Sp-Koti Uusikaupunki

Sp-Koti Uusikaupunki auttaa sinua kaikissa asuntoasioissa. Kun siis asunnon osto, myynti tai vuokraus on mielessä, ota yhteyttä.

Sp-Koti Uusikaupunki

Eloisa Koti LKV Oy
Y-tunnus: 3117310-7
Sähköposti: uusikaupunki@spkoti.fi Alinenkatu 26, 23500 Uusikaupunki

Aukioloajat

Sopimuksen mukaan

Ota yhteyttä

044 342 6022

Energistä asiantuntijuutta ja tulosta sinulle

Sp-Kodin ammattitaito, luotettavuus, paikallistuntemus ja sinnikkyys takaavat sinulle parhaan mahdollisen tuloksen helposti.

Markkinoimme kohteitamme kaikilla suosituimmilla sivustoilla ja tarvittaessa sosiaalisen median kanavia hyödyntäen sekä nykyteknologiaa apuna käyttäen. Jokaisessa kohteessa käytämme aina ammattivalokuvaajaa ja laatu on meille niin kuvissa kuin palvelussakin tärkeää! Kutsu meidät maksuttomalle arviokäynnille ja samalla saat kilpailukykyisen välityspalkkiotarjouksemme.

Yhteistyömme Säästöpankin kanssa avaa sinulle oven reiluun pankkipalveluun. Tavoitat meidät puhelimella ja sähköpostilla helposti, joten ota yhteyttä niin autamme sinua. Teemme asunto-osakkeiden, kiinteistöjen sekä liikehuoneistojen arvioinnit, myynnit ja vuokravälitykset laajalla toiminta-alueella. Uudestakaupungista on lyhyt matka Laitilaan, Kustaviin, Taivassaloon, Nousiaisiin, Mynämäelle jne, joten ota rohkeasti yhteyttä kauempaakin. Olemme tottuneet ajamaan, joten pidemmätkin matkat sujuvat vaivattomasti ja saat parasta mahdollista palvelua mahdollisesti elämäsi tärkeimpiin kauppoihin.

Vaihda mukavampaan ja siitä alkaa onnistunut kodinvaihto. Tervetuloa Sp-Kotiin!

Asiakasedut

Kotimaassa
Ulkomailla
...
...