Susanna Manninen

Susanna Manninen

Myyntipäällikkö, kiinteistönvälittäjä LKV, KiAT, kaupanvahvistaja

20-vuotisjuhlavuosi kiinteistönvälityksessä

Olen laillistettu kiinteistönvälittäjä ja vuosi 2023 on 20-vuotisjuhlavuoteni kiinteistönvälitysalalla. Autan sinua tekemään asunnon myyntiin tai ostoon liittyviä päätöksiä, kun olet tekemässä todennäköisesti elämäsi taloudellisesti merkittävintä päätöstä. 

Olen luotettava ja periksiantamaton neuvottelija joka pyrkii aina asiakkaan kannalta parhaimpaan lopputulokseen. Pidän siitä, että asiat tehdään positiivisen tehokkaasti ja laadukkaasti jo tänään. Ei vasta huomenna. Minulle on kunnia-asia hoitaa asiakkaitteni asuntoasiat kuntoon niin, että heillä on koko myyntiprosessin ajan turvallinen ja luottavainen olo. Olen urani aikana hoitanut monenlaisten kiinteistöjen ja huoneistojen kaupat menestyksellä maaliin aina perinnetiloista pieniin siirtolapuutarhamökkeihin ja keskusta yksiöihin. 

Asunnon oikea hinnoittelu, laadukas markkinointi ja kiinteistönvälittäjän aktiivisuus ovat avainasemassa parhaan markkinahinnan ja lyhyen myyntiajan saavuttamiseksi.  Ammattivalokuvaaja kuvaa kotisi tuoden esiin sen parhaat puolet ja pohjakuva editoitaan. Tarvittaessa voimme stailata asuntosi myyntikuntoon joko pienimuotoisesti tai täysin kalustaen. Käytössämme on sähköiset sopimuslomakkeet ja myös DIAS- kauppa hoituu kauttamme. Kohdennettu somemarkkinointi tukee myyntiä ja laaja verkostoni valjastetaan ostajan löytymiseksi.

Ota yhteyttä, kun haluat ystävällisen ja määrätietoisen kiinteistönvälittäjän hoitamaan asuntosi myyntiä! Maksuttoman kotikäynnin aikana teen sinulle asuntosi erityisominaisuudet huomioivan välitystarjouksen ja myyntisuunnitelman. Tavoitteeni on, että myös sinusta tulee suosittelijani.

Toimipiste
Palvelukielet

Suomi

Englanti

Susannan kanssa yhteistyö toimi hyvin. Sain tarvittavat tiedot nopeasti. Palvelu oli ystävällistä.

Ota yhteyttä, autan mielelläni!

Tietojen käsittely Sp-Koti-kiinteistönvälitysketjussa.

;