Kokemuksia Sp-Koti-kiinteistönvälitys Tuusulasta

Välittäjä vastasi tosi nopeasti kaikkiin kysymyksiin mitä meillä oli. Ei koskaan hermostunut.
Asuntoesittelyt aikataulussa ja sovimme niistä yhteisvoimin.
Kaikki .....nopeat kaupat 😊 Välittäjä oli tosi avulias ja ystävällinen.
Joustavaa palvelua
Yhteistyö esittelijöiden kanssa ja tiedottaminen! Lisänä mukavat ja rennot myyntihenkilöt! Arvio asunnosta myyntiä suunniteltaessa, oli realistinen ja toteutunut kauppa melko lähellä arviohintaa👍🏼
Olen erittäin tyytyväinen saamaani palveluun ja toimintaanne. Välittäjän toiminta erittäin ammattitaitoista, ystävällistä ja luottamuksellista. Kaupanteko kokonaisuudessaan sujui juuri välittäjän ansiosta hienosti. Suosittelen mielelläni kokemukseni perusteella teitä muillekin.
Asiat tehtiin aikataulussa ja erityisesti pidin siitä, että kiinteistövälittäjä Janne Suuronen oli yhteydessä puhelimitse eikä tekstiviestein tai sähköpostilla, kuten nykyään on tapana. Janne oli ammattitaitoinen, luottamusta herättävä ja tehokas. Ensimmäisestä tapaamisesta kaupan tekoon ja vahvistamiseen oli prosessi selkeä, eikä epäselvyyksiä ollut missään vaiheessa. Lisäksi valokuvaaja oli ammattitaitoinen ja osaava. Hän otti aikaa jokaiseen huoneeseen ja valokuvausprosessi ja työn tulokset olivat hienot.
Ei ollut liian tyrkyttävä, pysyi aikatauluissa ja kaikki asiat meni kuten sovittiin.
Myyntityö ja kohteen esittely sujui hienosti. Myös tavoitteisiin pääseminen sujui hienosti. Kokonaisuutena onnistunut 10+ arvoinen suoritus ja suosittelen mielellään sp-koti palveluita muillekkin asunnon vaihtoa harkitseville. Välittäjä toimi energisesti ja tavoite saavutettiin.
Kaikki sujui alusta loppuun erityisen hyvin. Sydämellinen kiitos Jannelle hyvästä yhteistyöstä!
Meillä sujui koko myyntiin kuuluva kokonaisuus todella hyvin. Kosteusmittaukset ym. Saatiin tilattua ja tehtyä nopeesti.
Kaikki meni hyvin
Välittäjät piti hyvin ajantasalla näyttöjen jälkeen. Kuvat asunnosta oli huippuhyvät ja varmasti auttoivat kiinnostuneita paikalle. Oli olo, että Jannelle voi aina soittaa tai laittaa viestiä jos oli kysyttävää. Myyntiaika oli nopea ja saatiin asunnosta se hinta mikä haluttiin.
Kaikki
Kokonaisuus. Yhteydenpito. Ammattilaisuus. Onnistuneet kaupat haastavassa tilanteessa. Huippu välittäjä. Joustavuus. Modernius. Sähköinen asiointi.
Keskustelut olivat lyhyitä, selkeitä ja ytimekkäitä.. Ei turhia jaaritteluja. Aikataulut pitivät ja välittäjään sai yhteyden. Jos välittäjä ei saanut meihin yhteyttä niin koitti soittaa toiselle asunnon omistajalle. Välittäjän pukeutuminen ja tyyli oli asianmukaisesti siisti mutta rento.
Yhteydenpito, kauppojen toteutuminen
Asunnonvälittäjämme oli erittäin ystävällinen ja avulias.
Kaikki sujui hyvin . Jannelle terveisiä:)
Kaikki
Koko prosessi
Kaikki sujui yli odotuksen. KIITOS KAIKESTA😊😊😊
Välittäjä oli hyvin tavoitettavissa ja neuvoi meitä askarruttavissa asioissa. Välittäjä oli ammattitaitoinen ja ystävällinen jonka kanssa oli helppo asioida.
koko myynti sujui joustavasti ja asiallisesti
Yhteistyö kaikilta osin sujui mielestäni erittäin hyvin. Se mitä sovittiin myös piti.
Alkuneuvottelu, toimeksiantosopimus ja valokuvaus, kaikki sujui jouheasti ja täsmällisesti sovituissa aikatauluissa. Välittäjämme Janne Suuronen oli helposti tavoitettavissa, ja piti erittäin aktiivisesti yhteyttä myyntitoimeksiantajaan. Hänelle on selvää, että asiakas on hänen työnantajansa. Kokenut, dynaaminen ja tuloshakuinen, silti aina rauhallinen ja asiakkaaseen keskittyvä ote. Hänellä on myös taito kuunnella asiakasta , ja hän suhtautui hyvin joustavasti asiakkaan toiveisiin. Edellä mainituilla perusteilla, Janne Suuronen kuuluu ansaitusti Järvenpään kiinteistönvälittäjien parhaimmistoon.
Yhteydenpito, kaikki järjestelyt
Yhteistyö välittäjän kanssa sujui erinomaisesti. Välittäjä piti säännöllisesti minua ajantasalla etuoven katsojamääristä ym. Näyttöjen ajankohdat saatiin sovittua sujuvasti ja kaupanteko meni hyvin.
Vaivattomuus. Välittäjä hoiti kaikki ja neuvoi asioissa.
Saimme yksityisen esittelyn nopeasti, ja muutenkin saimme vastaukset esittämiimme kysymyksiin nopeasti. Koko prosessi sujui kitkatta!
Välittäjä toimi ammattimaisesti ja vastasi aina nopeasti
Yhteydenpito onnistui hyvin.
Kaikki sujui todella nopeasti ja luontevasti. Meidän ei tarvinnut kantaa huolta asioista, kiinteistövälittäjä hoiti erinomaisesti kaiken meidän puolesta.
Yhteydenpito sujui välittäjän kanssa erityisen hyvin. Käytimme puhelinta ja sähköpostia. Ehkä välittäjän pitkästä kokemuksesta oli apua.
Kaikki
Kanssakäyminen, Tilanneraportointi.
Kaikki
Asiapapereiden hoito netissä ja allekirjoitus myös
Yhteistyö välittäjän Hanna-Kaisan kanssa. Hanna-Kaisa teki oikein hyvää työtä vaikka tässä keississä oli pari todella haastavaa ja ikävää jo allekirjoituksen tarjoukseen tehneiden ostajien kaupan peruminen.
Välittäjän aktiivisuus oli erittäin positiivista
olette yliveto noissa hommissa . ystävällinen ja rauhallinen palvelu sekä asiaan perehtyneet , kaikin puolin hyvin .
Realistinen hinta-arvio, asiantuntevuus, joustavuus sekä täsmällisyys aikatauluissa. Janne Suuronen oli erittäin miellyttävä persoona jonka asiantuntevuus kävi selväksi jo ensimmäisen viiden minuutin aikana kun hän astui ovesta sisään.
Välittäjä oli erittäin asiantunteva, hoiti asiat nopeasti eteenpäin ja luovi loistavasti myyjän ja ostajan välillä. Useammassa näytössä ja useampaa välittäjää tavanneena miellyttävin välittäjä mitä tapasin asunnon haussani. Suuret ja lämpimät kiitokset! Suosittelen!
Yhteydenpito ja välitystoiminta kokonaisuutena sovitulla tavalla. Myös potentiaalisimman ostajaehdokkaan kertominen.
Selkeää ja nopeaa toimintaa, kiitos
Koko homma sujui loistavalla ammattitaidolla. Haasteellisesta osoite hässäkästä huolimatta
Nopeata ja tehokasta palvelua, kiitos siitä.
Asunnon myynti kokonaisuudessaan sujui hyvin.
Asiakaspalvelu, asenne ja asiantuntemus kaikki tosi hyvin kohdallaan.
Joustavaa ja asiakaslähtöistä toimintaa!
Ystävällinen välittäjä, joka jousti yksityisnäytössä ja piti minut hyvin tilanteen tasalla. Hoiti kaupan loppuun asiallisesti ja selvitti pankki ym asiat. Olen valmis suosittelemaan.
Asiantuntevaa palvelua.
Asiantunteva välittäjä ja tiedotti tarvittavista asioista
Janne Suuronen on erittäin tehokas ja hänellä on myös hyvä tilannetaju pitkästä kokemuksestaan. Olemme hyvin tyytyväisiä tästä myynnistä.
Hyvää ja asiantuntevaa palvelua
Kokonaisuus oli hyvin hallussa.
Kaikki sujui alusta loppuun erinomaisesti.
Suuri osa sujui odotusten mukaisesti
Nopea, joustava ja hyvä palvelu. Kommunikointi tapahtui soittamalla eikä turhia sähköposteja vaihdettu - asiat tulivat "avaimet käteen" periaatteella ja voin lämpimästi suositella.
Asiakaspalvelu on suoraa, avointa ja joustavaa.
Yhteydenpito koko myynnin ajan
Kaikki
Kaikesta asunnon myyntiin liittyvästä oli helppoa sopia, luotettavuus+++
Kaupat sujui hyvin kaikinpuolin, ja välittäjä vastasi kaikkiin kysymyksiin mitä tuli mieleen.
Nopeat ja selkeät vastaukset. Yhteydenpito hoitui hoitui erittäin nopeasti. Kaikki taustatoiminnot (yhteydenpito pankkeihin, asiakirjojen toimittaminen ja laatiminen jne) hoitui erittäin laadukkaasti ja nopeasti. Kokonaisuutena erittäin hyvä suoritus!
Välittäjämme oli erittäin asiantunteva ja osasi hoitaa asuntokaupan hallinnolliset asiat (mm yhteyden isännöitsijään) mallikkaasti. Hän oli meihin aktiivisesti yhteydessä ja piti meitä ajan tasalla. Hänen kanssaan oli helppo hoitaa asioita.
Nopeus ja selkeys. Janne oli asiantunteva ja kaupat syntyivät nopeasti.
Kaikki
Jannen kanssa homma hoitu hienosti. Läppä lensi niinkuin pitikin.
Janne toimitti asiat kiitettävästi ja palvelu pelasi kiitettävästi .
Yhteydenpito prosessin eri vaihessa
Asioiden tiedottaminen ja eteneminen oli sujuvaa sekä nopeaa. Ammattitaitoinen ja erittäin miellyttävä välittäjä jota varmasti tulen suosittelemaan tulevaisuudessa tuttavilleni.
kokonaisuus , kaikki sujui saumattomasti ja nopeasti. Mahtava välittäjä, asiallinen ja selkeä.
Kokonaisuus
Erittäin hyvin kiitoksia vielä ❤️
Janne oli asiansaosaava ja luotettava välittäjä. Kauppa sujui mutkattomasti ja nopeasti.
Koko asuntokauppa sujui erittäin hyvin. Erityisesti asioista tiedottaminen ja yhteydenpito oli erinomaista. Saimme nopeasti ja kattavasti tietoa kauppaan liittyvistä asoista. Asiakirjojen allekirjoittaminen oli kätevää ja nopeaa etäyhteyksillä. Myös itse kaupantekotilanne oli joustava ja vaivaton. Erittäin ammattitaitoista toimintaa.
Kaikki sujui todella hyvin.
Minulle ostajana jäi hyvä ja luottavainen olo välittäjästä ja häneen oli helppo olla yhteydessä tarvittaessa.
Kaikki
Ystävällinen ja joustava toteutus. Asunto myytiin nopeasti ja kaupanteko oli vaivatonta ja helppoa. Välittäjä ammattitaitoinen
Tykkäsin välittäjästä jo kaksi vuotta sitten kun meinasimme myydä kotimme ja kun kodin myynti tuli eteen tiesin jo että haluan hänet välittämään asuntoa. Ei turhaa lätinää vaan ammattitaitoa
Asiantunteva myyjä Janne Suuruinen Hän pitää asiakkaan koko ajan tasalla Huolehtii hyvin omatoimisesti asiakkaan kannalta luotettavasti Hänelle kannattaa antaa asuntonsa varmasti myyntiin erittäin tehokas ja nopea toimissaan täyden kympin myyjä
Välittäjä oli aktiivinen, vastasi/hankki vastauksen kaikkeen tarpeelliseen ja hoito kauppoihin asti kaiken oikein hyvin ja palveluasenteella :)
Vaikea markkinatilanne yksiöissä, välittäjä myi silti!
Osto ja myytti asian on mennyt erittäin hyvin ja erinomaisesti. Kiitos
Kaikki
Myynnin aloitus oli nopea, myyntiesite ja kuvat laadukkaat. Asiakirjojen laatiminen ja kauppajärjestelyt toimvat hyvin.
Olimme tyytyväisiä kokonaisuuteen,näytöt sujui toivotulla tavalla.
Aivan alusta asti kaikki meni oikein hyvin👍🏻Janne Suuronen hoiti täsmällisesti aivan kaiken. Olen täysin tyytyväinen kokonaisuuteen .kiitos
Koko operaatio alusta loppuun.
Kaikki sujui tehokkaasti ja ammattitaitoisesti asunnon hinta-arviosta alkaen. Välittäjä osasi kiinnittää huomion mielestäni oikeisiin "myyntivaltteihin". Olen erittäin tyytyväinen asuntoni myyntiprosessiin ja suosittelen lämpimästi SP-Kodit välittäjää muillekin Järvenpään asunnonmyyjille!
Kaikki
Kaikki
Nopeasti sujui kuvaukset ja esittely. Nopeasti meni kaupaksi.
Myynti käynnistyi ripeästi ja kaupat saatiin aikaan nopeasti.
Janne hoiti kaupat joustavasti ja onnistuneesti. Oltiin kartalla koko ajan ja yhteydenpito oli hyvää.
Ystävällinen asiansa tunteva, joustava ja avulias.
Tero-Pekka hoitaa kaikki kauppaan liittyvät asiat todella ammattitaitoisesti. Olen hänen avulla ennenkin sekä ostanut, että myynyt. Ei ole mitään tarvetta edes ajatella käyttäväni muita, koska luotan Lehtoseen ja hänen puheisiinsa niin paljon, että uskallan tehdä päätöksiä pienemmällä tutkimisella ja omalla työpanoksella.
Pohjatyöt tehtiin hyvin, saimme myös asiantuntevia vinkkejä.asunto meni kaupaksi ensinäytössä. Välittäjä piti meidät ajantasalla kaikesta tiiviillä yhteydenpidolla.
Asunnon hinta-arvio meni niin "nappiin", kuin vaan voi. Välittäjä piti meitä kokoajan ajantasalla. Hän oli mukava ja rento, mutta myös asiallinen, oli helppo asioida hänen kanssaan. Pisteitä vähintäänkin 10+ ja papukaijamerkki 👌🍓
Kaikki me tosi hienosti.
Netti esittely
Kaikki meni kyllä hyvin ja nopeesti ja ammattitaidolla ainakin meidän kanssamme asioinut välittäjä
Erityisen hyvin
Erittäin ammattitaittoinen välittäjä.
Kaikki toimi mainiosti
Ripeää toimintaa. Kaikki sujui mallikkaasti juuri niinkuin pitikin, kiitos
Hyvä palvelu,kaikki sujuu hyvin.
Kokonaisuutena kaikki. Välittäjä piti hyvin ajantasalla. Kaupanteko sujui hyvin.
Välittäjä oli ripeä, aloitteellinen, ammattilainen ja osasi vastata kysymyksiimme. Hän myös piti yhteyttä silloin kun epäröimme vielä ostosta.
Yhteydenpito asiakkaaseen, asiakkaan toiveiden huomiointi.
Erittäin nopea toiminta. Myynti ja asioiden hoito toimi ripeästi ja asiantuntevasti.
Myyjät oli hyvät
Suurinosa. Joustavuus ja asioiden hoito aika bueno
erittäin mukavat ja asia tuntevat välittejät !
Saimme statusinfoa ja sähköposteihin ja SMS vastattiin kohtuuajassa.
Kaikki! Oli todella ammattimaista toimintaa, sai helposti kaiken tiedon mitä tarvitsi.
Esittely, tarjouksen teko, kosteusmittauksen järjestely, kauppojen teko.
Yhteydenpito oli aktiivista ja keskustelu rehellisen avointa.
Kaupantekoon liittyvät asiat, hyvin etukäteen valmisteltua. Yhteistyö ja yhteydenpito mutkatonta ja sujuvaa.
Meillä kaikki sujui hyvin ja aina sovitusta pidettiin kiinni. Vaikeasta nykytilanteesta huolimatta kaupat syntyi nopeasti.Täydellinen suoritus.
Asioiden hoitaminen ajallaan ja tiedotus siitä missä mennään, puolueettomuus, asiakaspalvelu
Kaikki
Nopeaa palvelua. Kaikki sujui kaupanteossa jouhevasti.
Kommunikointi välittäjän kanssa. Välittäjällä oli myös ammatitatitoa ihmisten kanssa, tarkoittaen, että löytyi oikeanlaiset ostajat suhteessa taloon. Myös sähköinen asiointi sujui hyvin ja aikataulussa. Sunnon kuvauksissa välittäjän ammattitaito korostui myös.
Varsinainen kaupanteko sujui hyvin.
Välittäjä Oli hyvä . Parasta palvelua .
Tuki ongelmissa toimi erinomaisesti
Kaikki toimi hyvin
Hinnoittelu, myynti positiivisella asenteella, tiedottaminen, kuvat
Kaikki sujui hyvin, saimme pikaisesti vastaukset kysymyksiimme ja toiminta oli joustavaa
Sovitut asiat piti
Kaikki meni hyvin.
Kaikki
Erityisesti miellytti se, eyttä yhtedenotot tulivat nopeasti, jos oli jotain kysyttävää. Asialliset ja kattavat vastaukset välittäjältä.
kaupat tuli
Koko prosessi, tosin Herra Suuronen voisi opetella, kuinka liesituuletin toimii...😉😂
Yhteydenpito ja aikataulut. Kaikki sovitut asiat.
ripeä ja ystävällinen
Asioiden sopiminen
Kokonaisuus
Tiedonkulku sujuvaa, nopeat vastaukset, avulias ja osaava ammattilainen.
Yhteydenpito kokonaisuutena, neuvottelu molempien osapuolten kesken,aikatauluissa pysyminen, nopea ja kronologonen eteneminen sovitussa aikaraameissa. Kiva kiitos oli "kaupantekijäiset" ihan kuin 'vanhaan malliin'.
Kaikki sujui hyvin
Nopeat kaupat.
Hyvin
Palvelualttius, oli valmis järjestämään aikaa asioiden hoitamiseksi. Vastasi puheluihin tai soitti nopeasti takaisin. Oli kohtelias.
Nopea kaupanteko
Kaupanteko meno hyvin. Erityistä plussaa siitä, että kaikki paperit ja valmistelut oli kunnossa ja valmiina, kun oltiin pankissa kaupanteossa. Ostajalle erittäin miellyttävä kokemus näin.
itse kaupan teko meni mallikkaasti (tällä kertaa nopeaan tempoon).
Kaikki. Yhteydenpito hyvää ja sujuvaa. Ystävällinen palvelu ja kohtaaminen.
Välittäjä oli ammattitaitoinen ja aktiivisesti yhteydessä. Ystävällinen ja tilannetajuinen ammattilainen.
Yhteistyö välittäjän kanssa. Osaava ja joustava. Myytävän kohteen kuvaus toimi hyvin ja kuvat olivat edustavia ja näyttävät.
Viestintä Hanna-Kaisan kanssa. Hän selkeästi kuunteli mitä me halusimme ja toteutti sen
Jannen kanssa kaikki sujuu.
Mielestäni kaikki sujui erittäin hyvin. Ja välittäjä oli asianmukainen ja todella mukava. Eli kaunis kiitos Hanna-Kaisalle.
Sovitut asiat pidettiin. Asunto myytiin odotuksia nopeammin ja hieman korkeammalla hinnalla. Eli ei luvattu liikoja kohdetta myyntiin otettaessa, vaan puhuttiin realistisista odotuksista.
Kiitettävää yhteistyötä ja asiantuntevaa palvelua. Kiitos.
Hyvä asiakaspalvelu ja sujuva viestintä
Kaikki sujunut kivasti koko projektin ajan.
Toimeksiannon, neuvottelun ja se kaikki muu, helppous asiakkaalle. Rento fiilis, mutta asiantunteva palvelu. Toki tässä oltiin tekemisissä jo aikaisemmin tunteman henkilön kanssa ja silloinkin homma pelitti. Eli hain saman myyjän aikaisemmin hyvin menneen kaupan johdosta! Jatkuvuutta!
Realistinen hinta-arvio, ei sisältänyt houkutuslisää välityssopimuksen edistämiseksi. Asiallista ja asiantuntevaa toimintaa muutenkin.
Erittäin nopeat kaupat pyyntihinnalla.
Kommunikaatio myyjälle toimi hyvin välittäjän kautta. Välittäjä oli hyvin tavoitettavissa.
Asunnon hinta-arvio oli kohdallaan.
alkutietojen kartoitus; vaadittavien dokumenttien hankinta;tiedottaminen myyntiprosessin eri vaiheissa;asiallinen suhtautuminen kohteen "heikkouksiin"; ei kiirehtimistä eikä "painostusta" lopullisen myyntipäätöksen hetkellä
Pääasiassa kaikki!
Tarpeellisten tietojen toimittaminen.
Hyvä ammattitaitoinen välittäjä. Tsemppasi meitä myyjiä, kun näytti siltä, että asunnon myynti venyy. Mietti, miten asunto saadaan myydyksi. Auttoi asunnon stailauksessa.
Koko prosessi
Kaikki meni loistavasti . Asiantunteva palvelu.
Myynti tapahtui nopeasti.
meni nopeasti kaupaksi
Tiedon kulku/asioiden hoitaminen
Asioiden läpikäynti, aikataulut sekä korjaustoimenpiteisiin reagointi.
Kaikki
Miellyttävä, iloinen, hyvän asiakaspalvelun omaava välittäjä.
Yhteydenpito
Yhteydenpito olo sujuvaa, kaikki käytännön asiat sujuivat nopeasti
Välittäjän apu oli aina saatavilla.
Välittäjä vastasi nopeasti ja selvitti kysymäni asiat, mikäli ei niitä suoraan tiennyt.
Näyttöjen sopiminen
Kaupan käynti.
Asunto saatiin myytyä kohtuu hyvässä ajassa ja itse myyntitilanne sujui ihan hyvin.
Välittäjä tiedotti hyvin ja piti ajan tasalla koko projektin ajan. Vastasi aina, kun oli jotain kysyttävää ja otti selvää asioista, jos ei heti ollut antaa vastausta. Avusti vielä lopussa varainsiirtoveron maksussa, joka oli oma prosessinsa ainakin minulle. Täysi kymppi Janne Suuroselle!!!
Kauppa hoitui nopeasti. Välittäjän rooli tässä oli kuitenkin minimaalinen, koska ostaja ja myyjä olivat lähtökohtaisesti hyvin samoilla linjoilla asioista.
;