Tommi Gustafsson

Tommi Gustafsson

Kiinteistönvälittäjä LKV, KiAT, yhteistyöyrittäjä

Jätä yhteydenottopyyntö Tommille

Määrätietoista ja jämptiä asennetta asuntokaupoille

Luonteeltani olen avoin ja peräänantamaton. Sotilas- ja siviili-ilmailutaustani vuoksi olen työssäni määrätietoinen ja jämpti. Molemminpuolinen avoin ja rehellinen keskustelu on perusta oikealle hinnoittelulle ja sitä kautta onnistuneille asuntokaupoille. Vuosien mittaan olen itsekin asunut erilaisissa asumismuodoissa ja toiminut myös asunto-osakeyhtiöiden luottamustehtävissä, joten osaan helposti asettautua asiakkaiden asemaan. Pidän edelleen haasteista, joten tavoitteeni on hoitaa asuntokaupat aina ammattitaitoisesti loppuun asti, jolloin myyjä ja ostaja ovat tyytyväisiä. Olen myös kaupanteon jälkeen yhteydessä asiakkaisiini varmistaakseni, että kaikki on kunnossa ja saadakseni palautetta omasta toiminnastani. Pidän liikunnasta, joten vapaa-aika kuluukin urheilun parissa, kuten jääkiekko, kuntosali, pyöräily ja golf.

Kiinteistönvälitys Gustafsson LKV
y-tunnus 2750467-1

 

Toimipiste
Palvelukielet

Suomi

Englanti

Jätä yhteystietosi, niin Tommi on sinuun pian yhteydessä.

Ammattitaitoinen, jämpti ja miellyttävä välittävä. Olimme hyvin tietoisia, miten asiat etenee myynnin suhteen ja saimme paljon tietoa asuntokauppaan liittyvistä asioista. Harvoin pääsee asioimaan näin hyvin työhönsä sitoutuneen ammattilaisen kanssa!
Erinomainen aktiivisuus ja yhteispeli kaiken kaikkiaan. Myös taustatyöt tarvittavien dokumenttien kanssa menivät erinomaisesti.
Kaikki asunnon kauppoihin liittyvät asiat sujuivat jouheasti ja ammattitaitoisesti.

Ota yhteyttä, autan mielelläni!

Tietojen käsittely Sp-Koti-kiinteistönvälitysketjussa.

;