Palautteet

Asuntokauppojen nopeus välittäjän kiinnotus asiaa välittäjän neuvonta-kyky, ystävällisyys, ammattitaito ja "aina iloinen"- olemus
Kokonaisuudessaan kaikki esittelystä kaupantekoon sujui hyvin.
-
Aikataulutukset ja yhteydenpidossa
Kaikki sujui hyvin
Yhteydenpito puolin ja toisin, välittäjä hyvinntavoitettavissa
Susanna pärjäsi haasteellisessa tilanteessa, (jossa tarjouskaupan voittaja vetäytyi tarjouskaupan voitettuaan kaupanteosta) todella ammattimaisesti ja ratkaisukeskeisesti meidän eli myyjien eduksi. Ylipäätänsä yhteydenpito oli toimivaa ja asiakaspalveluote oli ystävällinen, iloinen ja raikas. Jos on tarvetta välittäjälle niin otan kyllä Susannaan uudestaan yhteyttä!
Kaikki sujui erittäin hyvin ensimmäisestä yhteydenotosta kauppakirjan allekirjoittamiseen. Asiat etenivät jouhevasti ja välittäjä on erittäin asiantunteva sekä ystävällinen asiakaspalvelija!
Susanna toimi välittäjänä ostaessamme ensiasuntoamme. Susanna oli tehokas ja neuvoi meitä läpi prosessin kaikissa kysymyksissämme. Kiitos positiivisesta kokemuksesta!
Välittäjä oli sydämellinen, tehokas ja asiallinen.
Asioiden hoito, yhteydenpito ja ystävällinen palvelu
Yhteistyö ja palveluhalukkuus
Välittäjä oli joustava ja hoisi asiat niin ettei myyjälle tulut kuormitusta/tressiä myynistä. Hinta arvio oli kohtuullinen ja lähdettiin tavoitelemaan järkevää neliöhinta. Kiitos hyvästä palvelusta.
Olet todella ahkera ja aktiivinen.
Kärsivällisyyttä löytyi, myyntiaika oli pitkä.
Yhteydenpito oli luontevaa, asiat hoituivat nopealla aikataululla