Toni Suhonen

Toni Suhonen

Kiinteistönvälittäjä LKV, KiAT

Realistiset arviot perustellusti

Vaikka asuminen Suomessa on usein melko kallista, on se silti erittäin suosittua. Kodin vaihtaminen tuleekin erilaisissa elämäntilanteissa ajankohtaiseksi ja on niitä asioita, jotka tulee hoitaa parhaalla mahdollisella tavalla. Siksi minulle onkin tärkeää voida palvella asiakkaitani henkilökohtaisesti koko asunnonvaihtoprojektin ajan, aina arviokäynnistä kaupantekotilaisuuteen saakka.

Olen myynyt Pirkanmaan alueella kiinteistöjä, asunto-osakkeita sekä erikoiskohteita menestyksekkäästi jo vuosia. Hyvät vuodet ja korkean asiakastyytyväisyyden olen pystynyt saavuttamaan ammattimaisella suhtautumisella tekemiseen, unohtamatta kuitenkaan iloista ilmettä ja asiakkaiden tarpeiden huomioon ottamista. Mikäli harkitset kotisi myyntiä tai uuden ostamista, niin olen aina palveluksessasi.

Toimipiste
Palvelukielet

Suomi

Englanti

Toni suhonen
Koko myyntiprosessi sujui erityisen hyvin ja luottavaisin mielin. Välittäjä oli hyvin ammattitaitoinen ja avulias. Häneltä saimme apua vielä oman talon kauppojen jälkeenkin, kun uuden kohteen oston kanssa oli ongelmia. Hän pelasti meidät kiperästä tilanteesta, kun saimme luotettavaa infoa miten toimia. Ja tiesi, että hänelle voi aina soittaa ja saada luotettavan vastauksen. Olemme hyvin iloisia ja onnellisia saamastamme palvelusta! Jatkakaan samalla tavalla! Ja voimme todella lämpimästi suositella Toni Suhosta välittäjäksi kenelle tahansa!
Nopea kauppa

Ota yhteyttä, autan mielelläni!

Tietojen käsittely Sp-Koti-kiinteistönvälitysketjussa.

;