Kokemuksia Sp-Koti-kiinteistönvälitys Tampereen Rosmarinista

Palvelu, neuvonta, asunnon myynti ja muutenkin palvelu oli todella hyvää! Varmasti suosittelen kaikille tuttavilleni!
kauppakirjan allekirjoitus
Kaikki
Kaupanteko sujui asiantuntevasti, vaivattomasti ja nopeasti. Myytävästä asunnosta tehty video-ym. kuvamateriaali oli laadukasta.
Komunikointi aina voi kysellä kun epäselvää oli. Ystävällinen palvelu , samoin myynti sujui ammatti ihmisten asiantuntemuksella sekä viranomaisille kuuluvat asiat esim . verot ym:t
Hyvä ja mukava asiakaspalvelu. Sai aina hyvin vastauksia miten kannattaa toimia. Ystävällisiä. Olivat hyvin ja tehokkaasti mukana koko sen ajan mitä tarvitsimme.
Kaikki. Olen tyytyväinen saamaani palveluun ja suosittelen Sp-kotia ;)
Yhteydepito.
Ensi tapaaminen ja sopimuksen laatiminen, tosi nopea myynti.
Ihan kaikki
Asiointi, yhteydenpito, asioiden selittäminen meille, kokonaisvaltainen asioiden hoito mm. kuntotarkastuksen järjestäminen, selkeys, ystävällisyys.
Olimme tekemisissä muutamankin eri välittäjän kanssa ja kaikista jäi hyvä fiilis. Välittäjät eivät olleet liian tyrkkyjä vaan ihmismäisiä.
Whatsapp ryhmä oli hyvä juttu niin tieto kulki sitä kautta kaikille
Myyjää ja ostajaa pidettiin hyvin ajantasalla, palvelu joustavaa.
Kaikki sujui nii kuin pitikin
Kaikki sujui nopeasti ja tehokkaasti, välittäjä oli aina tavoitettavissa.
Ystävällistä, asiantuntevaa ja joustavaa palvelua.
Välittäjällä oli valtava osaaminen asiaan, edusti myyjän intressejä hyvin. Hän ei hätkähtänyt mistään käänteestä.... Luotettava.
Asuntoon järjestettiin nopeasti esittelyjä sekä yksityisesti, että yleisesti ja myyjänä sain heti tiedon, miten esittelyt olivat sujuneet.
Auttoi asioissa mistä en itse tiennyt mitään.Erittäin ystävällistä palvelua!
Kommunikointi ja aktiivinen yhteydenpito muutenkin. Erittäin ystävällistä palvelua
Yhteydenpito, nopeus, asioiden hoito pankin kanssa
Yhteistyö kiinteistövälittäjän kanssa oli todella luontevaa ja näytöt ja muut käytännön asiat sujuivat erinomaisesti.
Myynti sujui nopeasti. Välittäjä toimi hyvin ja ratkaisi hankalat asiat ripeästi.
Kaikki
Kaikki sujui täydellisesti.
Sain perusteelliset tiedot prosessin etenemisestä ja välittäjä piti minut jatkuvasti ajan tasalla.
Tyytyväinen asiakaspalveluun.
Kaupan teko oli selkeää
Tarjous ja eteneminen kaupantekoihin. Myyjä vastasi ensiasunnon ostajan ’tyhmiin’ kysymyksiin asiallisesti ja järjesti asiat sujuvasti
Yhteydenpito, tiedottaminen
Välittäjä todella mukava, helppo hoitaa asioita hänen kanssaan. Asiantunteva ja asiallinen. Kaikin puolin kaikki sujui hienosti.
Huoneiston tuunaaminen on tärkeää kun luodaan ostajalle mielikuvaa asunnosta ennen sen kuvaamista ,se onnistui hyvin ja tehtiin ammattitaidolla ajan kanssa. Tehokas ja hyvin järjestetty esittely yksi ostajaehdokas kerrallaan asioiden selvittely ja tuntemus myöskin myyjille loi luottamusta kiitos.
Esittely valokuvaus js keskustelut virkailijoiden kanssa
Useammasta välittäjäehdokkaasta SP-koti valikoitui sillä että,"kotiläksyt" oli tehty parhaiten. Välittäjän toiminta oli asiantuntevaa ja hyvää sekä muu tekninen toiminta (kuvaus, netti-ilmoitus
KAIKKI sujui erittäin hyvin ja sovitusti.
Kaikki sujui hyvin ja nopeasti.
Mikko hoiti asuntokaupan alusta loppuun todella tyylikkäästi ja ammattitaitoisesti. Asunto myytiin ensimmäisestä näytöstä. Mikko oli loistava neuvottelija ostajan ja myyjän välillä kaupan loppuun saamikseksi, Kiitos!
Välittäjä oli erittäin mukava, palvelualtis ja huumorintajuinen. Asioisin hänen kanssaan mielellään jatkossakin tarpeen vaatiessa ja voisin suositella myös muillekkin.
Esittelijä oli erityisen miellyttävä ja kaikki toimenpiteet sujuivat mutkattomasti
Myyntiprosessi
Kaikki. Osaava, nopea ja asiakaslähtöinen palvelu. Hyvät esittelysivut netissä. Ihana välittäjä Nina parasta!
Nopeaa myyntiä, ystävällinen palvelu, mukava vuorovaikutus ja ajantasalla hyvin pitäminen
Kaikki
Kommunikointi ja asioiden hoitaminen
Kuunneltiin mitä asiakkaalla on mielessä ja mitä asiakas halusi kertoa asunnosta, rakentamisesta, varusteista ja rakenteista. Rakentajan tärkeä ei aina ole myyjän tärkeä - tässä meillä oli yhteiset intressit. Kun tehdään kuin itselle tehtäisiin niin myyntikin sujui kuin omaa myytäisi - kehtasi esitellä! Reilu yrittäjäasenne toista yrittäjää kohtaan.
Yhteydenpito
Suuri kiitos Ninalle erittäin hyvin hoidetuista kaupoista kokonaisuudessaan!
Palvelu oli alusta loppuun loistavaa kaikin tavoin. Näyttöjen määrissä ei kitsailtu, yhteistyö sujui hienosti ja hintakin oli kohdillaan. Välittäjän työssä näkyi ammattitaidon ja kokemuksen tuoma varmuus. Myyjänä pysyin koko ajan tilanteen tasalla. Näyttöihin tuli aina väkeä ja kaupatkin tulivat yllättävän jouhevasti. Kauppahinta ilahdutti ja sekä myyjä että ostaja vaikuttivat tyytyväisiltä. Ilman muuta suosittelisin Sp-koti Tampereen keskustaa lähipiirilleni. Erityiskiitokset esitän sekä Nina Aaltoselle että Rosita Nummikoskelle ammattitaitoisesta välitystyöstä!
Kaikki sujui hyvin
Asunnon kuvat/video ehdottomasti parhaat. Iso plussa myös että myyjiltä isommat vastuut pois.
välittäjän toiminta oli alusta loppuun asti miellyttävää, auttavaista, asiansa osaavaa ja erittäin ystävällistä
Asunnon esittelyt. Molemmat välittäjät Rosita Nummikoski ja Panu Seppänen olivat ammattitaitoisia ja ystävällisiä. Asiasta informointi sujui erittäin hyvin. Kaiken kaikkiaan kauppa syntyi kohtuullisessa ajassa.
Yhteydenpito
Hyvä yhteistyä
Kohteen tuntemus, esittelyt
Mielestäni välittäjä oli selkeä ja ei turhia hötkyillyt. Toi meille mahdollisista asiakkaista tietoa tarvittaessa ja hoiti asiat asiantuntevasti. Ei tarvinut miettiä, että myydäänkö meidän kohdetta aktiivisesti, sillä välittäjä teki kyllä töitä sen eteen, että kohde menisi kaupaksi. Toiveitamme kuuneltiin. Ja parasta tietysti on se, että talomme myytiin haastavasta ajasta huolimatta.
Valokuvaus, myyntiesite, esittely, kontaktit
Sopimuksen teko, näytöt, kohteen kuvaukset, itse myynti.
Kaikki meni mielestäni todella hyvin.
Valokuvat olivat loistavia, välittäjä piti minut koko ajan ajantasalla myynnin suhteen (asun eri paikkakunnalla), sain myös välittäjältä hyviä neuvoja ja asiantuntevaa ohjeistusta sekä hinnan määrittelemiseen että tarjouksen hyväksymiseen.
Esittelyt järjestyi nopeasti.
Kauppa sujui erityisen nopeasti ja hyvin!!!
Kommunikaatio mm. näyttöjen järjestämiseksi, OKT-talon myynnin edellytyksenä olevien dokumenttien hankkiminen olisi ollut hankalaa minulle, Rosita teki siitä vaivattoman sekä myyjälle että ostajalle.
Vaivatonta ja ystävällistä yhteistyötä. Aktiivisia ja motivoituneita esittelijöitä.
Ensimmäinen käynti meillä kotona ja toimeksinantosopimuksen teko samantien. Sp-Koti käyttää todella hyvää ammattivalokuvaajaa. Näyttöajankohdat ilmoitettiin hyvissä ajoin. Oli siis aikaa siivoukseen :) Ystävällinen, iloinen ja ammattimainen ote työhön. Välittäjä piti ajantasalla sen aikaa mitä kohde kerkesi olemaan myynnissä. Kiinteistökaupat sujuivat iloisissa ja leppoisissa merkeissä. Todella ripeää toimintaa!
Aktiivinen ja innokas työote. Monipuolinen markkinointi. Yhteydenpito välittäjiin helppoa ja sujuvaa.
Kokonaisuudessaan. Kaikki myyjät toimii tiiminä mikä on iso plussa ja mikä tärkeintä kauppa tehtiin niinkuin luvattiin.
Välittäjämme Rosita hoiti asiat sujuvasti ja ammattitaidolla. Meitä kuunneltiin ja saimme hyviä neuvoja asunnonvaihtoon liittyen. Myyntiesite valokuvineen oli viimeisen päälle tehty. Olemme todella tyytyväisiä.
Välittäjä oli ammattitaitoinen ja motivoitunut.
Kaikki esittelystä kaupantekoon. Välittäjä Rosita Nummikoski on huippu.
Ostovaiheen kysymyksiin vastattiin hyvin nopeasti ja pätevästi, eikä mikään jäänyt ostoa harkittaessa epäselväksi
Kaikki
yhteydenpito whats App !
Koko kokonaisuus
Välittäjä halusi, että asunto stailataan kuvien ottamista varten, itse en olisi siihen ryhtynyt. Mutta kun näin kuvat, niin uskon että stailaus auttoi asunnon nopeaan myymiseen.
Kiinteistövälittäjältämme sai erittäin paljon lisätietoa kohteesta ja käytännönasioista, mitä arvostimme suuresti ensikotiamme ostaessa. Ihanaa asiakasläheistä välitystä!
Kaikki sujui hyvin. Erityisen hyvää oli, ettei taloa tarvinut laittaa ollenkaan nettiin kaikkien nähtäville, vaan ostaja löytyi välittäjän kontaktien kautta.
Asiantunteva palvelu. Huomioitiin asiakas hyvin.
Välittäjä kertoi asiat selkeästi ja ymmärrettävästi. Toi hyviä asioita esille, oli helposti lähestyttävä.
Positiivinen palvelu ja pitkäjänteisyys
Ystävällisyys, rehellisyys, acoimuus
Selkeä myytävään kohteeseen ja kysyntään sopiva myyntisuunnitelma, ammattimainen ja ahkera asenne toi kaupat nopeasti maaliin.
Ostajalle (meille) epäselvien asioiden pikainen selvittäminen. Lisäksi välittyi sellainen luottamus kohteesta ja sen myötä oli erittäin helppo alkaa tarjoamaan. Välittäjä oli hyvin aktiivinen, ihmisläheinen ja iloinen persoona.
Sopimuksen teko ja nopea markkinoille tulo.
Kaikki, hienoa yhteistyötä välittäjän kanssa.
Kauppa saatiin aikaiseksi.
Supernopea yhteydenotto, kun huhuilin välittäjää Fb:ssä. Erittäin rauhallinen, selkeä ja vakuuttava esiintyminen ensi tapaamisessa kohteessa (jossa mukana vanha äitimme yhtenä myyjänä). Nopea arvio perukirjaa varten ja reippaat kiinteistön esittelyt. Hyvät, mutta realistiset valokuvat, ei mitään kummia linssivääristymiä. Teams-tapaaminen todella tarpeellinen ja napakka. Whatsappin käyttäminen tiedottamisessa ihan huippujuttu!
Kaikki...yhteydenpito nopeaa
Nopea vastaaminen yhteynpitotilanteissa
Ensimmäinen asuntokauppa myyjän omiminaisuudessa ja kaikki meni niin hyvin kuin vain voi kuvitella. Tieto kulki ja kysymyksiin vastattiin nopeasti.
Yhteydenpito sujui hyvin ja sain kysymyksiini vastaukset nopeasti
Hinnoittelu ja yhteydenpito
Kaikki järjestelyt ja informointi
Hyvä välittäjä, joka tuntui oikeasti välittävän myös ihmisistä heidän tarpeistaan.
Luottamus välittäjään syntyi nopeasti ja hän oli asiantuntija. Valokuvaaja oli osaava. Asiat etenivät hyvää vauhtia.
Välittäjä oli asiallinen, tarkka, ystävällinen; näkyi, että hän halusi hoitaa työnsä hyvin.
Laadukas kuvaus videoineen, yhteydenpito Annen kanssa koko prosessin ajan.
kaikki meni sujuvasti
Esittelijällä oli hyvin selvillä asiat ja kohteesta olevat tiedot. Ystävällinen.
Kohteen kuvat ja video olivat erittäin laadukkaita ja niiden ottaminen sujui erittäin hyvin. Erityisesti drone-kuvaus toi ympäristön näkyviin hienosti. Lisäksi arvon määrittäminen alueen hintatasoon nähden oli hyvin ammattimaista ja siitä jäi sellainen maku että todella tiedetään mitä tehdään. Erityiskiitos siitä että myös sen seuraavan kodin ostamisessa autettiin vaikka meidän asiakkuus oli vain oman myymiseksi.
Sai nopeasti kaupaksi
Välittäjä hoiti kaikki asiat ripeästi ja täsmällisesti.
Näkyvä markkinointi ja koko ajan tiesin missä mennään eli hyvä yhteyden pito myyjään.
Kaikki sujui todella hyvin ja vaivattomasti
Edustajat hoitivat homman hienosti. Kiitos.
Yhteistyö välittäjä Niina Aaltosen kanssa, asunnon yksityisnäytöt ja kaupantekotilanne.
Sujuvat ja nopeat kaupat.
Lopussa oli reipas ote ja stailauksella ja uusilla kuvilla saatiin kauppa autettua maaliin.
Koko prosessi oli joustava ja nopea
Kaupantekotilaisuus!
Esittely järjestyi todella nopeasti ja välittäjän kanssa oli helppo kommunikoida.
Kaikenlainen sopiminen esim. näyttöajoista.
Rosita oli erittäin mukava ja joustava. Olisi auttanut myös mahdollisen reklamaation tekemisessä ed. asunnon omistajalle, kun tämä oli oli antanut pakastimen sulamisvesien valua keittiön laminaatille. No, onneksi asia järjestyi minun ja ed. omistajan välillä eli asia kunnossa. Kiitos kaupoista!
Sähköinen tarjous
Näytöt. Kuvat asunnosta oli hyvät.
Markkinointi
Tiedonkulku. Tiesimme koko ajan missä mennään.
Yhteistyö välittäjän kanssa oli sujuvaa.
Kommunikaatio. Yhteinen näkemys välittäjän kanssa.
Joustava ja mukava välittäjä. Rauhallinen, "jalat maassa"- tyyppinen välittäjä joka ei turhaa hötkyile ja osaa hommansa rautaisella ammattitaidolla.
Mukava, asiallinen välittäjä
Välittäjä piti meidät myyjät koko ajan erinomaisesti selvillä myynnin etenemisestä. Hänen toimintansa oli ammattimaista ja sujuvaa. WhatsApp-viestintä oli hyvin toimivaa.
Rosita Nummikosken tärkeilemätön asenne ja hyvät vinkit kuntotarkastuksen aikana, ja lainhuudon tekemisestä. Pankkimme vaati tehdä lainhuudon joten emme säästäneet, mutta neuvot olivat hyvät ja ajoivat meidän etuamme.
Asunnon etsiminen ja sen löytyminen.
Kiinteistövälittäjä oli aktiivisesti mukana.
Välittäjä osasi asiansa erittäin hyvin ja oli äärettömän helposti lähestyttävä.
Esittely, lisätiedot, kaikki
Kaikki sujui mielstäni hyvin sain tarvittavat tiedot.
Näytöt oli helppo sopia ja pyhien aikaan hoitu myös tarjouksien käsittely
Kaikki oikeastaan sujui helposti ja sain nopeasti vastaukset kysymyksiini.
Näyttöjen ajankohdat Oli hienosti hoidettu ja asiantuntevaa porukkaa!
Itselleni jäi sellainen kuva että välittäjä oikeasti tekee töitä saadakseen asunnon myydyksi. Ja yhteyden pito oli helppoa ja vaivatonta Whatsappin kautta.
Kohteen myyntiin asettaminen ja myyntineuvottelu. Kokonaisuutena hyvä välityssuoritus👍🏻
Välittäjän kanssa tuli todella hyvin toimeen ja häneltä oli helppo kysyä kaikenlaista. Kaikki myös tapahtui mahtavan nopeasti!
yhteyden pito
Esittelyaikojen sopiminen
Ensimmäinen tapaaminen, jossa tehtiin hinta-arvio ja selvitettiin mahdollisuudet ostajan löytymiseen. Esittelyt eivät haitanneet normaalia oleskelua.
Esittelykäynnit Kaupantekotilaisuus
Talon esittely ja ostotarjouksen jättäminen.
Kohteen näyttö
Yhteistyö onnistui hyvin välittäjän kanssa äärettömän hyvin. Ei jäänyt epäselvyyksiä asioista.
Asunnon esittely oli henkilökohtaista ja yksilöllistä.
Kaupan teko
kaikki meni hyvin
Kaupat sujui nopeasti ja asiallisesti
Myyjä oli aktiivinen ja hyvä. 10 pistettä hänelle. Ketjuna Sp-Koti ei ole minulle tuttu josta syystä en voi varauksetta suositella mutta välittäjää kyllä
esittely
Viesteihin vastattiin nopeasti ja asiointi muutenkin sujui hyvin.
Yhteistyö.
Tiedonkulku
Ystävällinen palvelu
Joustavaa palvelua ja erinomainen paikallistuntemus
Kaikki eteni nopeasti. ei kuukausien rumbaa esittelyistä (ja siivoamisesta)
Kaupat tuli yhdellä näytöllä.Hinta-arvio ilmeisesti osui nappiin.
Meidän kohdalla kaikki sujui hyvin.
Hyvää palvelua, ja mielestäni asiantunteva myyjä
Asuntoni myytiin Sp-kodin välittäjän toimesta. Ammattilaisen ottamat valokuvat olivat loistavat. What's ups viestittely/kommunikointi oli nopeaa.
Kohteen esittely oli erinomainen!
Yhteydenpito
Nopea yhteydenotto ja viestiminen, tarjousten ja vastatarjousten nopea teko ja eteneminen. Asuntonäyttöaikataulujen sopiminen.
Kaupan teko tilanne ja siihen liittyvät asiat
Saimme juuri meille täydellisen kohteen ja meidän tarpeitamme vastaamaan.
Näytöt hienosti hoidettu.
Näyttö järjestyi niin kun toivottiin
Kaupan tekopäivä järjestyi nopeasti ja tilaisuus oli sujuva eli oli ehkä hyvin valmisteltu.
Näytölle pääsi hyvin.