Miia Elo

Miia Elo

Yrittäjä, kiinteistönvälittäjä LKV, KiAT, MyAT

Energistä asiakaspalvelua ja reilusti toteutuneita asuntokauppoja

Aktiivinen, ammattitaitoinen ja aidosti yhteistyökykyinen laillistettu kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiAT, MyAT on sinua varten elämäsi tärkeimmissä asuntokaupoissa! Tiedät missä myynnin aikana mennään ja saat kaiken tarvitsemasi tiedon helposti. Välittäjä, joka aidosti välittää ja tekee kaiken mahdollisen puolestasi.

Kovalla työllä, sinnikkyydellä ja rehellisyydellä saadaan kaupasta aina paras mahdollinen markkinahinta. 20 vuoden yrittäjätausta takaa kovan otteen tekemiseen ja jatkuva kouluttautuminen uusimman tietotaidon. Lisäksi vahva pankin/Sp-Koti-ketjun tuki ovat plussana taustalla.

Toimipisteet sijaitsevat Uudessakaupungissa, Laitilassa, Mynämäellä ja Maskussa. Toiminta-alueena koko Varsinais-Suomi. Loistava asiakaspalvelu, hyvin tehdyt pohjatyöt ja koko myyntiprosessi sekä aktiivisuus tuo parhaimmat mahdolliset kaupat. Ota siis rohkeasti kauempaakin yhteyttä sillä tämä myyntitykki tykkää liikkua niin työssään kuin vapaa-aikanaankin.

Vapaa-aikana luonto, liikkuminen ja perhe ovat tärkeitä. Jooga, tankotanssi ja monipuolinen liikunta muutoinkin tasapainottavat hyvin kiinteistönvälittäjän työtä ja antavat lisää energiaa. Ota yhteyttä ja tehdään yhdessä unelmista totta!

Toimipiste
Palvelukielet

Suomi

Englanti

Koko myyntiprosessi sujui erinomaisesti! Miia oli itse tavoitettavissa aamuvarhaisesta iltamyöhään ja oli myös yhteydessä meihin myyjiin hyvin aktiivisesti. Miian tapa tehdä työtään on ehdottoman tarkka, ihanan positiivinen ja aktiivinen. Hän on myyjänä lahjakas ja myy jokaista kohdetta kuin se olisi hänen oma kotinsa. Miia ei lupaile kuuta taivaalta vaan on realistinen ja rehellinen sekä myyjien että ostajien suuntaan, tätä arvostan erityisesti. Enää en hyväksyisi yhtään vähemmän laadukasta palvelua välittäjältä kuin mitä Miialta saimme, kodillamme oli alkuun toinen välittäjä ja ero hänen ja Miian välillä oli kuin yö ja päivä. Äärettömän suuret kiitokset! <3 Suosittelen Miiaa ehdottomasti ihan jokaiselle kiinteistövälittäjän palveluita tarvitsevalle!
Aika pitkälti kaikki
Toiminta oli sujuvaa

Ota yhteyttä, autan mielelläni!

Tietojen käsittely Sp-Koti-kiinteistönvälitysketjussa.

;