Kokemuksia Sp-Koti-kiinteistönvälitys Tampereen Hervannasta

Valokuvaus, myyntiesite, esittely, kontaktit
Sopimuksen teko, näytöt, kohteen kuvaukset, itse myynti.
Palvelu, neuvonta, asunnon myynti ja muutenkin palvelu oli todella hyvää! Varmasti suosittelen kaikille tuttavilleni!
kauppakirjan allekirjoitus
Kaikki meni mielestäni todella hyvin.
Valokuvat olivat loistavia, välittäjä piti minut koko ajan ajantasalla myynnin suhteen (asun eri paikkakunnalla), sain myös välittäjältä hyviä neuvoja ja asiantuntevaa ohjeistusta sekä hinnan määrittelemiseen että tarjouksen hyväksymiseen.
Esittelyt järjestyi nopeasti.
Kauppa sujui erityisen nopeasti ja hyvin!!!
Kaikki
Kaupanteko sujui asiantuntevasti, vaivattomasti ja nopeasti. Myytävästä asunnosta tehty video-ym. kuvamateriaali oli laadukasta.
Komunikointi aina voi kysellä kun epäselvää oli. Ystävällinen palvelu , samoin myynti sujui ammatti ihmisten asiantuntemuksella sekä viranomaisille kuuluvat asiat esim . verot ym:t
Hyvä ja mukava asiakaspalvelu. Sai aina hyvin vastauksia miten kannattaa toimia. Ystävällisiä. Olivat hyvin ja tehokkaasti mukana koko sen ajan mitä tarvitsimme.
Myyntiprosessi
Kaikki. Osaava, nopea ja asiakaslähtöinen palvelu. Hyvät esittelysivut netissä. Ihana välittäjä Nina parasta!
Kommunikaatio mm. näyttöjen järjestämiseksi, OKT-talon myynnin edellytyksenä olevien dokumenttien hankkiminen olisi ollut hankalaa minulle, Rosita teki siitä vaivattoman sekä myyjälle että ostajalle.
Kemia välittäjän kanssa! Ihana ihminen ja osasi asiansa.
Kaikki. Olen tyytyväinen saamaani palveluun ja suosittelen Sp-kotia ;)
Nopeaa myyntiä, ystävällinen palvelu, mukava vuorovaikutus ja ajantasalla hyvin pitäminen
Kaikki
Kommunikointi ja asioiden hoitaminen
Vaivatonta ja ystävällistä yhteistyötä. Aktiivisia ja motivoituneita esittelijöitä.
Ensimmäinen käynti meillä kotona ja toimeksinantosopimuksen teko samantien. Sp-Koti käyttää todella hyvää ammattivalokuvaajaa. Näyttöajankohdat ilmoitettiin hyvissä ajoin. Oli siis aikaa siivoukseen :) Ystävällinen, iloinen ja ammattimainen ote työhön. Välittäjä piti ajantasalla sen aikaa mitä kohde kerkesi olemaan myynnissä. Kiinteistökaupat sujuivat iloisissa ja leppoisissa merkeissä. Todella ripeää toimintaa!
Kuunneltiin mitä asiakkaalla on mielessä ja mitä asiakas halusi kertoa asunnosta, rakentamisesta, varusteista ja rakenteista. Rakentajan tärkeä ei aina ole myyjän tärkeä - tässä meillä oli yhteiset intressit. Kun tehdään kuin itselle tehtäisiin niin myyntikin sujui kuin omaa myytäisi - kehtasi esitellä! Reilu yrittäjäasenne toista yrittäjää kohtaan.
Yhteydenpito
Suuri kiitos Ninalle erittäin hyvin hoidetuista kaupoista kokonaisuudessaan!
Yhteydepito.
Aktiivinen ja innokas työote. Monipuolinen markkinointi. Yhteydenpito välittäjiin helppoa ja sujuvaa.
Palvelu oli alusta loppuun loistavaa kaikin tavoin. Näyttöjen määrissä ei kitsailtu, yhteistyö sujui hienosti ja hintakin oli kohdillaan. Välittäjän työssä näkyi ammattitaidon ja kokemuksen tuoma varmuus. Myyjänä pysyin koko ajan tilanteen tasalla. Näyttöihin tuli aina väkeä ja kaupatkin tulivat yllättävän jouhevasti. Kauppahinta ilahdutti ja sekä myyjä että ostaja vaikuttivat tyytyväisiltä. Ilman muuta suosittelisin Sp-koti Tampereen keskustaa lähipiirilleni. Erityiskiitokset esitän sekä Nina Aaltoselle että Rosita Nummikoskelle ammattitaitoisesta välitystyöstä!
Kaikki sujui hyvin
Nopea myynti
Asunto myytiin nopeasti,ei ehtinyt edes yleiseen esittelyyn. Jutta Rihu tosi nopea toimissaan. Vielä kauppakirjan teko ja rahat tilille, niin kuukauden sisällä koko myyntitapahtuma.
Nopea toiminta ja asiantunteva palvelu
Kaikki neuvottelut ja sopimukset meni nappiin. Kuukauden sisällä asunto myyty ja rahat tilillä. Ei kukaan ole parempi myyjä kun Jutta SP pankista Kangasalta. Tuhannet kiitokset ja kaikki kunnia hänelle
kiinteistökauppa sujui erityisen hyvin alku vaiheesta loppuun asti. palvelu oli kaikin puolin erinomaista.
Kaupan syntymisen nopeus.
Asunnon näytöistä sovittiin yhdessä. Näyttöjä oli paljon ja myyntiaika melko lyhyt. Käsiraha- menettely oli oikein hyvä kun asuntomme vapautumiseen oli vielä muutama kuukausi aikaa.
Asioiden hoito ja neuvot. Aikataulujen sopiminen
Kokonaisuudessaan. Kaikki myyjät toimii tiiminä mikä on iso plussa ja mikä tärkeintä kauppa tehtiin niinkuin luvattiin.
Välittäjämme Rosita hoiti asiat sujuvasti ja ammattitaidolla. Meitä kuunneltiin ja saimme hyviä neuvoja asunnonvaihtoon liittyen. Myyntiesite valokuvineen oli viimeisen päälle tehty. Olemme todella tyytyväisiä.
Ensi tapaaminen ja sopimuksen laatiminen, tosi nopea myynti.
Ihan kaikki
Sain perusteelliset tiedot prosessin etenemisestä ja välittäjä piti minut jatkuvasti ajan tasalla.
Mikko hoiti asuntokaupan alusta loppuun todella tyylikkäästi ja ammattitaitoisesti. Asunto myytiin ensimmäisestä näytöstä. Mikko oli loistava neuvottelija ostajan ja myyjän välillä kaupan loppuun saamikseksi, Kiitos!
Välittäjä oli erittäin mukava, palvelualtis ja huumorintajuinen. Asioisin hänen kanssaan mielellään jatkossakin tarpeen vaatiessa ja voisin suositella myös muillekkin.
Tyytyväinen asiakaspalveluun.
Asiointi, yhteydenpito, asioiden selittäminen meille, kokonaisvaltainen asioiden hoito mm. kuntotarkastuksen järjestäminen, selkeys, ystävällisyys.
Esittelijä oli erityisen miellyttävä ja kaikki toimenpiteet sujuivat mutkattomasti
Kaupan teko oli selkeää
Välittäjä oli ammattitaitoinen ja motivoitunut.
Kaikki esittelystä kaupantekoon. Välittäjä Rosita Nummikoski on huippu.
Yhteinen tapaaminen järjestyi nopeasti ja sujui miellyttävissä merkeissä. Välittäjä osoitti vahvaa paikallistuntemusta ja saimme hyvän käsityksen kohteemme vahvuuksista ja sopivasta hintatasosta. Kaupat syntyivät alle kolmessa viikossa, mikä oli meistä lähes uskomatonta.
kaikki meni hienosti
Näyttöjen aikataulut ja kaupanteko.
Olimme tekemisissä muutamankin eri välittäjän kanssa ja kaikista jäi hyvä fiilis. Välittäjät eivät olleet liian tyrkkyjä vaan ihmismäisiä.
Tarjous ja eteneminen kaupantekoihin. Myyjä vastasi ensiasunnon ostajan ’tyhmiin’ kysymyksiin asiallisesti ja järjesti asiat sujuvasti
Yhteydenpito, tiedottaminen
Ostovaiheen kysymyksiin vastattiin hyvin nopeasti ja pätevästi, eikä mikään jäänyt ostoa harkittaessa epäselväksi
Kaikki
Asunnon kuvat/video ehdottomasti parhaat. Iso plussa myös että myyjiltä isommat vastuut pois.
välittäjän toiminta oli alusta loppuun asti miellyttävää, auttavaista, asiansa osaavaa ja erittäin ystävällistä
yhteydenpito whats App !
Koko kokonaisuus
Välittäjä halusi, että asunto stailataan kuvien ottamista varten, itse en olisi siihen ryhtynyt. Mutta kun näin kuvat, niin uskon että stailaus auttoi asunnon nopeaan myymiseen.
Kiinteistövälittäjältämme sai erittäin paljon lisätietoa kohteesta ja käytännönasioista, mitä arvostimme suuresti ensikotiamme ostaessa. Ihanaa asiakasläheistä välitystä!
Kaikki sujui hyvin. Erityisen hyvää oli, ettei taloa tarvinut laittaa ollenkaan nettiin kaikkien nähtäville, vaan ostaja löytyi välittäjän kontaktien kautta.
Asiantunteva palvelu. Huomioitiin asiakas hyvin.
Asunnon esittelyt. Molemmat välittäjät Rosita Nummikoski ja Panu Seppänen olivat ammattitaitoisia ja ystävällisiä. Asiasta informointi sujui erittäin hyvin. Kaiken kaikkiaan kauppa syntyi kohtuullisessa ajassa.
Välittäjä kertoi asiat selkeästi ja ymmärrettävästi. Toi hyviä asioita esille, oli helposti lähestyttävä.
Yhteydenpito
Hyvä yhteistyä
Whatsapp ryhmä oli hyvä juttu niin tieto kulki sitä kautta kaikille
Välittäjä oli asiantunteva, mukava ja kärsivällinen. Kaikki hoitui hyvin ja nopeasti.
Myyjää ja ostajaa pidettiin hyvin ajantasalla, palvelu joustavaa.
Positiivinen palvelu ja pitkäjänteisyys
Ystävällisyys, rehellisyys, acoimuus
Kaikki sujui nii kuin pitikin
Selkeä myytävään kohteeseen ja kysyntään sopiva myyntisuunnitelma, ammattimainen ja ahkera asenne toi kaupat nopeasti maaliin.
Ostajalle (meille) epäselvien asioiden pikainen selvittäminen. Lisäksi välittyi sellainen luottamus kohteesta ja sen myötä oli erittäin helppo alkaa tarjoamaan. Välittäjä oli hyvin aktiivinen, ihmisläheinen ja iloinen persoona.
Kaikki sujui nopeasti ja tehokkaasti, välittäjä oli aina tavoitettavissa.
Ystävällistä, asiantuntevaa ja joustavaa palvelua.
Kommunikointi, ystävällisyys, helppous ja nopeus.
Välittäjällä oli valtava osaaminen asiaan, edusti myyjän intressejä hyvin. Hän ei hätkähtänyt mistään käänteestä.... Luotettava.
Asuntoon järjestettiin nopeasti esittelyjä sekä yksityisesti, että yleisesti ja myyjänä sain heti tiedon, miten esittelyt olivat sujuneet.
Sopimuksen teko ja nopea markkinoille tulo.
Auttoi asioissa mistä en itse tiennyt mitään.Erittäin ystävällistä palvelua!
Kaikki sujui loistavasti.
Kohteen tuntemus, esittelyt
Välittäjä todella mukava, helppo hoitaa asioita hänen kanssaan. Asiantunteva ja asiallinen. Kaikin puolin kaikki sujui hienosti.
Kaikki, hienoa yhteistyötä välittäjän kanssa.
Kauppa saatiin aikaiseksi.
Talon kuvaus ja esittelymateriaali. Talon myyntiin kului vain muutamia viikkoja.
Huoneiston tuunaaminen on tärkeää kun luodaan ostajalle mielikuvaa asunnosta ennen sen kuvaamista ,se onnistui hyvin ja tehtiin ammattitaidolla ajan kanssa. Tehokas ja hyvin järjestetty esittely yksi ostajaehdokas kerrallaan asioiden selvittely ja tuntemus myöskin myyjille loi luottamusta kiitos.
Esittely valokuvaus js keskustelut virkailijoiden kanssa
Useammasta välittäjäehdokkaasta SP-koti valikoitui sillä että,"kotiläksyt" oli tehty parhaiten. Välittäjän toiminta oli asiantuntevaa ja hyvää sekä muu tekninen toiminta (kuvaus, netti-ilmoitus
Mielestäni välittäjä oli selkeä ja ei turhia hötkyillyt. Toi meille mahdollisista asiakkaista tietoa tarvittaessa ja hoiti asiat asiantuntevasti. Ei tarvinut miettiä, että myydäänkö meidän kohdetta aktiivisesti, sillä välittäjä teki kyllä töitä sen eteen, että kohde menisi kaupaksi. Toiveitamme kuuneltiin. Ja parasta tietysti on se, että talomme myytiin haastavasta ajasta huolimatta.
Kommunikointi ja aktiivinen yhteydenpito muutenkin. Erittäin ystävällistä palvelua
Yhteydenpito, nopeus, asioiden hoito pankin kanssa
Yhteistyö kiinteistövälittäjän kanssa oli todella luontevaa ja näytöt ja muut käytännön asiat sujuivat erinomaisesti.
koko prosessi
Asiantunteva ja mukava läämmin tapa kertoa kohteesta ja ottaa huomioon asiakkaan toiveet ja tarpeet
KAIKKI sujui erittäin hyvin ja sovitusti.
Kaikki sujui hyvin ja nopeasti.
Myynti sujui nopeasti. Välittäjä toimi hyvin ja ratkaisi hankalat asiat ripeästi.
Kaikki
Tähän ei voi vastata kuin, että kaikki meni erittäin hyvin alusta loppuun saakka. Todella ammattitaitoista asunnonvälitystä
Kaikki sujui täydellisesti.
Supernopea yhteydenotto, kun huhuilin välittäjää Fb:ssä. Erittäin rauhallinen, selkeä ja vakuuttava esiintyminen ensi tapaamisessa kohteessa (jossa mukana vanha äitimme yhtenä myyjänä). Nopea arvio perukirjaa varten ja reippaat kiinteistön esittelyt. Hyvät, mutta realistiset valokuvat, ei mitään kummia linssivääristymiä. Teams-tapaaminen todella tarpeellinen ja napakka. Whatsappin käyttäminen tiedottamisessa ihan huippujuttu!
Kaikki...yhteydenpito nopeaa
Oikeastaan kaikki sujui hyvin. Kävimme pari kertaa katsomassa kohdetta ja välittäjä pystyi järjestämään näytön niin että sopi meidän aikatauluihin. Lisäksi kysymystulvaan varsta nopeasti.
Selkeät systeemit. Hyvä yhteydenpito myyjään.
Koko kaupanteko alkutiedustelusta maaliin asti.
Välittäjä piti tiiviisti yhteyttä koko prosessin ja toimi hyvin asiallisella mutta sopivan rennolla meiningillä. Ehdoton suositus asiantuntevalle ja nopealle välittäjälle!
Koko prosessi sujui mallikkaasti
Kaikki
Helppoa👍
Tosi asiallinen välittäjä.Osasi hommansa
Kaikki sujui todella loistavasti. Yhteydenpito oli sujuvaa. Asuntoilmoitus loistava. Kaupat tehtiin heti ekan näytön jälkeen. En voi kuin suositella.
Tiedottaminen asioiden etenemisestä, ja asiakasläheinen palvelu.
Erittäin hyvää oli yhteydenpito myynnin aikana. Välittäjä oli erittäin hyvin tavoitettavissa. Jutan vankka ammattitaito korostui koko myyntitapahtuman ajan.
Näytöistä sopiminen ja niiden toteutus saman päivän aikana. Kertasiivous riitti aina näyttöputkeen. Välittäjä oli suora ja rehellinen. Myyntikohteen oma Whatsappi-ryhmä oli helppo ja nopea tiedonvälityskanava!
Kaikki sujui kuin rasvattu alusta loppuun, tiedonkulku oli nopeaa, kuvat oli todella hyvät ja muutoinkin palvelu oli kymmenen pistettä ja papukaija merkki. Kiitos vielä tuhannesti. :)
Yhteydenpito ja asioiden sujuva hoitaminen.
Esittelyt hoidettiin hyvin ja niistä ilmoitettiin. Samassa taloyhtiössä on ollut myytäviä kohteita useita ja ovat edelleen, eri välittäjillä. Meidän kauppa sujui melko nopeasti.
Välittäjä oli rento ja myi taloa hyvin. Tarkisti heti tiedot mitä kysyttiin.
Nopea vastaus ensimmäiseen yhteydenottoon, nopeasti sovittu ensimmäinen näyttö. Yhteydenpito sujuvaa, näyttöjen, joita oli useampi, sopiminen aina helppoa. Koko ajan olimme ajan tasalla.
Kaikki toimi tosi hyvin.
Nopea viestintä, asiat hoituivat sovitusti
Kaupanteon nopeus
Välittäjä raportoi jokaisesta näytöstä heti niiden jälkeen. Yhteydenpito oli sujuvaa Whatsappin kautta.
Sähköinen viestintä ja allekirjoitus.
Kaikki
Esittely oli perusteellinen ja aika saadiin nopealla aikataululla. Kaikkiin kysymyksiin ja asioihin vastattiin nopeasti. Välittäjä auttoi myös asioiden kanssa meidän etuuden mukaan.
Kaikki
Hinnoittelu
Näyttö järjestyi nopeasti ja sujuvasti. Yhteydenpito oli helppoa ja kaikkiin kysymyksiin saatiin vastaus. Välittäjä oli mukava ja asiantunteva.
Kaikki sujui loistavasti.Rosita ammattitaitoinen ja työnsä täysellisesti hoitava.Tietoa tuli koko ajan kiitettävästi missä mennään.Kiitos vielä kerran.
Kaikki
Kysymyksiin ja viesteihin vastattiin nopeasti
Asiointi sujui hyvin ja yhteydenpito oli saumatonta.
Välittäjä piti yhteyttä aktiivisesti meihin myyjiin ja osoitti aitoa kiinnostusta tehtäväänsä kohtaan. Juha teki työnsä erinomaisesti ja ammattimaisesti. Hän on luotettava ja asiat sujuivat jouhevasti kellonaikaa katsomatta.
Kaikki sujui hienosti. Asiat hoitui hyvin ja yhteydenpito sekä tiedottaminen oli hyvää.
Jutta hoiti homman kotiin nopeasti ja tyylillä.
Kaikki sujui hienosti. Minua ja vuokralaisiani sekä ostajaehdokkaita pidettiin aktiivisesti ajan tasalla. Luottotiimini asuntokauppoihin.
Vaivatonta ja helppoa.
Asunnon esittelyn ajankohdat. Erittäin ammattitaitoinen välittäjä toimi kiitettävästi.
Kaikki asiointi, näytöt ja tapaamiset sujuivat mallikkaasti ja ajallaan. Loistavat välittäjät jotka osaavat työnsä.
Kaikki
Oli mukava ja ymmärtäväinen tyyppi joka minulle asuntoa esitteli. Oli mukava asioida.
Kaikki meni hienosti alusta loppuun!
Palvelu,ammattitaito,aikataulu. Täysi kymppi!
Auttavainen välittäjä, joka mahdollisti onnistuneen ensiasunnon oston. Suosittelen ehdottomasti!
Nopea ja informatiivinen yhteydenpito
Kokonaisuus oli todella hyvä ja selkeä. Välittäjä oli ammattitaitoinen ja ystävällinen.
Kaikki.
Koko prosessi hoitui tyylikkäästi ja tehokkaasti. Aktiivinen yhteydenpito erityisen hyvä.
Kommunikointi, nopeus, asiantuntijuus
Esittelyt, paperiasiat, ohjeistus, välittäjän ammattitaito tosi hyvä, ystävällinen ja tosi mukava.
Rosita on tosi mukava, osaa neuvoa ja kertoo miten edetään, näin maallikollekkin joka myy ensi kertaa asuntoa. Tietoa on paljon alaltaan. Tunsimme olevamme asiantuntevan ammattilaisen turvallisessa myynti tapahtumassa. Talo myytiin nopeassa aikataulussa.
Saimme nopeasti uudet vuokralaiset.
Kaikki
Lyhyt myyntiaika. Hinta-arvio oli kohdallaan. Innostunut välittäjä.
Yhteistyö välittäjän kanssa oli luottamuksellista,sujuvaa ja nopeaa. Asiat hoituivat sovitusti ja toiveitani kuunneltiin. Sain monipuolisesti tukea ja vastauksia nouseviin kysymyksiini. Vuorovaikutus oli välitöntä ja kannustavaa. Lämmin kiitos!
Asiat hoituivat ammattataidolla ja hyvässä yhteisatyössä kanssani
Ihan hyvin sujuu
Asunnon hinta-arviosta alkaen kaikki! Erinomaiset ohjeet, nopea myynti hyvään hintaan ja ystävällinen ote kaikkeen.
Anne-Maria oli erittäin asiantunteva välittäjä, piti hyvin tiedossa ja hommat sujui täydellisesti.
Yhteydenpito ja tiedotus.
Rosita oli erittäin mukava ja joustava. Olisi auttanut myös mahdollisen reklamaation tekemisessä ed. asunnon omistajalle, kun tämä oli oli antanut pakastimen sulamisvesien valua keittiön laminaatille. No, onneksi asia järjestyi minun ja ed. omistajan välillä eli asia kunnossa. Kiitos kaupoista!
Nopea vastaaminen yhteynpitotilanteissa
Sähköinen tarjous
Näytöt. Kuvat asunnosta oli hyvät.
Markkinointi
Yhteistyö välittäjä Niina Aaltosen kanssa, asunnon yksityisnäytöt ja kaupantekotilanne.
Sujuvat ja nopeat kaupat.
Lopussa oli reipas ote ja stailauksella ja uusilla kuvilla saatiin kauppa autettua maaliin.
Kaikki sujui nopeasti ja hyvin. Voin suositella.
Ensimmäinen asuntokauppa myyjän omiminaisuudessa ja kaikki meni niin hyvin kuin vain voi kuvitella. Tieto kulki ja kysymyksiin vastattiin nopeasti.
Koko prosessi oli joustava ja nopea
Tiedonkulku. Tiesimme koko ajan missä mennään.
Yhteistyö välittäjän kanssa oli sujuvaa.
Kommunikaatio. Yhteinen näkemys välittäjän kanssa.
Kaikki sujui todella hyvin ja vaivattomasti
Yhteydenpito sujui hyvin ja sain kysymyksiini vastaukset nopeasti
Hinnoittelu ja yhteydenpito
Edustajat hoitivat homman hienosti. Kiitos.
Kaikki järjestelyt ja informointi
Löysimme nopeasti yhteisen sävelen ja saimme sovittua molempia osapuolia tyydyttävän kauppahinnan. Myytävästä kohteesta otetut kuvat olivat erittäin laadukkaita ja se varmasti omalta osaltaan vauhditti myyntiä. Koko myyntiprosessi sujui nopeasti ja asiantuntevasti.
Kohteen kuvat ja video olivat erittäin laadukkaita ja niiden ottaminen sujui erittäin hyvin. Erityisesti drone-kuvaus toi ympäristön näkyviin hienosti. Lisäksi arvon määrittäminen alueen hintatasoon nähden oli hyvin ammattimaista ja siitä jäi sellainen maku että todella tiedetään mitä tehdään. Erityiskiitos siitä että myös sen seuraavan kodin ostamisessa autettiin vaikka meidän asiakkuus oli vain oman myymiseksi.
Joustava ja mukava välittäjä. Rauhallinen, "jalat maassa"- tyyppinen välittäjä joka ei turhaa hötkyile ja osaa hommansa rautaisella ammattitaidolla.
Mukava, asiallinen välittäjä
Välittäjä piti meidät myyjät koko ajan erinomaisesti selvillä myynnin etenemisestä. Hänen toimintansa oli ammattimaista ja sujuvaa. WhatsApp-viestintä oli hyvin toimivaa.
Välittäjä oli helposti lähestyttävä, avulias ja samalla aaltopituudella, mikä joudutti kauppoja.
Rosita Nummikosken tärkeilemätön asenne ja hyvät vinkit kuntotarkastuksen aikana, ja lainhuudon tekemisestä. Pankkimme vaati tehdä lainhuudon joten emme säästäneet, mutta neuvot olivat hyvät ja ajoivat meidän etuamme.
Hyvä välittäjä, joka tuntui oikeasti välittävän myös ihmisistä heidän tarpeistaan.
Luottamus välittäjään syntyi nopeasti ja hän oli asiantuntija. Valokuvaaja oli osaava. Asiat etenivät hyvää vauhtia.
Asunnon etsiminen ja sen löytyminen.
Välittäjä oli asiallinen, tarkka, ystävällinen; näkyi, että hän halusi hoitaa työnsä hyvin.
Kaupantekotilaisuus!
Kaikki sujui ihan hyvin.
Näyttö tilanne ja ylipäätään kauppakirjojen allekirjoittamis tilanne.
Esittely järjestyi todella nopeasti ja välittäjän kanssa oli helppo kommunikoida.
Kokonaisuus sujui hyvin.
Laadukas kuvaus videoineen, yhteydenpito Annen kanssa koko prosessin ajan.
Kiinteistövälittäjä oli aktiivisesti mukana.
kaikki meni sujuvasti
Kaikenlainen sopiminen esim. näyttöajoista.
Välittäjä osasi asiansa erittäin hyvin ja oli äärettömän helposti lähestyttävä.
Sai nopeasti kaupaksi
Välittäjä hoiti kaikki asiat ripeästi ja täsmällisesti.
Esittelijällä oli hyvin selvillä asiat ja kohteesta olevat tiedot. Ystävällinen.
Näkyvä markkinointi ja koko ajan tiesin missä mennään eli hyvä yhteyden pito myyjään.
Asianmukainen ja joustava palvelu. Se piti, mitä oli sovittu.
Kokonaisuudessaan kaikki sujui hyvin ja mutkattomasti.
Hinta-arvio osui kohdalleen. Koko myyntiprosessin ja kaupanteon aikataulutus sopeutui hyvin omiin toivomuksiini (asun 600 km:n päässä).
Kaikki, tiedotus
Koko mökin osto prosessi alusta loppuun. Asiantuntevaa ja ammattitaitoista palvelua välittäjältä.
Esittely, lehtimainos, asiantunteva ja ystävällinen välittäjä. Kiitos vielä!
Ystävällinen ja asiantunteva välittäjä, kaikki sujui jouhevasti.
Välittäjä ammattimaisesti, vaikka hänellekin oli yksi vaikeimmista asuntokaupoista kyse. Hän piti myös selkeällä viestinnällään kaikki osapuolet ajantasalla missä mennään ja jos oli joitakin ongelmia, niin hän tarttui niihin ilman mitään suurempia ihmetyksiä.
Kaikki meni niinkuin pitääkin välittäjän kanssa.
Yhteydenpito meihin ostajiin toimi hyvin ja kaupan tekokin sujui moitteettomasti. Jutta osaa asiansa :)
Kohteen esittely ja kaupan toteutus.
Näytöt ja kauppa menivät sujuvasti.
välittäjän Anne-Maria Hirviniemen toiminta oli esimekillistä verrattuna muiden virmojen vålittäjiin!
Ostajan löytäminen. Kokonaispalvelu, ts. kaikkien asioiden hoitaminen asiakkaan puolesta.
Kaikki sujui hyvin luonnikkaasti, ammattimaisesti.
Joustavuus näyttöjen järjestämisessä.
Ystävällinen välittäjä
Välittäjä oli todella asiansa osaava.
Välittäjän kanssa oli erityisen mukava asioida.
Yhteistoiminta oli parasta. Saimme kaikki tarvitsemme tiedot ja vastaukset kysymyksiimme nopeasti. Keskustelujen ilmapiiri ystävällinen ja luotettava.
Kaikki selitettiin hyvin ja huolella. Pidettiin huolta että ostaja ymmärsi aina missä mennään.
Hyvin huomioitu ensiasunnon ostajat, asiat käyty tarkasti läpi, hyvin pidetty ostajat ajantasalla.
Rositan ymmärrys siitä, että myy ihmisten pitkäaikaista kotia. Talo myytiin nopeasti eli Rositan hinta-arvio oli oikea.
Kaikki toimenpiteet olivat hyvin valmisteltuja ja tehokkaasti korkealla ammattitaidolla toteutetut
Asioiden hoitaminen ja yhteydenpito. Asiat sujuivat suunnitellusti.
Näytöt ja viestittely kaupanteon etenemisestä
Yhteistyö ja tiedonkulku
Yhteydenpito ja asioiden selvittäminen
Yhteydenpito.
Ystävällinen palvelu
Joustavaa palvelua ja erinomainen paikallistuntemus
Esittely, lisätiedot, kaikki
kaikki meni hyvin
Kohteen näyttöaika järjestyi nopeedti haluttuna ajankohtana. Näin myöd muut ajankohdat.
Kaikki eteni nopeasti. ei kuukausien rumbaa esittelyistä (ja siivoamisesta)
Kaikki sujui mielstäni hyvin sain tarvittavat tiedot.
Näytöt oli helppo sopia ja pyhien aikaan hoitu myös tarjouksien käsittely
Kaikki oikeastaan sujui helposti ja sain nopeasti vastaukset kysymyksiini.
Näyttöjen ajankohdat Oli hienosti hoidettu ja asiantuntevaa porukkaa!
Itselleni jäi sellainen kuva että välittäjä oikeasti tekee töitä saadakseen asunnon myydyksi. Ja yhteyden pito oli helppoa ja vaivatonta Whatsappin kautta.
Kohteen myyntiin asettaminen ja myyntineuvottelu. Kokonaisuutena hyvä välityssuoritus👍🏻
Välittäjän kanssa tuli todella hyvin toimeen ja häneltä oli helppo kysyä kaikenlaista. Kaikki myös tapahtui mahtavan nopeasti!
yhteyden pito
Esittelyaikojen sopiminen
Ensimmäinen tapaaminen, jossa tehtiin hinta-arvio ja selvitettiin mahdollisuudet ostajan löytymiseen. Esittelyt eivät haitanneet normaalia oleskelua.
Esittelykäynnit Kaupantekotilaisuus
Kohteen näyttö
Kauppa
Kauppa..
Kaupat sujui nopeasti ja asiallisesti
Asioiden nopea hoitaminen
Myyjä oli aktiivinen ja hyvä. 10 pistettä hänelle. Ketjuna Sp-Koti ei ole minulle tuttu josta syystä en voi varauksetta suositella mutta välittäjää kyllä
esittely
Viesteihin vastattiin nopeasti ja asiointi muutenkin sujui hyvin.
Asiointi välittäjän kanssa oli helppoa ja sujuvaa. Asiallinen ja tavallista ihmistä ymmärtävä, helposti lähestyttävä henkilö.
Kaupat tuli yhdellä näytöllä.Hinta-arvio ilmeisesti osui nappiin.
Meidän kohdalla kaikki sujui hyvin.
Yhteistyö.
Hyvää palvelua, ja mielestäni asiantunteva myyjä
Asuntoni myytiin Sp-kodin välittäjän toimesta. Ammattilaisen ottamat valokuvat olivat loistavat. What's ups viestittely/kommunikointi oli nopeaa.
Tiedonkulku
Asuntokaupan teko
Välittäjä oli miellyttävä tyyppi, kemiat osuivat hyvin yhteen.
Yhteistyö onnistui hyvin välittäjän kanssa äärettömän hyvin. Ei jäänyt epäselvyyksiä asioista.
Talon esittely ja ostotarjouksen jättäminen.
Asunnon esittely oli henkilökohtaista ja yksilöllistä.
Kohteen esittely oli erinomainen!
Kaupan teko
Asiointi sähköisesti helpotti kaupanteossa.
Tilannetiedotus
Kohteen esittely sujui hyvin.
Olen eläissäni tehnyt niin vähän kiinteistökauppoja,mutta mielestäni kaikki sujui hyvin.Kiinteistövälittäjänne tuntui olevan "kaikkien ihmisten" kanssa toimeen tuleva,niinkuin pitääkin...
Kaupan aloitus, valokuvaukset, myynnin aloittaminen.
Sain hyvin kaikki tiedot välittäjältä. Oli kyllä perehtynyt asioihin ja jos ei jotain tiennyt, niin selvitti ne nopeasti.
Myyntiaika
Yhteydenpito ja asioiden selvittäminen
Saimme juuri meille täydellisen kohteen ja meidän tarpeitamme vastaamaan.
Näytöt hienosti hoidettu.
Itse kaupanteko sujui hyvin
Mikään ei noussut ylitse muista asioista.
Nopea yhteydenotto ja viestiminen, tarjousten ja vastatarjousten nopea teko ja eteneminen. Asuntonäyttöaikataulujen sopiminen.
Loppurutistus kaikkien vaikeuksien jälkeen onnistui hyvin
Kaupan teko tilanne ja siihen liittyvät asiat
Yhteydenpito
Loppusilaus, itse kauppa
Näyttö järjestyi niin kun toivottiin
Viestitykset.
Kaupan tekopäivä järjestyi nopeasti ja tilaisuus oli sujuva eli oli ehkä hyvin valmisteltu.
Tiedon välitys ostajan ja myyjän välillä
Näyttöjen sopiminen ja aikataulut ilman sovelluksia, näytöt sovittiin tekstiviestillä tai sähköpostilla tai soittamalla.
Valokuvaus
kun ostaja löytyi, myyjän aktiivisuus löytyi
Näytölle pääsi hyvin.
Sopimusten allekirjoitus
Tarjousten toimittaminen myyjälle
Ensikohtaaminen sujui hyvin
Valokuvat todella hyvät ja netissä ollut esittely erinomainen.
Nopea esittely, joustavat esittelyt.
Ei oikeastaan mikään
Ensimmäisen välittäjän kanssa sujui hyvin, hän ajoi meidän etuja ja otti asunnonmyymisen työkseen.
;