Palautteet

Asunnon kuvat/video ehdottomasti parhaat. Iso plussa myös että myyjiltä isommat vastuut pois.
välittäjän toiminta oli alusta loppuun asti miellyttävää, auttavaista, asiansa osaavaa ja erittäin ystävällistä
Asunnon esittelyt. Molemmat välittäjät Rosita Nummikoski ja Panu Seppänen olivat ammattitaitoisia ja ystävällisiä. Asiasta informointi sujui erittäin hyvin. Kaiken kaikkiaan kauppa syntyi kohtuullisessa ajassa.
Yhteydenpito
Hyvä yhteistyä
Kohteen tuntemus, esittelyt
Mielestäni välittäjä oli selkeä ja ei turhia hötkyillyt. Toi meille mahdollisista asiakkaista tietoa tarvittaessa ja hoiti asiat asiantuntevasti. Ei tarvinut miettiä, että myydäänkö meidän kohdetta aktiivisesti, sillä välittäjä teki kyllä töitä sen eteen, että kohde menisi kaupaksi. Toiveitamme kuuneltiin. Ja parasta tietysti on se, että talomme myytiin haastavasta ajasta huolimatta.
Koko kaupanteko alkutiedustelusta maaliin asti.
Välittäjä piti tiiviisti yhteyttä koko prosessin ja toimi hyvin asiallisella mutta sopivan rennolla meiningillä. Ehdoton suositus asiantuntevalle ja nopealle välittäjälle!
Tiedottaminen asioiden etenemisestä, ja asiakasläheinen palvelu.
Nopea vastaus ensimmäiseen yhteydenottoon, nopeasti sovittu ensimmäinen näyttö. Yhteydenpito sujuvaa, näyttöjen, joita oli useampi, sopiminen aina helppoa. Koko ajan olimme ajan tasalla.
Kaikki
Kaupantekotilaisuus!
Esittely järjestyi todella nopeasti ja välittäjän kanssa oli helppo kommunikoida.
Kaikenlainen sopiminen esim. näyttöajoista.
Koko mökin osto prosessi alusta loppuun. Asiantuntevaa ja ammattitaitoista palvelua välittäjältä.
Välittäjä ammattimaisesti, vaikka hänellekin oli yksi vaikeimmista asuntokaupoista kyse. Hän piti myös selkeällä viestinnällään kaikki osapuolet ajantasalla missä mennään ja jos oli joitakin ongelmia, niin hän tarttui niihin ilman mitään suurempia ihmetyksiä.
Kaikki meni niinkuin pitääkin välittäjän kanssa.
Kaupat sujui nopeasti ja asiallisesti
Myyjä oli aktiivinen ja hyvä. 10 pistettä hänelle. Ketjuna Sp-Koti ei ole minulle tuttu josta syystä en voi varauksetta suositella mutta välittäjää kyllä
esittely
Viesteihin vastattiin nopeasti ja asiointi muutenkin sujui hyvin.
Yhteistyö.
Tiedonkulku
Nopea yhteydenotto ja viestiminen, tarjousten ja vastatarjousten nopea teko ja eteneminen. Asuntonäyttöaikataulujen sopiminen.
Kaupan teko tilanne ja siihen liittyvät asiat