Palautteet

Välittäjän kanssa kaikki sujui loistavasti ja koko asunnon myyntiprojektista jäi positiivinen ja mukava olo.
Kaikki alusta loppuun asti!
Ammattitaitoinen välittäjä, jonka kanssa helppo asioida. Kuvat olivat ilmoituksessa hyvät.
Sain kaikki tiedot ajallaan ja välittäjään sai aina tarvittaessa yhteyden nopeasti.
nopealla aikataulullakin saimme näytöt onnistumaan, jousto oli molemminpuolista. Näytön jälkeen saimme heti kuulla kävijämäärät ym. Välittäjä selvitti asiat hyvin.
Välittäjä piti hyvin ajantasalla. Välittäjä oli asiallinen ja ammattitaitoinen. Helppo asioida. Asunto meni nopeasti kaupaksi.
Koko projekti alusta loppuun sujui mielestäni erinomaisesti.
Mielestäni toiminta oli joustavaa, nopeaa.
hyvää palvelua, välittäjä (Mari Hynnä) selvitti nopeasti kaikki pyyntömme, välittäjä oli ystävällinen, iloinen ja puhelias ja tiesi asiat hyvin, suostui vielä viime hetkellä pyyntöömme päästä katsomaan asuntoa lyhyellä varoitusajalla, tiesi ja osasi asiansa, hyvä asiakaspalvelija
Kaikki sujui hyvin vaivattomasti. Ei tarvinnut itse miettiä asioita erityisemmin. Välittäjät neuvoivat ja hoitivat kaikki asiat puolestani.
Kommunikaatio ja tiedonsiirto oli nopeaa ja sujuvaa.
asunnon näyttö, kaupan teko, kaikki. välittäjä oli asiansa tunteva, oli helppo asioida hänen kanssa.
Asunnon näytöt, välittäjä oli kaiken kaikkiaan hyvä ja asiantunteva.
Koko prosessi meni erittäin hyvin. Kaikki sovitut asiat pidettiin ja olimme koko ajan hyvin kartalla asioiden etenemisestä. Meidän kohdalle osui aivan erinomainen välittäjä, jota uskallan suositella muillekin.
Ystävällistä mutta ei liian päälle tunkevaa myyntiä
Tehokas toiminta ja tiedottaminen asuntomme ja näyttöjen tilanteesta. Rehellinen ja asiallinen toimintatapa.
Välittäjä oli ammattitaitoinen, kaupankäynti oli selkeää ja kaikki sujui hyvin. Ei ollut ylimääräistä säätämistä, mitä muiden toimistojen välittäjien kanssa on ollut.
Kaikki
Kokonaisuutena en usko saavani parempaa iso kiitos Mikko Mannila.
Kaikki
Kaikki. Välittäjällä oli aikaa tulla arvioimaan kotimme, valokuvaaja oli todella hyvä, välittäjä piti meitä koko ajan ajantasalla.
Koko myyntitoimeksianto sujui alusta loppuun sekä tehokkaasti että hyvillä "fiiliksillä". Yhteydenpidossa on tärkeää nopea saatavuus, joka sekin toimi erittäin hyvin. Mikäli välittäjä ei voinut esim. ko. hetkellä vastata puheluun, saatoit olla varma, että yhteydenotto tapahtui heti kun se oli mahdollista. Hinnan määrittelyssä arvostin välittäjän omaa, kokemukseensa perustuvaa näkemystä, mutta myös asiakkaan kuuntelemista ja perusteluiden sisäistämistä, jotta voitiin päästä lopullisesta hinnoittelusta yhteisymmärrykseen. Näillä eväillä syntyi hyvä lopputulos - asunto myytiin ensimmäisen näytön jälkeen.
Kaikki meni hyvin.
Sain erikseen pyytämättäkin kaiken informaation mitä tarvitsin. Kysymyksiin vastattiin nopeasti ja otettiin heti selvää rakennusliikkeeltä.
Saimme tosi nopeasti vastaukset kaikkiin kysymyksiimme. Palvelualttius ja kohtelias käytös tekivät vaikutuksen! Kiitos!
Asiantunteva pakvelu ja kaikki sujui hyvin luontevasti
Välittäjä oli minuun säännöllisesti yhteydessä.
Välittäjä kuunteli mitä halusin, kertoi oman linjauksensa ja niiden pohjalta toimittiin.
Kaikki sujui hienosti!
Koko prosessi meni sujuvasti ja asiakkaalle helposti läpi
Välittäjämme Mikko Mannila toimi esimerkillisesti, ja saimme todellista palvelua hyvällä energialla. Mikko hoiti puolestamme kaiken kiinteistökaupassa tarvittavan, ja saimme nauttia sujuvasta asunnon myynnistä alusta loppuun. Erityisesti haluaisimme kiittää Mikon osaamista asunnon hinnoittelussa sekä palvelualttiutta, joka ei missään vaiheessa hiipunut. Mikko osasi neuvoa monenlaisissa yksityiskohdissa ja oli aina tavattavissa tarvittaessa.
Kokonaisuus oli selkeä ja hyvin toimiva. Aikataulut joustavia
Koko prosessi sujui erittäin nopeasti ja luotettavasti. Vaikka oli toisella paikkakunnalla, välittäjä piti minua hyvin ajantasalla. Koin että varsinkin toisella puolella Suomea ollessani oma roolini käytännön asioiden hoidossa oli aivan minimaalinen, mikä oli tervetullutta.
Kaikki sujui hyvin ammattimaisella otteella.
Kaikki
Kommunikointi oli sujuvaa, sain tarvittavat tiedot nopeasti.
Mikko Mannila on erinomaisen luotettava ja osaava välittäjä.
Kaikki
Koko juttu
Henkilökohtainen , miellyttävä kanssakäyminen
- Ostajan ja myyjän välissä toimiminen - Aikatauluista sopiminen
Asialaspalvelu on asiallista ja mielyttävää. Tiedonkulku toimi todella hyvin.
kaikki
Papereiden hoito ja honnoittelu
Ammattitaitoinen toiminta. Välittäjällämme (Mikko Mannila!) oli asenne kohdallaan, ja energinen ote työhön. Asuntomme nopea myynti. Näytöistä sovittiin hyvissä ajoin, ja näyttöjen jälkeen sai aina heti tietoa siitä miten oli sujunut. Kaupan teko pankissa sujui tyylikkäästi. Kiitos!
Esittelijä oli asiantunteva ja kaikki sujui sutjakkaasti
Kaikki sujui loistavasti.
Kaikki sujui hyvin ja nopeasti mikä oli toivomuksemmekin.
Kaikki: yhteydenpito, valokuvaukset, aikataulutus, kaupan loppuun saattaminen, asuntokaupat
Kaikki sujui hyvin! Saimme erittäin ystävällistä ja asiantuntevaa palvelua! Käynnistä jäi hyvä mieli!
Kahdesti asunnon myyntiin laittaneena, samalle firmalle, kaikki sujui todella hyvin. Siksi ensimmäisen kerran jälkeen päädyimme samaan toimistoon sekä samaan välittäjäänkin :)
Yhteydenpito, ohjeet ja informointi.
Asunnon myyminen oli helppo ja jopa huomaamatonkin prosessi näin asiakkaan näkökulmasta: asioita ei tarvinnut juuri lainkaan itse selvittää ja suurin vaiva taisi olla asunnon laittaminen näyttö- ja kuvauskuntoon. Eli suosittelen kyllä välittäjän palkkaamista asunnon myyntiin.
Välittäjä vastasi nopeasti lähettämiini kysymyksiin ja selvitti asioita joita kyselin. Hänelle oli myös helppo esittää "tyhmiä" kysymyksiä.
Välittäjään sai hyvin yhteyden, selvitti vastaukset kaikkiin kysymyksiin. Asiantuntijuus.
Yhteydenpito ja keskusteluyhteys oli koko prosessin ajan toimivaa, avointa ja saumatonta.
Mikko Mannilalla kokonaisuus hallussa - näkee, että pitkä kokemus puhuu puolestaan.
Asunnon myynti kokonaisuudessaan. Palvelu luontevaa, ammattitaitoista, ystävällistä.
Asuntoesittely oli oikein mielyttävä. Tarjouksen tehtyämme asiat hoidettiin nopeasti ja tehokkaasti. Meille jäi koko kaupanteko prosessista hyvä mieli.
Palvelu oli erittäin asiallista, miellyttävää ja vaivatonta.
Kaikki asioiden hoito ja kommunikointi sujui alusta loppuun asti erinomaisesti. Erittäin ammattitaitoinen, luotettava ja miellyttävä välittäjä.
Hyvä ja jämäkkä asiakaspalvelu ja hyvä tietämys myytävästä kohteesta.
Asiat menivät eteenpäin
Yksityisnäytön sopiminen, itse näyttö, tarjouksen tekeminen, kauppa ja oikeastaan kaikki.
Koko prosessi sujui hyvin, välittäjä piti ajan tasalla koko ajan. Alusta loppuun asti hienoa ja asiantuntevaa palvelua.
Mikko Mannila hoiti kaiken esimerkillisesti kahden ensiasunnonostajan tietämättömyyden huomioiden.
Kaikki. Välittäjä hoiti työnsä kiitettävästi, eikä meidän tarvinnut pohtia mitään itseksemme, vaan saimme tietoa koko ajan siitä mitä milloinkin tapahtuu ja mitä mikäkin tarkoittaa.
Kaikki sujui ihan nappiin!
Kaiken kaikkiaan välittäjän ihmisläheinen, luotettava ja tehokas ote.
Kaikki sujui erittäin hyvin
Sympatisk, naturlig och sakkunnig förmedlare.
Kommunikaatio välittäjän kanssa oli erinomaista! Asiointi oli vaivatonta ja joustavaa ja ystävällistä. Välittäjämme oli Mikko Mannila, todella ammattimainen ja asiantunteva työssään!
Hyvä informaatio koko prosessin ajan ja lopputulos.
Kokonaisuus, oli hallittua ja selkeää, kaikilta osin.
Allt
Näytöt, kaupat 🍀
Isossa kuvassa koko prosessi. Välittäjällä oli heti näkemys myyntiprojektin etenemisestä, jonka pääoiirteet hän lyhyesti ja ymmärrettävästi selvitti jo yhteydenoton aikana. Hän kysyi meiltä, milloin voisi käydä luonamme sopimassa tarkemmin yksityiskohdista. Reilun viikon kuluttua esite oli netissä ensimmäisten asiakkaaiden käytettävissä. Projektin kuluessa välittäjä informoi meitä hyvin, tiesimme missä mennään. Kuvat olivaat myös paljon kertovia. Myynti eteni hyvin. Me pidimme kodin siistinä ja vajaan kahden kuukauden kuluttua projekti alkoi olla taputeltu.
Yhteydenpito, tiedettiin mikä tilanne milloinkin, jos mainitsen vain yhden.... kokonaisuus oli tosi hyvä, ei moittimista missään
Koko kauppa alusta loppuun
Asoista tiedottaminen ja kaupan syntymisen nopeus
Visningen och köpet sköttes diskret. Sympatisk mäklare och övrigt personal
Kaikki myyntitapahtuma,yhteydenotot ja kaupantekotilaisuus.
Välittäjä Mikko Mannila kertoi asioista selkeästi ja rehellisesti, häneen sai hyvin yhteyden ja hän soitti aina takaisin
Kaikki :)
Kaikki sujui erityisen hyvin. Kertaakaan ei tullut olo, ettei olisi tiennyt, missä mennään. Informaatio kulki erityisen hyvin!
Jo aivan ensimmäinen kohtaaminen oli miellyttävä. Tiedot ja tiedottaminen koko prosessin ajan olivat selkeitä, asianmukaisia ja juuri sillä hetkellä ajankohtaisia. Asioista myös tiedotettiin ajoissa, mikä on hyvin tärkeää. Niin pian siis, kun uudisrakennuskohteen tapahtumat tulivat teille tiedoksi. Tuli turvallinen olo, kun kysymyksiin sai nopealla aikataululla vastauksia. Asiantuntemus on myös huippuluokkaa ja kun ollaan tekemisissä kaikenlaisten ihmisten kanssa, on vuorovaikutustaidot kultaakin kalliimmat. Teillä tämä toteutui! Palvelua parhaimmillaan, KIITOS!
Kaikki kokonaisuudessaan sujui erinomaisesti alusta loppuun ja kaupat toteutuivat toimeksiannosta varsin nopealla aikajänteellä.
Kaikki sujui sovitusti!
Palvelualttius
Myynti
Kaikki sujui erittäin hyvin, nopeasti ja ammattitaidolla. Välittäjälle ehdottomasti täydet pisteet. Voin suositella Mikkoa kaikille!
Välittäjä oli mukava ja kaikki toimi hyvin ja tehokkaasti.
Mikolla on hyvä, ammattimainen ote: selkeä ja tiivis viestintä, kuuntelee asiakasta, ei puske tiukassakaan tilanteessa, hoitaa ostajan ja myyjän asiaa tasapuolisesti ja hienovaraisesti
Asiointi välittäjän kanssa oli ystävällistä ja hyvin sujuvaa.
KOKONAISUUS ,TIEDOTTAMINEN JA YSTÄVÄLLINEN PALVELU.
Asiointi Mikon kanssa oli mukavaa ja sujuvaa!
KYLLÄ KAIKKI MENI HYVIN.
hyvin !
Ammattitaito, luotettavuus ja rento tunnelma
Kaikki sovitut asiat.
Kaikki sujui mutkattomasti ja loistavasti!
Hyvin
Yhteydenpito välittäjään oli sujuvaa ja aktiivista välittäjän suunnalta. Ongelmanratkaisukyky oli positiivista.
Välittäjä oli ystävällinen ja avulias. Kaupan teko sekä tarjousten teko oli helppoa.
Asunnon esittelyn tekeminen oli erittäin jouhevaa ja ammattitaitoista. En oikeastaan koskaan ole nähnyt yhtä hyviä ja ammattitaitoisesti otettuja kuvia kämpästä, tosin kuvaaja olikin myös ammattilainen. Myös se, että välittäjä teki perusteellisen selvityksen perustiedoista ja piirsi ajan tasalle olevan pohjakartan kämpästä oli iso plussa.
Ystävällinen ja asiantunteva palvelu MIkko Mannilalla. Helppo asioida ja tehdä kauppaa.
Esittelyt hoituivat ammattimaisesti aikatauluja myöden.
Todella palvelualtis ja miellyttävä välittäjä. Asunto myytiin nopeasti.
Kaikki sujui joustavasti ja asiakasta kuunnellen.
Näytön järjestäminen sujui oikein nopeasti kuten myös tarjouksen tekeminen. Koko ostoprosessi sujui erittäin joutuisasti ja kiinteistövälittäjä osasi neuvoa askarruttavissa asioissa hyvin. Välittäjä on perehtynyt kotiin asianmukaisesti.
Kaikki asuntokauppaan liittyvät asiat selvitettiin huolellisesti ja selkeästi, aikaa asiakkaan palveluun oli varattu riittävästi. Ystävällinen ja asiantunteva kiinteistövälittäjä, henkilökemia toimi. Nopeat yhteydenotot.
Nopea yhteydenotto heti alussa oli iso plussa. Kyseisen kohteen toisen välittäjän myyjä ei ole ottanut yhteyttä lainkaan. Aktiivinen myyjä: vastasi nopeasti mm. sähköpostiviesteihin ja asiat selvitettiin heti. Myyjä osasi suositella meille oikeaa vaihtoehtoa ja antoi hyviä neuvoja.
Yhteydenotto, esittelyt, nopeat vastaukset kysymyksiin
Välittäjän nopea yhteydenotto sekä minun ajantasalla pitäminen. Lisäksi välittäjä huomioi hankalan elämäntilanteeni ja neuvotteli valmiiksi joustavan maksusuunnitelman rakennuttajan kanssa.
Erinomainen asioiden hoito, kaikkea oli sopivasti,infoa, kysymyksiä. Oli erittäin mielyttävä olo koko proseessin läpi. Tehokasta toimintaa.
Koko prosessi.
Kaikki
Kommunikointi oli avointa ja aktiivista
All good.
Asiakas sai riittävästi ja nopeasti informaatiota koko myyntiprosessin aikana. Kaikki lupaukset pidettiin, ja prosessi oli asiakkaan kannalta helppo ja vaivaton. Myös itse kauppatapahtuma hoidettiin erittäin hyvin - esim. kauppakirjaluonnokset lähetettiin hyvissä ajoin etukäteen kommentoitavaksi jne. SP-Kodin edustaja selvitti myös itse aktiivisesti asioita mm. isännöitsijältä. Hyvä ja luottamusta herättävä palvelukokonaisuus ja luottamusta herättävä SP-kodin edustaja (Mikko Mannila).
Vi var den parten som köpte bostad och blev mycket sakligt och positivt bemötta av er mäklare Mikko Mannila (Åbo). Han skötte all kommunikation med oss snabbt och effektivt och var mycket hjälpsam. Det var första gången vi köpte bostad och det kändes väldigt bra att vara i kontakt med en person som Mikko Mannila som fick oss att känna oss bekväma och säkra i processen.
Mielyttävä välittäjä. Mikko Mannila. Kaikki sujui todella jouhevasti. Ymmärsi tarpeen.
Välittäjä oli osaava,asiallinen ja mukava.Hän hoiti kauppaan liityvät asiat nopeasti ja sujuvasti.
Yhteistyö
Kokonaisuus tässä kohteessa
Välittäjä oli selkeä ja asiantunteva. Hänen Kanssa oli helppo ja yksinkertaista asioida.
Välittäjän siisti ja vähän porilainen olemus oli iso plussa.
Ystävällinen palvelu
Välittäjä teki loistavan työn papereiden gankkimuseksi.
Kaikki alusta loppuun aivan mahtavasti.
Tiedottaminen ja yhteydenpito toimi hyvin. Kaikki sujui mutkattomasti ja luotettavasti.
Netin ilmoitus oli hyvä, kaupan neuvotteluvaiheessa välittäjän aktiivisuus ja oma-aloitteisuus loistavat.
Vuorovaikutus
Vuorovaikutus
Pääsääntöisesti kaikki.
Snabbt svar på förfrågan, och klara anvisningar för vad som kunde hjälpa att få affären i mål. Lyckades även få köpetillfället snabbt arrangerat efter godkänt anbud
Välittäjä hoiti kaikki eteen tulevat asiat hyvin ja selkeästi. Hän on ammattitaitoinen.
Kokonaisuudessaan hyvä,asiallinen sekä ammattitaitoinen myyntitapahtuma. Olen tyytyväinen, kaikki asiat sujuivat todella hyvin.
Kaikki pelasi hyvin! En kokenut missään vaiheessa ongelmia tai hankaluutta.
Yhteydenpito
Esittelijä oli luotettavan tuntuinen ja piti ostajan hyvin ajantasalla. Esittelytilanteessa ei ollut kiireen tuntua. Kohteeseen sai tutustua rauhassa eikä hän ollut "agressiivisesti" kimpussa mutta kokoajan käytettävissä. Jatkossa kaikki asiat etenivät kuten oli sovittu. Informaatiota sain kiitettävästi myös sähköpostitse.
Ystävällisyys ja hyvä informointi.
Välittäjä oli selkeästi ammattilainen, jolla on pitkä kokemus periaatteita joita hän noudattaa. Kaikki sujui selkeästi ja sujuvasti.
Mycket saklig och kompetent förmedlare. Alla överenskommelser höll.
Nopeat vastaukset kysymyksiin.
Informointi koko prosessin ajan.
Myyjä piti koko ajan asiakkaan ajan tasalla!
Homma oli Mikolla koko ajan hanskassa.
Asuntovälittäjä Mikko Mannila on sympaattinen kaveri, antaa helposti lähestyttävän vaikutelman. Kävi näyttämässä asuntoa kattavasti pariinkiin otteeseen antamatta millään lailla kiireistä vaikutelmaa, kun vanhempanikin toivoivat kohteeseen tutustumista Turussa käydessään. Lisäksi hän kävi avaamassa pari kertaa oven kun tarvetta oli (mm. vesinäytteiden otto, kun lämpimän käyttöveden säädöt olleet pielessä 9 kk) ja olisi tarpeen vaatiessa käynyt uudemmankin kerran. Vastaili viesteihin/soittoihin nopeasti. Kaupat hoidettiin särmästi, vaikka kauppapäivän siirtoja tuli Mikosta johtumattomista syistä. Oikeastaan arvosanaksi voisi laittaa 9, tämän voisi korjata, taisin laittaa alkuun 8. Osa allaolevista ongelmista ei välttämättä ole Mikosta johtuvaa tai että hän olisi voinut asiaan vaikuttaa.
Koko prosessi
Koko prosessi
Tiedottaminen asuntoesittelyjen jälkeen. Välittäjä mahdollisti kaupan tinkimällä omasta katteestaan, kun ostaja ja myyjä eivät löytäneet yhteistä näkemystä.
Kokonaisuus
Yhteydenpito. Tuloksellisuus.
Asiakaspalvelu ja tiedonkulku.
Kaikkiin kysymyksiin tuli nopeasti vastaus. Nopealla aikataululla saimme näyttöajan
Voisin sanoa että kaikki sujui hyvin, ei ongelmia. Välittäjä oli erittäin helposti lähestyttävä ja häneltä sai aina vastaukset millainen asioiden todellinen laita oli. Kiitokset Mikko Mannilalle.
Yhteyden sai heti, lisäksi ostajanakin sai neuvoja ja apua. Ostotilanteessa sai selkeästi kansiossa kaikki asiapaperit.
Asioioden hoitaminen
Kiinteistönvälittäjä Mikko Mannilan toiminta oli asiakaslähtöistä ja ystävällistä. Rakenteilla olevan kohteen esittely papereilta ja tietokoneelta oli asiantuntevaa ja riittävän konkreettista. Ajanvaraus esittelyyn ja kauppakirjan tekoon hoitui joustavasti.
Kaupanteko
Välittäjän kanssa oli helppo asioida. Hän osasi esittää vaikeatkin asiat yksinkertaisesti. Välittäjällä oli iloinen ilme ja hyvä ulosanti. Hyvä Mikko Mannila!
Välittäjä oli mukava ja saimme ihanan kodin. Hän kertoi itse laskeneen palkkiotaan, jotta saisimme hyvän kompromissin aikaiseksi. Tuntui hyvältä kun kaikki joustivat kaupoissa yhdessä - me, myyjä sekä välittäjä. Toiminta oli ripeää tarjoamistilanteessa.
Kommunikaatio välittäjän kanssa
Myynnin nopeus sekä välittäjän asiantuntemus.
Välittäjä oli helposti tavoitettavissa sekä Mikko jaksoi selittää asiat jos ei ymmärtänyt kerralla.
Asiantunteva välittäjä, joka oli myös henkilönä miellyttävä. Asiat sujuivat nopeasti ja selkeästi.
Asioiminen välittäjän kanssa oli miellyttävää.
Kyllä koko prosessi sujui oikein hyvin. Yhteyshenkilö oli hyvin rutinoitunut ja palvelualtis ja miellyttäväkäytöksinen.
Asiapapereiden hoito ja yhteydenpidot koko toimeksiannon aikana.
Välittäjä oli helposti tavoitettavissa ja tunsi myytävän kohteen
Kuvat olivat erittäin hyvät, välittäjän sai helposti kiinni ja hän piti hyvin yhteyttä. Välittäjä oli muutoinkin ammattitaitoinen ja asiallinen.
Kun oikea hinta löytyi loppujärjestelyt sujuivat Ripeästi ja mutkattomasti.
Huoneiston esittely sujui joustavasti.
Asiantuntevaa palvelua.
Esittelyjen jälkeinen info. Syntyihän kauppa - lopultakin - vain ja ainoastaan välittäjän vastaantulon ansiosta. (Ns. pakkorako, sopimus umpeutumasss ja kuukausien työ valumassa hukkaan???)
Asiointi välittäjän kanssa
Sujuvaa toimintaa
Kiinteistönvälittäjä oli hyvin tavoitettavissa.
Välittäjä oli hyvin tavoitettavissa ja vastasi nopeasti sähköposteihin ja selvitti haluamani asiat.
Myyntiaika
Kaupantekoajankohdan sopiminen
Perusasiat sujuivat hyvin.