Palautteet

Kaupat saatiin hoidettua nopeasti ja vaivattomasti.
Yhteydenotot, nopeus
Oikeastaan kaikki. Jonna myi asunnon nopeasti ja häneen oli helppo pitää yhteyttä ja sai vastaukset nopeasti jos oli kysyttävää. Jäi ammattimainen ja hyvä kuva jo arviokäynnistä lähtien. Suosittelen!
Välittäjä oli aktiivinen ja sai nopeasti asunnon myynti-ilmoituksen nettiin. Sekä välittäjä että valokuvaaja huomioivat hyvin sen, että myyntikohteena on asiakkaan koti, ei pelkkä asuinhuoneisto. Asunnon näytöt sujuivat hienosti ja välittäjä löysi aina aikaa esitellä asuntoa. Esittelyjä ei tarvinnut kenenkään osapuolen odotella päivätolkulla. Iloinen, positiivinen ja aikaansaava välittäjä, joka oikeasti välitti :-)
Jonna piti myyjän alusta asti hyvin tilanteen tasalla. Koronasta johtuen yleisnäyttöä ei pystytty järjestämään, mutta Jonna kyllä hoiti yksityisnäytöt ripeällä aikataululla, mutta kuitenkin hyvin myyjää huomioiden. Jonna teki kyllä pitkää päivää, mutta innostuneena. Itselleni jäi fiilis, että "täydestä sydämestä". Koko prosessin aikana oli hyvin turvallinen olotila kaiken sujumisesta ja Jonna oli aina iloisella mielellä. Myyjän ja välittäjän välille syntyi heti alkumetreillä hyvä yhteys. Jonna oli todella helposti lähestyttävä ja hänen kanssaan oli erinomaista sopia kaikista myyntiin liittyvistä yksityiskohdista ja hyvässä hengessä ostajan kanssa, jonka tapasimme vasta kaupantekotilaisuudessa.
Vuorovaikutus välittäjän kanssa oli aktiivista ja toiminta nopeaa. Kaupanteon hetkellä olin ajan tasalla koko ajan. Jonna Tuovinen on loistava ja ammattitaitoinen välittäjä! Suosittelen erittäin lämpimästi, kun haussa on ihmisen ja ihmisen kodin huomioon ottava välittäjä, joka saa asioita tapahtumaan. Valokuvaajalle myös kiitokset hyvin onnistuneista kuvista. Olen enemmän kuin tyytyväinen.
Kaikki sujui nopeasti ja vaivattomasti
Kaikki sujui hienosti.
Kohde myytiin suht nopeasti ok hinnalla.
Kaikki sujui hyvin. Välittäjä piti ostajan ajantasalla kaupan vaiheista.
Ihan kaikki meni nappiin. Mainonta, näytöt, tarjoukset, väliaikatiedot ja lopuksi kaupat. Vielä jäi aikaa muuttoonkin.
She has been really reactive and open to any of my questions
Välittäjä oli upeasti tavoitettavissa. Ei esittänyt tietävänsä asioita, joita ei tiennyt, mutta selvitti kyllä kaiken kysytyn. Välittäjän kanssa oli erittäin vaivatonta asioida.
Asunnon esittely ja myynti.
Nopeat kaupat
Viestintä👍Pysyi ajan tasalla tarjouksissa ja sai kiinni puhelimella kun tarvittiin!
Kauppa sujui hyvin nopeasti ja sujuvasti - kaikki paperityöt (DIAS) pankkien ja ostajan ja myyjän välillä ym hoituivat tosi helposti eikä tarvinnut mitään fyysisiä papereita lähetellä tms.
Yhteydenpito
Sujuvaa viestintää, nopeat ja asialliset vastaukset
Palvelu oli nopeaa, ystävällistä ja koko ajan pidettiin ajan tasalla missä mentiin.
Kontaktin luominen, yhteydenpito.
Ystävällinen ja avulias toiminta myyvän asiakkaan kanssa.
Tosi hyvin,kun aina ilmoitettiin
Lopputulos oli hyvä, samoin asiointi sujuvaa.
Myyntisumma oli juuri sellainen mitä toivottiin. Välittäjä oli mukava, ystävällinen ja helposti lähestyttävä. Hän vastasi nopeasti yhteydenottoihin päivästä ja vuorokauden ajasta riippumatta. Minulle tuli olo, että asunnon myynti on todella välittäjän hoidossa enkä joutunut itse stressaamaan yksityiskohdista. Kodin lemmikit (kaksi kissaa) saivat olla rauhassa kotona ja pystyin luottamaan että välittäjä pitää huolen, että kissat eivät esim. karkaa ovesta näyttöjen yhteydessä.
Kauppa on edennyt ripeäntuntuisesti.
;