Palautteet

Valokuvaus, myyntiesite, esittely, kontaktit
Sopimuksen teko, näytöt, kohteen kuvaukset, itse myynti.
Kaikki meni mielestäni todella hyvin.
Valokuvat olivat loistavia, välittäjä piti minut koko ajan ajantasalla myynnin suhteen (asun eri paikkakunnalla), sain myös välittäjältä hyviä neuvoja ja asiantuntevaa ohjeistusta sekä hinnan määrittelemiseen että tarjouksen hyväksymiseen.
Esittelyt järjestyi nopeasti.
Kauppa sujui erityisen nopeasti ja hyvin!!!
Kommunikaatio mm. näyttöjen järjestämiseksi, OKT-talon myynnin edellytyksenä olevien dokumenttien hankkiminen olisi ollut hankalaa minulle, Rosita teki siitä vaivattoman sekä myyjälle että ostajalle.
Vaivatonta ja ystävällistä yhteistyötä. Aktiivisia ja motivoituneita esittelijöitä.
Ensimmäinen käynti meillä kotona ja toimeksinantosopimuksen teko samantien. Sp-Koti käyttää todella hyvää ammattivalokuvaajaa. Näyttöajankohdat ilmoitettiin hyvissä ajoin. Oli siis aikaa siivoukseen :) Ystävällinen, iloinen ja ammattimainen ote työhön. Välittäjä piti ajantasalla sen aikaa mitä kohde kerkesi olemaan myynnissä. Kiinteistökaupat sujuivat iloisissa ja leppoisissa merkeissä. Todella ripeää toimintaa!
Aktiivinen ja innokas työote. Monipuolinen markkinointi. Yhteydenpito välittäjiin helppoa ja sujuvaa.
Kokonaisuudessaan. Kaikki myyjät toimii tiiminä mikä on iso plussa ja mikä tärkeintä kauppa tehtiin niinkuin luvattiin.
Välittäjämme Rosita hoiti asiat sujuvasti ja ammattitaidolla. Meitä kuunneltiin ja saimme hyviä neuvoja asunnonvaihtoon liittyen. Myyntiesite valokuvineen oli viimeisen päälle tehty. Olemme todella tyytyväisiä.
Välittäjä oli ammattitaitoinen ja motivoitunut.
Kaikki esittelystä kaupantekoon. Välittäjä Rosita Nummikoski on huippu.
Ostovaiheen kysymyksiin vastattiin hyvin nopeasti ja pätevästi, eikä mikään jäänyt ostoa harkittaessa epäselväksi
Kaikki
yhteydenpito whats App !
Koko kokonaisuus
Välittäjä halusi, että asunto stailataan kuvien ottamista varten, itse en olisi siihen ryhtynyt. Mutta kun näin kuvat, niin uskon että stailaus auttoi asunnon nopeaan myymiseen.
Rosita oli erittäin mukava ja joustava. Olisi auttanut myös mahdollisen reklamaation tekemisessä ed. asunnon omistajalle, kun tämä oli oli antanut pakastimen sulamisvesien valua keittiön laminaatille. No, onneksi asia järjestyi minun ja ed. omistajan välillä eli asia kunnossa. Kiitos kaupoista!
Sähköinen tarjous
Näytöt. Kuvat asunnosta oli hyvät.
Markkinointi
Tiedonkulku. Tiesimme koko ajan missä mennään.
Yhteistyö välittäjän kanssa oli sujuvaa.
Kommunikaatio. Yhteinen näkemys välittäjän kanssa.
Joustava ja mukava välittäjä. Rauhallinen, "jalat maassa"- tyyppinen välittäjä joka ei turhaa hötkyile ja osaa hommansa rautaisella ammattitaidolla.
Mukava, asiallinen välittäjä
Välittäjä piti meidät myyjät koko ajan erinomaisesti selvillä myynnin etenemisestä. Hänen toimintansa oli ammattimaista ja sujuvaa. WhatsApp-viestintä oli hyvin toimivaa.
Rosita Nummikosken tärkeilemätön asenne ja hyvät vinkit kuntotarkastuksen aikana, ja lainhuudon tekemisestä. Pankkimme vaati tehdä lainhuudon joten emme säästäneet, mutta neuvot olivat hyvät ja ajoivat meidän etuamme.
Ystävällinen palvelu
Joustavaa palvelua ja erinomainen paikallistuntemus
Kaikki eteni nopeasti. ei kuukausien rumbaa esittelyistä (ja siivoamisesta)
Saimme juuri meille täydellisen kohteen ja meidän tarpeitamme vastaamaan.
Näytöt hienosti hoidettu.