Palautteet

Toni suhonen
Koko myyntiprosessi sujui erityisen hyvin ja luottavaisin mielin. Välittäjä oli hyvin ammattitaitoinen ja avulias. Häneltä saimme apua vielä oman talon kauppojen jälkeenkin, kun uuden kohteen oston kanssa oli ongelmia. Hän pelasti meidät kiperästä tilanteesta, kun saimme luotettavaa infoa miten toimia. Ja tiesi, että hänelle voi aina soittaa ja saada luotettavan vastauksen. Olemme hyvin iloisia ja onnellisia saamastamme palvelusta! Jatkakaan samalla tavalla! Ja voimme todella lämpimästi suositella Toni Suhosta välittäjäksi kenelle tahansa!
Nopea kauppa
Erittäin ammattitaitoinen välittäjä. Nopea myynti. Haluttu hinta ilman turhia ehostuksia. Kiitokset Tonille!
Koko prosessi sujui tehokkaasti ja nopeasti. Välittäjä ymmärsi kohteen, miten se myydään ja kaikelta turhalta vältyttiin. Yhteydenpito oli sujuvaa ja kaupat tehtiin nopeasti!
Alusta alkaen välittäjän tekemisestä paistoi ammattimaisuus ja kokemus. Siihen lisänä aito asiakaspalveluluonteinen ja huumorintajuinen asenne ja kellonajasta riippumaton yhteydenpito. Jos matkalle tuli pienikin epäselvyys, välittäjä selvitti ja huolehti asian nopeasti.
Välittäjä hoiti myyjän ja ostajan välillä asian nopeasti, hienosti ja mallikkaasti.
Suhosen Tonin kanssa kaikki luisti erityisen hyvin.
Myyjällä oli selkeä kuva asunnon hintaan positiivisesti vaikuttavista remonteista. Asunnosta saatu hinta oli todella hyvä verrattuna kilpaileviin välittäjiin, jotka kävivät arvioimassa asuntoa. Nopea kauppa.
Kaupan etenemisen tiedoitus
Kun myyjä vaihtui, kaikki sujui erinomaisesti.
Toni hoiti myynnin sujuvasti, ammattitaitoisesti, rennolla otteella. Hän piti koko ajan meidät ajan tasalla missä mennään. Ensimmäinen yksityisnäyttö hoidettiin onnistumaan yhdessä Tonin kanssa 1,5 tunnin päähän kun ilmoitus oli tullut nettiin! 😁 Suosittelen!
Yhteydenpito välittäjään ja näytöistä sopiminen ym. Välittäjä ajatteli myyjän parasta.
Kaikkiin kysymyksiin sai nopeasti vastauksen ja välittäjä oli tavattavissa kun tarvitsi. Ammattimaisuus, asiantuntijuus välittyi hänestä. Realistinen arvio ja kuvaus kohteesta.
Todellinen ammattilainen! Pyyntihinta asunnollemme mietittiin yhdessä, ottaen huomioon kaikki siihen vaikuttavat asiat. Asuntokuvaus sovittiin ja Toni laittoi kotimme myyntiin. Tämän jälkeen ei meidän juuri muuta tarvinnut tehdä kuin hyväksyä loistotarjous ja ihmetellen iloita Alle kahdessa viikossa oli kaupat tehty! Pankkiinkaan ei tarvinnut kokoontua kun kauppa tehtiin sähköisesti. Vahva suositus meiltä.
Nopea toiminta
Kaikki
Nopeat kaupat ja sujuba yhteydenpito
Välittäjä oli aktiivinen ja puolueeton.
Koko kaupanteko
Näytön järjestyminen nopeasti. Myös näytöt.
Joustavuus mökin esittelyssä, vaikka kohde oli kaukana ja halusimme päästä sinne sunnuntaina.
Yhteydenpito
Hyvin sujui
Hinnoittelu onnistui hyvin ja kaupat saatiin tehtyä.
Yhteydenpito
Välittäjä tiesi mitä myi ja vastasi kysymyksiin hyvin ja tarvittaessa selvitti jos ei tiennyt. Ei myynyt vain kaunista sisustusta vaan pystyi puhumaan teknillisemmistä asioista. Yhteydenpito sujui hyvin ja tarvittaessa nopeasti niin puhelimella, viestillä kuin sähköpostilla.
Hyvät ja nopeat kaupat
Kommunikaatio ja yhteistyö
Jouhevuus ja neuvottelut.
Yhteistyö sujui hyvin.
Sain tarvittaessa yhteyden välittäjään ja palvelu sujui sovitusti.