Palautteet

Kiinteistövälittäjä Joni Tapion kanssa yhteistyö oli sujuvaa ja vaivatonta. Vastaukset askarruttaviin kysymyksiin saatiin aina nopeasti.
Näin alkuun välittäjän luottamus meihin myyjiin, ystävällinen, rento ja hyvän vaikutelman antoi.
kaikki myymiseen liittyvät asiat
Yhteydenpito sujui luontevasti ja mutkattomasti. Aikataulut piti paikkansa. Valokuvaaja oli ammattitaitoinen ja kuvaus meni myös hienosti.
Yhteydenpito ja kommunikointi
Oli haasteita sovitella pankkineuvottelut oikeaan järjestykseen. Mutta onnistuitte saamaan asiat sovittua niin että saimme tehtyä kaupat alkuperäisten suunnitelmien mukaan. Hienosti hoidettu. Palvelu oli ystävällistä ja asiantuntevasti hoidettu.
Ihan kaikki sujui erittäin hyvin, olen tosi tyytyväinen. Kiitos paljon! <3
Asunnon välittäjä oli erittäin ystävällinen ja auttavainen
Ihan kaikki. Tyytyväinen kun lähestulkoon kaikki asiat pysty toimimaan sähköisesti. Nopeasti vastattiin kysymyksiin, ilmoitettiin miten myynti edistyy.
Kaikki asiat sujuivat moitteettomasti ja nopeasti. Joni Tapio oli kyllä ihan oman alansa ammattilainen. Palvelualttius, ystävällisyys ja iloisuus huokui hänestä, ja hän myi asunnon alle kuukaudessa, vaikka viemäriremontti oli taloyhtiössä tiedossa. Suosittelen😊
Mielestäni koko tapahtumienkulku esittelystä myyyntihetkeen sujui todella vaivattomasti ja omilla ehdoillamme. Asunnonvälittäjä piti huolen, että ensiasunnon ostajat saivat riittävästi tukea byrokratiassa.
Seniori-ikäisenä voin todeta, että kaupanteko sujui yllättävän vaivattomasti. LKV Joni Tapio hoiti kaiken osaavasti, ystävällisesti ja sovitusti ajallaan. Sähköinen asiointi helpotti myös osaltaan. Kiitos myös valokuvaajalle!
Kaikki sujui erittäin jouhevasti
Esittelijällä oli paljon tietoa kohteesta, sekä vastasi nopeasti viesteihin ja muihin kyselyihin. Oli ammattimainen ja ystävällinen.
Kaikki sujui helposti ja sujuvasti. Yhteydenpito ja tavoitettavuus erittäin hyvälla tasolla. Omistautuminen ja kaupanteko korkeatasoista.
Kaikki
Esittely sekä sen jälkihoito aina kaupantekoon asti. Rento mutta ystävällisen asiallinen meininki. Bonusta kivasta yllätyksestä kaupanteossa.
Välittäjä piti hyvin yhteyttä ja esitti asiat selkeästi. Käytännön asiat hoidettiin puolestamme tehokkaasti.
Näytöt
Asiallinen ja aina ystävällinen yhteydenotto.
Vaivattomuus , hyvä informaatio prosessin aikana, sähköinen asiointi, realismi asioissa ja finassipolitiikassa, ystävällinen palvelu.
Välittäjä oli proaktiivinen, ostajaehdokkaita jo tiedossa ennen myyntiinlaittoa. Asiakasta kuunteleva.
Joni vastasi tiedusteluihin ystävällisesti, asiallisesti ja nopeasti. Verrattuna toisten yritysten välittäjiin Jonin toiminta oli erinomaista. Suuret kiitokset!
Miellyttävä välittäjä jonka kanssa mukava asioida!
Kokonaisuudessaan kaikki sujui mallikkaasti. Välittäjä ystävällinen ja asiansa osaava.
Kauppa sujui rauhalliseen tahtiin ilman erillistä painostusta.
Välittäjä piti meidät hyvin ajan tasalla kaikista asioista. Erityisen tärkeäksi koimme sen, että saimme tuoreeltaan tiedon asuntonäytön sujumisesta.