, niin asuntonäyttöä ei peruttu, vaan kolleega tuli esittelemään asunnon. Tätä arvostan todella paljon!
Prosessi eteni sopivan ripeästi. Esittelyt olivat mukavalla aikataululla. Meitä pidettiin hyvin ajan tasalla asioiden kulusta.
Kaupanteko sujui hyvin sekä samoin myös asuntonäyttöjen järjestäminen.
Myynti tapahtui nopeasti
Puhelijas välittäjä.piti ajan tasalla kun ostaja löytyi ...tosin heti meni kaupaksi niin kuin hyvä talo yleensä menee kaupaksi...tosin välittäjä sai odotettua paremman hinnan...
Kaupat tuli nopeasti. Välittäjällä oli jo ostaja valmiina.
Nopea, sujuva myyntiin otto, ei tarvinnut odotella sitä, että milloin välittäjä ehtii arvioimaan tai ottamaan kohteen myyntiin.