Kokemuksia Sp-Koti-kiinteistönvälitys Turun Humalistosta

kaikki
Näyttöjen joustavuus näin lapsi perheen vinkkelistä. Välittäjän jatkuva informaatio ja ajantasalla pitäminen.
Koko myyntiprosessi sujui hyvin. Välittäjämme oli erittäin ammattitaitoinen ja luotettava. Yhteydenpito oli sujuvaa ja viivytyksetöntä. Asunnon ilmoituksen kuvat olivat hyvät.
Välittäjät miellyttäviä, kommunikointi sujui. Valokuvat hyviä. Kauppa tapahtui nopeasti.
Loistavat kuvat. Välittäjä oli tosi ahkera ja piti ajan tasalla. Kaupat syntyivät odotettua nopeammin. Tuntui, että ollaan luotettavissa käsissä.
Kaikki meni putkeen. Nopea myynti, hyvälle ostajalle.
Asiat etenivät vauhdilla. Asuntonäytöstä aina kaupantekoon asti. Ei tarvinnut hoitaa itse asioita juurikaan. Välittäjä huolehti kaikesta ja piti minut ajantasalla. Ja huomioi hyvin sen, että olin ensiasunnonostaja ja melko epätietoinen kaikesta.
Välittäjän kanssa kaikki sujui loistavasti ja koko asunnon myyntiprojektista jäi positiivinen ja mukava olo.
Kaikki alusta loppuun asti!
Ammattitaitoinen välittäjä, jonka kanssa helppo asioida. Kuvat olivat ilmoituksessa hyvät.
Mielestäni kaikki asiaan liityvää
Kaikki sujui erittäin hyvin.
Myyntiaika oli lyhyt ja tavoiteltu hinta toteutui.
Kaikki sujui hyvin. Erityisen tyytyväinen olin aktiivisuuteen,
Asunnon kaupanteko hetki. Kiva luottaa ammattilaiseen, että asiat mennee oikein.
Tiedoitus myynnin aikana.
Kaikesta huomasi että ollaan tekemisissä ammattilaisen kanssa.
Sain kaikki tiedot ajallaan ja välittäjään sai aina tarvittaessa yhteyden nopeasti.
nopealla aikataulullakin saimme näytöt onnistumaan, jousto oli molemminpuolista. Näytön jälkeen saimme heti kuulla kävijämäärät ym. Välittäjä selvitti asiat hyvin.
Oman asunnon hinnan arviointi, oman myynti, uuden osto, kaikki.
Olimme tyytyväisiä kun sopimuksen teon jälkeen ei ollut mitään viivyttelyä, heti kun olimme omalta osaltamme toimittaneet paperit, niin ilmoitus hyvine kuvineen oli netissä. Kuvaajan ottamat kuvat olivat hyviä, vertailin muitten kuviin. Yhteydenpito hyvää! Kaikki sujui jouhevasti, itse tuli ehkä jossain kohtaa turhaa mietittyä kauppahintaa.. Pidimme välittäjän "tyylistä"
Yhteys välittäjän kanssa
Kaikki on sujunut nopeasti, ammattitaitoisesti ja helposti. Kiinteistövälittäjä on ystävällinen, iloinen, työnsä osaava ja joustanut hienosti perheemme aikataulujen mukaan.
Nopeaa ja tehokasta toimintaa heti tehtyämme sopimuksen myynnistä
Kaikki sujui esimerkillisesti.
Välittäjä piti hyvin ajantasalla. Välittäjä oli asiallinen ja ammattitaitoinen. Helppo asioida. Asunto meni nopeasti kaupaksi.
Kaikki sujui hyvin
kaikki, ystävällinen myyjä.
Koko projekti alusta loppuun sujui mielestäni erinomaisesti.
Mielestäni toiminta oli joustavaa, nopeaa.
Nopea ja joustava palvelu, sai hyvin kiinni kun oli tarvetta
Edettiin selkeästi, ehdot ja käytännöt käytiin heti läpi, luotettava ja ajantasaiset ohjeet, hintataso tyydyttävä, lyhyt myyntiaika.
Hyvä välittäjä
hyvää palvelua, välittäjä (Mari Hynnä) selvitti nopeasti kaikki pyyntömme, välittäjä oli ystävällinen, iloinen ja puhelias ja tiesi asiat hyvin, suostui vielä viime hetkellä pyyntöömme päästä katsomaan asuntoa lyhyellä varoitusajalla, tiesi ja osasi asiansa, hyvä asiakaspalvelija
Välittäjä informoi usein missä mennään ja piti minut todella hyvin ajan tasalla. Tiesin, että asia on koko ajan hoidossa ja työn alla. Välittäjä teki myös hyviä ehdotuksia myynnin vauhdittamiseksi. Tunsin, että minua kuunneltiin ja välittäjä ymmärsi heti, että olen myymässä kotia enkä pelkkää asuntoa.
Kaikki
Kaikki sujui erinomaisesti, välittäjä on todella hyvä ,tiesi tarkkaan paljonko kannattaa pyytää, asunto meni ensimmäisellä näytöllä, hienoa toimintaa.
Yhteydenpito ja asiakaslähtöisyys
Ystävällinen palvelu ja asunto meni nopeasti kaupaksi.
Kaikki sujui hyvin vaivattomasti. Ei tarvinnut itse miettiä asioita erityisemmin. Välittäjät neuvoivat ja hoitivat kaikki asiat puolestani.
Kommunikaatio ja tiedonsiirto oli nopeaa ja sujuvaa.
Kaikki itse kauppaan liittyen, mutta myös esittelyt ja yhteydenpito sujuivat ensiluokkaisesti.
Välittäjä toimi asiakaslähtöisesti ja ystävällisesti! Ongelmatilanteissa ei tarvinnut itse murehtia oikeaa toimintatapaa vaan välittäjä hoiti asiat niin, että molemmat osapuolet olivat tyytyväisiä.
Tiedottaminen.
Kaikki oli oikein hyvin
asunnon näyttö, kaupan teko, kaikki. välittäjä oli asiansa tunteva, oli helppo asioida hänen kanssa.
Asunnon näytöt, välittäjä oli kaiken kaikkiaan hyvä ja asiantunteva.
Koko prosessi meni erittäin hyvin. Kaikki sovitut asiat pidettiin ja olimme koko ajan hyvin kartalla asioiden etenemisestä. Meidän kohdalle osui aivan erinomainen välittäjä, jota uskallan suositella muillekin.
Ystävällistä mutta ei liian päälle tunkevaa myyntiä
Tehokas toiminta ja tiedottaminen asuntomme ja näyttöjen tilanteesta. Rehellinen ja asiallinen toimintatapa.
Koko operaatio.
Kaikki sujui hyvin.
Kakki sujui hyvin
vuorovaikutus välittäjän kanssa, asiantuntevuus ja ammattilaisuus kaikessa. Sai todella jättää asian Sirpan huolehdittavaksi. Jokainen kysymykseni tuli kuulluksi ja vastaukset tulivat nopeasti.
Kauppa syntyi nopeasti ja asiantuntevasti
Kaikki
Välittäjä oli ammattitaitoinen, kaupankäynti oli selkeää ja kaikki sujui hyvin. Ei ollut ylimääräistä säätämistä, mitä muiden toimistojen välittäjien kanssa on ollut.
Kaikki
Hyvät kuvat. Esittelyajat saatiin sovittua joustavasti.
Kokonaisuutena en usko saavani parempaa iso kiitos Mikko Mannila.
Tutun välittäjän (Nina Turve) kanssa kaikki sujui hyvin kun molemminpuolinen luottamus jo saavutettu.
Nopeus, ammattitaito
Kohteen arvostus esittelijän taholta ja esittely meni tehokkaasti, koska kaupatkin syntyi nopeasti.
Kaikki
joustavaa ja ammatti maista toimintaa , sekä informaatio toimi minuun päin hyvin pysyin ajan tasalla. Tiesin koko ajan missä mennään . KIITOS .
Asuntoesittelyiden kautta välittäjä oppi tuntemaan meidän tarpeen sekä toimintatavan. Kun oikea löytyi oli hänellä selvää että kuinka saamme kodin ja siitä kaupat syntyi. Olemme enemmän kuin onnellisia että kohdalle osui henkilö joka tutkaili myös meidän intressejä. Hyvät esitteet. Nopeat sähköpostivastaukset. Asunnon tila ja toiminta edellisellä asukkaalla oli selvitetty hyvin. Kokonaisuus on toimiva.
Mieltä askarruttaviin kysymyksiin saimme nopeasti vastaukset. Välittäjä oli asiantunteva, kärsivällinen ja erittäin ystävällinen. Erityiskiitos asunnonostomme hoidosta Niinalle!
Kaikki. Välittäjällä oli aikaa tulla arvioimaan kotimme, valokuvaaja oli todella hyvä, välittäjä piti meitä koko ajan ajantasalla.
Kokonaisuutena koko kaupanteko meni jouhevasi.
Hintaneuvottelu myyjän kanssa onnistui. Hoiti kaikki asiat pankin suuntaan vaivatta.
Välittäjän kanssa asiointi kokonaisuudessaan!
Kaikki. Ja nopeasti
Joustavaa ja nopeaa palvelua.
Koko myyntitoimeksianto sujui alusta loppuun sekä tehokkaasti että hyvillä "fiiliksillä". Yhteydenpidossa on tärkeää nopea saatavuus, joka sekin toimi erittäin hyvin. Mikäli välittäjä ei voinut esim. ko. hetkellä vastata puheluun, saatoit olla varma, että yhteydenotto tapahtui heti kun se oli mahdollista. Hinnan määrittelyssä arvostin välittäjän omaa, kokemukseensa perustuvaa näkemystä, mutta myös asiakkaan kuuntelemista ja perusteluiden sisäistämistä, jotta voitiin päästä lopullisesta hinnoittelusta yhteisymmärrykseen. Näillä eväillä syntyi hyvä lopputulos - asunto myytiin ensimmäisen näytön jälkeen.
Koko myyntitoimitus sujui hyvin.
Kaikki asiat mielestäni sujuivat erittäin hyvin. Sain välittäjältä hyvää tietoa ja hän piti hyvin yhteyttä ja vastaukset kysymyksiini tulivat myös nopeasti. Palvelu oli ystävällistä ja lämmintä. Suosittelen.
toimeksianto ja kaupanteko
Kokonaisuus oli sitä mitä pitikin :) Toiveeni otettiin huomioon ja myös itse sain hyviä vinkkejä asunnon myyntikuntoon laittoon.
Kaikki mistä sovimme piti paikkansa juuri niin kuin sovittiin ja saimme palvelua asioissa mitkä ovat vieraampia sekä paljon uusia vinkkejä ja suosituksia.
Myyntiaika
Kaikki sujui todella hyvin.
yhteistyö, myyntityo, aikataulutus, asioiden hoitaminen tarvittaessa myos valtakirjalla
Kaikki meni hyvin.
Kaupanteon sopiminen puhelimen ja s-postin välityksellä. Erityisen hyvää oli, että kauppakirjan voi lukea etukäteen s-postissa ja allekirjoittaa ja hyväksyä tarjous ja kauppa.
Asiat hoituivat nopeasti, kaikkiin kysymyksiin sai vastauksen sekä ystävällinen ja välittävä asiakaspalvelu.
Yhteydenpito ja kommunikaatio välittäjän kanssa. Tarjouksen teko sähköisesti joudutti valtavasti ja oli todella kätevää!
toisella paikkakunnalla ollut asunnon myynti olisi ollut haasteellista,mutta erinomaisesti pidettiin ajantasalla.
Asuntoon järjestettiin tiuhaan näyttöjä niin yksityisiä kuin julkisiakin. Asunto myytiin suhteellisen nopeasti ja täydellä hinnalla. Välittäjä otti asunnon myynnin sydämen asiaksi ja häneltä sai tukea ja vinkkejä myynnin aikana hienosti. Hän on luotettava, asiansa tunteva ja ystävällinen. Pidän hänen reipasotteisesta tyylistään ja olen ehdottoman tyytyväinen yhteistyöhön hänen kanssaan:).
Koko paketti toimi hyvin: myyntihinnan määrittely, asunnon kuvaus ja kuvien laatu, näytöt ja lopulta kaupanteot. Palvelu oli ystävällistä, määrätietoista ja erittäin nopeaa. Myyjänä pääsin todella helpolla, sillä Sp-Koti otti homman heti haltuun ja minä sain vain ihastella heidän tehokkuuttaan sivusta.
Työskentely Sadun kanssa on aina mukavaa. Kaikki sujui jouhevasti. Oli jo ennestään kokemusta hänen ammattitaidostaan, joten luottavaisin mielin jätimme taas tälläkin kerralla asiat hänen hoidettavakseen.
ammattitaito ja ihminen
Tiivistäen; kaikki. Todella ammattimaista ja luotettavaa työskentelyä.
Selkeys kaupanteon kaikissa vaiheissa, realistisuus ja ripeys tiedottamisessa "missä mennään". Ostokohteen toiveiden selvitys ja kuuntelu , ehdotusten huomioon ottaminen jotta löytyisi ostajan näköinen koti sopivalla paikalla ja sopivaan hintaan. Esite selkeä, hyvät kuvat. Kohteliaisuus ja kaikinpuolinen hienotunteisuus, kaikki aistit mukana, huumoria ja iloisuutta, mutta ennenkaikkea realistisuus mukana sekä myynnissä että ostossa.
Välittäjää vaikutti oikeasti kiinnostavan saako ostaja haluamansa asunnon. Palvelu oli yksilöllistä eli siten todella miellyttävää. Yhteyden välittäjään sai helposti.
Sain erikseen pyytämättäkin kaiken informaation mitä tarvitsin. Kysymyksiin vastattiin nopeasti ja otettiin heti selvää rakennusliikkeeltä.
Saimme tosi nopeasti vastaukset kaikkiin kysymyksiimme. Palvelualttius ja kohtelias käytös tekivät vaikutuksen! Kiitos!
Kaikki
kaikki toimi hienosti ollaan enemmän kuin tyytyväisiä
Iloiset asunnonvälittäjät, joilla hyvä sosiaalinen ulosanti. Todella palvelualttiita. Yhteydenotto asiakkaan kanssa, näyttöjen jälkeen. Postiivinen myyntitapa, vaikka asuntomarkkinoilla olisi hiljaisempi kausi meneillään. Sitkeys vain myydä :) Myyjällä halu yksityisnäyttöihin. Asuntokaupan aikana, yhteydenotot kiitettävän nopeita jokaisen osapuolen kohdalla.
varsinainen asioiden hoito sujui erinomaisesti ja palvelu oli ystävällistä
Kauppakirjat
Asiantunteva pakvelu ja kaikki sujui hyvin luontevasti
Välittäjä oli minuun säännöllisesti yhteydessä.
Välittäjä kuunteli mitä halusin, kertoi oman linjauksensa ja niiden pohjalta toimittiin.
asiakaspalvelu, hinnan määrittely, kaikki mahdollinen ainakin omalta osaltani
Välittäjä piti osatajan ja myyjän erittäin hyvin ajan tasalla. Kysymyksiin ja pulmiin sai aina apua. Kaikin puolin jäi pelkästään positiivinen fiilis yhteistyöstä.
Kaikki sujui hienosti!
Välittäjä oli erittäin avulias ja miellyttävä. Hän hankki minulle tarvitsemani tiedot sekä dokumentit samantien kun niitä pyysin vaivojansa säästämättä.
Kaikki
Koko prosessi meni sujuvasti ja asiakkaalle helposti läpi
Kaikki
Ohjattiin hyvin
Välittäjämme Mikko Mannila toimi esimerkillisesti, ja saimme todellista palvelua hyvällä energialla. Mikko hoiti puolestamme kaiken kiinteistökaupassa tarvittavan, ja saimme nauttia sujuvasta asunnon myynnistä alusta loppuun. Erityisesti haluaisimme kiittää Mikon osaamista asunnon hinnoittelussa sekä palvelualttiutta, joka ei missään vaiheessa hiipunut. Mikko osasi neuvoa monenlaisissa yksityiskohdissa ja oli aina tavattavissa tarvittaessa.
Snabb kontakt, effektiv plan (bedömning av den aktuella slkaituationen, bostadens ålder o dess skick).
Kaikki kauppaan liittyvät järjestelyt.
Kaikki
Kaikki sujui hyvin.
Kokonaisuus oli selkeä ja hyvin toimiva. Aikataulut joustavia
Valokuvaus oli erittäin laadukas. Välittäjä toimi ripeästi ja hoiti asiat selkeästi. Myyjänä ei tarvinnut huolehtia mistään, koska välittäjä hoiti kaikki tarvittavat asiat.
Myyjä oli ripeätoiminen, kuvat olivat asunnon eduksi. Myyntityö oli perusteellista ja toimeliasta. Myös myyntiprosessin sähköistäminen oli uusi asia, jonka koin erittäin hyväksi ja toimivaksi - aukottomaksi tavaksi toimia kolmen osapuolen kanssa.
Koko prosessi sujui erittäin nopeasti ja luotettavasti. Vaikka oli toisella paikkakunnalla, välittäjä piti minua hyvin ajantasalla. Koin että varsinkin toisella puolella Suomea ollessani oma roolini käytännön asioiden hoidossa oli aivan minimaalinen, mikä oli tervetullutta.
Palvelu kokonaisuudessaan. Välitystapahtuma toimeksiannosta kauppaan sujui hyvin.
Viestintä oli joustavaa ja nopeaa, välittäjä oli erittäin mukava ja asiantunteva.
Kokonaisuudessaan yhteistyö.
Kaikki sujui hyvin ammattimaisella otteella.
Kaikki
yhteistyö välittäjän kanssa oli erittäin positiivistä:)
No meille tietenkin oli hienoa , että asunto meni ensimmäisellä näytöllä. Asunto oli myynnissä melkein vuoden, Sp-kodin välittäjä oli kolmas joka myi asuntoamme ja onnistui heti.
Luotettavuus.KAIKKEEN mieltä askarruttaviin kysymyksiin sai asiallisen vastauksen.Myös ohjeistuksia ja huomionarvoisia asioita pohdittavaksi Etsin myös uutta asuntoa itselleni.Hän oli valmis avustamaan siinä; tottakai.Sain myös neuvoja joihin on hyvä kiinnittää huomiota.Tiedonkulku sujui hyvin. Sain siis enemmän , kuin osasin odottaa. Ystävällinen ja hyväntuulinsekä energinen Satu Sainio.Kiitos
Everything went nicely and Mari (SP-Koti agent) helped us a lot with language (we don't speak Finnish yet). Thanks.
Kaikki oli sujuvaa.
Kaikki, myyntisopimuksen teosta kauppakirjan allekirjoittamiseen. Ostaja löytyi kohtuullisessa ajassa, oikeastaan nopeasti.
Kaikki :)
Kaikki
varsinainen kaupanteko tilaisuus.
yhteistyö välittäjän kanssa:)
Koko prosessi sujui hyvin.
Huoneiston myynti
Yhteydenpito. Asiantuntevaa ja pitkän kokemuksen omaavaa palvelua unohtamatta inhimillistä ja innostunutta työotetta. Mukava persoona, hyviä neuvoja.
Kaikki perusasiat olivat kunnossa. Asunnon hinnoittelulla kohdillaan ja tarjous-/myyntiprosessi jouheva.
Yhteydenpito asiakkaaseen, skumppapullo kaupan jälkeen hyvä juttu, ei iso, mutta hyvän mielen jättänyt huomioiminen
Kaikki sujui loistavasti ja toimi,vaikka asumme kaukana
Näytön sopiminen ja tarjouksen tekeminen sujui mutkitta. Välittäjään sai hyvin yhteyttä puhelimella, myös pyhinä mikä oli todella arvostettavaa ja työhön paneutunutta toimintaa.
Kaikki
Kommunikointi oli sujuvaa, sain tarvittavat tiedot nopeasti.
Kaikki
Mikko Mannila on erinomaisen luotettava ja osaava välittäjä.
Olen todella tyytyväinen Satun myyntityöhön. Esitietojen läpikäynti, myyntihinnan päättäminen ja itse esittelyt sujuivat mutkattoman asiantuntevasti. Välittäjän mielenkiinto ja avoimuus myös ostajaehdokkaita kohtaan oli ihana lisä myyntiprosessiin, josta itsellekin tuli tunne molemmin puolin hyvistä kaupoista. Voin lämpimästä suositella Satua välittäjäksi omaan kohteesi myyntiin!
Kaikki
Välittäjä oli realistinen ja rehellinen hinnan ja myyntiajan suhteen. Meillä oli kiire myydä, ja kaupat syntyivät nopeammin kuin uskalsimme toivoa ja täsmälleen pyydetyllä hinnalla! Enpä tiedä, mitä muuta voisi välittäjältä toivoa.
Kuvat + esittely
Koko juttu
Henkilökohtainen , miellyttävä kanssakäyminen
Ei tarvinnut itse huolehtia mistään
Kaikki alusta loppuun; sain henkilökohtaisen näyttöajan, kun yleinen näyttöaika ei minulle sopinut, asiat vietiin nopeasti tarjouksen tekoon (sekin tehtiin sähköisesti, ei tarvinnut liikkua kotoa mihinkään) ja kaupat saatiin tehtyä jo 1,5 viikon kuluttua ekasta näytöstä. Kaikki meni nappiin ja välittäjä (Nina Turve) hoiti työnsä kiitettävästi
Kaikki keskustelut/tapaamiset alusta loppuun saakka. Koko asunnon myynti oli helpompaa mitä olisin voinut kuvitella. Kannatti maksaa palvelusta, sen eteen tehtiin hienoa työtä. Kiitos.
Pääsimme henkilökohtaiseen asuntonäyttöön nopeasti. Lisäksi saimme välittäjältä aina nopeasti vastauksia, jos meillä oli jotakin kysyttävää :) Välittäjä oli tarvittaessa tavoitettavissa iltamyöhään, ja asuntokaupat saatiin hoidettua sujuvasti loppuun asti!
nopea kauppa
Kaikki
Hommat toimivat alusta asti moitteetta. Välittäjällä oli homma hanskassa, tiesi mitä tehdään ja miten tehdään. Tuli itselle hyvä ja turvallinen olo asunnon myynnin vastuun siirtämisestä välittäjälle. Valokuvaaja oli aivan huippu, myynti kuvat aivan upeita!
Kaikki alusta loppuun saakka eli suuret kiitokset vain Kirsi Holanteelle !
Välittäjä piti kaupan osapuolet hyvin ajantasalla ja neuvoi eri vaiheissa
Luottamus välittäjän ammattitaitoon syntyi heti ja vahvistui koko ajan. Ja ymmärrys omaan eli meidän tilanteeseen 😊
Tässä tapauksessa kaikki sujui erittäin hyvin. Välittäjä oli asiansa osaava, mielyttävä henkilö.
Kaikki--
Kaikki
- Ostajan ja myyjän välissä toimiminen - Aikatauluista sopiminen
Välittäjä erittäinen ammattitaitoinen ja perehtynyt. Panosti asunnonmyynnin onnistumiseen. Eli laittoi itsensä 100-prosenttisesti "likoon". Huolehtivainen ja häneen voi luottaa, siis oli sanojensa takana. Lisäksi hänen kanssaan oli helppo keskustella. Jäi hyvä tunne kaikenkaikkiaan. Voimme ehdottomasti suositella Sirpa Gustafssonia. Lisäksi vielä Riku Toivosen omakotitalostamme ottamat kuvat olivat todella erinomaiset.
Esittely sujui hyvin ja myös kaupan teko
Kaikki sujui hienosti ja helposti :) Kirsi Holanne hoiti kaiken hienosti ja nopeasti, kiitos siitä!
välittäjä oli ystävällinen, asiansa osaavan oloinen. Aktiivinen ja vastasi aina ripeästi viesteihin, selkeä. Ei kuitenkaan missään tapauksessa päälle puskeva vaan juuri sopivan kunnioittava mutta samalla tehokas.
Kaikki meni ihan ok
Tein jo toisen kerran lyhyen ajan sisällä asuntokauppaa kyseisen välittäjän kanssa, tällä kertaa myyjänä. Kun ensimmäisellä kerralla olin ostajana niin vakuutuin hänen myyntitaidoistaan, erityisesti avuliaisuuteensa ja saavutettavuuteensa.
Allt gick över förväntningarna. Fantastisk förmedlare, Sirpa Gustafsson, skötte effektivt om allt. Vår lägenhet, en etta, i centrala Åbo såldes som tarjouskauppa och det kräver att förmedlaren är aktiv nästan dygnet runt sju dagar i veckan. Lägenheten var snygg, välplanerad och hade ett utmärkt läge men de fina bilderna och visningen hade säkert jättestor betydelse. Tarjouskauppa gjorde att vi fick ett högre pris än vi vågat hoppas på. Själva försäljningen tog en vecka. Hela processen från att uppdraget togs emot till undertecknande av köpebrevet tog exakt 4 veckor. Skulle gått på tre om köparen haft tid att komma och underteckna köpebrevet tidigare.
Hyvät valokuvat
Koko prosessi näytöstä kaupantekoon asti.
Asialaspalvelu on asiallista ja mielyttävää. Tiedonkulku toimi todella hyvin.
kaikki
Asunto myytiin niin nopeasti.
kaikki sujui loistavasti
Kaikki
Näyttöjä pidettiin usein. Hyvät ilmoitukset kuvineen. Hyvä yhteydenpito asiakkaaseen. Toimintaa leimaa kova ammattilaisuus.
Välittäjä oli aktiivisesti mukana joka vaiheessa. Välittäjä myös auttoi heti jos oli jotain epäselvää. Palvelu oli ammattimaista ja välitöntä. Asiat menivät niin kuin pitikin.
Asunnon myynti oli kokonaisuudessaan erittäin hyvin hoidettu.
- Näytön sopiminen - Asunnon esittely - Neuvonanto - Yleinen sujuvuus joka asiassa - Aktiivinen, asiantunteva ja mukava välittäjä
Asiakaspalvelu oli erinomaista, tuli luottavainen olo välittäjästä.
Kysymyksiin annettiin selkeät ja perusteelliset vastaukset. Siten oli kohtuullisen helppoa tehdä ostopäätös.
Kaikki sujui erittäin luontevasti ja vaivattomasti. Marin kanssa oli mukava asioida. Hän piti minut hyvin ajantasalla kaupan kulussa. Kaupat tehtiin nopealla aikataululla, asiantuntevasti sekä ammattimaisesti. Suurkiitos!
Hyvä palvelu. Nopea toiminta ja huolellinen myyntityö. Iloinen asiakaspalvelija. Ammattitaito hyvä. Kuntotarkastus huolellinen ja kaikki asiakirjat laadittu huolella. Pankin palvelu myös erittäin hyvää. Vaihdoimme Osuuspankista Säästöpankkiin ja ostimme uuden asunnon samalla. Suosittelen kokemukseni perusteella Sainio Satua kiinteistövälitykseen ja pankin asiakaspalvelua Joni Tapiota. Heidän välinen yhteistyö toimi ja saimme turvallisesti myytyä vanhan asunnon ja ostaa uuden. 10 + ammattitaidosta ja asiakaspalvelusta 😀
Välittäjä oli erittäin tehokas ja huolellinen. Aikataulu oli todella tiukka, mutta siitä huolimatta kaikki meni sujuvasti. Asuntomme meni uskomattoman nopeasti kaupaksi ja uuden osto onnistui hienosti. Satu Sainio hoiti tehtävänsä erinomaisesti.
Kaikki sujui hyvin. Välittäjä oli hyvä, tarkka, tiesi asiansa ja viehättävä nainen :)
Kaikki. Todella ystävällistä ja ammattitaitoista kiinteistövälitystä. Varmasti käytän myös itse jos tarve joskus on 😊
Mielestäni kaikki sujui hyvin. Satu ilmoitti aina heti, mitä tapahtuu, ei tarvinnut olla epätietoinen asioista.
Papereiden hoito ja honnoittelu
Yhteydenpito ostajan kanssa. Asioiden hoitaminen alusta loppuun, siten että kaikki oli sujuvaa. Esimerkiksi ei tarvinnut metsäsätää energiatodistuksen tekijää tai kuntotarkastajaa vaan teillä oli luotettavat yhteistyökumppanit valmiina.
Hyvät esittely kuvat.
Ammattitaitoinen toiminta. Välittäjällämme (Mikko Mannila!) oli asenne kohdallaan, ja energinen ote työhön. Asuntomme nopea myynti. Näytöistä sovittiin hyvissä ajoin, ja näyttöjen jälkeen sai aina heti tietoa siitä miten oli sujunut. Kaupan teko pankissa sujui tyylikkäästi. Kiitos!
Esittelijä oli asiantunteva ja kaikki sujui sutjakkaasti
Sirpa Gustafsson oli heti "asian päällä" ja tiesi tasan tarkkaan miten homma hoituu. Kuvat olivat viimisenpäälle ammattitaidollaotettuja. Asunto oli myyty viikossa. Edellinen yritti 7kk ja heitti lopuksi "hanskat tiskiin" ja luvutti.
Mielestäni asuntoni myynnissä kaikki sujui erittäin hienosti.
KAIKKI😊
Kaikki meni todella hyvin ja sujuvasti, olen todella tyytyväinen.
Välittäjä oli kiinnostunut asunnosta,ja oli rehellinen ja realistinen.
Kaikki sujui loistavasti.
Kaikki sujui hyvin ja nopeasti mikä oli toivomuksemmekin.
Kaikki yhteistyön alusta loppuun sujui hienosti!
Kaikki meni tosi hienosti / asiantuntevasti.
Asuntokaupan eri vaiheiden informointi
Liitteiden saatavuus, vastausviiveet, kohteeseen perehtyneisyys
Kaikki: yhteydenpito, valokuvaukset, aikataulutus, kaupan loppuun saattaminen, asuntokaupat
Asunto myytiin nopeasti ja välittäjä hoiti esittelyihin, tarjoukseen ym asioihin liittyvän tiedotuksen minulle toiselle paikkakunnalle erittäin hyvin.Uskalsin luottaa että asunnon myynti sujuu vaikken pystynytkään olemaan läsnä Turussa. Myyntiesitteen kuvat olivat erinomaiset.
Asunnon myynti onnistui kaikin puolin TODELLA hyvin kiitos hyvän välittäjän. pisteet siitä Satu Sainiolle.
kaikki kommunikaatiot
Kokonaisuus
Kaikki sujui hyvin ja joustavasti ja välittäjä oli ystävällinen ja asiansa osaava.
kaikki toimi hyvin.
Förmedlaren förstod bad som var bra med huset och såg möjligheterna i det.
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu
Nopea kauppa vaikka ajankohta ei ollut paras mahdollinen. (Lomakausi).
Myynnin valmistelu ja ennakkotyöt.
Koko homma alusta loppuun asti meni sujuvasti.
Ystävällinen ja asiantunteva ote myyntiin.
Kiinteistövälittäjä Joni Tapion kanssa yhteistyö oli sujuvaa ja vaivatonta. Vastaukset askarruttaviin kysymyksiin saatiin aina nopeasti.
Satu Sainio hoiti kaiken erittäin tehokkaasti, ammattitaitoisesti ja lämpimästi. Hän oli hyvin tavoitettavissa, huomioi toiveemme ja oli sekä ostajan että myyjän asialla niin, että kaikista kaupanteon vaiheista jäi hyvä jälkimaku.
Kaikki sujui hyvin! Saimme erittäin ystävällistä ja asiantuntevaa palvelua! Käynnistä jäi hyvä mieli!
Näin alkuun välittäjän luottamus meihin myyjiin, ystävällinen, rento ja hyvän vaikutelman antoi.
Asioiden järjestely, kaikki oli selkeää ja ammattimaista.
Kahdesti asunnon myyntiin laittaneena, samalle firmalle, kaikki sujui todella hyvin. Siksi ensimmäisen kerran jälkeen päädyimme samaan toimistoon sekä samaan välittäjäänkin :)
Välittäjä piti hyvin yhteyttä ja meidät kartalla siitä, mitä tapahtuu ja milloin.
Erittäin avulias ja mukava välittäjä (Nina Turve)
Myyjän aktiivisuus.
Asiat hoituivat ripeästi ja asiallisesti
kaikki myymiseen liittyvät asiat
Yhteydenpito sujui luontevasti ja mutkattomasti. Aikataulut piti paikkansa. Valokuvaaja oli ammattitaitoinen ja kuvaus meni myös hienosti.
Yhteydenpito ja kommunikointi
Yhteydenpito, ohjeet ja informointi.
Asunnon myyminen oli helppo ja jopa huomaamatonkin prosessi näin asiakkaan näkökulmasta: asioita ei tarvinnut juuri lainkaan itse selvittää ja suurin vaiva taisi olla asunnon laittaminen näyttö- ja kuvauskuntoon. Eli suosittelen kyllä välittäjän palkkaamista asunnon myyntiin.
Asiakkaan kontaktoiminen, asioiden selvittely.
Välittäjä vastasi nopeasti lähettämiini kysymyksiin ja selvitti asioita joita kyselin. Hänelle oli myös helppo esittää "tyhmiä" kysymyksiä.
Toimenpiteitten nopeus
Oli haasteita sovitella pankkineuvottelut oikeaan järjestykseen. Mutta onnistuitte saamaan asiat sovittua niin että saimme tehtyä kaupat alkuperäisten suunnitelmien mukaan. Hienosti hoidettu. Palvelu oli ystävällistä ja asiantuntevasti hoidettu.
Kaikki-
Ihan kaikki sujui erittäin hyvin, olen tosi tyytyväinen. Kiitos paljon! <3
Asunnon välittäjä oli erittäin ystävällinen ja auttavainen
Välittäjään sai hyvin yhteyden, selvitti vastaukset kaikkiin kysymyksiin. Asiantuntijuus.
Dynaaminen, ystävällinen välittäjä. Asiat oli hänellä hallussa esmerkillisesti.
Kokonaisuudessa kaikki sujui oikein hyvin näin ostajan näkökulmasta ja välittäjä oli asiantuntija.
Ihan kaikki. Tyytyväinen kun lähestulkoon kaikki asiat pysty toimimaan sähköisesti. Nopeasti vastattiin kysymyksiin, ilmoitettiin miten myynti edistyy.
Henkilökohtainen palvelu
- esitteen laatiminen, kuvat asunnosta - riittävä informointi koko myyntiajan - kaupantekotilanne sujuva - kaikki sujui hyvin ammattitaitoisen välittäjän ansiosta
Yhteydenpito ja keskusteluyhteys oli koko prosessin ajan toimivaa, avointa ja saumatonta.
Kaikki
Esittelyt ja kaupantekoon liittyvät asiat, saimme yksilöllistä palvelua.
Asuntoni myynti tapahtui nopeasti ja ammattitaidolla!
Kaikki
Kaikki asiat sujuivat moitteettomasti ja nopeasti. Joni Tapio oli kyllä ihan oman alansa ammattilainen. Palvelualttius, ystävällisyys ja iloisuus huokui hänestä, ja hän myi asunnon alle kuukaudessa, vaikka viemäriremontti oli taloyhtiössä tiedossa. Suosittelen😊
Mielestäni koko tapahtumienkulku esittelystä myyyntihetkeen sujui todella vaivattomasti ja omilla ehdoillamme. Asunnonvälittäjä piti huolen, että ensiasunnon ostajat saivat riittävästi tukea byrokratiassa.
En pysty erittelemään, kaikki meni niin hyvin. Sirpa Gustafsson on tehokas ja aikaansaava ammattilainen!
Yhteydenpito
kaikki sujui hyvin ja nopeasti
kaikki, esittelijä oli ammattinsa halliten osaa samnoaseva, kiitos Hänelle
Seniori-ikäisenä voin todeta, että kaupanteko sujui yllättävän vaivattomasti. LKV Joni Tapio hoiti kaiken osaavasti, ystävällisesti ja sovitusti ajallaan. Sähköinen asiointi helpotti myös osaltaan. Kiitos myös valokuvaajalle!
Välittäjä oli mukava ja ystävällinen. Kokonaisuudessaan hienosti hoidettu homma!
Kaikki kauppaan liittyvät asiat sujuivat hyvin
Kaikki sujui erittäin jouhevasti
Kaikki asiat toimisi tosi hyvin.
Yhteistyö kiinteistövälittäjän kanssa oli sujuvaa ja mukavaa. Välittäjämme työskenteli tehokkaasti, piti meidät kivasti ajan tasalla ja tunsimme olevamme arvokkaita asiakkaita.
Esittelijällä oli paljon tietoa kohteesta, sekä vastasi nopeasti viesteihin ja muihin kyselyihin. Oli ammattimainen ja ystävällinen.
Yhteydenpito ja infoaminen asioista sekä myynnin vaiheista olivat huippuluokkaa
Kaikki sujui helposti ja sujuvasti. Yhteydenpito ja tavoitettavuus erittäin hyvälla tasolla. Omistautuminen ja kaupanteko korkeatasoista.
Kaikki yhteydenpito oli helppoa ja sujuvaa
Kommunikointi välittäjän kanssa.
Kaikki sujui hyvin ja vaivattomasti.
Alusta loppuun😁
Välittäjämme hoiti kaikki asiat erityisen asiantuntevasti ja huomioi meidän toimenantomme kokonaisuutena. Miellyttävää ja ystävällistä asiain hoitoa.
Tiedotus ja aikataulutus, erittäin hienotunteista ja kiireetöntä viestintää, vaikka tiedossa oli kovat paineet niin myyjällä kuin ostajalla. Myös realistinen suhtautuminen asioihin reilua. Uskottavaa ja hyvää asiakas palvelua, iloisella asenteella, +10!
Kommunikointi välittäjän kanssa, välittäjä oli aktiivinen ja auttoi myös paljon uuden asunnon kanssa
Yhteistyö
Kaikki
Kaikki
Ajantasalla oleminen ja asiantuntijuus. Avuliaisuus.
Kaikki sujui hyvin ja jouhevasti, ei ollut mitään ongelmia.
Nina oli loistava ja hoiti hommansa ammattitaitoisesti. Hän piti minut ajantasalla kokoajan.
Asiointi oli erittäin vaivatonta ja Sirpa oli totutun tehokas kuten aiemminkin. Itse ei tarvinut muuta kuin päättä hintapyyntö ja se koska asuntoa saa käydä esittelemässä.
Kokonaisuudessaan kaikki sujui hyvin
Koko prosessi
Yhteydenpito, asiakaskontakti, ystavallisyys, asunnon nopea myynti, asiakirjojen kasittely
Esittely sekä sen jälkihoito aina kaupantekoon asti. Rento mutta ystävällisen asiallinen meininki. Bonusta kivasta yllätyksestä kaupanteossa.
Näytöt
Mikko Mannilalla kokonaisuus hallussa - näkee, että pitkä kokemus puhuu puolestaan.
Asunnon myynti kokonaisuudessaan. Palvelu luontevaa, ammattitaitoista, ystävällistä.
Asuntoesittely oli oikein mielyttävä. Tarjouksen tehtyämme asiat hoidettiin nopeasti ja tehokkaasti. Meille jäi koko kaupanteko prosessista hyvä mieli.
Aikataulutus
Nopeasti talo tuli myyntiin ja nopeasti talo meni kaupaksikin.
Kaikki alusta loppuun. Kiinteistönvälittäjästä huokui ammattitaito sekä vuosien kokemus.
Palvelu oli erittäin asiallista, miellyttävää ja vaivatonta.
Kaikki asioiden hoito ja kommunikointi sujui alusta loppuun asti erinomaisesti. Erittäin ammattitaitoinen, luotettava ja miellyttävä välittäjä.
Ammattitaitoinen, rento ja huumorintajuinen välittäjä, johon voi luottaa. Informoi meitä asiakkaana usein ja hoiti asiat mallikaasti ja toiveidemme mukaan.
Ihan kaikki!
Välittäjän persoona oli aivan mahtava ja onnistui luomaan hyvän tunteen kohteeseen ja kauppatilanteeseen
Yhteydenpito oli luontevaa ja sitä tapahtui riittävästi.
Kaikki. Erittäin hyvää, asiantuntevaa palvelua saimme. Välittäjämme kanssa oli erittäin luonnikasta hoitaa asioita. Paremmin ei olisi voinut asiat mennä.
kaikki
Ammattitaitoinen ja ystävällinen välittäjä hoiti kaupat erittäin mallikelpoisesti. Ei voi kuin suositella.
Asiantunteva välittäjä, joka otti hyvin huomioon sekä myyjän että ostajan tarpeet.
Välittäjä oli erittäin asiantunteva sekä hyvin ystävällinen ja asiallinen. Oli sekä ostajan, että myyjän asialla
Kaikki alusta loppuun sujui hienosti. Välittäjä ystävällinen, luotettava ja asioihin todella perehtynyt. Voimme suositella lämpimästi muillekin! Kiitos vielä Sirpalle yhteistyöstä.
Hyvä ja jämäkkä asiakaspalvelu ja hyvä tietämys myytävästä kohteesta.
Kaikki sujui hyvin. Sirpa on hyvä välittäjä.
Informaatio uudesta yhtiöstä, sen rakentamisen aloituksesta. Asioiden etenemisestä. Saimme kaikki paperit tutustuttavaksemme hyvissä ajoin.
Tiedonkulku sujui hyvin ja kiinteistävälittäjä ammattitaitoinen.
Taustaselvittelyt, ystävällinen palvelu
KAIKKI
Koko homma hoidettiin hyvin, kerrankin todella ammattilainen osasi työnsä loistavasti ja oli koko ajan tilanteen tasalla ja ylikin
Asiat menivät eteenpäin
Yksityisnäytön sopiminen, itse näyttö, tarjouksen tekeminen, kauppa ja oikeastaan kaikki.
tapaamis ajat, ystävällisyys.
Kaikki :)
All kontakt var smidig, mäklaren var tillgänglig och svarade snabbt på meddelanden.
Kontakten, tidtabellen
Koko prosessi sujui hyvin, välittäjä piti ajan tasalla koko ajan. Alusta loppuun asti hienoa ja asiantuntevaa palvelua.
Mikko Mannila hoiti kaiken esimerkillisesti kahden ensiasunnonostajan tietämättömyyden huomioiden.
Kaikki. Välittäjä hoiti työnsä kiitettävästi, eikä meidän tarvinnut pohtia mitään itseksemme, vaan saimme tietoa koko ajan siitä mitä milloinkin tapahtuu ja mitä mikäkin tarkoittaa.
Kaikki meni paremmin kuin odotimme ja lupauksista pidettiin kiinni.
Oikeastaan ihan kaikki.
Kokonaisuus: olimme koko ajan selvillä, miten asiat etenevät.
Meillä oli kiire etsiä kotia ja välittäjä kysyi kohteessa josta emme pitäneetkään että mitä etsimme ja mikä on budjettimme. Hän kertoi valikoimassa olevan juuri meille sopiva kohde mutta se on selvästi yli budjettimme. Pyysi silti sitä katsomaan sillä oli saanut myyjältä viestiä että rohkeita tarjouksia otetaan vastaan! Monen vaiheen ja neuvottelun jälkeen saimme kuin saimme unelmiemme kodin! Ilman välittäjän kehotusta katsomaan ylihintaista taloa, emme olisi nyt tässä tilanteessa, uusi paljon remontoitu koti ja vähemmän huolia!
Yhteistyö kokonaisuudessaan! Paras välittäjä ja suuret kiitokset hänelle!
Näytöistä sopiminen ja itse näytöt sekä niiden säännöllisyys.
Yhteydenpito. Välittäjä oli hyvin ystävällinen ja auttoi aina osaamisensa mukaan asioissa joista kysyin ja olin epävarma. Ja kuten kerroin välittäjälle, että olen vuorotyöläinen, joten työaikani ovat todella vaihtelevat, ja kerroin että minuun saa helpoiten ja nopeiten yhteyttä tekstiviestitse, ja tämä toimi todella hyvin!
Kaikki sujui ihan nappiin!
Kaiken kaikkiaan välittäjän ihmisläheinen, luotettava ja tehokas ote.
Kaikki sujui erittäin hyvin
Olimme aina ajantasalla. Yksityisnäytöt toimivat hyvin, sieltä löytyivät ne potentiaaliset ostajat. Välittäjämme Mari Hynnä oli todella mukava ja asiantunteva välittäjä.
Kaikki meni erinomaisesti. Ammattimainen ja asiantunteva palvelu, välittäjä oli puhelimitse tavoitettavissa kaiken aikaa ja sähköpostitse vastaukset tulivat välittömästi. Suosittelen lämpimästi :)
Yhteydenpito myynnin aikana. Ja ennen kaikkea nopea asiaakkaan hankinta ja kauppojen aikaansaanti.
Kiinteistövälittäjä oli erittäin mukava ja rehellinen.
Myyntisopimus käytiin selkeästi ja yksityiskohtaisesti läpi. Pidettiin hyvin ajan tasalla koko myyntiprosessin ajan.
Hyvä palvelu, nopeaa ja ystävällistä. Joni Tapio on todellinen aito asiakaspalvelija, luotettava ja työnsä osaava.
Koko projekti onnistui oikein hyvin.
Välittäjä oli asianosaava ja aktiivinen
Kaikki oli aivan OK.
Yhteydenpito välittäjän kanssa.
Kaikki sujui joustavasti.
Näyttöihin sai sujuvasti ajan ja kaikki materiaali oli selkeää. Erityisesti ihanaa neuvontaa ja ohjeita kaupanteosta ja kulusta. Välittäjään sai yhteyden nopeasti jos joku jäi epäselväksi.
Kaikki sujui todella mutkattomasti ja asiakas huomioiden.
Ajantasalla pitäminen .
Kaikki sujui hienosti. Paras välittäjä, jonka kanssa olen ollut tekemisissä.
Asiakaspalvelija oli rauhallinen, selkeä ja miellyttävä. Vaikka asioita oli paljon hoidettavana, tunnelma oli rauhallinen ja hyvällä mielellä lähdimme tilanteesta.
Super polite, easy to talk to and knowledgeable
Oma asunto hinnoiteltu oikein. Yhteydenpito oli helppoa ja vastauksen sai aina nopeasti.
Koko prosessi oli sujuva ja ammattimainen. Kaikki kysymykset selvitettiin nopeasti ja täsmällisesti.
Hinta-arviointi. Välittäjän aktiivisuus
Kaikki sujui hyvin ja nopeasti..sain tietoja ja asiaani paneuduttiin kiitettävästi👌
kaikki näytöistä kaupantekoon oli ammattimaista työtä
Kaikki. Toimeksianto, nopea vastaus, kohteen arviointi ja oikeanlainen myyminen. Pysyttiin reaalistisissa hinnoissa. Nopeat kaupat, n 6 viikkoa. Ei voi olla muuta kuin tyytyväinen.
kiinteistovälitäjälle korkea amatitaitoja.
Välittäjä oli erittäin miellyttävä, kärsivällinen ja yhteydenpito sujui mutkattomasti. Asioiden sopiminen oli helppoa ja välittäjä piti hienosti ajan tasalla muuttuvista asioista sekä tilanteista.
Koko prosessi.
Kaikki. Välittäjä oli osaava ja jaksoi vastata kaikkiin kysymyksiin. Minulle jäi positiivinen kuva ja hyvä mieli.
Kaikki! Ei mitään moitittavaa! Talo myytiin vuorokaudessa.
Esittely ja erittäin asiantunteva asiakaspalvelua ( Nina Turve )
Sympatisk, naturlig och sakkunnig förmedlare.
Kaikki sujui nopeasti, joustavasti ja ammattitaitoisesti.
Kaikki sujui tosi vaivattomasti ja mutkattomasti, ystävällinen ja asiantunteva palvelu
Kaikki sujui erittäin hyvin. Osasimme odottaa hyvää ja laadukasta palvelua, mutta silti yllätyimme, että kaikki meni niin joustavasti ja ammattitaidolla.
Koko prosessi sujui tosi hyvin. Ostin ensiasuntoani eikä minulla muutenkaan ollut kokemusta asuntokaupoista missään muodossa. Kaikki oli siis minulle uutta ja välillä stressaavaakin, mutta välittäjä Joni Tapio osasi olla tukena prosessissa alusta loppuun. Uskalsin ottaa Joniin yhteyttä hyvin matalalla kynnyksellä, ja hän vastasi aina kysymyksiini tosi nopeasti ja selvitti pyytämiäni asioita talon myyjiltä. Tapaamisten sopiminen oli tosi vaivatonta. Koko prosessi myös eteni mielestäni aika nopeasti ekasta näytöstä asunnon ostoon asti.
Kaikki sujui oikein hyvin, kaupat syntyivät nopeasti markkinatilanteesta huolimatta.
Kaikki sujui moitteettomasti. Hinta-arvio oli kohdillaan ja kauppa toteutui nopeasti. Välittäjä oli miellyttävä ja asiantunteva.
Kommunikaatio välittäjän kanssa oli erinomaista! Asiointi oli vaivatonta ja joustavaa ja ystävällistä. Välittäjämme oli Mikko Mannila, todella ammattimainen ja asiantunteva työssään!
Kaikki
Koko prosessi alusta loppuun sujui selkeästi ja joutuisasti.
Vastaaminen soittopyyntöihin ja viesteihin pikaisesti. Nopea ja luotettava asioiden hoito.
Asia tunteva miellyttävä käytöksinen välittäjä, joka jaksoi olla kärsivällinen vaikka tuli ongelmia matkan varrellaei
Koko myyntiprosessi sujui hyvin
Kaikki
Erinomainen välittäjä! Ammattitaitoinen ja aidosti asiakkaasta sekä toimeksiannosta kiinnostunut!
Hyvä informaatio koko prosessin ajan ja lopputulos.
Kokonaisuus, oli hallittua ja selkeää, kaikilta osin.
Kiinteistövälittäjänne Nina Turve oli hyvin perillä kohteesta ja häneltä oli erittäin miellyttävä ostaa. Meille ostajana jäi hänestä kuva myös siitä, että palveli erittäin hyvin myös toimeksiantajan eli myyjän tarpeita. Ninalta sai nopeat vastaukset asioihin, joita hänen piti selvittää eri osapuolilta.
Kaikki hyvä Joni Tapio
Kaikki sujui erinomaisen hienosti.
Yhteyden pito ja info prosessin aikana
Nina oli heti yhteydessä näyttöjen jälkeen ja kertoi potentiaalisten ostajien fiilikset. Yksityisnäytöt hyvä juttu.
Kaikki
Sirpa hoiti haastavan myyntiprosessin esimerkillisesti. Koordinointi laajassa osakasryhmässä lisättynä alaikäisten myyntiupahakumenettely maistraatin kanssa oli kirsikkana kakussa - kiitos.
Allt
Kaikki onnistui ensiluokkaisen hyvin! Ystävällistä ja asiantuntevaa palvelua, sain asunnostani maksimaalisen hinnan ja ei tarvinnut itse hoitaa esitelyjä, eikä paperitöitä. Erittäin vaivatonta.
Välittäjä oli aito ja hyvä työssään. Asunto meni todella nopeasti kaupaksi. Kaikki meni paremmin kuin hyvin.
Asiointi tehtiin todella helpoksi.
Näytöt, kaupat 🍀
Kaikki. Sain tehdä päätökseni asunnon myynnistä itse, minua ei painostettu mihinkään. Välittäjä oli ystävällinen, rauhallinen, iloinen, piti yhteyttä koko ajan, ja teki erittäin hyvät kaupat!! Suuri kiitos Joni Tapio Turun sp-koti, Humalistonkatu
Koko myyntitilanne, Joni Tapiolle suuret kiitokset
Isossa kuvassa koko prosessi. Välittäjällä oli heti näkemys myyntiprojektin etenemisestä, jonka pääoiirteet hän lyhyesti ja ymmärrettävästi selvitti jo yhteydenoton aikana. Hän kysyi meiltä, milloin voisi käydä luonamme sopimassa tarkemmin yksityiskohdista. Reilun viikon kuluttua esite oli netissä ensimmäisten asiakkaaiden käytettävissä. Projektin kuluessa välittäjä informoi meitä hyvin, tiesimme missä mennään. Kuvat olivaat myös paljon kertovia. Myynti eteni hyvin. Me pidimme kodin siistinä ja vajaan kahden kuukauden kuluttua projekti alkoi olla taputeltu.
Yhteydenpito, tiedettiin mikä tilanne milloinkin, jos mainitsen vain yhden.... kokonaisuus oli tosi hyvä, ei moittimista missään
Ammattitaitoinen välittäjä joka tiesi mitä oli myymässä.
Koko prosessi
esittelyt ja yhteydenpito välittäjän kanssa
Koko kauppa alusta loppuun
Kaikki oli hyvin helppoa ja hoitui kuin itsestään. Välittäjä kertoi selkeästi mikä on minun pitää tehdä, jotta myynti etenee sujuvasti. Joni valikoitui välittäjäksi aiemmalta esittelyltä. Hän onnistui esitellessään vakuuttamaan minut omalla ammattitaidollaan. Olimme käyneet hyvin monessa esittelyssä ennen Jonin tapaamista ja hän esiintyi hyvin edukseen muihin välittäjiin verrattuna. Hänellä on hyvä huumori tekemisessä mukana. Nimi on varmasti muistissa mikäli myöhemmin tulee vielä tarvetta välittäjälle.
Asoista tiedottaminen ja kaupan syntymisen nopeus
Visningen och köpet sköttes diskret. Sympatisk mäklare och övrigt personal
Yhteyden pito, positiivinen ja realistinen asenne välittäjällä.
Nopeasti saadut tiedot, tarkka informaatio kohteesta.
Kaikki
Kaikki myyntitapahtuma,yhteydenotot ja kaupantekotilaisuus.
Asuntokauppojen nopeus välittäjän kiinnotus asiaa välittäjän neuvonta-kyky, ystävällisyys, ammattitaito ja "aina iloinen"- olemus
Välittäjä Mikko Mannila kertoi asioista selkeästi ja rehellisesti, häneen sai hyvin yhteyden ja hän soitti aina takaisin
Kaikki :)
Kaikki! Joni on erittäin ammattitaitoinen välittäjä. Ei tarvinnut itse murehtia mistään. Hän piti ajan tasalla missä mennään koko ajan. Ja kauppahintakin muodostui isommaksi, kuin olin kuvitellut. 5/5
Kaupat sujuivat jouhevasti, välittäjä oli aktiivisesti yhteydessä ja piti minut jatkuvasti ajatasalla. Välittäjästä huokui rauhallisuus ja asiantuntijuus. Sähköiset kaupat yllätti helppoudellaan.
Myynti oli asiantuntevaa ja kaikki sujui niin kuin olin ajatellutkin.
Kaikki sujui erityisen hyvin. Kertaakaan ei tullut olo, ettei olisi tiennyt, missä mennään. Informaatio kulki erityisen hyvin!
Kaikki asunnonmyynnissä onnistui erinomaisesti. Erityisen hyvin sujui asuntoesittely ja myyntitarjousten saanti niiden perusteella. Olimme kokoajan informoituja prosessin kulusta aivan alusta aina kauppakirjojen allekirjoitustilaisuuteen asti.
Esittelyt ja sopimiset. Nopea myynti.
Informaation kulku sujui erittäin hyvin, meidät (myyjä) pidettiin ajan tasalla myyntiprosessin edistymisestä. Nina Turvetta tulen ehdottomasti suosittelemaan kaikille jatkossa, itselläni kokemusta nyt jo sekä myyjänä että ostajana.
Kaikki sujui hyvin ja välittäjä piti minut hyvin ajantasalla mm. varaustilanteen kanssa.
Jo aivan ensimmäinen kohtaaminen oli miellyttävä. Tiedot ja tiedottaminen koko prosessin ajan olivat selkeitä, asianmukaisia ja juuri sillä hetkellä ajankohtaisia. Asioista myös tiedotettiin ajoissa, mikä on hyvin tärkeää. Niin pian siis, kun uudisrakennuskohteen tapahtumat tulivat teille tiedoksi. Tuli turvallinen olo, kun kysymyksiin sai nopealla aikataululla vastauksia. Asiantuntemus on myös huippuluokkaa ja kun ollaan tekemisissä kaikenlaisten ihmisten kanssa, on vuorovaikutustaidot kultaakin kalliimmat. Teillä tämä toteutui! Palvelua parhaimmillaan, KIITOS!
Välittäjä oli reilu ja ystävällinen
Kaikki sujui oikein hyvin yllättävistä vastoinkäymisistä huolimatta.
Välittäjän kanssa kaikki sujui hienosti.
Toimeksianto-tapaaminen oli miellyttävä, asiallinen, osaava ja rauhallinen. Yhteydenpito välillämme sujui hyvin sen jälkeen kun yksi kiinnostunut halusi esittelyn. Siitä tilanne eteni niin, että puhelimitse ja sähköpostilla Nina Turve piti minut hyvin ajan tasalla. Asiakirjat saimme sähköpostin liitteinä hyvissä ajoin etukäteen rauhassa luettavaksemme. Kaupantekotilanne oli miellyttävä, rauhallinen, ystävällinen ja asiallinen.
Kaikki
Kaikki sujui todella hyvin.
Asiantunteva ja tehokas välittäjä.
Kaikki! Kauppa tehtiin kokonaan sähköisesti. Palvelu oli ammattitaitoista.
Välittäjä oli erittäin ystävällinen ja asiallinen ja selvitteli kaikki toivomani asiat nopeasti.
Ystävällinen palvelu, tuntui helpolta keskustella toimista
Yhteydenpito Keskustelun luontevuus ja aitous Ammattitietotaito Joustavuus
Henkilökohtainen palvelu mahdollisille ostajille ja palaute omistajille
Ripeys ja tiedottaminen.
Sujuva, nopea ja selkeä viestintä
Kaikki asiat sujuivat hyvin ja nopeasti.
kaikki sujui oikein mallikkaasti
Kaikki sujui hyvin.
Yhteistyö välittäjän kanssa sujui moitteettomasti, helppoa ottaa yhteyttä asiasta kuin asiasta. Välittäjä kuunteli myyjän toiveita/ mielipiteitä mutta silti toi oman ammattitaitonsa kautta omat näkemyksensä esille asioista. Antoi neuvoja kysyttäessä asiantuntevasti. Kaikki sujui erinomaisesti kaikin puolin! Suosittelen!
Kaikki kokonaisuudessaan sujui erinomaisesti alusta loppuun ja kaupat toteutuivat toimeksiannosta varsin nopealla aikajänteellä.
Kaikki sujui sovitusti!
Välittäjä lli asiantunteva, nopea ja realisti
Yhteydenpito kiinteistövälittäjään oli A-luokkaista. Kiinteistövälittäjä piti hyvin yhteyttä koko prosessin ajan.
Palvelualttius
Koko prosessi asunnon etsinnästä ja esittelystä kaupantekoon.
Kaikki sujui erittäin hyvin.
Kokonaisuudessaan kaikki esittelystä kaupantekoon sujui hyvin.
-
Aikataulutukset ja yhteydenpidossa
Oli todella hyvä välittäjä ja kuunteli asunnon myyjiä kun ruvettiin miettimään millä ehdoilla ruvetaan myymään asuntoa.
Välittäjämme oli rehellinen,ystävällinen ja realistinen.Asiat hoitui hyvin ja meidät pidettiin ajantasalla kaikesta.Koimme,että asiakasta kuunneltiin ja neuvottiin.
Kaikki
Ihan kaikki sujui hienosti, alusta loppuun asti! Hyvin pidettiin ajan tasalla. Jämäkkää ja reipasta toimintaa. Asiallista ja asiantuntevaa. Helppo DIAS-kauppa.
Asiat etenivät nopeasti. Lupaukset pidettiin. Yhteydenpito toimi aina mallikkaasti.
Myynti
Asiantunteva välittäjä jolla oli hyvin tietämystä ja nopea reagointi :) Erittäin hyvä kokemus!
Tiedonkulku ja toiminnan helppous asiakkaan näkökulmasta.
Kaikki sujui erittäin hyvin. Miellyttävä, rauhallinen ja iloinen välittäjä. Oli turvallinen olo.
Kaikki sujui hyvin
Yhteydenpito puolin ja toisin, välittäjä hyvinntavoitettavissa
Susanna pärjäsi haasteellisessa tilanteessa, (jossa tarjouskaupan voittaja vetäytyi tarjouskaupan voitettuaan kaupanteosta) todella ammattimaisesti ja ratkaisukeskeisesti meidän eli myyjien eduksi. Ylipäätänsä yhteydenpito oli toimivaa ja asiakaspalveluote oli ystävällinen, iloinen ja raikas. Jos on tarvetta välittäjälle niin otan kyllä Susannaan uudestaan yhteyttä!
Kaikki sujui erittäin hyvin ensimmäisestä yhteydenotosta kauppakirjan allekirjoittamiseen. Asiat etenivät jouhevasti ja välittäjä on erittäin asiantunteva sekä ystävällinen asiakaspalvelija!
Susanna toimi välittäjänä ostaessamme ensiasuntoamme. Susanna oli tehokas ja neuvoi meitä läpi prosessin kaikissa kysymyksissämme. Kiitos positiivisesta kokemuksesta!
Kaikki. Hommat sujuivat sukkelasti ja erittäin suurella ammattitaidolla! En voi käsittää kuinka helppoa ja mutkatonta talon myyminen oli.
Asunnon nopea myyntiin saaminen, asiakirjojen/esitteen teko, esittelyt, kauppakirjan tekeminen ja kaupan viimeistely sekä ilmoitukset isännöintitoimistoon
Kaikki. Alusta loppuun. Ja etänä!
Nopeus hoitaa asiat ja joustavuus esittelyissä 10+
Joni oli ystävällinen ja asiansa osaava välittäjä. Sujuvaan tiedonkulkuun olen ollut tyytyväinen. Pysyin hyvin kartalla mitä oli tapahtumassa ja miten näytöt olivat menneet. Kiitos!
Välittäjä oli sydämellinen, tehokas ja asiallinen.
Asioiden hoito, yhteydenpito ja ystävällinen palvelu
Ihan koko kokonaisuus. Palvelu oli meille 100% huoleton. Kaikki hoitui todella ripeästi ja ammattimaisesti omat tarpeemme huomioiden.
Kaikki sujui erittäin hyvin, nopeasti ja ammattitaidolla. Välittäjälle ehdottomasti täydet pisteet. Voin suositella Mikkoa kaikille!
Välittäjä oli mukava ja kaikki toimi hyvin ja tehokkaasti.
Kohteen tiedot/asiakirjat sai nopeasti etukäteen. Näytössä välittäjä oli asiantunteva, kertoi kohteesta riittävästi ja oli perehtynyt kohteeseen. Lisäksi hän oli ystävällinen sekä antoi aikaa kohteen kiertämiseen, vaikka näyttöajat ovat lyhyitä ja vaikka seuraavia asiakkaita oli jo paikalla. Kiire ei paistanut läpi. Kauppoja koskien viestintä oli nopeaa ja sujuvaa.
Asiat hoituivat nopeasti ja kaikki meni tosi hyvin.
Välittäjä oli mielestäni oikeasti päämiehen puolella ja yritti aidosti saada parasta hintaa asunnosta
Kaikki.
Asunnon esittely hoidettiin hienosti, kuten myös tarjousten käsittely ja kauppakirjan allekirjoitus.
Välittäjä oli ammattitaitoinen: osasi vastata kaikenlaisiin kysymyksiin ja kommunikoi aina ystävällisesti ja ripeästi.
Kaikki
Kaikki sujui erittäin joustavasti ja nopeasti. Välittäjä oli reipas, osaava iloinen nuori nainen.
Kaupat sujui siinä aikataulussa kuin alkuun annettiin arvio
Mikolla on hyvä, ammattimainen ote: selkeä ja tiivis viestintä, kuuntelee asiakasta, ei puske tiukassakaan tilanteessa, hoitaa ostajan ja myyjän asiaa tasapuolisesti ja hienovaraisesti
Kokonaisuus toimi erittäin hyvin, välittäjä piti minut hyvin aina ajantasalla ja toimi kiitettävän aktiivisesti,
Kaikki sujui oikein hyvin: Yhteydenpito ja puuttuvien tietojen hankinta isännöintitoimistolta ostajaehdokkaille.
Asiointi välittäjän kanssa oli ystävällistä ja hyvin sujuvaa.
Välittäjä oli hyvin pirteä ja rehellinen. Tuntui siltä että välittäjä tunsi meidät ja sai meidän luottamuksen heti :)!
Kaikki sujui erittäin hyvin. Asiat etenivät kuin itsestään. Olen erittän tyytyväinen palveluunne, erikoisesti välittajä Nina Turveen. Aion jatkossaskin käyttää Teidän palveluitanne.
Kaikki
Ihan kaikki! Yhteydenpito oli tiivistä, ja sain nopeasti vastauksia kysymyksiini. Joni piti minua koko ajan ajantasalla, ja muutenkin hänen kanssa oli erittäin miellyttävää tehdä yhteistyötä.
Mukava, asiallinen ja osaava välittäjä. Kaikki hoitui hienosti.
Kaikki
Kaikki sujui erinomaisesti ja todella nopeasti.
Informaatio siitä mikä tilanne on . Tiedettiin koko ajan onko näyttöjä , kuinka paljon kiinnostuneita ym. Kaikki onnistui sujuvasti sähköisesti ja nopealla aikataululla . Välittäjä Nina Turve oli asiantunteva , kärsivällinen ja mukava välittäjä
Kaikki toimi moitteetomasti.
Oikeastaan kaikki. Yhteydenpito välittäjän kanssa oli vaivatonta, ja tuntui, että hän halusi selvästi auttaa ja ottaa selvää meille tärkeistä asioista.
Susanna hoiti koko välitysprosessin erittäin sujuvasti ja piti meidät hyvin tilanteen tasalla. Jo ensimmäisen tapaamisen jälkeen Susannasta jäi mielikuva ammattitaitoisena ja ystävällisenä välittäjänä, joka hoitaisi toimeksiannon meidän näkökulmastamme helposti. Käytännössä näin olikin, ja myyntitoimeksiannon jälkeen meidän ei tarvinnut huolehtia muusta kuin poistua paikalta näytön ajaksi.
KOKONAISUUS ,TIEDOTTAMINEN JA YSTÄVÄLLINEN PALVELU.
Kaikki
kaikki ihan ok
Kaikki sujui mielestäni erityisen hyvin.
Asiointi Mikon kanssa oli mukavaa ja sujuvaa!
KYLLÄ KAIKKI MENI HYVIN.
Asunnon myynnin kokonaisuus oli erittäin hyvin hoidettu ensitapaamisesta lähtien. Toiminnassa tuli välittömästi esille välittäjän luotettavuus ja lämminhenkisyys. Välittäjä piti meidät hyvin tilanteen tasalla ja myös kaupanteko sujui vaivattomasti. Suosittelemme lämpimästi!!!
hyvin !
Ammattitaito, luotettavuus ja rento tunnelma
Kaikki
Välittäjän kanssa asiointi sekä välittäjän toiminta oli todella sujuvaa ja ammatti taitoista
Välittäjä osasi kertoa riittävästi ja asiallista tietoa ja otti hyvin huomioon asiakkaan elämäntilanteen, tarpeet, toiveet jne. Hän ei varsinaisesti "kaupitellut" asuntoa, vaan antoi asiakkaan muodostaa itse mielipiteen. Kaikkiin kysymyksiin hän osasi vastata ja syntyi vaikutelma että vastaukset olivat suoria ja rehellisiä. Välittäjä oli ystävällinen ja avulias sekä kokenut. Sähköinen kauppa onnistui hyvin (myös oman pankin toimihenkilö oli avulias ja informatiivinen, mikä tietysti helpotti asioita). Olen oikein tyytyväinen palveluunne :)
Asunto meni nopeasti kaupaksi ja välittäjä oli sopivan "myyvä" olematta tyrkky tai hyökkäävä. Kaikin puolin positiivinen kokemus. Lisäksi hän auttoi meitä asuntolainan saannissa ohjaamalla meidät Liedon Säästöpankin asiakkaaksi.
Susanna oli kaikinpuolin hyvä välittäjä. Aina pystyi ottamaan yhteyttä ja auttoi tarvittaessa! Tuntui turvalliselta ostaa talo missä hän toimi välittäjänä!
Ensimmäisestä kontaktista lähtien yhteydenpito oli hyvin sujuvaa ja asiakkaana pysyi koko ajan perillä missä kohtaa prosessia kuljetaan ja milloin tapahtuu mitäkin.
Asiantunteva, palveluhenkinen ammattilainen.
Kaikki sujui henosti ja ammattitaidolla.
Kaikki
Yhteydenpito
Mari oli erittäin miellyttävä ja selkokielinen välittäjä, asioita joista halusimme tietoja hän selvitti ne nopeasti ja kertoi selkokielellä
Kaikki sovitut asiat.
Kaikki sujui mutkattomasti ja loistavasti!
Hyvin
Nina Turve on erittäin miellyttävä ja mukava ihminen, jolla ammattitaito kohdillaan.
Välittäjä oli helposti tavoitettavissa.
Kaikki meni niin kuin parhaimmillani kuvittelin.
Välittäjä oli mukava ja asiallinen sekä toimi nopeasti, vastauksia ei tarvinnut odottaa
Kiitos Mikko, kaikki sujui erittäin hyvin!
Kaikki sujui loistavasti, kuvat ja video hienot, Jonin toiminta kaikin puolin esimerkillistä. Ostaja löytyi heti ja hyvään hintaan. Aivan loistavaa!
Kommunikointi ja tiedon saanti helppoa, välittäjä oli ammattimainen.
Välittäjä Susanna Artukka oli erittäin ammattitaitoinen, tehokas ja miellyttävä välittäjä. Häntä voin hyvällä omallatunnolla suositella
Yhteistyö välittäjän kanssa. Hän soitti heti, jos joku asia oli hoidettava tai hän tarvitsi tietoa. Samoin oli toisin päin. Asiat hoituivat nopeasti ja sujuvasti.
Kaikki sujui oikein hyvin ja mallikkaasti!
Välittäjä toimi esimerkillisesti, selvitti asioita, joita pyysimme ja sai asunnon ostamisen tuntumaan helpolta. Oli ammattitaitoinen työssään. Näyttö saatiin sovittua hyvin mutkattomasti ja nopealla aikataululla.
Kaikki sujui hyvin.
Erittäin toimiva kokonaisuus. Välittäjä antoi realistisen hinta-arvion, toimi tehokkaasti kuvauksen ja myyntiin laittamisen kanssa. Piti yhteyttä ja kertoen ajantasaiset kuulumiset. Kohde myytiin nopeasti ja kaupat saatiin järjestymään nopealla aikataululla. Suosittelen lämpimästi.
Susanna hoiti kaupat ja kauppakirjan ehdot esimerkillisesti siten, että piilovastuita ei jäänyt ostajalle. Hän sai myyjän ymmärtämän asian tärkeyden. Lisäksi hänellä oli ns. "lehmän hermot".
En ole aikaisemmin asioinut näin asiantuntevan ja miellyttävän välittäjän kanssa. Kaikki sujui hyvin ja minut pidettiin koko ajan ajan tasalla. Välittäjä, joka toimii hyvän välitystavan mukaisesti on välittäjä minun makuuni. Suosittelen varmasti Ninaa välitystä tarvitseville!
Asunnonnäyttö tapahtui nopeasti ja muutoinkin koko prosessi eteni asiantuntevasti. Välittäjästä huokui ystävällisyys ja asiakaspalveluhenkisyys. Sain vastaukset kaikkiin kysymyksiini ja apua aina tarvittaessa.
Välittäjän yhteydenpito ja hänen innostunut otteensa.
Hinta-arvio ja myynnin etenemisen selostus sujui hyvin ja selkeästi. Kaikki viestintä oli hyvin hoidettu ja tavoitettavuus hyvä. Kaikki meni priimasti. Ei parannettavaa tämän kaupan osalta.
Miellyttävä myyjä. Nopeus. Ja oli jo toinen kerta kun käytin SP- kodin palvelua.
Kommunikointi välittäjän kanssa ja nopeat kaupat
Kaikki asiat sujui aivan ensiluokkaisesti - jopa hämmästyttävän täydellisesti! :)
Myyjän kanssa asioiminen. Todella mukava ja asiallinen ja asiansa osaava heppu.
Näytön aikana välittäjä sai aikaan luontevan ja rennon, mutta myös asiantuntevan ja luottamusta herättävän ilmapiirin. Rauhallinen aikataulu edisti tarjouspäätöksen tekemistä. Kommunikointi välittäjän kanssa oli koko prosessin ajan nopeaa ja helppoa. Tuntui, että välittäjä oli aidosti kiinnostunut myös ostajan näkökulmasta läpi prosessin.
Kokonaisuutena myyntitapahtuma oli täysi 10+. Ensitapamisesta asti välittäjä oli aito ja asiansa osaava. Lopputulos parempi kuin uskalsimme toivoakaan ja kaupatkin syntyivät ensiesittelyssä!
Myynti sujui hienosti ja asiantuntemuksella. Välittäjä osasi työnsä . Hän oli kannustava ja pitkäjänteinen. Kaikki myyntiin liittyvät asiat hoituivat hänen toimestaan loistavasti. Iso kiitos Susannalle. Olemme erittäin tyytyväisiä ja kiitollisia. että saimme tehdä yhteistyötä hänen kanssaan.
Tilanteeni vaati, että kaikki asiat asunnon myyntiin liittyen käytännössä hoidetaan minun puolestani. Ja näin kävi! Todella vaivatonta ja mutkatonta asiointia. Iso kiitos!!
Kaikki. Pitkästä aikaa asuntokaupoissa, eikä muista mitään vuosikymmenien takaisista jutuista, joten erittäin hyvä palvelu.
Toiminta isännöintitoimiston virheellisen isännöitsijätodistuksen hoidossa.
Toiminta isännöintitoimiston sotkujen selvittämisessä
Riittävä yhteydenpito. Pysyin hyvin kärryillä, miten asiat etenevät. Miellyttävä, tasapainoinen tyyli. Ei ”ylimyyntiä”.
Kaikki asiat välittäjä Mikko Mannilan kanssa hoitui erityisen hyvin!
Kaikki sujui mielestäni oikein hyvin.
Kommunikointi ja vuorovaikutus välittäjän kanssa oli avointa ja erittäin sujuvaa. Tiesimme koko ajan missä mennään ja saimme apua aina tarvittaessa ja nopeasti.
Kaikki! Palvelu oli erinomaista.
Hyvää ja osaavaa palvelua
Kaikki sujui nopeasti, mutkattomasti ja ennen kaikkea ystävällisesti. Viikon sisällä arviokäynti, valokuvaus, virtuaalistailaus, ensinäytöt ja tarjous yli pyynnin. Olen erittäin tyytyväinen, kiitos!
Tiedonkulku toimi erittäin hyvin ja välittäjä oli miellyttävä.
All communications msnaged smoothly and Mari Hynnä has been really kind and helpful during all process.
Yhteydenpito oli ainakin loistavaa ja tuntui että meidän takia nähtiin vaivaa🙂
Välittäjän kanssa kommunikaatio oli selkeää ja tehokasta. Toiminta oli kokonaisuudessaan erittäin ammattimaista ja asiakaskeskeistä.
Välittäjä oli ammattiitaitoinen ja ystävällinen.
Koko kaupanteko oli helppoa
Välittäjä oli erittäin ammattitaitoinen, ymmärsi asiakkaan tarpeet ja onnistui löytämään meille todella nopeasti toiveiden mukaisen uuden kodin. Välittäjä oli myös helposti lähestyttävä ja yhteydenpito häneen oli helppoa. Emme olisi voineet toivoa parempaa välittäjää.
Kommunikointi ja kaikki sovitut asiat ja aikataulut pitivät.
Yhteydenotot puolin ja toisin sujui erittäin hyvin
Niinan toiminta ammattitaitoista. Jos tarvitsisin uudestaan häntä pyytäisin asunto välittäjäksi. Tulen suosittelemaan.
Koko ajan tiesi missä mennään, välittäjä toimi viivytyksettä, ja kysyä voi aina kun jokin asia jäi askarruttamaan.
Kaupankäynti
Kakki sujui erinomaisesti
Susanna reagoi yhteydenottoihin välittömästi, ja aikataulutti tapaamiset juuri toiveidemme mukaisesti!
Kaikki sujui kokoajan tosi hyvin! Susanna piti meidät hyvin ajantasalla joka vaiheessa!
Yhteydenpito eri osapuoliin, esim. pankkeihin.
Asunnon esittely ja kohteen tunteminen.
Koko homma onnistui hienosti. Tämä oli jo toinen asuntoni jonka Joni välitti ja homma toimii kuten pitää. Molemmat asunnot menneet nopeasti kaupaksi. Nopeaa ja ammattitaitoista työtä. Kiitos!
Yhteydenpito oli sujuvaa ja Susanna toimitti kaikki tiedot koko prosessin ajan ripeästi. Myyntijohtajan valokuvat olivat myös erinomaiset!
Kaikki.
Vastasin jo kerran tähän kyselyyn mutta hyvin hoitui kaikki. Palvelu oli nopeaa ja ammattitaitoista. Sain nopeasti vastauksen kysymyksiini ja olin ajantasalla tilanteesta.
Kaikki
Kaikki käytännön asiat saatiin hoidettua hyvin vaikka itse kukin oli vuorollaan koronassa.
Kaikki,siis aivan yksinkertaisesti kaikki sujui erityisen hyvin ja sujuvasti
Hyvä välittäjä
Kaikki, palvelu määrätietoista ja joustavaa ja asenne 10+ Asiat hoituivat sovitusti ja tilanteiden muutokset huomioitiin rauhallisesti ja niin, että huomio oli asioiden sujumisessa ja tavoitteiden täyttämisessä. Ystävällinen, asiantunteva ja inhimillinen ote työssä, kiitos jälkeen kerran!
Erittäin ystävällinen välittäjä 🥰
Joni on todellinen nykyaikaisen kiinteistönvälittäjän prototyyppi joka hallitsee koko välitysprosessin alusta loppuun erinomaisesti, pitäen itse välitettävän kohteen prosessin keskiössä. Kohteemme tiedettiin hankalaksi välitettäväksi sen erityisluonteisuuden ja vapautumisajankohdan vuoksi. Koko prosessin ajan pysyimme hyvin informoituna ja tätä myöten luottavaisina hyvästä lopputuloksesta. Välitysprosessi oli hyvin ajoitettu kaikilta osin ja Jonin ansioista vältyimme turhalta hätiköinniltä koko prosessin ajan. Kaupanteko oli luontevaa ja kaikkia osapuolia kunnioittavaa hyvän kauppatavan mukaista toimintaa. Uskon sydämmestäni, että kaikki kaupan osapuolet ovat tyytyväisiä kauppoihin. Erityiskiitos vielä kuvaajalle joka otti kohteesta edustavat, täydellisesti kohdetta kuvaavat kuvat ja video vielä kirsikkana kakun päälle. Vielä kerran kiitos meidän puolestamme täydellisestä suorituksesta.
Asunnosta otettiin hyvät kuvat ja video. Välittäjä ja kuvaaja antoivat hyvät ohjeet etukäteen mitä ottaa huomioon. Joni oli mukava, asiantunteva ja luotettava välittäjä. Asuntomme myytiin oikein mainioon hintaan ja kaikki meni paremmin kuin hyvin. Asuntomme ei ollut ihan perinteinen, joten osasimme odottaa, että myyntiaika venähtää. Jonilla kesti hyvin hermot myydä vähän erikoisempaakin kohdetta ja asunnosta saatiin hyvä hinta. Tarjoukset ja kaupanteko hoidettiin todella asiallisesti ja uskon että kaikille, niin meille myyjille kuin ostajalle jäi kodin siirtymisestä eteenpäin oikein lämpimät muistot.
Kaikki toimi erinomaisesti!
Joni Tapiosta sain hyvän käsityksen. Asialliset esittelyt, vaikutti perehtyneen kohteeseen. Kävin sujuvasti tarjouskeskustelut myyjän kanssa, vaikka tässä kaupanteossa jonkin verran aikaa kuluikin. "Paperiasiat" hyvin järjestyksessä ja kerralla oikein- työtausta pankista varmaan vaikutti.
Kaiki
Yhteydenpito sujuvaa, kaikki oli selkeää
Välittäjä oli ammattilsinen. Kaikki kysymykset selvisi nopeasti.
Kaikki sujui hyvin
Aivan kaikki erinomaisesti
Reipas, ystävällinen ja aktiivinen välittäjä.
Kaikki sujui ongelmitta.
Tarjous vaihe. Myyjä ei esittänyt omia näkemyksiään missään vaiheessa ja vaikutti puolueettomalta.
kaikki
Kaikki asiat sujuivat loistavasti.
Yhteydenpito ja asioista puhuminen selkokielellä
Kaikki sujui hyvin ja joustavasti.
Kaikki! Arviokäynnistä kaupantekoon saakka kaikki sujui erinomaisesti. Yhteydenpito ja asiointi oli sujuvaa ja vaivatonta. Herra Tapio on huumorintajuinen ja todella mukava persoona 😊.
Välittäjä oli ystävällinen ja asiallinen. Ihana avulias ihminen.
Asioiden hoito ja näytöt.
Yhteydenpidon saumattomuus ja asiallisuus, välittäjän palvelualttius ja positiivinen asenne.
Lyhyt myyntiaika ja saatu tarjous yli pyyntihinnan. Mukavat ostajat.
Kaikki sujui erittäin hyvin. Saimme katsoa kohdetta rauhassa ja saimme kaikki dokumentit itsellemme luettavaksi. Emme tunteneet että olisi ollut kiire tai epäselvyyttä missään vaiheessa.
Marista on pelkästään hyvää sanottavaa. Ammatillisuus näkyi heti kättelyssä. Olemme äärimmäisen tyytyväisiä. Ilman hänen työpanostaan ei moni asia olisi hoitunut näin hyvin. Erittäin luotettava ammattilainen. Suosittelisin häntä ehdottomasti.
Toiminta oli nopeaa ja joustavaa. Tiedusteluihin vastattiin nopeasti ja yhteydenpito oli vaivatonta.
Yhteydenpito. Koko ajan tiesi, mitä on meneillään. Vastauksen sai nopeasti kaikkiin kysymyksiin. Ripeää toimintaa.
Kaikki
Yhteydenotto sujui nopeasti ja sen jälkeen asiat rullasivat kaupantekoon asti joutuisasti. Välittäjä piti minut ajantasalla tilanteesta ja kertoi rehellisesti oman mielipiteensä, mutta ei painostanut noudattamaan sitä. Ammattikuvaajan käyttäminen oli mielenkiintoinen uutuus ja kuvat olivat kyllä melkoisen viehättäviä.
Kokonaisuus, kaikki toiminta oli moitteetonta ja kauniisti hoidettu.
Yhteydenpito välittäjään oli sujuvaa ja aktiivista välittäjän suunnalta. Ongelmanratkaisukyky oli positiivista.
Välittäjä oli ystävällinen ja avulias. Kaupan teko sekä tarjousten teko oli helppoa.
Näytön sopiminen meille sopivaan aikaan.
Asunnon esittelyn tekeminen oli erittäin jouhevaa ja ammattitaitoista. En oikeastaan koskaan ole nähnyt yhtä hyviä ja ammattitaitoisesti otettuja kuvia kämpästä, tosin kuvaaja olikin myös ammattilainen. Myös se, että välittäjä teki perusteellisen selvityksen perustiedoista ja piirsi ajan tasalle olevan pohjakartan kämpästä oli iso plussa.
Kaik ok
Ystävällinen ja asiantunteva palvelu MIkko Mannilalla. Helppo asioida ja tehdä kauppaa.
Ystävällinen välittäjä, joka selvitti kaikki kysymämme asiat.
Att affären gick i den takt jag ville när det blev klart att jag får köpa den
Näyttöjen sujuvuus
Esittely, kaupanteko
Emme päässeet varsinaiseen näyttöön mutta esittelyaika järjestyi toisena ajankohtana. Kiitos siitä.
Asunnon arviointi, esittelyt, kuvaajan palvelut, välittäjän vinkit hinnan hyväksynnässä yms. Kaikki sujui mielstäni hyvin.
Asiointi Niina Turveen kanssa yleisesti.
Esittelyt hoituivat ammattimaisesti aikatauluja myöden.
Todella palvelualtis ja miellyttävä välittäjä. Asunto myytiin nopeasti.
Varsinainen kaupanteko oli sujuvaa ja kysymyksiini netissä ja puhelimessa vastattiin nopeasti. Ystävällinen palvelu.
Kaupanteko sujui jouhevasti. Koin, että sain tarvitsemani tiedot ja vastaukset kaikkiin niihin kysymyksiin jotka olivat minulle tärkeitä.
Tiedottaminen välittäjältä myyjältä, ajantasalla pitäminen
Esittelyn järjestäminen, kaupan eteneminen.
Koko paketti hoitui sutjakkaasti!
Välittäjä oli todella aikaansaava ja tomera. Kaikki hoitui nopeasti ja huolella. Olin koko ajan selvillä siitä missä mennään.
Kaikki sujui hyvin.
Kaikki sujui joustavasti ja asiakasta kuunnellen.
Näytön järjestäminen sujui oikein nopeasti kuten myös tarjouksen tekeminen. Koko ostoprosessi sujui erittäin joutuisasti ja kiinteistövälittäjä osasi neuvoa askarruttavissa asioissa hyvin. Välittäjä on perehtynyt kotiin asianmukaisesti.
Kaikki asuntokauppaan liittyvät asiat selvitettiin huolellisesti ja selkeästi, aikaa asiakkaan palveluun oli varattu riittävästi. Ystävällinen ja asiantunteva kiinteistövälittäjä, henkilökemia toimi. Nopeat yhteydenotot.
Nopea yhteydenotto heti alussa oli iso plussa. Kyseisen kohteen toisen välittäjän myyjä ei ole ottanut yhteyttä lainkaan. Aktiivinen myyjä: vastasi nopeasti mm. sähköpostiviesteihin ja asiat selvitettiin heti. Myyjä osasi suositella meille oikeaa vaihtoehtoa ja antoi hyviä neuvoja.
-yhteydenpito - käytännön asioiden hoitaminen - asiakirjojen toimittaminen
Asiallinen,joustava suhtautuminen. Informaatiota tuli riittävästi. Kysymyksiin yritettiin löytää vastaukset
Kaikki kaupanteossa on selitetty perusteellisesti ja yksityiskohtaisesti palvelu on ollut henkilökohtaista ja miellyttävää.
Yhteydenotto, esittelyt, nopeat vastaukset kysymyksiin
Vaikka asioinkin välittäjän kanssa suurimmaksi osaksi sähköpostien välityksellä, itse kaupankäynti oli helppoa ja nopeaa, koska kaikki dokumentit olivat valmiina kansioissa. Välittäjä oli miellyttävä ja ammattitaitoinen.
Välittäjä hoiti koko prosessin miellyttävästi ja sujuvasti.
- näyttö järjestyi erittäin joustavasti ja nopealla varoistusajlla - välittäjä, Nina Turve, osasi sanoa oikeat asiat ja toimitti kaikki tarvittavat asiakirjat nopeasti ja kerralla - välittäjä toimi erittäin asiallisesti ja ammattimaisesti, ei tyrkyttänyt, ei ylikehunut vaan kertoi kohteesta realistisesti ja antoi minun asiakkaana tehdä omat johtopäätökseni - tämän palautteen voi näyttää Nina Turpeelle, vaikka laitoinkin tuonne alas ruksin kohdalle "ei nimeä", kohde oli yksiö kuninkaankartanontiellä turussa
Kauppakirjojen ja kaupan teko kävi nopesti ja asiantuntemuksella
Palvelu oli ystävällistä ja nopeaa. Kohteesta sai hyvin lisätietoja, kunhan vain pyysi. Asioiden etenemisestä tiedotettiin hyvin.
Yhteydenotot ja kaupanjärjestelyt. Palvelu oli ystävällistä. Tunne,että asiastani huolehditaan vastuuntuntoisesti. Palvelusta jäi asiakkaalle hyvä mieli.
Yhteydenpito oli mutkatonta, rentoa ja kaikki asiat tuli koko ajan hoidettu atehokkaasti.
Yhteydenotot ja yhteydenpito etäsopimuksesta huolimatta. Yhteisymmärrys.
Koko prosessi
Erittäin ammattitaitoinen välittäjä. Asiallinen, ystävällinen, auttavainen - eli kaikin puolin miellyttävä ensikokemus SP-Kodista.
Välittäjän nopea yhteydenotto sekä minun ajantasalla pitäminen. Lisäksi välittäjä huomioi hankalan elämäntilanteeni ja neuvotteli valmiiksi joustavan maksusuunnitelman rakennuttajan kanssa.
Erinomainen asioiden hoito, kaikkea oli sopivasti,infoa, kysymyksiä. Oli erittäin mielyttävä olo koko proseessin läpi. Tehokasta toimintaa.
Yhteistyö oli kaikin puolin sujuvaa. Välittäjä oli erittäin palvelualtis ja positiivinen nainen.
asunnon myynti, eli laatu ja hinta kohdallaan. Myyntiaika tosi lyhyt olin varautunut pidempään.
Saimme hyvää palvelua ja välittäjä toimi nopeasti ja teki mitä lupasi
käytännön asiat ja ammattitaitoisuus
Koko prosessi.
kaikki
Kaikki sujui mukavasti. Kiitos Satu Sainiolle!
Kaikki sujui oikein mallikkaasti
Välittäjä oli ammattitaitoinen ja miellyttävä persoona mutta ennen kaikkea rehellinen ja luotettava, ominaisuus jota ei tule liitettyä kaikkiin kiinteistövälittäjiin.
Kaupanteko, raportit ja muut asiakirjat
Kaikki
Esittelyt, osapuolten infoaminen, kaupanteko... kaikki sujui hienosti! Satu Sainion työmoraali, asenne, positiivisuus oli tosi hienoa katseltavaa. Hommat sujui ja pysyimme aina ajan tasalla.
Kommunikointi oli avointa ja aktiivista
Nopea kauppa ja hyvin järjestelty.
Koko kauppa ihan Ok!
All good.
Näyttö mahdollisuuksien sopiminen ja myyjän ja ostan välinen kontakti.
Yhteydenpito, avoin ja reilu kommunikointi
Kaikki sujui yhtä lailla hyvin, vaikea nostaa yksittäistä asiaa.
Asiakas sai riittävästi ja nopeasti informaatiota koko myyntiprosessin aikana. Kaikki lupaukset pidettiin, ja prosessi oli asiakkaan kannalta helppo ja vaivaton. Myös itse kauppatapahtuma hoidettiin erittäin hyvin - esim. kauppakirjaluonnokset lähetettiin hyvissä ajoin etukäteen kommentoitavaksi jne. SP-Kodin edustaja selvitti myös itse aktiivisesti asioita mm. isännöitsijältä. Hyvä ja luottamusta herättävä palvelukokonaisuus ja luottamusta herättävä SP-kodin edustaja (Mikko Mannila).
Yhteidenotto ja yhteistyö välittäjän kanssa.
Välittäjä toimitti nopeasti kaikki toivotut asiakirjat ostettavasta asunnosta ja kaikki sujui jouhevasti.
Kokonaisuidessaan kaikki järjestelyt ja hyvä kommunikointi.
Joka osa-alue
Vi var den parten som köpte bostad och blev mycket sakligt och positivt bemötta av er mäklare Mikko Mannila (Åbo). Han skötte all kommunikation med oss snabbt och effektivt och var mycket hjälpsam. Det var första gången vi köpte bostad och det kändes väldigt bra att vara i kontakt med en person som Mikko Mannila som fick oss att känna oss bekväma och säkra i processen.
Yhteistyö asiakirjat ja palvelu asioissa jossa oli kysyttävää.
Satu Sainio on erittäin miellyttävä persoona ja hänen kanssaan oli ilo tehdä yhteistyötä. Yhteydenpitoa oli riittävästi ja koin saavani hyvää ja tarkkaa palvelua. Terveiset hänelle että iso kiitos kaikesta!
Mielyttävä välittäjä. Mikko Mannila. Kaikki sujui todella jouhevasti. Ymmärsi tarpeen.
Se mikä tärkeintä eli asioiden selvittäminen myyjä/ostaja-osapuolten välillä. Nopeasti ja asiallisesti.
Välittäjä hoiti asianmukaisesti ja selkeästi myyntitilanteita. Tiedusteli ja ilmoitti kysymyksiin vastaukset, joita ei heti selvinnyt. Piirustusten katsominen mahdollista. Asiakirjat toimitettiin sähköpostilla. Ei turhaa venyttämistä ja arvailujen varaan jääviä asioita. Kaupankäynti tapahtui nopeasti ilman turhaa kilpailutusta asiakkaiden välillä.
Erittäin joustava ja ammattitaitoinen asiakaspalvelu
Kuinka nopeasti asiat eteni.
Koko prosessi
Kaikki, mutta mainitsisin erityisesti viestinnän. Tieto ja dokumentit kulkivat sovitusti. Alusta saakka syntyi tunne että välittäjään saattoi luottaa.
Välittäjä oli osaava,asiallinen ja mukava.Hän hoiti kauppaan liityvät asiat nopeasti ja sujuvasti.
Toiminta oli ystävällistä ja luontevaa joka tavalla. Tiesivät mitä tekivät. Olin luottavainen koko ajan sillä tilanne oli outo minulle.
Kaikki :) yhteydenpito ja tavoitettavuus oli huippitasoa ja työskentely muutenkin huolellista ja asiantuntevaa!
Välittäjän asiantuntemus ja paikallistuntemus oli oikein hyvä.
Yhteistyö
Asiat sujuivat jouhevasti ja asiakasta kuultiin. Tehtiin ns. yhdessä asioita.
Yhteydenpito oli tiivistä ja sain aina nopeat vastaukset jos oli kysyttävää. Välittäjä oli myös oikein mukava! Meillä oli kiire aikataulu kaupan sitten toteutuessa ja välittäjä laittoi vauhtia erinäisiin asioihin ja yhteydenotto esim. pankin kanssa oli tehokasta ja kaikki osapuolet olivat hyvin informoituja.
Välittäjä oli fiksu ja asiantunteva. Toimi myös aktiivisesti mutta ei silti ollut tungetteleva.
Näytöt, tarjosten teko ja kiinteistö- sekä vuokraoikeuden kauppa sujui mallikkaasti - oikeastaan ei ole valittamista, muttei voi antaa täysiä pisteitä. No, koska me olimme ostajina ja sp-koti oli myyjän edustaja ;)
Kaikki meni asiallisesti
Satu Sainio oli loistavaa välittäjä myös ostajalle. Kaikki sujui erityisen hyvin tämän takia en osaa kirjoittaa erikseen mitään.
Asunnon esille tuonti ja nopea myynti
Nopeus. Valokuvat hienoja myytävästä kohteesta.
Kokonaisuus tässä kohteessa
asuntokaupat syntyi nopeasti. kuvaaja otti ihan hyviä kuvia.
Sopimusten kuittaus pankkitunnustuksilla.oli nopeaa
Välittäjä oli selkeä ja asiantunteva. Hänen Kanssa oli helppo ja yksinkertaista asioida.
Yhteydenpito ja asioiden valmistelu
Asiointi välittäjän kanssa. Myynti onnistui nopeasti.
kiaikki
Välittäjän siisti ja vähän porilainen olemus oli iso plussa.
Ystävällinen palvelu
Yhteydenpito oli sujuvaa. toimeksianto päätyi kauppaan.
Välittäjä teki loistavan työn papereiden gankkimuseksi.
Hyvä ja jatkuva yhteydenpito jolloin koko ajan tiesin missä mennään myyntitilanteessa. Koin että välittäjä oli ammattitaitoinen ja ystävällinen.
Välittäjä piti hyvin yhteyttä ja esitti asiat selkeästi. Käytännön asiat hoidettiin puolestamme tehokkaasti.
Yhteistyö oli mutkatonta
Yhteydenpito ripeää ja välitöntä!
Kaupanteon järjestäminen ja kaikki paperisota-asiat, myöskin näyttöjä oli runsaasti
Välittäjä oli lämminhenkinen ja ystävällinen, joja ei tyrkyttänyt ostajille vaan esitteli asiallisesti ja ammattitaitoisesti
Asiakkaan kuunteleminen ja ajantasalla pitäminen prosessin edetessä.
Asiat hoituivat ripeästi ja täsmällisesti
Valmistelu ja yksityiset esittelyt
Asunon myynti. Esittely. Myyjän toiminta oli hyvä.
Yhteydenpito oli nopeaa, sujuvaa, aktiivista ja ystävällistä!
Aikataulut piti,yhteydenpito kiitettävää, Mari on ystävällinen ja asiallinen, ammattitaitoinen
Nina Turve oli sinnikäs eikä väsähtänyt, vaikka asunnon myyminen kesti kauan. Asiat hoituivat joustavasti ja hän hoiti lupaamansa asiat. Sain asunnosta juuri sen summan mitä pidimme todennäköisenä eli jouduin tinkimään vain muutaman tonnin.
Kaikki alusta loppuun aivan mahtavasti.
Näytöt
Säännöllinen kontaktin pito
Yhteydenpito välittäjään sujui helposti ja vastauksen sai nopeasti. Ystävällistä palvelua.
Asiallinen ja aina ystävällinen yhteydenotto.
Tiedottaminen ja yhteydenpito toimi hyvin. Kaikki sujui mutkattomasti ja luotettavasti.
Vaivattomuus , hyvä informaatio prosessin aikana, sähköinen asiointi, realismi asioissa ja finassipolitiikassa, ystävällinen palvelu.
Netin ilmoitus oli hyvä, kaupan neuvotteluvaiheessa välittäjän aktiivisuus ja oma-aloitteisuus loistavat.
Vuorovaikutus
Vuorovaikutus
Näytöt ja kaupanteko
Välittäjä oli hyvä ja yhteydenpito hänen kanssaan oli vaivatonta. Hän selvitti asioita ostajan puolesta ja täytti lupauksensa.
Välittäjä oli proaktiivinen, ostajaehdokkaita jo tiedossa ennen myyntiinlaittoa. Asiakasta kuunteleva.
Joni vastasi tiedusteluihin ystävällisesti, asiallisesti ja nopeasti. Verrattuna toisten yritysten välittäjiin Jonin toiminta oli erinomaista. Suuret kiitokset!
Miellyttävä välittäjä jonka kanssa mukava asioida!
viimeinen tarjouspyyntö vaikka se oli alhainen, mutta oli melkein pakko hycväksyä kun oli pikkassen kiire. jos olisi aika antanut myöten niin kymppitonni olisi tullut lisää ! syy ei ollut Ninan hän teki voitabansa. tosipaljon Ninalle kiitoksia ja terveisiä
Yhteydenpito oli aktiivista
Tiedottaminen etenemisestä
Yhteydenpito muuttuvissa tilanteissa on nopeaa ja selkeää.
Asunnon esittely ja tarjouskierros sujuivat asiantuntevasti.
Kokonaisuudessaan kaikki sujui mallikkaasti. Välittäjä ystävällinen ja asiansa osaava.
Kaikki
Pääsääntöisesti kaikki.
Esittelyjen järjestäminen
Snabbt svar på förfrågan, och klara anvisningar för vad som kunde hjälpa att få affären i mål. Lyckades även få köpetillfället snabbt arrangerat efter godkänt anbud
Välittäjä hoiti kaikki eteen tulevat asiat hyvin ja selkeästi. Hän on ammattitaitoinen.
Asiantunteva ja sympaattinen välittäjä
Välittäjä hoisi asiat mielestäni juuri niinkuin pitääkin, vaikutti asiansa osaavalta ja hommat hoituivat jouhevasti. Plussaa välittäjän aidon oloinen ystävällisyys.
Kokonaisuudessaan hyvä,asiallinen sekä ammattitaitoinen myyntitapahtuma. Olen tyytyväinen, kaikki asiat sujuivat todella hyvin.
Asiat sujuivat mallikkaasti ja ammattimaisella otteella.
Ystävällinen ja reilu/rehellinen kaveri, joka välittäjänä oli. Vastasi txt/sähköpostiviesteihin erittäin pienellä viivellä ja myös viikonloppuisin
Asiakaspalvelu oli hyvää. Asioita selvitettiin asiallisesti ja ihmisläheisesti.
Kaikki pelasi hyvin! En kokenut missään vaiheessa ongelmia tai hankaluutta.
Kaikki sujui hyvin
Myynti toteutui suunnittelun aikataulun mukaan ja välittäjä hoiti kaiken sovitusti. Sähköinen portaali todella toimiva niin välityssopimuksen tekoon kuin tarjouksien tekemiseen.
kaikki
Yhteydenpito
Esittelijä oli luotettavan tuntuinen ja piti ostajan hyvin ajantasalla. Esittelytilanteessa ei ollut kiireen tuntua. Kohteeseen sai tutustua rauhassa eikä hän ollut "agressiivisesti" kimpussa mutta kokoajan käytettävissä. Jatkossa kaikki asiat etenivät kuten oli sovittu. Informaatiota sain kiitettävästi myös sähköpostitse.
ripeää asiakaspalvelua!
Informaatio myynnin aikana
Affären gick snabbt och effektivt
kaikki sujui hyvin
Yhteydenpito välittäjältä asiakkaaseen.
Ystävällisyys ja hyvä informointi.
Asiallinen ja miellyttävä välittäjä. Antoi hyviä neuvoja, kun niitä tarvittiin.
Asunnon esittely kuvineen netissä. Kaikki asuntokaupaan liittyvien kauppakirjojen ja muiden dokumenttien tekeminen ja pankissa asiointi.
Välittäjä oli selkeästi ammattilainen, jolla on pitkä kokemus periaatteita joita hän noudattaa. Kaikki sujui selkeästi ja sujuvasti.
Joustavuus asiantuntemus ja perusteellisia selityksiä .
Asiakaslähtöisyys ja Tommi Airasmäen ystävällinen ja asiallinen toiminta!
Mycket saklig och kompetent förmedlare. Alla överenskommelser höll.
Nopeat vastaukset kysymyksiin.
Kaikki toimi mallikkaasti. Erityisesti arvostin välittäjän säännöllistä yhteydenpitoa ja tiedottamista myynnin etenemisestä.
Kaikki järjetelyt,kauppojen teko.
Todella miellyttävä välittäjä.
Yhteydenpito, näyttöjen järjestäminen, nopea toiminta
Informointi koko prosessin ajan.
Välittäjä oli hyvin tavoitettavissa ja oli helppo kysyä ja neuvotella hänen kanssaan. Hän myös itse piti meihin yhteyttä.
Välittäjän sai aina kiinni
Kaupat ja tiedon saanti ennen kauppoja
Kaikki meni sujuvasti.
asunto myytiin nopeasti, näyttöjä oli runsaasti ja joustavasti.
Yhteydenpito, aktiivisuus, kokemus aidosta halusta toimia asiakkaan hyväksi
Henkilökemia, tunnelma, leppoisa tyyli. Nopea asiakkaan asioihin reagointi. Kaikki.
Myyjä Sirpa Gustafsson oli hyvin asian tunteva, ja toi kaiken esille hyvin selvästi. Hyvin miellyttävä kaupankäynti hänen kanssaan, ja olemme lopputulokseen hyvin tyytyväisiä.
Olen jo vastannut kyselyynne!
Myyjä piti koko ajan asiakkaan ajan tasalla!
Kiinteistövälittäjä pääsi todella joustavasti ja nopealla aikataululla näyttämään asuntoa. Lisäksi kaikki tarvittavat asiakirjat järjestettiin valmiiksi eikä ostajana tarvinnut niitä itse hoitaa.
Joka esittelyn jälkeen saimme kuulla, mitä mieltä kävijät olivat olleet. Lisäksi myynti sujui nopeasti.
nopea kommunikointi, asiat etenivät työajoista välittämättä (mikä on huolestuttavaa välittäjän jaksamisen kannalta)
Kaikki sujui erittäin hyvin.
esittelijä oli hyvä ja asian hallitsi
Kokonaisuudessaan asuntokauppamme onnistui alusta loppuun todella hyvin. Kauppakirja ja muut dokumentit kävimme tarkasti läpi ja saimme kysymyksiimme vastaukset. Näin ollen meille ei jäänyt avoimia kysymyksiä painamaan mieltämme.
Koko juttu sujui hyvin
Nopea vastaus viesteihin, allekirjoitukset onnistui nopeasti ja mukavasti.
Yhteistyö ja palveluhalukkuus
Välittäjä oli joustava ja hoisi asiat niin ettei myyjälle tulut kuormitusta/tressiä myynistä. Hinta arvio oli kohtuullinen ja lähdettiin tavoitelemaan järkevää neliöhinta. Kiitos hyvästä palvelusta.
Olet todella ahkera ja aktiivinen.
Kärsivällisyyttä löytyi, myyntiaika oli pitkä.
Kaikki sujui joustavasti ja ystävällisesti. Kaikkiin kysymyksiin saimme heti vastaukset ja välittäjä piti meidät ajan tasalla koko prosessin aikana.
Asiat hoitui ripeästi ja meidät pidettiin hyvin ajan tasalla koko ajan.
Koko kaupanteon prosessi asunnon esittelystä DIAS-kauppa ml
Yhteydenpito oli luontevaa, asiat hoituivat nopealla aikataululla
Yhteyden pito välittäjän kanssa ja asiat sujui helposti
Välittäjä on kuunteleva, lämminhenkinen ja asiansa tunteva ammattilainen.
Yhteydenpito, helppo saada kiinni ja vastaus asiaan
Välittäjä on lämminhenkinen ja sai luotua kiireettömän ilmapiirin muuten stressaavaan elämäntilanteeseen.
Homma oli Mikolla koko ajan hanskassa.
Nopeaa reagointia. Asiantunteva ja mukava välittäjä. Kaikki sujui, kuten toivoin.
Kaupankäynti sähköisesti. Aktiivinen yhteydenpito.
Asuntovälittäjä Mikko Mannila on sympaattinen kaveri, antaa helposti lähestyttävän vaikutelman. Kävi näyttämässä asuntoa kattavasti pariinkiin otteeseen antamatta millään lailla kiireistä vaikutelmaa, kun vanhempanikin toivoivat kohteeseen tutustumista Turussa käydessään. Lisäksi hän kävi avaamassa pari kertaa oven kun tarvetta oli (mm. vesinäytteiden otto, kun lämpimän käyttöveden säädöt olleet pielessä 9 kk) ja olisi tarpeen vaatiessa käynyt uudemmankin kerran. Vastaili viesteihin/soittoihin nopeasti. Kaupat hoidettiin särmästi, vaikka kauppapäivän siirtoja tuli Mikosta johtumattomista syistä. Oikeastaan arvosanaksi voisi laittaa 9, tämän voisi korjata, taisin laittaa alkuun 8. Osa allaolevista ongelmista ei välttämättä ole Mikosta johtuvaa tai että hän olisi voinut asiaan vaikuttaa.
Kaikki kommunikointi on tapahtunut viesteillä ja puheluilla. Joni on ollut aktiivinen, täsmällinen, tarkka ja ystävällinen. Toki myös asiantunteva.
Kommunikointi ja nopeus.
Koko prosessi
Koko prosessi
Yhteydenpito oli jouhevaa ja Susannan kanssa asiointi helppoa. Susanna on iloinen, inhimillinen ja tarkka. Kiitos!
Koko esittelykaari oli toimiva, ystävällinen välittäjä ei päällekäyvä
Kaikki
Kaikki meni hyvin ja sujuvasti
Reipas välittäjä ja ajallaan.
Myyjä oli huippu hyvä, rento ja hänen kanssaan oli helppo keskustella myyntiin liittyvistä asioista. Myös vakuus asia hoitui hänen kautta hyvin. Aina sai kysyä jos kysyttävää ja vastaus tuli heti. Ja... Kärsivällisyyttäkin häneltä löytyy! Kiitos hänelle👍
Välittäjä hoiti dokumentit, kuvat, tekstit, näytöt sovitusti ja tehokkaasti. Meidän ei tarvinnut käyttää niihin aikaa tai ajatuksia yhtään enempää kun halusimme. Myös itse kaupantekoon liittyvät asiat nevottiin.
joustava palvelu ja osunut hinnoittelu. Kaikin puolin ammattitaitoinen ja miellyttävä välittäjä.
Yhteydenpito kaikkina aikoina
Asunnon esittely ja siitä kertominen sekä myös kauppakirjojen tekeminen.
Joustavaa palvelua ja ystävällinen välittäjä
Asiallinen välittäjä. Asunto myytiin nopeasti, välittäjä oli rauhallinen eikä hosunut, sai myös hermoilevan myyjän rauhoitettua.
Välittäjä edisti prosessia nopeasti ja piti hyvin ajan tasalla asioista. Erinomaiset kuvat oli myyntikohteesta otettu. Sangen miellyttävä kokemus.
Yhteydenpito ja kaupat, muutamista vastoinkäymisistä huolimatta kaikki sujui hienosti. Nina on erittäin ystävällinen ja erinomainen välittäjä, asiantuntija.
Myyntihinnan asetanta, valokuvat, myyntiteksti ja kaupan nopea toteutuminen.
Kaupan solmimisen toimet ja yhteydenpito pankkien kanssa.
Kommunikointi sujui ja hänet tavoitti tarvittaessa nopeasti. Kysyttävää oli ensimmäistä asuntoa ostavana paljon ja välittäjä oli isona apuna tässä.
Nopeasti
Välittäjä oli todella hyvin tutustunut kohteeseen ja oli muutenkin erittäin aktiivinen...
Koko myynti prosessi. Sopimusten allekirjoittamisesta aina kauppakirjojen allekirjoittamiseen! Voin suositella!
Kaikki
Kommunikointi alusta loppuun.
Asuntovälittäjä oli fiksu ja asiallinen. Ei tuputtanut yhtään ja vastasi tarvittaviin kysymyksiin. Myös järjesti asuntokaupan onnistumisen niin pikaisesti kuin mahdollista.
Kokonaisuutena kaikki.
Tiedottaminen asuntoesittelyjen jälkeen. Välittäjä mahdollisti kaupan tinkimällä omasta katteestaan, kun ostaja ja myyjä eivät löytäneet yhteistä näkemystä.
Kokonaisuus
Yhteydenpito. Tuloksellisuus.
Ripeä toimeen tarttuminen, reipas valokuvaaja, hyvä yhteydenpito ja arvokkaat neuvot.
Asiakaspalvelu ja tiedonkulku.
Affären blev av och priset blev bra! Och det gick snabbt, om än inte så snabbt som vi trodde. Kirsi var väldigt trevlig och höll oss uppdaterade om läget. Fotografen var mycket bra. Vi kände oss väl bemötta. Cavan var trevlig att få och god. Det gick snabbt och smärtfritt för oss när Mikko och Kirsi gjorde nätpresentationen av vårt hem, och broschyren.
Esittelyt
Yhteydenpito välittäjään
Kaikki
Kaikkiin kysymyksiin tuli nopeasti vastaus. Nopealla aikataululla saimme näyttöajan
Asiallinen ja osaava toiminta. Kaikki sovitut aikataulut ja tehtävät sujuivat täsmällisesti.
Tähän asti on sujunut hyvin eli paljon asioita hoitunut sähköpostilla ja tavoitettavuus puhelimella ollut hyvä.
Luvatut yhteydenotot ja itse kaupantekotilaisuus.
Voisin sanoa että kaikki sujui hyvin, ei ongelmia. Välittäjä oli erittäin helposti lähestyttävä ja häneltä sai aina vastaukset millainen asioiden todellinen laita oli. Kiitokset Mikko Mannilalle.
Alkuesittely rakennettavalla tontilla oli informatiivinen ja innostava. Täydentävä materiaali tuli nopeasti sähköpostilla.
Yhteydenpito oli sujuvaa ja välittäjä oli mukava
Kaikki asiat. Dokumentit olivat kunnossa ja ne toimitettiin heti.
Satu Sainio piti erinomaisesti yhteyttä, piti kaiken aikaa ajan tasalla. Hän oli hyvin ammattitaitoinen ja innostunut työstään. Todella positiivinen kokemus. Tällaisia kun olisi kaikki välittäjät. Valitsisin hänet uudelleen koska vaan.
Esittely
Tehokas ja ystävällinen palvelu
Kaupanteko
Pidettiin ajantasalla.
Yhteyden sai heti, lisäksi ostajanakin sai neuvoja ja apua. Ostotilanteessa sai selkeästi kansiossa kaikki asiapaperit.
Asioioden hoitaminen
Kiinteistönvälittäjä Mikko Mannilan toiminta oli asiakaslähtöistä ja ystävällistä. Rakenteilla olevan kohteen esittely papereilta ja tietokoneelta oli asiantuntevaa ja riittävän konkreettista. Ajanvaraus esittelyyn ja kauppakirjan tekoon hoitui joustavasti.
Kohteen esittely ja aikataulujen sopiminen.
Kaupanteko
Kaupat tehtiin ensi näytöllä. Siihen tietysti vaikuttaa moni asia, mutta välittäjän toiminta oli hyvää siinä kun lupasi asunnon sille, joka maksaa rahat nopeiten (useampi lupasi tehdä tarjouksen). Näin ollen saimme rahamme paljon nopeammin kuin ajattelimme.
Sekä esittely että kaupanteko sujuivat mallikkaasti ja ammattitaidolla.
Vaihdettuani firmassanne eri välittäjä homma alkoi sujua ja saatiin kauppa aikaiseksi parissa viikossa.
Kokonaisuudessa hyvin hoitui. Mitä luvattiin se myös pidettiin.
Hyvää palvelua oli se, että asunto, josta olin kiinnostunut, pystyttiin varaamaan 3:ksi päiväksi minulle, jotta ehdin hoitaa asioitani kuntoon. Erityisen hienoa palvelua, vaikka kohteessa jatkuivat esittelyt edelleen...
Saimme toisen välittäjän avuksi kun omamme oli poissa.
Asuntokauppa meni sujuvasti
Yhteydenpito
kaikki
Yhteydenpito oli nopeaa ja sujuvaa.
Välittäjän kanssa oli helppo asioida. Hän osasi esittää vaikeatkin asiat yksinkertaisesti. Välittäjällä oli iloinen ilme ja hyvä ulosanti. Hyvä Mikko Mannila!
Välittäjä oli mukava ja saimme ihanan kodin. Hän kertoi itse laskeneen palkkiotaan, jotta saisimme hyvän kompromissin aikaiseksi. Tuntui hyvältä kun kaikki joustivat kaupoissa yhdessä - me, myyjä sekä välittäjä. Toiminta oli ripeää tarjoamistilanteessa.
Kaupanteko sujui hyvin ja leppoisissa tunnelmissa.
Kommunikaatio välittäjän kanssa
Myynnin nopeus sekä välittäjän asiantuntemus.
Ensikäynti. Välittäjä antoi hyvän vaikutelman pätevyydestään. Yhteydenpito toimi hyvin ja oli mutkatonta. Asunnosta otetut valokuvat olivat huippulaatuisia. Välittäjä oli innokas ja tarmokas saamaan asuntomme myytyä mahdollisimman hyvällä hinnalla. Välittäjälle (Satu Sainio) vielä extra-kiitokset hyvin hoidetusta työstä!
Hyvä personallisuus välittäjällä
hinta arviointi ja kommunikointi
Asiakaspalvelu, välittäjän asenne ja tavoitettavuus
Kaikki
palvelu toimi hyvin ulkosuomalaisen tarpeetkin huomioiden
Välittäjä oli helposti tavoitettavissa sekä Mikko jaksoi selittää asiat jos ei ymmärtänyt kerralla.
Ammattitaitoinen välittäjä. Hyvät kuvat.
Kaikki sujui moitteettomasti.
Kaupanteko
Kommunikointi välittäjän kanssa
Asiantunteva välittäjä, joka oli myös henkilönä miellyttävä. Asiat sujuivat nopeasti ja selkeästi.
asioiden selvitys myyyjän ja ostajan välillä
Aikataulujen sopiminen ja niissä pysyminen
Näyttöjen järjestäminen ja sopimusten uusinta sähköisesti
Näin ensiasunnon ostajana oli ilo saada asiantuntevia vastauksia lukemattomiin mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Koko ostoprosessin ajan välittäjä piti hyvin yhteyttä asioiden etenemisestä.
Aikataulu esittelyssä.
Asioiminen välittäjän kanssa oli miellyttävää.
Meidät pidettiin ajan tasalla todella hyvin.
Kyllä koko prosessi sujui oikein hyvin. Yhteyshenkilö oli hyvin rutinoitunut ja palvelualtis ja miellyttäväkäytöksinen.
Ripea toiminta
Välittäjä oli tavoitettavissa hyvin. Hän selvitti esiin tulleita kysymyksiaä nopeasti. Samoin hän järjesti pysäköintipaikkavarauslistan.
Ystävällinen ja ammattitaitoinen asiakaspalvelu, käytännön asiat sujuivat joustavasti.
Kaikki
Huippunopeasti tapahtunut kauppa!
Marin toiminta
Snabb kontakt efter förfrågan om tilläggsuppgifter
Kommunikointi välittäjien kanssa toimi moittteettomasti.
Välittäjä paneutui aidosti asiaan. Asioidenhoito oli asiallista ja helppoa sekä erityisen mukavaa. Välittäjä oli iloinen, avulias ja ystävällinen.
Kauppa sujui rauhalliseen tahtiin ilman erillistä painostusta.
Asiantuntevuus oli hyvä. Kaikkiin kysymyksiin saatiin vastaukset. Rento tunnelma. Tässä tapauksessa myynti sujui alle 2 kuukauden. Olimme tosi tyttyväiset.
Kuvaus, aloitussopimus, muutama asiakaskin kävi...mutta...mutta todellista ostajaa ei löytynyt? Myyjä on kyllä asiallinen, ja luotettava ammattilainen..
Myynti
Asiapapereiden hoito ja yhteydenpidot koko toimeksiannon aikana.
Välittäjä piti meidät hyvin ajan tasalla kaikista asioista. Erityisen tärkeäksi koimme sen, että saimme tuoreeltaan tiedon asuntonäytön sujumisesta.
Myyjä oli ammattitaitoinen asiakaspalvelija
Aikatauluista sopiminen, kyselyihin vastaaminen.
Yhteydenpito oli helppoa, miellyttävä välittäjä, joustava,
Asunnon valokuvat olivat hyviä, asunto saatiin myyntiin nopeasti, ostaja asunnolle löytyi nopeasti, kauppahinta oli tyydyttävä, kaupantekotilaisuus sujui hyvin.
Yhteistyö sujui vaivattomasti ja nopeasti.
Välittäjä oli helposti tavoitettavissa ja tunsi myytävän kohteen
Kuvat olivat erittäin hyvät, välittäjän sai helposti kiinni ja hän piti hyvin yhteyttä. Välittäjä oli muutoinkin ammattitaitoinen ja asiallinen.
Tiedottaminen ja palvelu oli ammattitaitoista.
Tiedoittaminen ja yleensäkin viestinkulku
Kun oikea hinta löytyi loppujärjestelyt sujuivat Ripeästi ja mutkattomasti.
Erittäin nopeasti
Välittäjän ammattitaito oli vakuuttava.
Yhteistyö välittäjän kanssa, välittäjän perehtyneisyys asiaansa
Hyvä, asiantunteva palvelu. Kaikki eteni sovitussa aikataulussa.
Asenne kohdallaan
Kauppa saatiin hoidettua.
Yhteydenpito välittäjän ja minun välillä
Yksityisnäyttöjä järjestettiin aina kun löytyi kiinnostunut ostajaehdokas. Esittelyjen jälkeen välittäjä soitti välittömästi ja kertoi tilanteen. Asunnon valokuvaus sujui hienosti ja valokuvat olivat huippuluokkaa.
Kaikkiin kysymyksiini vastattiin.
yleinen asiantuntemus
Esittely ja asioiden hoito sovitulla tavalla.
Kommunikaatio välittäjän kanssa. Kohtelias, ystävällinen nuorimies.