Palautteet

Valokuvaus, myyntiesite, esittely, kontaktit
Sopimuksen teko, näytöt, kohteen kuvaukset, itse myynti.
Kaikki meni mielestäni todella hyvin.
Valokuvat olivat loistavia, välittäjä piti minut koko ajan ajantasalla myynnin suhteen (asun eri paikkakunnalla), sain myös välittäjältä hyviä neuvoja ja asiantuntevaa ohjeistusta sekä hinnan määrittelemiseen että tarjouksen hyväksymiseen.
Esittelyt järjestyi nopeasti.
Kauppa sujui erityisen nopeasti ja hyvin!!!
Kommunikaatio mm. näyttöjen järjestämiseksi, OKT-talon myynnin edellytyksenä olevien dokumenttien hankkiminen olisi ollut hankalaa minulle, Rosita teki siitä vaivattoman sekä myyjälle että ostajalle.
Vaivatonta ja ystävällistä yhteistyötä. Aktiivisia ja motivoituneita esittelijöitä.
Ensimmäinen käynti meillä kotona ja toimeksinantosopimuksen teko samantien. Sp-Koti käyttää todella hyvää ammattivalokuvaajaa. Näyttöajankohdat ilmoitettiin hyvissä ajoin. Oli siis aikaa siivoukseen :) Ystävällinen, iloinen ja ammattimainen ote työhön. Välittäjä piti ajantasalla sen aikaa mitä kohde kerkesi olemaan myynnissä. Kiinteistökaupat sujuivat iloisissa ja leppoisissa merkeissä. Todella ripeää toimintaa!
Aktiivinen ja innokas työote. Monipuolinen markkinointi. Yhteydenpito välittäjiin helppoa ja sujuvaa.
Kokonaisuudessaan. Kaikki myyjät toimii tiiminä mikä on iso plussa ja mikä tärkeintä kauppa tehtiin niinkuin luvattiin.
Välittäjämme Rosita hoiti asiat sujuvasti ja ammattitaidolla. Meitä kuunneltiin ja saimme hyviä neuvoja asunnonvaihtoon liittyen. Myyntiesite valokuvineen oli viimeisen päälle tehty. Olemme todella tyytyväisiä.
Välittäjä oli ammattitaitoinen ja motivoitunut.
Kaikki esittelystä kaupantekoon. Välittäjä Rosita Nummikoski on huippu.
Ostovaiheen kysymyksiin vastattiin hyvin nopeasti ja pätevästi, eikä mikään jäänyt ostoa harkittaessa epäselväksi
Kaikki
yhteydenpito whats App !
Koko kokonaisuus
Välittäjä halusi, että asunto stailataan kuvien ottamista varten, itse en olisi siihen ryhtynyt. Mutta kun näin kuvat, niin uskon että stailaus auttoi asunnon nopeaan myymiseen.
Kiinteistövälittäjältämme sai erittäin paljon lisätietoa kohteesta ja käytännönasioista, mitä arvostimme suuresti ensikotiamme ostaessa. Ihanaa asiakasläheistä välitystä!
Kaikki sujui hyvin. Erityisen hyvää oli, ettei taloa tarvinut laittaa ollenkaan nettiin kaikkien nähtäville, vaan ostaja löytyi välittäjän kontaktien kautta.
Asiantunteva palvelu. Huomioitiin asiakas hyvin.
Välittäjä kertoi asiat selkeästi ja ymmärrettävästi. Toi hyviä asioita esille, oli helposti lähestyttävä.
Positiivinen palvelu ja pitkäjänteisyys
Ystävällisyys, rehellisyys, acoimuus
Selkeä myytävään kohteeseen ja kysyntään sopiva myyntisuunnitelma, ammattimainen ja ahkera asenne toi kaupat nopeasti maaliin.
Ostajalle (meille) epäselvien asioiden pikainen selvittäminen. Lisäksi välittyi sellainen luottamus kohteesta ja sen myötä oli erittäin helppo alkaa tarjoamaan. Välittäjä oli hyvin aktiivinen, ihmisläheinen ja iloinen persoona.
Sopimuksen teko ja nopea markkinoille tulo.
Kaikki, hienoa yhteistyötä välittäjän kanssa.
Kauppa saatiin aikaiseksi.
Supernopea yhteydenotto, kun huhuilin välittäjää Fb:ssä. Erittäin rauhallinen, selkeä ja vakuuttava esiintyminen ensi tapaamisessa kohteessa (jossa mukana vanha äitimme yhtenä myyjänä). Nopea arvio perukirjaa varten ja reippaat kiinteistön esittelyt. Hyvät, mutta realistiset valokuvat, ei mitään kummia linssivääristymiä. Teams-tapaaminen todella tarpeellinen ja napakka. Whatsappin käyttäminen tiedottamisessa ihan huippujuttu!
Kaikki...yhteydenpito nopeaa
Selkeät systeemit. Hyvä yhteydenpito myyjään.
Helppoa👍
Tosi asiallinen välittäjä.Osasi hommansa
Näytöistä sopiminen ja niiden toteutus saman päivän aikana. Kertasiivous riitti aina näyttöputkeen. Välittäjä oli suora ja rehellinen. Myyntikohteen oma Whatsappi-ryhmä oli helppo ja nopea tiedonvälityskanava!
Nopea viestintä, asiat hoituivat sovitusti
Kaupanteon nopeus
Esittely oli perusteellinen ja aika saadiin nopealla aikataululla. Kaikkiin kysymyksiin ja asioihin vastattiin nopeasti. Välittäjä auttoi myös asioiden kanssa meidän etuuden mukaan.
Kaikki
Hinnoittelu
Näyttö järjestyi nopeasti ja sujuvasti. Yhteydenpito oli helppoa ja kaikkiin kysymyksiin saatiin vastaus. Välittäjä oli mukava ja asiantunteva.
Kaikki sujui loistavasti.Rosita ammattitaitoinen ja työnsä täysellisesti hoitava.Tietoa tuli koko ajan kiitettävästi missä mennään.Kiitos vielä kerran.
Rosita oli erittäin mukava ja joustava. Olisi auttanut myös mahdollisen reklamaation tekemisessä ed. asunnon omistajalle, kun tämä oli oli antanut pakastimen sulamisvesien valua keittiön laminaatille. No, onneksi asia järjestyi minun ja ed. omistajan välillä eli asia kunnossa. Kiitos kaupoista!
Sähköinen tarjous
Näytöt. Kuvat asunnosta oli hyvät.
Markkinointi
Tiedonkulku. Tiesimme koko ajan missä mennään.
Yhteistyö välittäjän kanssa oli sujuvaa.
Kommunikaatio. Yhteinen näkemys välittäjän kanssa.
Joustava ja mukava välittäjä. Rauhallinen, "jalat maassa"- tyyppinen välittäjä joka ei turhaa hötkyile ja osaa hommansa rautaisella ammattitaidolla.
Mukava, asiallinen välittäjä
Välittäjä piti meidät myyjät koko ajan erinomaisesti selvillä myynnin etenemisestä. Hänen toimintansa oli ammattimaista ja sujuvaa. WhatsApp-viestintä oli hyvin toimivaa.
Rosita Nummikosken tärkeilemätön asenne ja hyvät vinkit kuntotarkastuksen aikana, ja lainhuudon tekemisestä. Pankkimme vaati tehdä lainhuudon joten emme säästäneet, mutta neuvot olivat hyvät ja ajoivat meidän etuamme.
Asunnon etsiminen ja sen löytyminen.
Kiinteistövälittäjä oli aktiivisesti mukana.
Välittäjä osasi asiansa erittäin hyvin ja oli äärettömän helposti lähestyttävä.
Esittely, lehtimainos, asiantunteva ja ystävällinen välittäjä. Kiitos vielä!
Ystävällinen palvelu
Joustavaa palvelua ja erinomainen paikallistuntemus
Kaikki eteni nopeasti. ei kuukausien rumbaa esittelyistä (ja siivoamisesta)
Kaupat tuli yhdellä näytöllä.Hinta-arvio ilmeisesti osui nappiin.
Meidän kohdalla kaikki sujui hyvin.
Hyvää palvelua, ja mielestäni asiantunteva myyjä
Asuntoni myytiin Sp-kodin välittäjän toimesta. Ammattilaisen ottamat valokuvat olivat loistavat. What's ups viestittely/kommunikointi oli nopeaa.
Kohteen esittely oli erinomainen!
Saimme juuri meille täydellisen kohteen ja meidän tarpeitamme vastaamaan.
Näytöt hienosti hoidettu.
Loppusilaus, itse kauppa
Kaupan tekopäivä järjestyi nopeasti ja tilaisuus oli sujuva eli oli ehkä hyvin valmisteltu.
Näytölle pääsi hyvin.